bol.

8.2(413)
Gemiddelde beoordeling
8.2

Deze score is gebaseerd op 413 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor bol. zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

diekie12-07-2018
9.0

Stap voor stap gitaarles handboek ( gitaartabs.nl)

9.0
de bestelling bij Bol.com verliep heel positief, vlug op tijd en keurig verpakt. het gitaarboek Stap voor stap is prima uitgelegd en de illustratie is top.
Lisa05-07-2018

Nooit pakketje gehad

1.0
Slechte service en dienst na verkoop. Ik heb mijn pakketje nooit gekregen ookal beweren zij van wel ik bestel hier nooit meer iets van. Deze site is niet betrouwbaar.
Van Dijck18-06-2018

Puur diefstal

1.0
25 % duurder dan concurrent. Zij weigerden een regeling. Ik bestelde 8 instant foto camera’s en betaalde deze 25% te duur. Ze wilden het verschil niet terugbetalen of de bestelling annuleren.
Schrijf een review en maak kans op € 250,-
Iedere maand twee winnaars. Zit jij erbij?

Schrijf een review en maak kans op € 250,-

Schrijf een review
Louise26-05-2018

Vlotte en duidelijke service

8.0
Bol.com is altijd beschikbaar voor een vlotte service van een groot aanbod aan producten. Je aankoop wordt altijd geleverd binnen de beloofde termijn en pakjes komen heelhuids aan.
Suzy20-05-2018
5.0

Slechte retourervaring

5.0
Ik heb al heel vaak besteld bij Bol.com en ben steeds een tevreden klant geweest. Mijn laatste bestelling stuurde ik echter retour (nadat ik ze geannuleerd had maar ze toch werd verzonden) en dit wordt heel slecht afgehandeld. Mijn zending is volgens de Track&Trace code reeds lang teruggestuurd maar ik heb nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Dit blijft maar duren zelfs na contact met klantendienst.
Nog steeds aan het wachten03-05-2018
1.0

Nog steeds niet ontvangen!

1.0
Maandag 30 April ganse dag thuis gebleven omdat levering beloofd was. Dinsdag 1 Mei Feestdag in België terwijl vrouw en kind naar de jaarlijkse 1 Mei markt gingen ben ik nogmaals heel de dag thuis gebleven omdat de levering opnieuw beloofd was. Woensdag 2 Mei om 11u nog niets gehoord over nieuwe levering. Na opzoekwerk op mijn pc heb ik kunnen lezen dat mijn bestelling vandaag in een buurtwinkel 5 km van mijn deur op te halen was. Ik met de fiets tot daar maar in de betreffende winkel wisten ze van niets! Dan nog maar is beginnen op te zoeken op mijn pc en contactnummer 02.... gebeld waar ze me vertelde dat ik morgen 3 Mei het pakketje in het bestelpunt kon gaan afhalen. Morgen werk ik van 6u tot 19u en dit zeven dagen lang dus zal het pakje niet voor volgende week donderdag kunnen afhalen! Ik regel de leveringen speciaal op vrije dagen die ik thuis ben. Deze levering heeft mij + 2 dagen van mijn vrije tijd gekost. Ik ben geen minuut onbereikbaar geweest voor de besteller en bij deze laat ik je dan ook weten dat dit waarschijnlijk mijn laatste bestelling bij Bol.com zal geweest zijn! Vriendelijke groeten, Christophe R. Herent België.
Romanus Herent België01-05-2018
1.0

Dagen wachten nog geen bestelling ontvangen

1.0
Reeds 2maal boodschap gekregen dat de bezorger onderweg was en 2 maal de boodschap dat ik niet thuis was. Ik zweer het ik ben geen 5 meter van mijn voordeur weggeweest . Morgenvroeg waarschijnlijk terug de boodschap dat de bezorger onderweg is? Ondertussen wel 2 vrije dagen naar de Kl.... hopelijk komt het pakketje alsnog bij mij terecht?
benny26-04-2018

