bol.

Gemiddelde beoordeling
8.2

Deze score is gebaseerd op 413 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor bol. zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Patricia Tas17-10-2017

Supercalifragilisticexpialidosius!

10.0
Gebruiksvriendelijke site, moet niet ver zoeken om een artikel te vinden. Goede en eerlijke uitleg van het artikel. Levering zoals de voorwaarden. Artikel is tip top in orde!
Miralda17-10-2017

Groot aanbod en snel!

8.0
Bol is vooral leuk omdat ze zoveel verschillende zaken hebben èn ook vooral omdat je het de dag nadien al hebt! Ook de service is heel goed, wanneer er een probleem is wordt dit direct verholpen.
Sarah17-10-2017

Bol is top

8.0
Alles wat je zoekt kan je hier vinden. De reviews van de artikelen zijn zeer betrouwbaar. Hierdoor wordt het makkelijker om een beslissing te nemen. De leveringen zijn bijna altijd op de aanwezige dag zo niet de dag erna.
Schrijf een review en maak kans op € 250,-
Iedere maand twee winnaars. Zit jij erbij?

Schrijf een review en maak kans op € 250,-

Schrijf een review
Nathalie17-10-2017
9.0

Ruime keuze en top service

9.0
Zeer uitgebreid gamma met een snelle levering . Indien er iets niet correct is bij levering wordt dit super snel en correct opgelost !
Rudi17-10-2017

Betrouwbaarheid troef !

10.0
Het aanbod bij BOL.com is niet alleen ongelooflijk uitgebreid, wat telt als klant is uiteraard de betrouwbaarheid van de levering eenmaal de keuze uit het uitgebreid assortiment is gemaakt. En dat is nu net waarin deze online aanbieder zo goed is: zeer correcte beschrijving van de producten, netjes verzorgde pakketten die snel en goed verpakt geleverd worden. Tot dusver heb ik nog niets moeten terugzenden en heb ik nog nooit een aankoop betreurt !
Wouter verleulen17-10-2017

9.0
Snelle levering, duidelijke info op de site, veel reviews, ruim gamma, voordelige acties. Al veel besteld en telkens zeer content
Sabrina17-10-2017

Uitstekende hulp gekregen online

10.0
Ik wou extra informatie over een product Engen echt een super goede uitleg gekregen Ik wist onmiddellijk wat ik wou weten. En niet rond de pot gedraaid gewoon to the point zo verkoop je aan mij nog het meeste
Bobke12316-10-2017

Reeds jaren klant

8.0
Ik ben nu reeds al een paar jaar klant bij bol.com, ik heb nog maar 1 keer een probleem gehad met de levering en toen wa het zoek geraakt door de bezorgdiensten. Achteraf heb ik mijn geld terug gehad en was alles inorde. Ze leveren meestal dag erna en zijn de goedkoopste. Ook hebben ze leuke acties en voordeel pakket zoals bij vaatwastabletten en wasproduct. Ze hebben een zeer ruim assortiment. Voor ieder wat wils!
Xenofoon kondaris13-10-2017
10.0

Bol.com het beste en de geweldige service die ik ken!

10.0
Ik heb geen enkel spijt van gekregen van mijn aankopen zoals in levertijd en het kwaliteit van mijn aankoop en de communicatie met de assistent Billy alles gaat soepel bij bol.com daar kom ik graag weer terug! Danku bol.com.
dvd10-10-2017
7.0

valt goed mee ja

7.0
er is zeer veel keuze en over de kwaliteit valt niet te klagen. alleen is het soms wat lang wachten, maar ik denk dat het bij vele zo kan zijn.
Nick10-10-2017

Geweldige prijs/kwaliteit en service

9.0
Ik bestelde al meerdere malen artikelen via bol.com. De keuze voor bol is vaak gemaakt om de lagere prijs t.o.v. de concurrenten. Bol levert dezelfde kwaliteit van goederen aan een scherpere prijs. Ook de service en snelheid van leveren is optimaal. Nooit langer wachten dan een paar dagen op artikelen is ideaal als je iets snel en scherp geprijsd wil kopen. Ook het grote aanbod is aantrekkelijk zo kan ik met een paar klikken verschillende artikelen bestellen waarvoor anders meerdere winkels nodig zijn.
Ghattas nisan10-10-2017

Perfect werkend

10.0
Dewe winkel is heel goedkoop en levert heel snel! Het is een echte aanrader om er een profuct uit te bestellen
Een tevreden klant10-10-2017

Vlugge correcte levering

8.0
Correcte levering Producten zijn zoals vermeld op de Side Heel tevreden Zou zeker nog eens bestellen De keuze mocht wel uitgebreider zijn
febe martlé10-10-2017

Beste online shop!

