stuff enough.be - Reviews & Ervaringen

6,9 Lees 342 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over stuff enough.be.

stuff enough.be stelt zich voor

Van harte welkom bij Stuff Enough! Bij ons kan u terecht voor al uw telefoonaccessoires, onderdelen en een breed assortiment populaire gadgets aan voordelige prijzen. Al onze producten worden strikt gecontroleerd op kwaliteit en zijn steeds geselecteerd van de beste leveranciers op de markt. Yes, we have the stuff.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 43 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

6,9

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Magda Staelens 08-06-2023

9,0
Verkeerd modelletje besteld maar heel fijn geholpen door de klantenservice om een nieuw te ontvangen. Alleen heel jammer dat leveren zo hard was vertraagt...

Noah 25-05-2023

9,0
Heel blij met mijn nieuwe scooter echt een cool ding en werkt top.
Alleen jammer dat het zo lang heeft geduurd..

Amande 16-05-2023

8,0
Heel veel keus, makkelijk navigeren door de webshop, toffe mensen. Jammer genoeg speelde er een vertraging op bij de verzending en kreeg ik niet direct een code om de spullen te volgen.

Alain 11-05-2023

9,0
Goeie site en vriendelijke gasten. De bestelling op een paar dagen ontvangen. Kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

Emile 09-05-2023

10,0
Super goed heb de bestelling snel ontvangen
Interessante aanbiedingen
Gaeen klachten

Walter 03-05-2023

8,0
Correcte mensen altijd vriendelijk , meestal goedkoop en optie voor achteraf betalen met klarna , vind ik goed
Leveren duurt wel een stukje langer dan bij meeste sites...

Vanneste Alain 26-04-2023

1,0
Wanneer men een factuur vereffend krijgt men niettegenstaande de melding dat dit steeds nog niet gebeurd is! Wanneer men dan een mail stuurt om uitleg ervan te krijgen negeren ze dit!

Lanneau Meraul 24-04-2023

1,0
op 03/11/2022 een speelgoedkraan besteld en betaald (82,90 euro )nooit iets ontvangen. 3x mijn beklag gedaan , iedere keer beloofd , maar niets verzonden. Frauduleuze firma is dat . Ik koop daar niets meer aan.

Joh 11-04-2023

8,0
Snel geholpen met een defect klokje het zijn vriendelijke mensen jammer dat niet van de eerste keer goed ging.

Lennert 22-03-2023

9,0
Als het aankomt op bestellingen leveren altijd goed gegaan, op een keer na dan was er vertraging. Compensatie dmv een coupon die ik reeds heb gebruikt.

Hanne 15-03-2023

9,0
Ben ik zeer blij mee, elke bestelling wordt keurig verzorgd. Ook over garantie. Regelmatig krijg ik kortingsbonnen.

Enkel jammer dat sommige producten die je bestelt iedere keer weer vertraagd worden.

Bianca 09-03-2023

8,0
Prima service en groot assortiment. Alleen een beetje duur soms gezien dat je er meerdere weken op wacht. Dan moet het echt wel steeds goedkoop blijven anders ga je beter naar bol.

Walter 07-03-2023

9,0
In het algemeen prima levering van goede producten voor redelijke prijzen. Soms kan de levertermijn eens oplopen maar krijg je meestal een mooie korting voor de volgende keer dat maakt me blij. Kan verder geen afzwaaiers bedenken.

Sander 27-02-2023

1,0
Ik wacht al 4 weken op een product dat met 2 dagen in huis had moeten zijn.
Geen enkele manier gekregen om de status van de zending te controleren.
En de klantenservice komt ook niet met oplossingen of informatie.

Lanneau Meraul 16-02-2023

1,0
speelgoedkraan besteld en betaald op 03/11/2022, t§ot nu toe noch niets ontvangen of terug betaald. 3maal contact opgenomen : en maar beloven, maar niets regelen. Na laatste contact geen antwoord meer. Koop niets bij deze firma; ze leveren toch niets en antwoorden niet meer: houd er rekening mee dat het op een sisser uitdraait: U bent gewwarschuwt!!!

