electromania.be - Reviews & Ervaringen

9,4 Lees 143 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over electromania.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 79 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marieke 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlotte levering, perfecte communicatie. Vriendelijke behulpzame bezorger. Keurig met de corona regels. Super tevreden klant.

Reageer

Rob 01-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering. Ook de informatie tijdens de levering is zeer goed
De levering kwam op het gestelde tijdstip. De website is oké

Reageer

Manuel 01-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben onder de indruk over deze shop. Het is de eerst keer dat ik hier shop en ik ben sprakeloos.
Ze zijn snel betrouwbaar en ik heb de bestelling keurige ontvangen.

Reageer

Wendy 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zéér tevreden van mijn aankoop De site was heel overzichtelijk met voldoende informatie Bij mijn aankoop was er ook een kort filmpje te zien over wat ik kan verwachten van mijn aangekocht product Vond ik super interessant .
De leveringstijd was ook supersnel . Besteld om 14u50 en de dag nadien aan huis geleverd om 11u30
Dat is de service die je wil Super tevreden dus

Reageer

anoniem 04-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zanussi wasmachine gekocht. Heel snel bezorgd met hele vriendelijke en bezorgers. Ik ben een tevreden klant.

Reageer

Gar 03-03-2021

Algemene score

10,0
Amerikaanse koelkast gekocht, volgende dag geleverd. Zowel de leverancier electromania als de bezorger Dynalogic hebben dit tot een goed eind gebracht. Tevreden klant.

Reageer

Theo 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek zijnde naar een combi-micro-oven van het merk Bosch kwamen we terecht bij Electromania. Enkele dagen dagen later werd echter geen Bosch afgeleverd maar een Siemens. Dit was te wijten aan een minimaal verschil in het typenummer. Binnen enkele dagen werd de bestelde Bosch afgeleverd. Echter door de transporteur was er behoorlijk slecht mee omgesprongen. Gevolg deuken in de achterzijde met schade aan het motorgedeelte. Wederom werd door Electromania soepel en snel gereageerd en werd binnen enkele dagen een nieuw apparaat afgeleverd. Uiteindelijk is het juiste apparaat afgeleverd. Wat ons hierbij zeer goed is bevallen is de manier van meedenken door Elektromania (Yassine) en het zoeken naar oplossingen zonder moeilijk te doen over eventuele bijkomende kosten.

Reageer

WMC 19-02-2021

Algemene score

10,0
De volgende dag reeds bezorgd. Wel wat overkill (ging over een filter voor een dampkap, dus een verzending via dynalogic was misschien nu niet echt in verhouding. Met Bpost was ook goed geweest voor ons). Betere prijs dan andere aanbieders.

Reageer

Roy 13-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd bijzonder vriendelijk geholpen. Servicegericht bedrijf en goed bereikbaar.

Reageer

wouter 12-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een high end samsung oven gekocht bij deze shop, alles ging goed maar de verschillende koeriers van hun externe dienstverlener Dynalogic wilde tot 4 x toe de oude oven niet meepakken (alleen ipv met 2, originele verpakking ontbrak (duh!!), geen beschermingsplastiek , ... . De vriendelijke heer van de helpdesk heeft moeite gedaan om het uiteindelijk in orde te brengen.

Reageer

Josee 12-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wauw, supersnel geleverd. Mijn broodbakmachine gisteren besteld en vandaag al in huis en goed op de hoogte gehouden via de mail. Ik ben blij en bestel hier zeker nog eens.

Reageer

Johan 12-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel, op mails wordt vriendelijk en snel gereageerd,zeer snel geleverd voor de laagste prijs die ik kon vinden op internet.

Reageer

Jannick 11-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg fijne service. Product kon niet direct geleverd worden vanuit de fabrikant, hier werden wij heel proactief over geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Product was er vervolgens iets eerder dan de verwachting, al met al erg fijn. Vriendelijke mensen en communicatie, zeker aan te bevelen!

Reageer

Jean 11-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdag 09/02 besteld, woendag 10/02 geleeverd in perfecte staat. Snelle service en lage prijzen.Het was mijn eerste ervaring met bol.com, maar zeker niet mijn laatste...

