MediaMarkt.be - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over MediaMarkt.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 73 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

6,9

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ann 05-10-2024

10,0
We zijn geholpen door van Leuven rudi. Heel vriendelijke man. Geeft goede uitleg We waren heel tevreden

Ivo 04-10-2024

10,0
.... helped us place a large order for a few appliances we needed, ... was very helpful when we had trouble with our bank cards and helped us quickly resolve the issue. John also helped us complete another order and has a great sense of humour :^)

G 03-10-2024

1,0
Een jbl speaker ging verloren bij de pakketjesdienst. 10 telefoontjes en een maand verder nog steeds geen oplossing voor wat niet eens mijn schuld is. Ik heb steeds gedaan wat er gevraagd werd. Stuur dit door, stuur dat door. Wat ik ook doe, ik mag blijven wachten! Geen communicatie meer sinds de laatste 3-4 telefoontjes. Geen mailtje, geen telefoon. Niets!
Enkel valse beloftes. Bij mij is de maat vol. Dat een klant hemel en aarde moet verzetten om gewoon maar het bestelde te kunnen ontvangen. Te belachelijk voor woorden.

Zohra 02-10-2024

10,0
Zeer fijne service gehad van Hassan om ons te helpen om de beste providor en gsm aan te kopen. Hij regelde alles voor de overstap van wifi en gsm abonnement. Raden we zeker aan en komen nog terug in de toekomst.

Ash 02-10-2024

10,0
Zeer vriendelijke en kwaliteitsvolle service door Hassen in de winkel Mediamarkt (gent, zwijnaarde). Zeker een aanrader om even te kijken wat de beste deals zijn voor gsm abonnenementen, wifi en aankoop van een toestel via abonnement.
Aanrader!

Britt L. 01-10-2024

10,0
(*) in Korbeek-Lo heeft ons fantastisch geholpen! Hij luistert naar wat je nodig hebt en geeft goede raad.

Canne 01-10-2024

10,0
Turnhout heeft zeer bekwaam en vriendelijk personeel!

Petra 30-09-2024

10,0
Nieuwe laptop gekocht. Zeer goed geholpen door alle medewerkers van Mediamarkt Turnhout. Goede service (alle info van oude harde schijf op nieuwe laptop gezet + alles geinstalleerd, zodat ik meteen door kon). Ik ben zeer tevreden!

Esteban Timmermans 27-09-2024

9,0
Website gemakkelijk om te gebruiken en goed gemaakt. Prijs zijn correct en zelfs iets lager dan elders. De levering is heel snel. Koop voor 22h, krijg je toestel de dag erna. De klantenservice is hulpvol en vriendelijk. Er is vrijwel geen wachttijd. Ik raad Mediamarkt aan!

advocaat@janmertens.be 27-09-2024

10,0
......... heeft mij vriendelijk en efficiënt geholpen bij de aankoop van mijn strijkijzer

Bart 25-09-2024

1,0
2de keer iets besteld, waarvan ik het op een bepaalde datum kon ophalen, en ook nodig had.
Daarom dat ik het speciaal bestel, bij mediamarkt, om zeker te zijn van de beschikbaarheid.
2 maal was het product nog niet aanwezig toen ik in de winkel stond, zonder iets te laten weten, zonder excuses, zonder tegemoetkoming.
Na contact met de klantendienst kreeg ik te horen dat er beperkte beschikbaarheid is, maar dat ze de komende weken nieuwe aanleveringen krijgen, en ze zullen me op de hoogte houden.
Ik kan men bestelling annuleren, geld krijg ik terug binnen de 3 weken.
De zin “beschikbaar vanaf 20/9, 14u “ staat nog steeds bij mijn bestelling, maar die zin begrijp ik blijkbaar verkeerd volgens de klantendienst.
Als ze weten dat er beperkte beschikbaarheid is, moeten ze geen leverdatum meegeven.
Dan had ik in een andere winkel het product gekocht.
Als naast de overheid nu ook al private bedrijven beginnen met het voorliegen van de consumenten, afspraken maken om te kunnen verkopen, om dan toch niet na te hoeven komen, zonder consequenties, waar gaan we naartoe …

SABRINA 23-09-2024

10,0
Alles is supergoed verlopen...van de aankoop tot de thuislevering!Heel vriendelijke ontvangst en goede uitleg verkregen

stijn leestmans 21-09-2024

10,0
zeer snelle, vriendelijke en duidelijk hulp voor een wasmachine. Gaat het overal maar zo vlot

fon 18-09-2024

9,0
ruim assortiement, vriendelijk, hulpvaardig, ordelijk, ruime parkeerplaats,

Andy B. 12-09-2024

9,0
In de MediaMarkt van Brugge (Sint Kruis) werd ik geholpen. Terwijl hij me vertelde dat het pas zijn derde dag was, waardoor het even iets langer duurde eer alles in kannen en kruiken was, werd ik toch op een zeer correcte, vriendelijke en informatieve manier geholpen! Hij verschafte me de nodige informatie die ik vroeg, stond me bij in de bestelling. Toen bleek dat het systeem met problemen aan het kampen was, bleef hij kalm, zocht naar de juiste hulp om me zo efficiënt mogelijk van dienst te zijn. Een vriendelijke jongeman die ook engagerend was naar mijn 7-jarig zoontje.
Echt een positieve ervaring.