Emil 13-02-2023

8,0
Wat mij betreft een goede ervaring .
Het pakje na iets langer dan een wwek binnen , product voldoet

Allison 31-01-2023

10,0
Zeer betrouwbaar. Reeds een paar bestellingen gehad, die werden telkens netjes afgehandeld en binnen de gegeven termijn geleverd. Tot nu toe (gelukkig?) nog geen contact gehad met klantenservice, dat is positief.

Kenny 15-12-2022

10,0
Alles prima geleverd. Na 2 dagen mijn android box binnen en kon het direct in gebruik nemen, Vanalles geinstalleerd en meteen in de avond gekeken!

Albert Meyers 06-12-2022

8,0
Heel fijn te woord gestaan door medewerker xxxx van de servicedesk, dat gebeurde snel en erg vriendelijk.

Wel een hele tegenvaller bij de levering.. . De zending had vertraging opgelopen en zou pas na 18 dagen geleverd worden volgens xxxx. Is gelukkig na 15 dagen wel gebeurd maar toch een stuk langer dan ik me bedacht had..

Toby 28-11-2022

8,0
De eerste aankoop is vlot geleverd, maar was helemaal kapot en de verpakking was gescheurd, vond ik heel spijtig. Foto gestuurd naar de winkel op het weekend en krijg vrijwel meteen een bericht terug met excuses en dat ze voor een nieuwe zending zorgen. Heel positieve aanpak. De vervanging was op maandag al geleverd.

Simon Dubois 22-11-2022

Bestelgemak en prijs - top
Service - snel antwoord
Levering - goedkoop, maar langzaam

Rudy balcaen 18-11-2022

1,0
In juli een bestelling gedaan en betaald,we zijn nu 18/11 en ik heb niets ontvangen. Bij elke mail beloven ze binnen de 2 weken te leveren en geld terug storten willen ze ook niet. Ik noem dat bedriegers en dieven

Gitte 08-11-2022

8,0
Fijne site je kan veilig bestellen via klarna en pas betalen wanneer je het krijgt
De producten zijn wel de moeite voor de prijs maar wachten is gegarandeerd

Eran DW 02-11-2022

8,0
Goede service & prijzen maar je leveringen komen apart toe beetje vreemd en ook niet zo snel

Jan M 26-10-2022

9,0
Misschien wel mijn nieuwe favoriete webshop voor iphone reparaties. Je kan heel makkelijk elk model vinden en alles is heel duidelijk welke onderdelen je precies ontvangt of niet. Als je meer koopt krijg je korting, prima deals.

Gerard Dekker 20-10-2022

1,0
Op 18 maart 2022 bestelde ik bij Stuff Enough een dames horloge met rode wijzerplaat.
60 Dagen na de order was nog niets ontvangen. Na veel emailverkeer werd mij gezegd dat de zending verloren was gegaan.
Ik vroeg mijn betaling á € 22.95 retour.
Mij werd verteld dat dat niet mogelijk was omdat zij een nieuwe order hadden gedaan.
Gevraagd om een track and trace. Tot op heden zwijgt Stuff Enough stil.
Op nieuwe email komt de standaardantwoord dat men het erg druk heeft.

I 18-10-2022

1,0
In de track en trace zag ik dat wat ik bij Stuff Enough bestelde, door AliExpress geleverd zou worden. Het werd 3 maanden te laat geleverd, ik had het niet meer nodig. Ik heb het in hetzelfde verpakking teruggestuurd en ze zeiden dat ik 15% minder geld terug krijg vanwege de verpakking, maar het was dezelfde verpakking waarin ze het mij hadden gestuurd!! Het duurde ook vele weken om mijn geld terug te krijgen, en toen ik wederom vroeg om mijn geld terug te krijgen, kreeg ik uiteindelijk mijn geld -15% terug. Waardeloos

christian 13-10-2022

8,0
de site is wel heel makkelijk maar minder duidelijk hoe lang het duurt om te leveren bij mij namelijk meerdere weken

HERMANN 28-09-2022

10,0
ZOALS IK JULLIE AL HEB GEMELD HEB IK VANDAAG DE BESTELLING IN GOEDE ORDE ONTVANGEN. DE SITE IS MAKKELIJK TE GEBRUIKEN EN KAN SNEL OP MIJN ADRES BESTELLEN . GEEN WERK AAN.

