Fitnessapparaat.nl - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 786 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fitnessapparaat.nl.

Fitnessapparaat.nl stelt zich voor

Fitnessapparaat.nl, sinds 2000 al een begrip in Nederland & België. Om onze klanten steeds optimaal te bedienen hebben wij vier winkels geopend waar u adviezen kunt in winnen bij gediplomeerde collega's. Als fitnessgroothandel leveren wij 90% van ons assortiment direct uit de voorraad in ons 4000m2 magazijn. Fitnessapparaat: een allround fitness-speciaalzaak.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 181 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Armin 11-06-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is erg duidelijk. Goed systeem en snel mijn bestelling af kunnen ronden, alles op tijd gekregen(track & trace email, bevestiging e.d.). Kortom: Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 10-06-2017 Via de website gekocht

Top services!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle afhandeling voor 2200 uur besteld heb ik volgende dag in huis ,site is duidelijk en afhandeling is prima ik zou nog wel eens een product kopen bij fitnessapoaraat kopen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frederik 08-06-2017 Via de website gekocht

Handleiding had fouten, schroeven misten, service OK

Algemene score

6,0
De crosstrainer had een handleiding met fouten erin en was onvolledig. Dat was erg vervelend (frustrerend). Bovendien bleken niet alle schroeven toegevoegd te zijn bij het product. Na contact opgenomen te hebben met de winkel werden de schroeven snel opgestuurd. Ook werd mij gemeld dat bekend was dat de handleiding inderdaad niet foutloos was. Dit had ik graag van tevoren vernomen - bij voorkeur had ik zelfs een goede handleiding ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Fitnessapparaat.nl 26-07-2017

Bedankt voor de review Frederik, hier heeft u volkomen gelijk in natuurlijk! Wij hebben het een en ander in gang gezet bij onze service afdeling betreft de handleiding.

Goed om te horen dat u de schroeven spoedig heeft ontvangen, wij hopen dat u veel plezier heeft met uw crosstrainer!

vriendelijke groet,

Klantenservice fitnessapparaat.nl

Reageer

Nick 08-06-2017 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed. Vandaag besteld, morgen in huis. Product scherp geprijsd en precies wat ik ervan verwachtte

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fitness springtouw met video 06-06-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht een sport springtouw. Het is een prima product,in lengte verstelbaar.
Hetgeen ik ervan verwacht !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry 04-06-2017 Via de website gekocht

Ferry

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al diverse malen bij Fitnessapparaat artikelen besteld. De bestelling werd snel verwerkt en de volgende dag keurig verpakt afgeleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 03-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering goeie kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, vandaag besteld en inderdaad de volgende dag in huis. Mooi assortiment, ga ik zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carl 03-06-2017 Via de website gekocht

Tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Positief:
- Gemakkelijk besteld
- Snelle levering
- Snelle klantenservice

Negatief:
- Geleverde kettlebell is duidelijk beschadigd thuis aangekomen (spijtig!!!)
- Niet duidelijk gecommuniceerd dat pakketje in 2 keer geleverd ging worden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Angelo 01-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een homegym besteld, werd keurig een dag later geleverd.Helemaal blij mee. Na 1 maand brak er een wieltje af welke de gewichten trekt. Balen, maar kan natuurlijk gebeuren. Gelukkig werd er na contact een nieuw onderdeel opsgestuurd (zelfs 2:) waardoor we weer snel verder kunnen trainen. Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred1966 31-05-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke en overzichtelijke shop waarin voldoende keuze is.
Erg veel shopgemak om thuis op te pakken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 30-05-2017 Via de website gekocht

Top service, top toestel

Algemene score

10,0
Alvorens mijn keuze te maken had ik wat reviews en filmpjes bekeken. Dit toestel kwam er als zeer goed toestel uit.
Ik ben zeeeeeer aangenaam verrast van de goede service. Het toestel werd geleverd op de dag dat ik aangegeven had bij de bestelling.
Tijdens het installeren had ik een technische hulpvraag. Ik belde naar het nr op de website en kreeg direct iemand aan de lijn.
De vriendelijke man wist duidelijk waarover hij sprak en hielp mij onmiddellijk zeer goed verder.
Vervolgens merkte ik dat ik een vijsje ontbrak. Ik stuurde een mailtje en 2 dagen later heb ik dit gewoon per post ontvangen.
Wat een Top service . Ik kan deze shop dan ook echt iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RB 27-05-2017 Via de website gekocht

