bol.
Gemiddelde beoordeling
8.2
Deze score is gebaseerd op 413 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor bol. zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Fantastische klantenservice
Reviewscore10.0
Ik heb Bol al vaker gebruikt en heb nog nooit problemen gehad met Bol zelf. Het kan al eens zijn dat een pakketje een dag later aankomt maar daar kunnen zij zelf niets aan doen en dit is in bijna alle gevallen geen probleem.
Hieronder staat mijn enkele negatieve ervaring op Bol.com (door een externe verkoper, niet door Bol zelf)
Ik heb problemen gehad met een externe verkoper, een console gekocht van enkele honderden euros maar deze kwam niet aan. Het telefoonnummer van de verkoper bleek niet te kloppen, adres klopte niet en op een e-mail kwam na twee dagen nog geen antwoord. Ik heb Bol zelf gecontacteerd via e-mail en zij hadden 20 minuten later (het was al na 21u) al een reactie klaar. Dan hebben zij geprobeerd de verkoper te contacteren, deze kreeg daar twee dagen voor (conform met de voorwaarden ivm externe verkopers). Na twee dagen had Bol dus nog geen reactie gekregen van de verkoper en kon ik kiezen om te wachten tot de bestelling misschien toch zou komen of annuleren. Ik heb dan gekozen om de bestelling te annuleren en amper vijf minuten later was dit al gebeurd.
Verder hebben ze zich meermaals verontschuldigd, ondanks dat dit buiten hun macht lag. Bol is dus echt een aanrader, zelfs als het door een externe verkoper misgaat!
De mensen van de klantenservice zijn toppers! Ze reageren heel snel, met nuttige informatie en zijn heel vriendelijk. Ik werd bij elke mail geholpen door een andere medewerker en toch konden ze me allemaal super goed helpen op een fijne manier. Extra dank aan Bep, Wester, Elia en Canan van Bol.
Dubbele betaling automatisch geretourneerd
Reviewscore9.0
Bij betaling met Bancontact was iets fout gelopen waarna ik met Visa betaalde. Bleek dat het geld ook via Bancontact van mijn rekening gegaan was. Hoewel ik argwanend was, werd de dubbele betaling effectief binnen de opgegeven tijd terug gestort. Dank !
Platendraaier Lenco LS-50
Reviewscore8.0
Platendraaier Lenco LS-50 , heel fijn toestel , met wat mindere klank door de kleine boxen . Doch voldoet . Omzetten van vinyl naar MP3 op PC werkt heel goed voor prijs van Eur 91,- .
Ja, ik beveel deze shop aan
product voldeed aan de verwachtingen
Reviewscore8.0
-zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke site
-het product was optimaal verpakt om de kans op beschadiging te voorkomen
-het product voldoet voor 100% aan de verwachtingen
Alweer snelle, perfecte levering
Reviewscore10.0
Ik had al naar verschillende winkels geweest toen ik wist welke TV ik wou. Daarbij bleek dat Bol.com de goedkoopste was. Ik heb deze op woensdagavond besteld en de dag nadien was deze reeds thuis geleverd, terwijl oorspronkelijk de levering pas op vrijdag voorzien was en het zéér druk was wegens eindejaarsperiode.
Faktuur beneden alle peil
Reviewscore1.0
Ik bestel iets bij bol.com maar moet mijn faktuur zelf opvragen bij een van hun partners.
Er is zelfs geen link opgegeven.
Als ik iets bestel bij Bol verwacht ik dan ook van hen een deftige faktuur met Belgisch btw nummer.
goede service
Reviewscore8.0
De winkel bevat bijna alles wat je graag zou willen kopen. snel en direct. Houd zich aan de voorgestelde leverdatum
slecht
Reviewscore1.0
onduidelijk vanuit belgie , zakelijk moest ik BTW vrij kunnen kopen , nu met BTW en die krijg ik niet terug wegens te veel administratie kost
Snelle en correcte service
Reviewscore9.0
Bol.com is een gewelde online winkel waar je op een correcte en snelle manier kunt winkelen. Ook de bij firma's waarmee bol.com samen werkt hebben dezelfde snelle en correcte verwerking. Ook als er iets moet worden teruggenome gaat dit vlot en correct.
Ja, ik beveel deze shop aan
goede service maar lang op bestelling moeten wachten
Reviewscore8.0
de shop is goed veel keuze maar door een misverstand ergens heb ik wel meer dan 6 dagen op mijn draagbare telefoon moeten wachten. de service en de mensen aan de telefoon waren zeer vriendelijk en behulpzaam.
Goede service
Reviewscore9.0
Producten zijn in perfecte staat en condities zoals omschreven op de site, en leveringen zijn altijd in orde.
Ja, ik beveel deze shop aan
Bol.com is mijn eerste keuze
Reviewscore9.0
Bol.com is de eerste website waar ik ga kijken als ik iets wil kopen.