Dirk 19-09-2022

1,0
Levering duurde meer dan een maand en voldeed geenszins aan de beschrijving van de website.
- screen protector is niet de juist maat, hoewel het een "full cover" zou moeten zijn
- flip cover heeft geen LED-schermpje en geen magnetische sluiting
Beide stonden wel zo beschreven op hun website
Terugzenden zou op eigen kosten moeten gebeuren en "jammer genoeg kunnen we hier geen uitzonderingen op maken"
Ik blijf hier weg!

Leo Nion 17-09-2022

9,0
Meestal betrouwbare leveringen. Wordt over het algemeen op de aangegeven termijn geleverd en duidelijk met volginfo erbij in een mailtje zo kan je zelf ook inschatten wanneer de levering er zal zijn. Is wel een keertje misgegaan want toen was er helemaal niet geleverd en bleek het niet op voorraad te zijn ookal was dat wel zo op de site.

Peter 14-09-2022

1,0
Als je iets besteld dan krijg je vrij snel een melding dat je bestelling verstuurd is. Na drie weken heb ik de bestelling nog steeds niet in huis. Via klantenservice contact opgenomen maar ik krijg geen reactie. Via whatsapp contact opgenomen en die verwijzen je door naar de klantenservice. Die vervolgens weer geen contact opneemt. Later maar weer via whatsapp geprobeerd maar ook daarop killing ik geen reactie meer Het voelt als oplichting en zelf zal ik hier nooit meer iets bestellen.

Tinka 10-09-2022

2,0
Eerste keer hier een horloge besteld. Belofte 1a2 weken. Extra betaald voor express verzending met track&trace code. Klantenservice alleen per mail of via een ticket bereikbaar. Geen enkele communicatie over vertraging tenzij je er zelf achteraan gaat. Ook track&trace code niet ontvangen. Meerdere keren een ticket verstuurd. Reactie hierop duurde ook heel lang en blijkt een standaard antwoord te zijn. ik vind dit echt schandalig. Uiteindelijk na 6 weken horloge ontvangen en dat is ook nog eens niet het horloge wat ik heb besteld. Ik durf het niet terug te sturen want dan ben ik en mijn geld kwijt en het horloge want ik lees in andere reviews dat het retourneerproces ook helemaal fout gaat. Bedrijven zoals deze zouden niet mogen blijven bestaan!!

Everlien 29-08-2022

9,0
Hele leuke winkel voor cadeautjes en dergelijke! De service is niet super snel maar is zeker te doen, en de prijs is oké.

Gijsbert Brandt 14-08-2022

8,0
Vind het prima. De powerbank doet wat ie moet en snel. Voor die prijs, zal ik nog mensen aanraden.

Enkel jammer dat wordt gezegd dat er op 24 uur geleverd wordt maar het bij mij bijna een week (ma-vr) heeft geduurd. Het zijn ook een beetje onduidelijke instructies van de powerbank.

Freddy 10-08-2022

9,0
Wederom goed. Geen klachten en spullen worden op tijd geleverd. Sneller zou mooi zijn.

dante 30-07-2022

10,0
heel goed er was wel een klein misverstand op de tracking stond dat de bestelling was geleverd maar ik had het nog niet en dacht ik ben opgelicht maar het zat op een ophaalpunt dus bedankt voor de hulp

Joshua 26-07-2022

6,0
Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor de topprijs en alle kortingen die ik erbovenop heb gekregen. Dat heeft veel goedgemaakt.

