el-vidas.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 130 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over el-vidas.nl.

el-vidas.nl stelt zich voor

El-Vidas is de grootste onafhankelijke Tv specialist van Nederland & België. Steeds scherpe prijzen en snelle leveringen in Nederland en België. Wij hebben onze eigen distributie waardoor de kwaliteit van levering gegarandeerd is. EL-Vidas hanteert een zichttermijn van 30 dagen en onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar via: Mail, chat en telefoon.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 130 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gerard 04-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke site ,nette prijs en een snelle en goede aflevering van de gekochte producten
naar mijn mening een aanrader

Reageer

Marja Rietdijk 04-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goede levering. Voordelige prijs. Ook telefonisch goed te bereiken.

Reageer

S.S 04-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden met de bestelling en levering.Dezelfde product voor minder geld dan bij andere aanbieder gekocht.

Reageer

Lien 02-08-2020

Algemene score

1,0
Tv gekocht bij el vidas. Een aantal dagen later was deze 60 euro goedkoper. Andere webshops zouden dit bedrag compenseren maar totaal geen empathie van de klantenservice of iets dergelijks. Ik zou om die reden ook nooit meer wat bestellen bij el vidas en kiezen voor grotere partijen die de klantenservice op 1 hebben staan. Mijn vertrouwden hebben ze in ieder geval niet.
Officiele reactie van El Vidas 02-08-2020

Beste Lien,

Ik zie dat u een LG tv gekocht heeft op 19 juni (twee weken geleden) voor 369,- euro. Deze tv bieden wij inderdaad nu aan voor 345,- dat is een verschil van 24,- euro en niet van 60,- euro zoals u in de recensie aangeeft. Wij zullen altijd netjes een prijsverschil crediteren tot 3 dagen na levering. Echter twee weken na levering doen we dit inderdaad niet meer. Wij proberen altijd een zo scherp mogelijke prijs aan te bieden waarvan u als klant profiteert, door verschillende oorzaken kunnen prijzen fluctueren zowel naar beneden als ook naar boven.

Met vriendelijke groet,
Edwin
EL-Vidas

Reageer

Shell-Roosevelt, Vlissingen 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
- Laagste prijs
- Bestelgemak
- Betaalgemak
- Net geen 10 behaald vanwege de bezorging: een chauf die zegt dat ie voor de deur staat, terwijl dat overduidelijk niet zo is (als je naar buiten kijkt), 5 minuten later arriveert en dan in eerste instantie het verkeerde product wil afleveren. We hadden zomaar met een veel duurder product weg kunnen zijn.

Reageer

H. Smeets 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op vragen wordt direct geantwoord. Via email een duidelijke omschrijving van de levering en garantie. En vandaag besteld de andere dag bezorgt

Reageer

Jan.Loeve 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tv dindag geleverd en woensdag terug gebracht i.v.m.beeldkwaliteit 4dagen later netjes geld teruggestort.

Reageer

Edith 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Toevallig gevonden. Het was jammer dat de mail het niet deed, maar werd vriendelijk geholpen aan de telefoon. Levering was prima

Reageer

denny 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en snel geleverd ik had een mega tv gekocht van LG 191cm en de bezorger heeft hem netjes in huis gezet voor me

Reageer

Gert-Jan W. 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
El Vidas was me aanvankelijk onbekend, maar ik heb inmiddels thuis een geweldig fraaie 4K 55" samsung aan de muur hangen.
Op basis van veel positieve reviews (& en de prijs!) voor El Vidas gekozen.
Perfect geleverd, vriendelijk, behulpzame chauffeur, ook met het binnen neerzetten.
Zeker een aanrader!

Reageer

V3DB 15-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop - goede en voordelige prijs - vlotte verzending - product is ook naar volle tevredenheid

Reageer

Jacobus 13-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer goede webwinkel met heel veel keus zeer zekers aan te raden de chauffeur belt een 20 min voor dat hij er is maar men dient wel rekening te houden wanneer de tv gebracht wordt dat ze hem afleveren bij de voordeur aan de straatkrant want ik zelf woon in een appartement complex met een lift maar hij wordt niet naar boven gebracht dat is het enige minpuntje

Reageer

Jeu 10-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende prijs, snelle en klantvriendelijke levering, we werden van tevoren netjes gebeld dat de levering onderweg was en binnen afzienbare tijd bezorgd zou worden.

