stuff enough.be - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over stuff enough.be.

stuff enough.be stelt zich voor

Van harte welkom bij Stuff Enough! Bij ons kan u terecht voor al uw telefoonaccessoires, onderdelen en een breed assortiment populaire gadgets aan voordelige prijzen. Al onze producten worden strikt gecontroleerd op kwaliteit en zijn steeds geselecteerd van de beste leveranciers op de markt. Yes, we have the stuff.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

7,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Theo 31-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede producten voor goede prijsjes. Goed verpakt en correct aan huis geleverd. Helaas geen stipte levering want het is geleverd 2 dagen na de datum volgens bpost.

Reageer

Raymond 15-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Topproducten aan een degelijke prijs. Groot bestelgemak met automatische korting voor meerdere stuks en betalen kan wanner je het krijgt. Nog geen ernstig probleem gehad maar wel soms een vertraging, de logistiek loopt blijkelijk minder goed.

Reageer

Jonathan 07-08-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handige winkel met van alles te koop. Betaling achteraf werkt goed en leveringen goed ingepakt. Heel blij met mijn powerbank.

Reageer

H 20-07-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was bijzonder goed verpakt en in zeer goede staat, ik ben er blij mee. Jammer van de vertraging.

Reageer

Alain 11-05-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie site en vriendelijke gasten. De bestelling op een paar dagen ontvangen. Kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

Reageer

Vanneste Alain 26-04-2023

Algemene score

1,0
Wanneer men een factuur vereffend krijgt men niettegenstaande de melding dat dit steeds nog niet gebeurd is! Wanneer men dan een mail stuurt om uitleg ervan te krijgen negeren ze dit!

Reageer

Lanneau Meraul 24-04-2023

Algemene score

1,0
op 03/11/2022 een speelgoedkraan besteld en betaald (82,90 euro )nooit iets ontvangen. 3x mijn beklag gedaan , iedere keer beloofd , maar niets verzonden. Frauduleuze firma is dat . Ik koop daar niets meer aan.

Reageer

Bianca 09-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service en groot assortiment. Alleen een beetje duur soms gezien dat je er meerdere weken op wacht. Dan moet het echt wel steeds goedkoop blijven anders ga je beter naar bol.

Reageer

Emil 13-02-2023

Algemene score

8,0
Wat mij betreft een goede ervaring .
Het pakje na iets langer dan een wwek binnen , product voldoet

Reageer

Kenny 15-12-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles prima geleverd. Na 2 dagen mijn android box binnen en kon het direct in gebruik nemen, Vanalles geinstalleerd en meteen in de avond gekeken!

Reageer

Toby 28-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De eerste aankoop is vlot geleverd, maar was helemaal kapot en de verpakking was gescheurd, vond ik heel spijtig. Foto gestuurd naar de winkel op het weekend en krijg vrijwel meteen een bericht terug met excuses en dat ze voor een nieuwe zending zorgen. Heel positieve aanpak. De vervanging was op maandag al geleverd.

Reageer

Simon Dubois 22-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelgemak en prijs - top
Service - snel antwoord
Levering - goedkoop, maar langzaam

Reageer

Gitte 08-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne site je kan veilig bestellen via klarna en pas betalen wanneer je het krijgt
De producten zijn wel de moeite voor de prijs maar wachten is gegarandeerd

Reageer

Eran DW 02-11-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service & prijzen maar je leveringen komen apart toe beetje vreemd en ook niet zo snel

Reageer

Dirk 19-09-2022

Algemene score

1,0
Levering duurde meer dan een maand en voldeed geenszins aan de beschrijving van de website.
- screen protector is niet de juist maat, hoewel het een "full cover" zou moeten zijn
- flip cover heeft geen LED-schermpje en geen magnetische sluiting
Beide stonden wel zo beschreven op hun website
Terugzenden zou op eigen kosten moeten gebeuren en "jammer genoeg kunnen we hier geen uitzonderingen op maken"
Ik blijf hier weg!

Reageer

Everlien 29-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele leuke winkel voor cadeautjes en dergelijke! De service is niet super snel maar is zeker te doen, en de prijs is oké.

Reageer

Freddy 10-08-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom goed. Geen klachten en spullen worden op tijd geleverd. Sneller zou mooi zijn.

Reageer

dante 30-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel goed er was wel een klein misverstand op de tracking stond dat de bestelling was geleverd maar ik had het nog niet en dacht ik ben opgelicht maar het zat op een ophaalpunt dus bedankt voor de hulp

Reageer

Joshua 26-07-2022

Algemene score

6,0
Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor de topprijs en alle kortingen die ik erbovenop heb gekregen. Dat heeft veel goedgemaakt.

Jammer genoeg was de afspraak voor levering niet nagekomen, ookal heb ik er extra voor betaald. Zou aan de snelle kant van 1 -2 weken geleverd worden maar heeft iets langer dan een maand geduurd. Ik begrijp dat het langer kan duren als het uit een ander land moet komen maar dat is toch wel heel lang.

Reageer

Jomi 15-07-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Niets speciaals aan maar zeker niet slecht. Er wordt beloofd wat gedaan wordt en andersom. Zoals je verwacht gewoon.

Reageer

Artur B. 28-06-2022

Algemene score

10,0
Ik vind het een zeer prettige site . snelle en correcte uitvoering van de levering en vriendelijke behandeling ,

Reageer

Benito 23-06-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geregeld. Bestellen en betalen gebeurt makkelijk en je krijgt meteen na de bestelling een bevestiging. Enige nadeel is dat je niet in je account het pakje kan volgen, dat moet je bij de klantendienst opvragen.

Reageer

Hanna 15-06-2022

Algemene score

6,0
Eerste bestelling ging prettig maar bij de tweede was er een hevige vertraging waardoor ik mijn pakje pas 2 weken na de originele leverdatum kreeg. Spijtig...

Reageer

Khan 23-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al bij al tevreden. Kan hier makkelijk winkelen aan een mooie prijs en direct op de telefoon betalen zonder app. Bestelling kwam tijdig.

Reageer

Walter 06-05-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hier afgelopen vrijdag een bestelling geplaatst, die kreeg ik vandaag binnen. Het was aan de deur geleverd en stond gewoon buiten, gelukkig regent het niet! Denk wel dat die gewoon door de post wordt bezorgd dus heeft de winkel weinig in te zeggen denk ik.

Verder is de ervaring goed; veel aanbod op de site en makkelijke betaalafhandeling.

Reageer

Toon meer reviews