De Kobo reader service vind ik geweldig en zo gemakkelijk. Ook nadat ik tweemaal van tablet was gewisseld, had ik onmiddellijk al mijn ebooks ter beschikking.
De leveringstermijnen zijn kort en accuraat.
Ja, ik beveel deze shop aan
Fout adres en zelf mogen afhalen
Reviewscore1.0
'Dankzij' een akkefietje in hun software systeem werd mijn bestelling naar het verkeerde adres gestuurd. De klantendienst zond mij letterlijk wandelen naar het adres om mijn verzending af te halen. Ik heb toch wel de volle 15 seconden tijd nodig gehad om een annuleringsverzending te sturen, maar men liet mij weten dat de verzending al weg was?!? Ik wist niet dat ze er zo snel waren en dat rond middernacht!
Dus eigenlijk:
1. Bug bij bol.com
2. Mijn poging om het binnen de minuut recht te zetten werkt niet
3. Antwoord van bol.com: 'Pech, trek er uw plan mee; neem zelf contact op met bewoner van fout adres en ga er zelf om.'
4. Ik mag mijn 'thuis'zending zelf gaan halen in the middle of nowhere
Kortom, hier kan ik niets goeds over zeggen, behalve dat het eersteklas amateurisme is.
Geweldige service
Reviewscore10.0
Goede levering,word goed op de hoogte gehouden met e-mails en verzorgde verpakking.Uitstekende website
Nooit meer
Reviewscore1.0
Door fout van Bol.com bestelling 2 keer betaald. Na enkele live chats en mails nog steeds geen terugbetaling. Bewijzen van betaling gestuurd krijg je als antwoord dat ze de betaling niet kunnen terugvinden en dat je je eigen financiele instelling moet contacteren om je geld terug te krijgen. Gewoon een schande. NOOIT MEER
Wat jij verwacht van een webwinkel, dat doen zij gewoon !
Reviewscore9.0
Van de productbeschrijving op hun website tot de levering aan huis: het is allemaal zoals je het zou verwachten. Wat ik wel zou aanraden voor je een product aankoopt, is om eerst de prijs van dat product te vergelijken met andere aanbieders. Soms zitten er een onverklaarbaar (groot) verschil op de prijs.
Snel en correct
Reviewscore9.0
Omdat je er veel leuke dingen vind, snel en gemakkelijk is. En indien je een verkeerd produkt kiest het heel makkelijk terug jan zenden.
Supper service
Reviewscore10.0
Het is een prima web schop. Ik had iets besteld en Da dag later wierd het geleverd. De service is prima.
Super kwaliteit !!!
Reviewscore10.0
Snelle levering , niet duur en goede kwaliteit, vlot te bestellen online en direct gevonden wat ik zocht
Ja, ik beveel deze shop aan
De winkel NIET van ons allemaal maar van bol
Reviewscore1.0
Let op als je koopt bij bol.com
Ik kocht bij bol.com iets bij de leverancier die in het koopblok staat ervan uitgaan dat deze de beste prijs, levertijd en score heeft. Blijkt dat er een leverancier is die een dag eerder kon leveren, een lagere prijs heeft en een betere score. Ik voel mij bedrogen door bol.com. Nu zie ik ook dat de leverancier in het koopblok artikelen bij bol.com heeft staan die door bol verstuurd worden. Natuurlijk! Bol wil dat meer leveranciers bij hen artikelen op voorraad zetten (daar verdienen ze nog meer aan) maar wel ten koste van hun klanten. De winkel van ons allemaal gaat hier niet op. Het is de winkel van bol.com. Verder nog een tip; Kijk even op de site van de verkoper. Daar zijn artikelen vaak een stuk goedkoper dan bij bol.com
Algehele voldoening!
Reviewscore10.0
Prima en betrouwbare service! De tracking van de bestelde artikelen verloopt erg vlot. Ook vind ik het belangrijk dat de artikelen stevig en degelijk zijn verpakt en dat is bij bol.com beslist het geval!
Snelle levering
Reviewscore8.0
Prima shop, uitgebreide keuze.
Enkel jammer dat de leverancier mijn oude
tv-toestel niet wou meenemen,
wat nochtans op de website zo vermeld staat.
Alles prima
Reviewscore9.0
Van thuis uit bestellen. Geen gerompslomp meer. Niet wachten, ruime keuze en superpromotie . Altijd voordelig.
Prima deal !
Reviewscore9.0
Ik ben tevreden met de prijs en de levering was snel en zonder problemen. Daarom aan te bevelen aan de geinteresseerden in deze batterijen.
Zeer snelle sevice
Reviewscore10.0
Snel , betaalbaar en kwaliteit ook perfect gepast, ga er zeker nog bij bestellen omdat dit zeer snelle levering is en de uitleg is zeer duidelijk dus kan je moeilijk verkeerde bestelling plaatsen