Reageer

Willem Klopper 10-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kende de winkel niet, maar uit de test van de consumentenbond bleek dat de OLED - TV die we zochten en als beste uit de test kwam, daar het goedkoopst was. Na de bestelling kwam de TV keurig de volgende werkdag op de agfgesproken tijd. TOP!

Reageer

Arie korringa 09-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks wat leveringsproblemen ben ik perfect op de hoogte gehouden van destand van zaken aangaande levering.Ook bij de serviceafdeling ben ik correct en erg vriendelijk te woord gestaan.Ben bij ELVIDAS terecht gekomen door de zeer scherpe prijsvoering.
Ga deze winkel zeker aanbevelen bij al mijn bekenden en familie.

Reageer

Michel Spaan 06-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
super blij met aankoop snelle bezorging alles tip top mijn volgende aankoop zal ook hier zijn

Reageer

Malpitta 03-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top shop. TV gekocht die nergens goedkoper was. Afgeleverd op de afgesproken tijd. Zeer tevreden.

Reageer

Netjes verzorgd 03-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was hemelvaartsdag dag ik had de tv op vrijdag verwacht maar wat een vlotte bezorging het was snel en netjes afgeleverd bezorger was heel vriendelijk

Reageer

Herman Sonsma 02-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een super LCD bij jullie gekocht voor een topprijs. Ook wat de bezorging aangaat alles perfect verzorgt. Kan gewoonweg niet beter.

Reageer

AvD 01-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De KTV voldoet geheel aan de verwachting zoals was omschreven op de website

Reageer

Jack 30-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop met lage prijzen. Snel geleverd en ook qua reparatie service heb ik een goeie ervaring. Dus wat mij betreft een 10.

Reageer

Ger 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
- Een varieerd aanbod
- Heldere en duidelijke leveringsvoorwaarden
- Scherpe prijzen
- Snelle en probleemloze bezorging
- Kortom: een echte aanrader!!

Reageer

chris 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon snelle en goede levering en zeer goede prijs. Website duidelijk, gemakkelijk te vinden

Reageer

Henk Meinderts 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na uitgebreid googlen kwam ik bij El Vidas terecht als de goedkoopste voor de TV die ik zocht dus gelijk besteld en hij werd snel geleverd dus ik ben zeer tevreden.

Reageer

Bluewoman 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als eerste voor El Vidas gekozen vanwege de goedkopetv die ik graag wilde hebben. En ook omdat er wodt gezegd dat je het geochte product de volgende dag in huis hebt.
Dit was bij mij niet zo vanwege een paar feestdagen en weekend . Goede aflevering en vriendelijke chauffeur die mijn tv bezorgde.

Reageer

Ruud 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelproces prima, niets op aan te merken. Bij stappen in het proces netjes geïnformeerd en op tijd bezorgd. TV was goed in gepakt en deed het ook zoals het hoort. Geen beschadigingen. Nu paar maanden in gebruik en doet het nog altijd super. Dat gecombineerd met een lage prijs. Beter kan het niet.

Reageer

Frank Van Asperen 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteitverhouding top,binnen 2 dagen de tv binnen
En alles wat goed!

Reageer

Patrick Kuypers 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor el vidas gekozen wegens de prijs ze waren veruit het goedkoopst en ook snel geleverd! Ze belde zelfs 10 min voordat ze er waren! Super service! Ik heb el vidas ook al aangeraden bij vrienden en die waren net zo blij als mij 😇

Reageer

bate 29-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een shop met scherpe prijzen en een snelle afwikkeling van de bestelling. Communicatieproces adequaat ingericht.

Reageer

M. Boon 25-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment, goede beschrijving, Snelle levering en optimale prijs.

Reageer

Frank 24-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beloofd de dag erna te leveren en zo gebeurde het ook.
Anderen beloven maar hebben ineens toch problemen om tijdig te leveren.

Reageer

Beerten 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed toestel, snelle en correcte levering. Volgens testaankoop het beste toestel en dit vonden we hier aan de beste prijs.

Reageer

R Ruttenberg 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles duidelijk omschreven en komen de afspraken netjes na.
Telefoon wanner jullie voor de deur staan.

Reageer

Hans 23-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snel geleverd en de goedkoopste. Geheel onverwacht werd de Samsung tv zonder aankondiging geleverd. Vrijdags besteld, maandagavond geleverd. Voor mij verder geen probleem, wel fijn eigenlijk.
Wat me wel een beetje tegen viel was de gebruiksaanwijzing, Die zat er in het Engels en twintig oost-Europese talen bij maar geen Nederlands.

Reageer

Auke Swart 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk weet ik niet wat er beter kan: uitstekende prijs, mooi beeld, veel mogelijkheden. vlotte levering..... wat wil een mens nog meer?

Reageer

Marc 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, soepele bestelling en supersnelle (corona) levering en... de goedkoopste.

Reageer

Jeroen T 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was voor mij onbekende aanbieder maar is prima leverancier. Als je vooraf weet wat je nodig hebt dan kun je hier goed en veilig kopen. Levering conform afspraak snel en goed. Product (tv) in mijn geval is prima en conform verwachting.

Reageer

Paul 22-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Goedkope prijs, maar onduidelijk wanneer de levering is. De bezorger stond ineens voor de deur.

Reageer

Rob van Neerrijnen 21-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs. Duidelijke info. Snelle levering.

Elders was dezelfde TV te koop, maar dan wat duurder.

Helemaal goed dus.

Reageer

Gert vd Beek 21-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is top vanwege de service en vriendelijkheid maar ook de echt scherpe prijzen
Toevalug o o k nog redelijk in de buurt dus voor mij alleen maar TOP

Reageer

Erik 20-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor EL VIDAS koos ik vanwege de voordelige prijs van deze Samsung Q-led TV i.c.m. positieve reviews van eerdere klanten.

Reageer

Geert 19-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en duidelijke service. De levering werd op tijd en volgens schema gedaan, ondanks de eventuele vertragingen die vanwege de coronaregels konden optreden.

Reageer

Bart 18-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede service via chat welke tv je aan kan schaffen. Goedkoper dan bij andere winkels. Snelle levering.

Reageer

Bas 18-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het begin een dubbel gevoel met bestellen van een tv, gezien de scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Echter keurig de volgende dag mijn tv binnengekregen in een nette doos en afgeleverd deur een keurige bezorger!!! Dikke 10 wat mij betreft!

Reageer

Nico K 18-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keuze i.v.m. gunstigste prijsstelling
bezorgmoment exact zoals aangegeven in de mail !!

Reageer

Bert 18-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja zeker weten wil ik EL VIDAS EEN DIKKE 10 geven voor de goede en snelle levering van mijn nieuwe tv.Ook de chauffeur vriendelijk en behulpzaam 👍👍👍👍.

Reageer

Anita 18-06-2020

Algemene score

1,0
Grote order geplaatst van 10 tv's. 1 daarvan werd geleverd met het scherm in duizenden stukjes. Er zat al ander plastic geplakt dan op alle andere tv's. Dus leek wel of de schade al bekend was. Hier melding van gemaakt en de tv geretourneerd. Vervolgens krijg ik doodleuk de mededeling dat de schade niet te herstellen is en ik én mijn geld niet terug krijg én geen nieuwe tv toegestuurd krijg. GEEN SERVICE! Zeer teleurstellend!

Reageer

Rik Stikkelbroeck 18-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurige levering van twee tv’s en muurbeugel. Volgend op contact en advies op tv (uiteindelijk keuze voor LG Oled in de woonkamer en Qled in de keuken) zaterdag levering. Netjes binnen 24 uur en voorafgaand gebeld hoelaat levering zou plaatsvinden. Kan niet anders zeggen dan perfecte service. Erg happy met de tv’s.

Reageer

Michello 17-06-2020

Algemene score

9,0
Prima levering, prima prijs. Ik ben blij met mijn tv. Ik raad het aan om hier te bestellen.

Reageer

Auguste 17-06-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Héél goede prijs/kwaliteit op een overzichtelijke site met een supervlugge levering zelfs tijdens de lockdown!

Reageer

Toon meer reviews