teleurstelling

1.0
Beetje doorzichtig hoe negative comments op de achtergrond verdeven worden door een reeks positieve comments die opvallend kort op elkaar volgen even uw review kopieren,verwijderen en opnieuw plaatsen en staat dan terug bovenaan teleurstellende klantenservice,na meerdere aankopen gedaan te hebben wou ik een mixer bestellen van 29.99€ en later betalen maar werd me geweigerd ondanks er nooit betalingsproblemen geweest zijn.een pure vernedering! er zijn gelukkig meerdere bedrijven als bol.com en waarschijnlijk met een veel betere klantenservice en meer vertrouwen in hun loyale klanten.mvg van een trouwe maar ontgoochelde klant die hier nooit meer zal bestellen en vrienden,kennissen en familie ook zal aanbevelen om hier nooit te bestellen UPDATE: vandaag gecontacteerd geweest wat positief was met de mededeling dat een medewerker me een gelijkaardig product ging uitzoeken wat ik wel later zou mogen betalen.dit was om 13u30,de rest van de dag niks meer gehoord. vanaf ik de bevestiging krijg dat ik een gelijkaardig product mag verwachten zal ik mijn negatieve comment met veel plezier verwijderen maar tot dan mag iedereen dit lezen.hopelijk morgen positief nieuws UPDATE 2: zo goed als een dag later blijkt de medewerker er nog steeds niet in geslaagd te zijn een gelijkaardig product te vinden? het ziet er nog steeds niet naar uit dat ik als klant die reeds voor honderden euro's aankopen bij jullie gedaan heeft een mixer van 29.99€ kan bestellen en later betalen.het gebrek aan vertrouwen ten aanzien van de trouwe klanten komt nogal respectloos over.kan begrijpen dat jullie dit zouden weigeren aan nieuwe klanten of wanbetalers maar trouwe klanten zonder ooit betalingsproblemen? UPDATE 3: dag loopt teneinde,de medewerker blijkt er op 1.5 dag echt niet in te slagen een gelijkaardig product te vinden op de eigen site?
Jimmy25-04-2018

Slecht

1.0
Goede service tot er iets hersteld moet worden. Home cinema was niet goed hersteld waardoor ik deze een 2e keer heb opgestuurd. Dit was blijkbaar niet naar de zin van de reparateur, die heeft dan maar bewust schade aan mijn home cinema gebracht. Na de schade heeft hij foto's genomen en bij de eerdere datum gezet (waar er al 2 foto's gezet waren van hoe deze oorspronkelijk was toegekomen zonder schade). Iets dat iedereen kan zien maar waar Bol niet wil op ingaan.
pat24-04-2018
1.0

vandaag bestellen volgende week misschien geleverd !!!

1.0
maandag start ,betalingsproblemen...schuiven verantwoordelijkheid af op de bank....4 uur wachten na je kan betalen (worldpay problem) weinig hulp en geen aanwijzingen volgende dag 2 dingen geleverd ...1 ontbreekt....even wachten navraag doen .....na drie dagen word vrijdag of zaterdag geleverd ..thuisblijven niemand te zien.....zaterdag verschijnt ..geleverd...stuur email geen antwoord...maandag bellen het is de verkoper zijn fout.... verantwoordelijkheid is een probleem bij bol.com,leugens bij de vleet en een zeer onvriendelijke dame die alles normaal vind de leverancier is in fout .... mis !!!!!
BompaPol24-02-2018
2.0

Leveren niet het beschreven product!

2.0
Wij bestelden een welomschreven origineel merkproduct tegen een opgegeven prijs en ontvingen een ander, niet gewenst, vervangproduct. Het originele product wilde men ons, omwille van verschillende, niet relevante redenen, niet leveren. Noch de verkoper, noch BOL.COM wenste enige verantwoordelijkheid hieromtrent te nemen. Ze stelden alleen voor om het product terug te sturen. Daarmee diende ik alsnog mij ergens anders te bevoorraden tegen een hogere prijs. Omdat wij vinden dat dit getuigt van weinig respect voor hun klant, doen wij geen zaken meer met BOL.COM.
Thomas30-01-2018
1.0

Eerlijk gezegd , is het zeer negatief .