Ethan 12-09-2024

8,0
Snel,makkelijk en goedkoop
De ding is dat je je eID code moet indienen om een account de maken.

Stef 11-09-2024

10,0
In de winkel in Turnhout zijn wij door de verkoper Michael zeer goed en professioneel verder geholpen. Wij hadden een model van teeveetoestel voor ogen en door welgerichte vraagstelling door de verkoper en latere staving van de argumentatie op de teeveetoestellen zijn wij overgegaan tot de aankoop van een gans ander toestel.
Wij zijn super tevreden over onze aankoop!

michiel 07-09-2024

9,0
alles gaat vlot en snel kijk al uit naar het nieuwe toestel en aan een goede prijs

Robby de bleecker 03-09-2024

10,0
Een heel groot asortiment en intersante aanbiedingen.
Hele goed sevice en klandvrienderlijk
Heel blij met deze winkel

MARLENA 02-09-2024

1,0
Bestelde iets online dat zogezegd ik voorraad is. Worden in de ochtend opgebeld dat de afdaling in orde is. Komt het afhalen wordt uw bestelling geannuleerd of ge moet de toonzaal model meenemen. Schandalig, degoutant en gewoon geen woorden voor. Awel laatste aankoop ooit bij Mediamarkt. Heel veel spijt dat ik er duizenden euro's heb uitgegeven.

Sharon maes 30-08-2024

1,0
Ik kocht een droogkast in de winkel in kortrijk... in de winkel werd me gezegd dat ik enkel ecocheques kon gebruiken als ik een soort van garantie (80€) bijnam. Na informeren bij klantendienst omdat wel degelijk bijstond op de site dat 'ecocheques' mocht dit toch... ik vroeg ondertussen ook bij klantendienst of mijn oud toestel word meegenomen dit werd me ook verzekert. In de winkel ook nog eens bevestigd... bij levering stond mijn oud toestel klaar ... men wou het niet meenemen er zou later wel iemand om komen... pas 4 dagen later en enkele mails en telefoons later werd ze opgehaald! Nieuwe toestel uitgepakt, er was een deuk onderaan de droogkast ter hoogte van de rooster... verschillende telefoons met klantendienst, mails met alle info die men vroeg, serienummer ,foto... uiteindelijk zei men u gaat mss beter eens langs in de winkel om er zelf spoed achter te steken ... 🤯 ik ging naar de winkel, kreeg uiteindelijk de manager en die beloofde me de volgende dag een nieuwe droogkast te bestellen en de levering in te plannen. Ik vertrok opgelucht uit de winkel... tot ik bijna thuis was en werd opgebeld door haar met het ' nieuws' dat ik te lang wachtte om de klacht in te dienen ( de levering was op vrijdag, ik vertrok op weekend en de maandag bij uitpakken nam ik onmiddelijk contact op) en het dus moeilijk zou zijn om me te helpen bij een oplossing... nu een week later dus steeds geen oplossing, niemand gehoord, ik kan dus mijn plan trekken met de aankoop van een nieuwe beschadigde droogkast! Nooit maakte ik dit mee, nooit in mijn leven zal ik nog binnen gaan en al zeker niks meer kopen in mediamarkt, ik geef dit hier mee en aan al mijn kenissen zodat mensen kunnen nadenken alvorens daar een aankoop te doen. Niks van kennis, niks van klantenservice!!!

Kitty Fordham 30-08-2024

9,0
XXX heeft mij zeer professionele uitleg gegeven en zijn tijd hiervoor genomen

Goed advies, zeer tevreden

Glen 23-08-2024

10,0
We werden geholpen door Rudi van Leuven. Super kerel , duidelijke uitleg !!

Loïc 23-08-2024

10,0
Je sais que Media Markt est une entreprise sure et que je peux retourner mes produits s'ils ne me conviennent pas

Youssef 22-08-2024

ik op heb 19 augustus een nieuwe e step besteld
deze zou volgens hun 20 augustus aankomen
maar is nooit aangekomen heb ook geen info gekregen waarom die niet is aangekomen
klantenservice kunnen zelf niets doen zeggen ze
en moet het afwachten volgens hun
heb nu al spijt dat ik het via hier heb besteld

Toon meer reviews