Super service en zeer snel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is mooi overzichtelijk, kwalitatief goede producten met een zeer snelle service. Zowel het verwerken als het daadwerkelijk in huis krijgen was binnen 16 uur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 26-05-2017 Via de website gekocht

Service is super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de shop liep alles gladjes, goed en overzichtelijk. Van het selecteren tot en met het afrekenen ging het prima, aflevering ging ook netjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

26-05-2017 26-05-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop heeft een goede overzicht op de site.
EN de bestelling komt op tijd en is goed verpakt
Ben blij met de product wat ik daar hebt bestelde
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam Kers 26-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service en een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. De goederen worden snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail over je bestelling en de verzending ervan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ferdinand 26-05-2017 Via de website gekocht

Service prima, product had wat 'flaws'

Algemene score

5,0
Gekozen voor deze winkel vanwege de positieve service reviews. De crosstrainer die ik had aangeschaft had een handleiding waar de nodige fouten in zaten (voorpagina met schroeven, ed. kwam niet overeen met de informatie die later in dezelfde handleiding werd geschreven) waardoor de nodig verwarring ontstond in combinatie met het niet leveren van alle schroeven door de winkel. Na het bellen zijn de schroeven snel opgestuurd, dus dat was goed, maar jammer dat het niet in 1 keer goed kon zijn. Daarbij werd bevestigd door de winkelmedewerker dat de handleiding verouderd was. Als de winkel dit weet, dan begrijp ik niet waarom dit niet wordt gemeld (ofwel wordt veranderd)

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Bert 26-05-2017 Via de website gekocht

goede prijs , snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede prijs , prima communicatie en snelle levering , en indien later wordt ik goed op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 25-05-2017 Via de website gekocht

Good service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ordered on a Monday, got my items on Tuesday, good delivery times and service. The items match the description and the price of the items is also good.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olle 25-05-2017 Via de website gekocht

Elke keer snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nu meerdere bestellingen gedaan. Goede webshop met voldoende keuze en goede prijzen.
Snelle levering en ook goede afhandeling via telefoon en email. Alles wat je mag verwachten van een goed bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gillan 24-05-2017 Via de website gekocht

Snel en correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoopste prijs voor het product, snelle levering en gratis cadeau naar keuze.
Dit alles overhaalde me om het product bij jullie te bestellen!
Ook zeer tevreden over de roeitrainer zelf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TbRdam 24-05-2017 Via de website gekocht

Beste service tot nu toe

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al geruime tijd doe ik aan fitness, en dan met name home fitness. Zowel bij enkele websites als fysieke sportwinkels artikelen gekocht, maar zoals deze heb ik tot nu toe niet gehad. Ze houden je echt goed op de hoogte, zeer klantvriendelijk zowel in woord als geschrift, en ze houden zich tenminste aan de voorwaarden die zeer klantgericht zijn. Dit heb ik, totdat ik Fitnessapparaat.nl had gevonden, nog niet meegemaakt. Eindelijk een zaak die alles beidt, en tegen normale prijzen. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.kuppers 24-05-2017 Via de website gekocht

Ik kan niet anders zeggen dat de service voortreffelijk is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er was enige schade geconstateerd als gevolg van de bezorging. Direct Fitnessapparaat.nl ingeschakeld. Was geen enkel probleem. Ondanks het feit dat het aan de bezorging lag kreeg ik direct een nieuw Fitnessapparaat!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Smit 24-05-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk bestellen en gelukkig, in tegenstelling tot veel verkoopsites, heb je geen account nodig. Artikelen waren goed verpakt in beschermend luchtkussen plastic.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joeri heussen 23-05-2017 Via de website gekocht

goede/snelle service en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop gekozen omdat deze met de prijs het beste zat voor onze tanita rd-953. en daarbovenop nog de snelste levertijd.
alles verlopen volgens plan. dus ik raad deze zeker aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abrek 23-05-2017 Via de website gekocht