1.0
Ik zeg niet dat ik wekelijks bestel bij Bol.com , maar toch ben ik 2 keer op korte tijd niet tevreden over wat ze aangeven op hun site. S'avonds voor bepaald uur besteld , volgende dag geleverd op aangegeven plaats . NIET dus. Eerste keer was hun uitleg , te druk met de feestdagen , nu vandaag 30-01-2018 heb ik nog geen mail gestuurd ; maar wat ik wel ga doen. Omdat het weer gebeurd is. Zondag 28-01-'18 bestelling gedaan , ze geven aan dat het dinsdag 30-01 geleverd word ten laatste om 17.00 h . Weer niet geleverd . Dus houd het voor mij op om in de toekomst nog te bestellen bij Bol.com. Ik had een tablet voor mijn kleinzoon besteld omdat zijne het niet meer deed , ondanks dat ik hem die pas voor de kerst besteld had bij bol.com . Ook deze was te laat geleverd . Probeer zo een kleine kerel eens bij te brengen dat zijn pakje niet geleverd is .
Stephanie Smet29-01-2018
8.0

Heb krijgt wat he verwacht

8.0
Bol. Com bied een ruime variatie aan van producten. En binnen die producten heb je keuze uit verschillende prijsklassen... waardoor ik steeds het juiste vind binnen mijn prijsbudget!👍
Pieter29-01-2018
8.0

Betrouwbaar, degelijk en goedkoper.

8.0
Online prijzen vergelijken hoort erbij tegenwoordig. Bol.com scoort hier steeds goed. Duidelijke communicatie na de bestelling en de levering is betrouwbaar. Aanrader.
TDB27-01-2018

goede service

8.0
De site is overzichtelijk en duidelijk. De service is snel en correct. Goede opvolging van de bestelling via tracking systeem.
Lutgarde Vanderstraeten24-01-2018

Geweldige sevice

10.0
Ik vind het leuk om bij Bol.com te shoppen,alles is correct afgehandeld,en dag nadien heb je de bestelling al thuis netjes verpakt! Zal in de toekomst nog kopen.
Walter De Meyer23-01-2018
9.0

Bol.com, de beste online winkel met geweldige keuze

9.0
Iets opzoeken gaat eenvoudig, het aanbod is mega groot, het bestellen is snel gebeurd en de levering gaat razendsnel, goede prijs , kortom een aanrader voor wie online shopt !
Nikolaas23-01-2018

Correct, gemakkelijk, handig

9.0
Ondertussen al enkele bestellingen ver en nog geen enkele reden tot klagen. Bol.com werkt bijna foutloos. Ook de klantenservice is zeer aangenaam ik heb deze al enkele keren gebeld en krijg vlot antwoord op al mijn vragen.
Veerle23-01-2018

Geweldige service

10.0
Het is fantastisch hoe vlug het geleverd is. En vooral correct. De producten zijn goed beschreven op de website.
Dennis DG23-01-2018

Vlotte betrouwbare service

9.0
Nog snel even iets nodig? Toch even voor de goedkoopste of voordeligste deal kunnen gaan, dit denk ik als ik bij bol.com een bestelling plaats, gemakkelijk en snel en ja de volgende dag geleverd! Vriendelijke klantenservice zeker niet te vergeten!
Veerle23-01-2018

Zeer korrekte service.

10.0
Bol.com is een zeer correcte shop. De informatie in verband met levertijden is zeer correct. Afhandeling in geval van retour is betrouwbaar en punctueel. De producten die ik tot nog toe ontvangen heb waren steeds van goede kwaliteit. Prima service!
Dirk18-01-2018

Slechte service

2.0
Ik bestelde op zondag een traphekje en bijhorende opties, alles zou dinsdagavond (met supplement!) geleverd worden maar 2 weken later zijn de opties nog steeds niet geleverd. Als je het navraagt zegt men dat het in onderzoek is en weigert men opnieuw de opties te versturen (eerste pakket is verloren bij postnl).
Np17-01-2018

Snelle en correcte levering

10.0
Snel en correct geleverd. Ook op een zaterdag!!! Ideaal voor een last minute cadeautje. Ruim assortiment
Wilfried16-01-2018

Perfecte service

10.0
Duidelijke website, correcte omschrijving en zeer snelle levering. De producten die ik kocht bleken exact wat ze hadden beschreven te zijn en werken naar behoren. Foutloos!
V.16-01-2018

Goede service

8.0
Had een wekkerradio aangekocht, kreeg een cd in de brievenbus, contact opgenomen met de klantenservice en deze hebben direct het juiste product laten opsturen, het verkeerd gestuurde product mocht ik houden.