electromania.be - Reviews & Ervaringen

9,6 Lees 156 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over electromania.be.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 89 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Els 20-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer te vrede! De stofzuiger heeft een goede zuigkracht en is licht in de hand. Daarnaast kan je hem makkelijk lege en is hij erg wendbaar.

Reageer

Moors Jos 12-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst een koelkast en nu weer een dampkap.
Ben uitermate tevreden zowel wat prijs betreft als de levering. Dit is DE firma waar ik in de toekomst nog zal handelen. Bedankt
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Karinpaco 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via Bol.com hier een oven aangeschafd. Levering was snel en duidelijke informatie over de precieze tijd van levering. Bezorgers hebben hem keurig in de woonkamer gezet, woog namelijk ruim 40 kilo.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Nele 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering. Stofzuiger besteld via bol.com op zondag en die werd netjes (zoals vermeld stond) op dinsdag geleverd.
Goed verpakt!
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Tess 05-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg tevreden over electromania! We hebben via bol.com bij electromania een inbouwoven gekocht voor een zeer goede prijs. Daarnaast was er een snelle levertijd. Electromania houden wij in ons achterhoofd voor toekomstige bestellingen!
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

M. Bos 30-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle service, aan het einde van de middag besteld, de volgende dag in huis voor de middag al in huis!
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Suraya 29-04-2021

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering.vandaag besteld morgen in huis.zeer tevreden.goede service
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Astrid Segers 23-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn in ouwvaatwasser gekocht via bol.com
Zeer tevreden mee
vriendelijke mensen die hem brachten
De machine is ook topkwaliteit!
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Elfje 21-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een inbouw vaatwasser via bol.com besteld, gelijk informatie van leverancier over het te verwachten tijdstip van leveren. Ook track en tracé werd netjes bijgehouden. Klein half uur voor levering nog een bevestiging via SMS ontvangen. Correct geleverd, blij mee.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

chris 17-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een inbouwoven gekocht via bol.com. Netjes de volgende dag geleverd met goede track & trace.
De bezorger wilde het oude toestel eerst niet terug meenemen. Na een telefoontje is dit toch in orde gekomen.
Een probleempje, maar mooi afgehandeld.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Pat Q 14-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van een vaatwasser en netjes de oude machine gelijk mee genomen door heel vriendelijke bezorgers.
Gecombineerd met een scherpe prijs een uitstekende eerste indruk voor ons.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Gert De Bruyn 14-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel via Bol.com laten leveren. Direct confirmatie betreffende bestelling en levering. Nadien duidelijke updates voorafgaandelijk van de levering. Chauffeur was zeer vriendelijk en behulpzaam. Oude droogkast meegenomen.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Van wakeren olaf en marquerite 13-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De klantenservice is fenomenaal hoog van kwaliteit! Ze zijn lief, liever liefst en heeeel erg eerlijk en bedreven, deze online winkel van België is een groot voorbeeld van hoe het WEL moet!!

Altijd alles hier bestellen jongens!!
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Marieke 02-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlotte levering, perfecte communicatie. Vriendelijke behulpzame bezorger. Keurig met de corona regels. Super tevreden klant.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Rob 01-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering. Ook de informatie tijdens de levering is zeer goed
De levering kwam op het gestelde tijdstip. De website is oké
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Manuel 01-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben onder de indruk over deze shop. Het is de eerst keer dat ik hier shop en ik ben sprakeloos.
Ze zijn snel betrouwbaar en ik heb de bestelling keurige ontvangen.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Wendy 11-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zéér tevreden van mijn aankoop De site was heel overzichtelijk met voldoende informatie Bij mijn aankoop was er ook een kort filmpje te zien over wat ik kan verwachten van mijn aangekocht product Vond ik super interessant .
De leveringstijd was ook supersnel . Besteld om 14u50 en de dag nadien aan huis geleverd om 11u30
Dat is de service die je wil Super tevreden dus
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

anoniem 04-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zanussi wasmachine gekocht. Heel snel bezorgd met hele vriendelijke en bezorgers. Ik ben een tevreden klant.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Gar 03-03-2021