Reageer

Jani 10-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles zoals verwacht. Klantentevredenheid is vandaag in de online wereld van belang, en dat is goed begrepen. Op deze manier zal klantenretentie groot en blijvend zijn.
Op deze manier bestel ik zeker nogmaals.

Reageer

Pascal 10-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste aankoop bij deze elektrozaak betrof een vaatwasser. Vlotte en snelle communicatie bij advies bestelling zowel per mail als per telefoon. Levering keurig verpakt en volgens afspraak waarbij het oude toestel werd meegenomen. Transporteur Dynalogic communiceert ook duidelijk over tijdstip levering. Electromania.be hanteert interessante prijzen in combinatie met een goede service. Bij veel handelszaken is dit helaas niet het geval. Besluit: een positieve ervaring.

Reageer

Anthony verheugt 10-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte bestelling, en keurig op tijd. Zeer zorgvuldig verpakt en de bezorger was zo aardig om hem voor me binnen te zetten aangezien ik niet zo fit ben (ook keurig netjes de 1,5m regel gehandhaafd natuurlijk) al met al een perfecte ervaring. 11/10 zou zo weer hier bestellen.

Reageer

Mw. Bot 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering kwam op tijd op de dag nadat we hadden besteld.
Service was uitstekend en het personeel was uiterst vriendelijk.
Zeker aan te bevelen.

Reageer

Marian 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer tevreden over de levering. Fantastisch dat je de route kunt volgen, klopte helemaal. Aanvankelijk was het bericht dat er geleverd werd van 08.00 uur tot 22.00 uur. Daar schrokken we van. Maar alras werd die afleveringstijd steeds exacter.

Reageer

Glenn 05-02-2021

Algemene score

10,0
Je besteld vandaag, het word geleverd morgen. Super snelle levering en kwaliteit! Hier bestel ik zeker nog!

Reageer

Rens 04-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft alle ingrediënten zoals ik die verwacht. Duidelijk, snel, communicatief en als opvallende plus, je wordt op de hoogte gehouden, zelfs tussentijds wanneer de levering plaatsvindt.
Top!

Reageer

Bea 04-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben zich keurig aande corona regels gehouden. Waren vriendelijk. En hebben het product binnen gezet en oude weer mee genomen.

Reageer

Bert 04-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld via bol.com
Snelle levering en een vriendelijke bezorger. Goed aan te raden!

Reageer

Linda Boersma 04-02-2021

Algemene score

10,0
Besteld via bol.com, maar keurig via electromania op de hoogte gehouden. Snelle levering, top service en mooi product!

Reageer

Lieke 04-02-2021

Algemene score

10,0
Via mail werden we verwittigd wanneer het zou toekomen. De geplande levering was op tijd! Uitstekende service!

Reageer

Irene 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs was goed, bezorging ging snel, oude droger werd meegenomen. Het was nog mooier geweest als ze de nieuwe droger ook op zijn plek gezet hadden.

Reageer

Mark 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekocht via bol.com, en alles is volgens afspraak verlopen. Duidelijke communicatie over de (snelle) levering en prijs. Aan te raden!

Reageer

MJ 31-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs en levering zoals overeengekomen. Prima service. Vlotte communicatie.

Reageer

MarcelV 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen en snelle levering. Ik ga hier veel vaker bestellen. Echte aanrader.

Reageer

Ronny 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden van de snelle levering, ja er zijn goedkopere aanbieders maar bij electromania krijg je nog effectief mensen aan de lijn. Niet van die bandjes die je van bed op stro sturen.

Mails worden beantwoord en afspraken na gekomen.

Houden zo.

Reageer

Pascual 27-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle levering. Duidelijke mails met de verwachte levertijd tot op de laatste half uur. Oude vaatwasser meegenomen. Super bedankt.

Klein minpuntje in de mail staat verpakking nemen we graag mee, hebben ze niet gedaan ook niet tien het gevraagt werd.