Gevonden - Besteld - Bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dumbbels gevonden online. Prijs was voordelig, dus besteld. Product werd snel bezorgd en ik ben tevreden over de kwaliteit. Gewoon goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pia 23-05-2017 Via de website gekocht

Mooie producten en een goede no nonsense service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website waarop je op een eenvoudige snelle wijze je producten vindt en bestelt. Geen extra (verkoop) vragen waar toch al niemand op zit te wachten. Kortom lekker rechttoe rechtaan!
Daarnaast zijn mijn mooie Kettlebells supersnel geleverd!

Reageer

Sandy 23-05-2017 Via de website gekocht

Prima service, aardig personeel

Algemene score

8,0
Crosstrainer gekocht voor een mooie lage prijs. Montage bijbesteld en dat was fantastisch! Apparaat loopt als een zonnetje en alle verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Therese 23-05-2017 In de winkel gekocht
Naaldwijk

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik had een hometrainer gekocht via de website maar trapte nogal zwaar voor mij (longpatiënt) en ben toen naar de winkel in Naaldwijk geweest, netjes en vakkundig geholpen, andere hometrainer haalde ze gelijk op toen ze nw kwamen brengen en nog heeeeerlijk kopje koffie gekregen van de super mooie espresso apparaat die ik jammer genoeg niet kon kopen lol.
de winkel ziet er heel erg netjes en schoon uit!!!!!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Moniek 23-05-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele snelle levering en een top assortiment. Ik kon alles goed vinden en snel bestellen! Echt vandaag besteld en morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis Bruinsma 23-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs stond me aan, goedkoper dan elders en goede kwaliteit.I
het was een gok; de communicatie verliep prima via de mail.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gianni 23-05-2017 Via de website gekocht

Perfecte service & producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werkelijk geweldige service. Had een bestelling geplaatst (springtouwen + handles) en de gewenste kleur was niet aanwezig. Direct werd er een email verzonden met alternatieven en oplossingen. Perfect dus.

Ook de producten zijn top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 23-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering van een uitstekend product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door de uitstekende website kon ik snel het product vinden wat ik zocht, namelijk Lifting Straps van Gorilla Sports. Direct besteld en de volgende dag had ik mijn bestelling al thuis. Goede service, met scherpe prijzen. Het product is overigens van goede kwaliteit, ik vertrouw erop dat ze kunnen helpen effectiever te trainen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mg 23-05-2017 Via de website gekocht

Geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb deze shop bij toeval gevonden en zeer goed geholpen. Toen grijs niet te bestellen was en in rood wel en shirt die ik graag wou. Is er via de chat aanpassingen gedaan en binnen 2 dagen was het binnen. Goede kwaliteit goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Remco 23-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service.
Bij aankomst bezorger maakte hij het bestelde produkt nogmaals helemaal schoon.
Bezorger was netjes en vriendelijk.
Ben super tevreden en blij dat ik het bij jullie besteld/gekocht heb.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jip 22-05-2017 Via de website gekocht

Geweldig!

Algemene score

9,0
Snelle bezorging en goede communicatie! Duidelijke en overzichtelijke webshop met veel keus in hoogwaardige producten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kadir 22-05-2017 Via de website gekocht