Algemene score

10,0
Amerikaanse koelkast gekocht, volgende dag geleverd. Zowel de leverancier electromania als de bezorger Dynalogic hebben dit tot een goed eind gebracht. Tevreden klant.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Theo 19-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek zijnde naar een combi-micro-oven van het merk Bosch kwamen we terecht bij Electromania. Enkele dagen dagen later werd echter geen Bosch afgeleverd maar een Siemens. Dit was te wijten aan een minimaal verschil in het typenummer. Binnen enkele dagen werd de bestelde Bosch afgeleverd. Echter door de transporteur was er behoorlijk slecht mee omgesprongen. Gevolg deuken in de achterzijde met schade aan het motorgedeelte. Wederom werd door Electromania soepel en snel gereageerd en werd binnen enkele dagen een nieuw apparaat afgeleverd. Uiteindelijk is het juiste apparaat afgeleverd. Wat ons hierbij zeer goed is bevallen is de manier van meedenken door Elektromania (Yassine) en het zoeken naar oplossingen zonder moeilijk te doen over eventuele bijkomende kosten.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

WMC 19-02-2021

Algemene score

10,0
De volgende dag reeds bezorgd. Wel wat overkill (ging over een filter voor een dampkap, dus een verzending via dynalogic was misschien nu niet echt in verhouding. Met Bpost was ook goed geweest voor ons). Betere prijs dan andere aanbieders.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Roy 13-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd bijzonder vriendelijk geholpen. Servicegericht bedrijf en goed bereikbaar.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

wouter 12-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een high end samsung oven gekocht bij deze shop, alles ging goed maar de verschillende koeriers van hun externe dienstverlener Dynalogic wilde tot 4 x toe de oude oven niet meepakken (alleen ipv met 2, originele verpakking ontbrak (duh!!), geen beschermingsplastiek , ... . De vriendelijke heer van de helpdesk heeft moeite gedaan om het uiteindelijk in orde te brengen.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Josee 12-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wauw, supersnel geleverd. Mijn broodbakmachine gisteren besteld en vandaag al in huis en goed op de hoogte gehouden via de mail. Ik ben blij en bestel hier zeker nog eens.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Johan 12-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel, op mails wordt vriendelijk en snel gereageerd,zeer snel geleverd voor de laagste prijs die ik kon vinden op internet.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Jannick 11-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg fijne service. Product kon niet direct geleverd worden vanuit de fabrikant, hier werden wij heel proactief over geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Product was er vervolgens iets eerder dan de verwachting, al met al erg fijn. Vriendelijke mensen en communicatie, zeker aan te bevelen!
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Jean 11-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdag 09/02 besteld, woendag 10/02 geleeverd in perfecte staat. Snelle service en lage prijzen.Het was mijn eerste ervaring met bol.com, maar zeker niet mijn laatste...
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Jani 10-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles zoals verwacht. Klantentevredenheid is vandaag in de online wereld van belang, en dat is goed begrepen. Op deze manier zal klantenretentie groot en blijvend zijn.
Op deze manier bestel ik zeker nogmaals.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Pascal 10-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste aankoop bij deze elektrozaak betrof een vaatwasser. Vlotte en snelle communicatie bij advies bestelling zowel per mail als per telefoon. Levering keurig verpakt en volgens afspraak waarbij het oude toestel werd meegenomen. Transporteur Dynalogic communiceert ook duidelijk over tijdstip levering. Electromania.be hanteert interessante prijzen in combinatie met een goede service. Bij veel handelszaken is dit helaas niet het geval. Besluit: een positieve ervaring.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Anthony verheugt 10-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte bestelling, en keurig op tijd. Zeer zorgvuldig verpakt en de bezorger was zo aardig om hem voor me binnen te zetten aangezien ik niet zo fit ben (ook keurig netjes de 1,5m regel gehandhaafd natuurlijk) al met al een perfecte ervaring. 11/10 zou zo weer hier bestellen.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Mw. Bot 08-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering kwam op tijd op de dag nadat we hadden besteld.
Service was uitstekend en het personeel was uiterst vriendelijk.
Zeker aan te bevelen.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Marian 05-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer tevreden over de levering. Fantastisch dat je de route kunt volgen, klopte helemaal. Aanvankelijk was het bericht dat er geleverd werd van 08.00 uur tot 22.00 uur. Daar schrokken we van. Maar alras werd die afleveringstijd steeds exacter.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Glenn 05-02-2021