Reageer

johny 27-01-2021

Algemene score

10,0
alles is heel duidelijk in de mails aangeduid en levering is op aangegeven tijd toe gekomen
en de bestuurder was heel vriendelijk

Reageer

Jac Henneman 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
. Vaatwasser zelf geïnstalleerd. Wasbeurten gedaan. Conclusie:
Machine werkt voortreffelijk. Vind alleen dat de deur niet soepel sluit en opent.
Heel klantvriendelijk dat ik op zaterdag gebeld werd of alles, ondanks misverstand, goed was verlopen. Complimenten, vandaar de 10

Reageer

Marcia 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en duidelijke mails over de levering. Kookplaat gekocht, was goed verpakt. Erg tevreden

Reageer

Roel S 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Draadloze stofzuiger van black en decker besteld bij electromania via bol.com. Alles werd netjes verpakt en beschermd. Bovendien werd ik prima op de hoogte gehouden van het verzendingsproces. zeer tevreden.

Reageer

Alexandr 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Één Inbouw oven via Bol. besteld en mijn oven is door de Electromania geleverd geweest. Na de bestelling direct een email van de levering dienst gekregen met alle nuttige informatie. Zelfs verzetten van de levering datum was geen enkel probleem. Geleverd op tijd en altijd juiste info over levering gekregen.

Reageer

gervk 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en uitstekend op de hoogte gehouden tijdens transport. De communicatie
uitstekend.

Reageer

Timo 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Bol.com een vaatwasser besteld en geleverd door electromania. Keurig op de hoogte gehouden van mijn bestelling. ondanks alle drukte netjes geleverd door dynalogic. Een belletje kort voor het arriveren van de bezorger. Top

Reageer

Johan 15-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser besteld via bol. Com , maar geleverd door electromania. netjes via de mail op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
En fijn dat de oude vaatwasser onlangs dat de bestel bus vol zat toch meegenomen. Top service top geregeld 👌🏽

Reageer

John 15-01-2021

Algemene score

10,0
Wij hebben een stofzuiger gekocht bij Electromania.
De dag na de geplaatste bestelling al geleverd, knap vanuit België binnen 24 uur.
Wat fijn was dat je direct na aankoop kon kiezen hoe je op de hoogte gehouden wilde worden.
Voor mij een voorbeeld voor hoe een webshop hoort te zijn, dus van ons een welverdiende tien👍

Reageer

Patty 14-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb bij deze website een snoerloze stofzuiger gekocht. Het werd een dag later al geleverd ondanks de drukke Corona lockdown. Netjes door een chauffeur op de minuut precies en we moesten soort code doorgeven zodat het duidelijk was dat het echt bij mij geleverd was. Hele gebruiksvriendelijke en duidelijke website. Keurig! Zou er zo weer bestellen. Voelt erg vertrouwd.

Reageer

Helene 14-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering is in de juiste tijdspanne geleverd !
Op de website heb ik voldoende info gevonden om de juiste keuze te maken

Reageer

Marc 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd prima ingelicht wanneer de goederen gingen geleverd worden.
Snelle en correcte levering.

Reageer

GILLIS 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ondanks corona toch snel geleverd ,goed ingepakt
zeer mooie en goede kwaliteit kookpannen

Reageer

Roger 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Whirlpool 339 combi magnetron. Snelle levering en goede prijs. Zeer tevreden.

Reageer

Bert 13-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de Whirlpool magnetron MWP 339SW besteld op 11-01 '21 en de levertijd was al op de volgende dag rond het middag uur.
De levertijd was in eerste instantie tussen 8;00 en 22:00 uur werd steeds preciezer ingeschaald van uit- eindelijk tussen 11:10 en 13:25 uur en daaraan heeft Electromania.be zich keurig gehouden.

Reageer

Dirk 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super snel en goed geleverd! Voor herhaling vatbaar!! Zou dit aan iedereen aanbevelen

Reageer

Serap 08-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was super snel en goed geleverd! Ontzettend blij mee. Ga zo door toppers!!

Reageer

dani 07-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ben heel content van mijn bestelling, alles is zeer vlot verlopen, de levering was piekfijn en alles op tijd. de bestelde toestellen voldoen volledig en heel praktisch. een aanbeveling voor toekomstige kopers.

Reageer

Jay 06-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Though it is an unfortunate situation with COVID, the product has been delivered as promised. Also, I got it for a reasonable price.

Reageer

Toon meer reviews