10.0
Bol.com is de beste online shop. De kwaliteit is altijd op en top! De levering is altijd snel. En de service is geweldig. Ook altijd interessante koopjes. Ook een ruime keuze. Ben heel blij over bol.com zelfs last minute cadeaus kan je er altijd bestellen!
Martineke8210-10-2017

Het loopt op Bolletjes

10.0
Bol.com levert goede kwaliteit, super services en heel gemakkelijk vanuit je zetel. Veel keuze en goede prijzen om te vergelijken.
Katrien05-10-2017

Snelle verzending, goede prijs/kwaliteit

10.0
Ik bestel maandelijks wel iets op bol.com. Het is een heel duidelijke site met een heel groot aanbod. Leveringen zijn altijd correct en snel. De prijzen zijn de laagste op de markt.
Kimberley03-10-2017

Zeer snelle service

10.0
Het is gemakkelijk en altijd het juiste product. Zeer snelle service en je kan altijd gratis terugsturen.
Kimberley13802-10-2017

Goeie service

10.0
Gemakkelijk om op te bestellen .levertijd snel en betrouwbaar.veel keuze in alle categorieën .prijs correct
Brittemie02-10-2017
9.0

De uitgebreidste online winkel!

9.0
Bol.com heeft een ontzettend uitgebreid aanbod; boeken, juwelen, electronica, dierenvoeding, pampers,... Ze leveren erg snel en de pakketjes komen steeds in perfecte staat aan. Bol.com is steeds mijn eerste keuze wanneer ik iets online bestel. Ik vind er (bijna) altijd alles dat ik zoek.
Thierry viaene02-10-2017
9.0

Alles wat u leven nodig heeft!

9.0
Ik ben vele jaren geleden bij de start van de site lid geworden en ben van puber die games nodig had tot nu volwaardig gezinslid en in verbouwingen zit en een hond bezit echt wel een grote klant en zeer tevreden lid. Van hondebrokken tot afeasmiddel tot een tafelzaag alles heb ik al besteld en zoals afgesproken tijdstip geleverd! Service top!
Smos02-10-2017

10.0
Ik bestel altijd op bol.com. Pakketjes worden altijd op tijd geleverd en je word super op de hoogte gehouden hiervan. Ook bij problemen staan ze altijd voor je klaar!
HeidiT02-10-2017
10.0

Geen ander doet het beter dan Bol.com !

10.0
Wij hebben reeds enorm veel besteld gehad bij bol.com ! Steeds werd alles mooi en mooi op tijd geleverd ! Bol.com komt hun beloftes ook na! Is er iets niet naar wens, de klantendienst levert fantastisch werk : je krijgt enorm snel antwoord van hen & ze bieden je een mooie oplossing aan ! Ze weten hun (trouwe) klanten zeker te waarderen! Dat waardeer ik enorm dat ze je echt laten voelen dat élke klant van belang is! Ik kijk nog naar geen andere website meer, vind ik het bij bol.com , dan weet ik zeker dat ik het nergens anders beter kan vinden! Dankjewel bol.com !
Mandy V02-10-2017

Super goede site

8.0
Goede shop, heel veel keuze, heel veel producten, snelle en goede levering, veel betaalmogelijkheden, .. kortom ik winkel dikwijls op bol.com
Sofie02-10-2017
4.0

Levering niet aan huis

4.0
Ik kies voor deze schop omwille van de snelle levering. Maar helaas stel ik vast dat ik al tot 3x toe de leverancier hier geen rekening mee houdt. Bij de 3 láátste leveringen waren we thuis, toch vond ik.een briefje in de bus dat we onze artikelen konden gaan afhalen bij het dichtbijgelegen afhaalpunt een dag later. Als er dan niet eerst een briefje instak dat ze een dag later nog eens gingen komen heb je geluk anders is het 2dagen later... ik vind dus dat de mensen die leveren iets meer moeite mogen doen om de pakketjes tijdig te leveren.
Levensgenieter01702-10-2017

8.0
Snelle en ruime keuze die in een handomdraai bereikbaar is op hun site. Ook de geschatte datum van levering, klopt altijd!