Algemene score

10,0
Je besteld vandaag, het word geleverd morgen. Super snelle levering en kwaliteit! Hier bestel ik zeker nog!
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Rens 04-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft alle ingrediënten zoals ik die verwacht. Duidelijk, snel, communicatief en als opvallende plus, je wordt op de hoogte gehouden, zelfs tussentijds wanneer de levering plaatsvindt.
Top!
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Bea 04-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben zich keurig aande corona regels gehouden. Waren vriendelijk. En hebben het product binnen gezet en oude weer mee genomen.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Bert 04-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld via bol.com
Snelle levering en een vriendelijke bezorger. Goed aan te raden!
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Linda Boersma 04-02-2021

Algemene score

10,0
Besteld via bol.com, maar keurig via electromania op de hoogte gehouden. Snelle levering, top service en mooi product!
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Lieke 04-02-2021

Algemene score

10,0
Via mail werden we verwittigd wanneer het zou toekomen. De geplande levering was op tijd! Uitstekende service!
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Irene 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs was goed, bezorging ging snel, oude droger werd meegenomen. Het was nog mooier geweest als ze de nieuwe droger ook op zijn plek gezet hadden.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Mark 03-02-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekocht via bol.com, en alles is volgens afspraak verlopen. Duidelijke communicatie over de (snelle) levering en prijs. Aan te raden!
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

MJ 31-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs en levering zoals overeengekomen. Prima service. Vlotte communicatie.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

MarcelV 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen en snelle levering. Ik ga hier veel vaker bestellen. Echte aanrader.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Ronny 28-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden van de snelle levering, ja er zijn goedkopere aanbieders maar bij electromania krijg je nog effectief mensen aan de lijn. Niet van die bandjes die je van bed op stro sturen.

Mails worden beantwoord en afspraken na gekomen.

Houden zo.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Pascual 27-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle levering. Duidelijke mails met de verwachte levertijd tot op de laatste half uur. Oude vaatwasser meegenomen. Super bedankt.

Klein minpuntje in de mail staat verpakking nemen we graag mee, hebben ze niet gedaan ook niet tien het gevraagt werd.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

johny 27-01-2021

Algemene score

10,0
alles is heel duidelijk in de mails aangeduid en levering is op aangegeven tijd toe gekomen
en de bestuurder was heel vriendelijk
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Jac Henneman 24-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
. Vaatwasser zelf geïnstalleerd. Wasbeurten gedaan. Conclusie:
Machine werkt voortreffelijk. Vind alleen dat de deur niet soepel sluit en opent.
Heel klantvriendelijk dat ik op zaterdag gebeld werd of alles, ondanks misverstand, goed was verlopen. Complimenten, vandaar de 10
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Marcia 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en duidelijke mails over de levering. Kookplaat gekocht, was goed verpakt. Erg tevreden
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Roel S 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Draadloze stofzuiger van black en decker besteld bij electromania via bol.com. Alles werd netjes verpakt en beschermd. Bovendien werd ik prima op de hoogte gehouden van het verzendingsproces. zeer tevreden.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Alexandr 22-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Één Inbouw oven via Bol. besteld en mijn oven is door de Electromania geleverd geweest. Na de bestelling direct een email van de levering dienst gekregen met alle nuttige informatie. Zelfs verzetten van de levering datum was geen enkel probleem. Geleverd op tijd en altijd juiste info over levering gekregen.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

gervk 21-01-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en uitstekend op de hoogte gehouden tijdens transport. De communicatie
uitstekend.
Officiele reactie van Electromania 12-05-2021

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling!

Team Electromania

Reageer

Toon meer reviews