Power tower

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond de levering best wel slecht omdat het in 3 keer geleverd werd maar ik vond de prijs enorm goed omdat ik heel erg veel korting kreeg.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Elise 22-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had SPD pedalen besteld...toen ik ze op mijn fiets had gemonteerd lukte het maar niet om mijn schoen te klikken in het linker pedaal. Ik balen...want ik dacht wat een gedoe nu moet ik weer dat terug gaan sturen, of foto's maken en dan weer wachten of ze er Idd hetzelfde over denken etc. Ik melde het per email aan de klantenservice en binnen no time had ik antwoord...ze deden diezelfde dag nog nieuwe pedalen op de post. De volgende dag had ik ze al in huis en deze klikte perfect! Wat een super service!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 22-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering grote deskundigheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie webshop .
Groot assortiment, snelle levering, snelle reactie's via de mail en goede deskundigheid .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dean 22-05-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van mij krijgen jullie een welverdiende 10!
De communicatie verliep vlot en vlekkeloos.
De bestelling is vlot verwerkt en verzonden en zonder enige problemen aangeleverd.
Waarvoor dank.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vogel 22-05-2017 Via de website gekocht

Ben direct online geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb vele sites met elkaar vergeleken en dit blijkt toch goedkoopste te zijn van allemaal, heb een aantal verschillende dingen gekocht en ze hebben echt van alles wat in elke prijsklasse. Daarnaast hebben ze een online assistent die u direct kunt assisteren met uw benodigdheden. En binnen 5 minuten was ik al klaar met me aankopen zonder heel die resultaten lijst af te gaan, kortom een webshop met de laagste prijzen en een geweldige klantenservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stella 22-05-2017 Via de website gekocht

Top Service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service en top mail verkeer
Wij werden goed geïnformeerd over het product en kregen hele goede informatie over het product
Wij moesten kiezen en zijn prima geholpen bij de keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camilla 21-05-2017 Via de website gekocht

Hele goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van het product. Helaas is het product niet naar verwachting geweest toen ik het in gebruik nam. Retourservice van Fitnessapparaat verliep heel soepel en ze hebben het erg netjes afgehandeld. Ik werd ook altijd vriendelijk ter woord gestaan en mailtjes worden snel beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ten Have 21-05-2017 Via de website gekocht

Betere service bestaat niet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer mooie en duidelijke site. Prijzen en voorwaarden als ook de techniche details momen uitgebreid aan de orde. Je krijgt wat je denkt te kopen. ook de chatservice is geweldig: direct antwoord op alle vragen. Zeer persoonlijke en meedenkend vanuit de klant chatmedewerkers. ook de backoffice staat open voor ondersteuning van de klant. Geweldig bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michelle 21-05-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn product was toen ik het al betaald had uitverkocht, maar ik kreeg meteen een email met een ander offer wat erop leek maar eigenlijk duurder en die kreeg ik voor hetzelfde geld. Heel erg netjes afgehandeld en snel leverbaar!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton Stockmann 21-05-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en gebruiksvriendelijke keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, met name de door U aangeboden montage van het apparaat. Daar waren wij echt niet uitgekomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 21-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was zeer tevreden over mijn bestelling en de levering! Ik heb zelfs een van de drie artikelen geannuleerd omdat het product niet op voorraad was en na 1 mailtje was alles geregeld en had ik mijn geld terug. De overige artikelen zijn op afgesproken dag en tijd geleverd en de bezorger was zeer vriendelijk en behulpzaam! Ik zal hier in de toekomst zeker vaker mijn favoriete producten bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H.Hamminga 21-05-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben voor deze shop gekozen omdat deze de enige was die service bood om het apparaat naar de eerste etage te brengen. Een zeer bekwame en vriendelijke monteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nick 21-05-2017 Via de website gekocht

Snelle, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede overzichtelijke shop, snelle verzending, alles netjes ingepakt. Zeker nog een keer iets bestellen hier.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Inge 21-05-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment, snelle levering & goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door het grote assortiment kun je bij deze webshop alles vinden dat je nodig hebt. Je bestelling, mits op voorraad, wordt de volgende dag geleverd en heb je vragen of hulp nodig dan is er altijd een deskundig personeelslid die je kan helpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton 21-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke en overzichtelijke site. Snelle levertijd. Bestelling goed verpakt. Ben zeer tevreden over Fitnessapparaat Kan deze zaak bij iedereen aanbevelen en ik zal zeker vaker kopen op deze site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews