el-vidas.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over el-vidas.nl.

el-vidas.nl stelt zich voor

El-Vidas is de grootste onafhankelijke Tv specialist van Nederland & België. Steeds scherpe prijzen en snelle leveringen in Nederland en België. Wij hebben onze eigen distributie waardoor de kwaliteit van levering gegarandeerd is. EL-Vidas hanteert een zichttermijn van 30 dagen en onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar via: Mail, chat en telefoon.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

8,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jo 13-12-2023

Algemene score

1,0
TV besteld voor het eindejaar omdat prijs en site er goed uitzag op het eerste zicht. Ik krijg een ander model geleverd en zij vonden dat normaal? Dit heb ik ongeopend terug gestuurd. Ze antwoorden nauwelijks en stuurden mij van het kastje naar de muur. Er werd vanalles beloofd maar nooit nagekomen. Ik kreeg mijn geld maar niet terug ze hadden allerlei smoesjes. Pas nadat ik via de juridische dienst van het online betaalplatform deze praktijken aangekaart had kreeg ik mijn geld via hun terug. Ik koop hier nooit meer. Betaal desnoods iets meer bij een zaak waar je zeker van bent dat ze goed functioneert.

Reageer

Vagman 07-12-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Surfde en bekeek de prijzen voor de Samsung AU7200 tv. en zag opeens dat El-Vida bijna 100 piek goedkoper was dan elders. Maar eerst de politiesite bezocht en check je link of dit bedrijf wel okay is. Geen alarmbellen, dus besteld. Binnen 1 uur bevestiging, een dag later bezorgd met tracknummer. Alleen het model is opeens AU7092... Maar goed, het lijkt erg op het bestelde, dus ik laat het maar zo. Kortom, ik kan iedereen El-Vida aanraden. Het betreft hier altijd wel Europese modellen, en er zit geen Nederlandse handleiding bij, maar die kan je op het internet downloaden.

Reageer

Edward 22-10-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering conform aangegeven planning voor een prima prijs. Het is een EU-model, maar alles werkt zoals je verwacht.

Reageer

Tine 23-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij het betalen ging het niet helemaal goed, maar was ook zo weer opgelost.

Reageer

Ayino 23-09-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top communicatie snelle bezorging.
Was niet thuis tijdens bezorging. Bezorger op meerdere manieren me laten weten, dat hij het pakket bij de buren had bezorgd. Super

Reageer

Guido 30-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gekregen wat ik had verwacht dus dat is prima. Geen problemen gehad en levering volgens planning

Reageer

Jurgen 10-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk navigeerbare site en heel goede prijzen. Koelkast, diepvries en microgolf op maandag besteld en dinsdag keurig geleverd. Op woensdag alles aangesloten en ze werken prima!
De bezorger was heel vriendelijk en zeer behulpzaam. Tot slot bedankt voor de super snelle levering en fijn telefonisch contact.

Reageer

H. Lichtenbelt 03-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het bepalen welke OLED tv ik wilde aanschaffen gekeken naar een betrouwbare online winkel met bijbehorende bezorgservice.
El-Vidas.nl had goede recensies en dat was niet voor niets.
Zeer overzichtelijke site, erg makkelijk keuze maken en bestellen. Je werd goed op de hoogte gehouden over de bezorging d.mv. Track en Trace.
Chauffeur belde ook nog om de tijd door te geven wat exact klopte.

Zeer tevreden, zou iedereen deze winkel aanbevelen

Reageer

Yannick 19-07-2023

Algemene score

9,0
Website is gebruiksvriendelijk. Een LG 55C24LA besteld en wilde deze op een datum in de toekomst laten bezorgen. Dat was gelukkig mogelijk! In de ochtend van de leverdag heb ik een mail ontvangen om de bezorgdtijd te zijn. Deze tijd werd automatisch bijgewerkt, zodat je goed zag hoe laat de levering was. Bezorger heeft vriendelijk geholpen. Zou nog een keep bij de website bestellen.

Reageer

Daan 11-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2e keer dat ik een aanschaf deed bij El-Vidas. Gewoon voor de goede prijs en de prima leveringsservice van El-Vidas. Levering super op tijd en de mobiele airco heeft zijn aankoop al ruim bewezen :-). Vriendelijke bezorger die wegreed met een lekkere cornetto die we hem meegaven omdat het goed warm was en hij nog via Enschede terug naar het Noorden moest. El-Vidas gewoon goed!!!