Jammer genoeg was de afspraak voor levering niet nagekomen, ookal heb ik er extra voor betaald. Zou aan de snelle kant van 1 -2 weken geleverd worden maar heeft iets langer dan een maand geduurd. Ik begrijp dat het langer kan duren als het uit een ander land moet komen maar dat is toch wel heel lang.

Jomi 15-07-2022

8,0
Niets speciaals aan maar zeker niet slecht. Er wordt beloofd wat gedaan wordt en andersom. Zoals je verwacht gewoon.

Leo 07-07-2022

8,0
Bestellen en betalen gaat goed. Meeste van de bestelling gaat ook goed.

Maar de powerbank die in de bestelling zat bleef maar op zich wachten... Bleek dat die naar een verkeerd adres ging. Fouten zijn natuurlijk menselijk.

Artur B. 28-06-2022

10,0
Ik vind het een zeer prettige site . snelle en correcte uitvoering van de levering en vriendelijke behandeling ,

Benito 23-06-2022

9,0
Prima geregeld. Bestellen en betalen gebeurt makkelijk en je krijgt meteen na de bestelling een bevestiging. Enige nadeel is dat je niet in je account het pakje kan volgen, dat moet je bij de klantendienst opvragen.

Hanna 15-06-2022

6,0
Eerste bestelling ging prettig maar bij de tweede was er een hevige vertraging waardoor ik mijn pakje pas 2 weken na de originele leverdatum kreeg. Spijtig...

Karl 07-06-2022

9,0
Vind het een prima internet winkel. Heb keiveel hoesjes zien staan dus het aanbod is aannemelijk groot.

Voor de rest heb ik mijn bestelling op tijd kunnen aannemen voor de verjaardag waarvoor die bedoeld is.

Jese 02-06-2022

8,0
De site is toegankelijk en de klantendienst is vriendelijk, ook van de producten ben ik tevreden. Qua levering is er alleen nog veel werk aan als je standaard periode 1 á 2 weken bedraagt.

Khan 23-05-2022

10,0
Al bij al tevreden. Kan hier makkelijk winkelen aan een mooie prijs en direct op de telefoon betalen zonder app. Bestelling kwam tijdig.

Josephine 19-05-2022

1,0
Zeer slecht. Telefoon hoesje besteld voor mijn zoon waar hij zelf voor gespaard had. Hoesje is nooit gekomen. Klantenservice heeft 1 x gereageerd op mijn e-mail dat het hoesje bezorgd zou zijn. Er word niet verteld waar het hoesje is afgegeven nog de vereiste handtekening word niet getoond nadat ik daar over gemaild heb. Inmiddels worden mijn e-mails en WhatsApp berichten niet meer beantwoord en heb ik nog steeds het hoesje niet.
Nee, ik kan de pakketbezorger niet gemist hebben want ik heb een videodeurbel en mis geen bezorgers meer.
Het ergste vind ik het voor mijn zoon die nu zijn geld kwijt is en geen hoesje voor zijn telefoon heeft.

Philip 12-05-2022

9,0
Professionele klantendienst. De powerbank die ik bestelde leek wel in elkaar gevallen te zijn, de USBs waren helemaal verschoven en kon er niets inkrijgen. Foto's gestuurd en direct antwoord gekregen dat er een nieuwe onderweg is. Niks teruggestuurd of verder moeten doen. Goedgekeurd!

Walter 06-05-2022

8,0
Hier afgelopen vrijdag een bestelling geplaatst, die kreeg ik vandaag binnen. Het was aan de deur geleverd en stond gewoon buiten, gelukkig regent het niet! Denk wel dat die gewoon door de post wordt bezorgd dus heeft de winkel weinig in te zeggen denk ik.

Verder is de ervaring goed; veel aanbod op de site en makkelijke betaalafhandeling.

Marloes 28-04-2022

8,0
Ik heb hier een elektrische scooter besteld, nu heeft het even geduurd voor die aankwam. Het is een grote som en als je zo lang moet wachten begin je wantrouwig te worden. Maar toch afgelopen deze week heb ik het volledige pakket ontvangen. Paar testritjes ermee gedaan en al best tevreden.

Toon meer reviews