Reageer

Marcella 06-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en fijn telefonisch contact. Airco werkt ook super goed

Reageer

Eddy 01-07-2023

Algemene score

1,0
Vaatwasser gekocht welke na uitpakken beschadigd bleek te zijn.
verpakking was beschadigd en heb deze bij levering al gefotografeerd . volgens vervoerder geen probleem,moest er schade zijn wordt het toestel gewoon omgeruild.
eigen vervoerder heeft deze beschadiging natuurlijk niet gefotografeerd maar ik heb bewijs dat deze beschadiging er was toen hij hier leverde. EL-vidas beweerd dat ik de schade zelf veroorzaakt heb.

Reageer

Tomas Boone 15-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs (die ik vond) voor de LG oled. Snel antwoord op mijn vragen en snelle levering.

Reageer

T. Ho 11-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe televisie en kwam El Vidas tegen als goedkoopste aanbieder van een LG 48 inch televisie. Omdat deze online winkel niet bij mij bekend was belde ik voor de zekerheid El Vidas op om te technische informatie te verkrijgen. De meneer aan de lijn beantwoordde alle vragen die ik stelde op een adequate en eerlijke manier en kwam heel betrouwbaar over mbt toestellen uit het buitenland zoals Hongarije en Polen. Alle antwoorden heb ik daarna geverifieerd door LG Nederland te bellen. Dit was voor mij een reden om de bestelling te plaatsen. De bezorger was heel vriendelijk en exact op tijd. Ik ben heel tevreden met de aangeschafte televisie. In de toekomst kijk ik eerst bij El Vidas bij aankoop van huishoudelijke apparaten. Topbedrijf!

Reageer

Wim 06-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Prima link via de e-mail over de leverstatus. Chauffeur belde ook nog een half uur van te voren dat hij onderweg was. Hij was ook nog zo aardig om de koelvriescombinatie op de plaats te zetten.
Helaas enkel een Poolse handleiding erbij die samen met de tekeningen niet erg duidelijk was. Deur omdraaien bleek nog niet zo eenvoudig te zijn. Maar dat zegt meer over Samsung dan over de leverancier.

Reageer

Michello 06-06-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webshop. Alles netjes op tijd geleverd met duidelijke begeleiding. Met verschillende opties indien nodig (installatie etc).

Reageer

enno decnop 26-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
had verkeerd besteld, maar moest eerst laten bezorgen, en dan weigeren? maar tot nu toe goed gegaan, nu mij geld nog retour.

Reageer

Robert 26-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
3 jaar geleden een groot product aangeschaft. Overzichtelijke website en snelle levering vervangend product. Betrouwbare leverancier.

Reageer

H. R. van Nus 15-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende informatie op de website.. Eenvoudig procedure om te bestellen en betalen. Zeer snelle levering op de afgesproken tijd.

Reageer

Ron 09-05-2023

Algemene score

9,0
Perfecte service,
Mijn zoon had de deurbel niet gehoord.
Werd netjes gebeld dat ze voor de deur stonden.
Hierna mijn zoon gebeld en alles is netjes afgeleverd.

Reageer

Gijs 03-05-2023

Algemene score

9,0
Fanatische mooie prijzen. Website helder en duidelijk. Supersnelle levering. El-vidas = top.

Reageer

Bartuz 03-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, Gekregen wat we besteld hadden. Prima dus. Bezorger nam ook even de tijd om de doos op de juiste plek af te leveren.

Reageer

D van Gerwen 02-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes geleverd door een vriendelijke bezorger. Last-minute nog een adreswijziging gemaild en nog geen 12 uur later geleverd op het nieuwe adres. Netjes op voorhand gebeld en 30 minuten later stond de bezorger op de stoep. Even getwijfeld vanwege sommige reviews, maar niks op aan te merken!

Reageer

Rainflake 02-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe televisie besteld, bijna direct een mailtje met een bezorgvenster de volgende middag; ze waren er netjes op tijd, probleemloos ontvangen. Snel geregeld, geen gedoe.

Reageer

Mart54 18-04-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs/kwaliteit van de door ons gekochte TV-aanbieding was bij El Vidas veel beter dan bij andere websites.
Bezorging was oké en de retourperiode is meer dan oké.

Reageer

Toon meer reviews