stuff enough.be - Reviews & Ervaringen

6,8 Lees 93 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over stuff enough.be.

stuff enough.be stelt zich voor

Welkom bij Stuff Enough! Bij ons kan u terecht voor al uw zelf-te-vervangen telefoon onderdelen, accessoires en een breed assortiment populaire gadgets aan de laagste prijzen. Al onze producten worden strikt gecontroleerd op kwaliteit en zijn steeds geselecteerd van de beste leveranciers op de markt. Yes, we have the stuff.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 50 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dimi Onkelinx 15-01-2020

Algemene score

10,0
Het bestelde voldeed aan de verwachting en is tijdig geleverd voor een reële prijs. De bestelling was super makkelijk te plaatsen op een overzichtelijke website.

Met het scherm leek een probleem te zijn maar dat blijkt aan mijn installatie te liggen. Na dit aan te kaarten bij de winkel hebben ze me uitgelegd dat er een probleem kon zijn bij de connectoren. Ik heb hun advies hierbij gevolgd om de connectoren schoon te maken en het scherm opnieuw geïnstalleerd en het werkt perfect.

Reageer

Ruben 13-01-2020

Algemene score

9,0
Onderdelen worden snel geleverd en voldoen prima. Alleen het plastic gereedschap werkte voor mij niet.

Reageer

Ray Magis 06-01-2020

Algemene score

1,0
bestelling van 16/12/2019, ondanks verscheidene misleidende mails/whatsapps waarin de levering bevestigd wordt, heb ik heden 06/01/2020 nog steeds niets ontvangen. Totaal ongeloofwaardig!

Reageer

Jelle Meusens 02-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De support was goed bereikbaar. Kreeg duidelijk antwoord via mail en kwamen zelf met oplossingen.
Bestellen en betalen was makkelijk en voldoende betaling opties.
Levering was de volgende dag binnen

Reageer

alexander 28-12-2019

Algemene score

1,0
Ik had een amoled scherm besteld van een gsm, uiteindelijk werd er een tft scherm geleverd (kostprijs hiervan is de helft), levertijd van max 2 weken werd ook niet gehaald.
Dit is gewoon een zoveelste dropshipping website die zijn afspraken niet kan nakomen.. Kan je beter rechtstreeks op aliexpress bestellen, dan kost dit je de helft voor exact hetzelfde.

Reageer

Quentin 26-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Opnieuw besteld voor kerst en nogmaals een goede ervaring. Makkelijk bestellen, je moet alleen goed weten wat je nodig hebt.

Reageer

Danny Lepomme 22-12-2019

Algemene score

1,0
Opgelet : met een banner op hun website maken ze reclame, voor 16u besteld, morgen in huis. Dat zal moeilijk gaan, gezien mijn bestelde draadloze oortjes van China onderweg zijn ! Laat je dus niet misleiden door punt BE website ! Hopelijk gaat het pakje nog op tijd toekomen voor Kerst.
Danny Lepomme 28-12-2019

Intussen 16 dagen na bestelling. Nog steeds niets ontvangen. Van Stuff Enough wel melding gekregen dat ze banner hebben aangepast (hoewel "gratis 24u verzending in België & Nederland" net zo goed misleidend blijft). Tevens aanbod van 10% korting in ruil voor een omzetting van de score naar minimum 8 op 10.

Reageer

Jd 20-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reparatie set was van mindere kwaliteit waardoor ik schroefjes er niet uit kreeg. Echter worden er direct nieuwe tools opgestuurd, service is goed!

Reageer

Tonny 18-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij StuffEnough een reparatieset voor mijn iPhone 8 besteld. Het werd erg snel geleverd en het is van goede kwaliteit. Bovendien hebben ze goede prijzen en nog kortingsacties ook. Erg tevreden!

Reageer

Meulenveld Seppe 16-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vele malen besteld en iedere keer weer vrienden tevreden gesteld met de reparatie van hun telefoon.

Reageer

Astrid Harteveld 15-12-2019

Algemene score

1,0
Ik heb een bestelling gedaan op 1 november, die op 15 december nog niet binnen is. Als ik een mail stuur krijg ik automatische gegenereerde berichten terug. Ook via sms geen contact. Nu wil m’n bestelling cancelen en mijn geld retour, gaat dat niet eerder als wanneer mijn bestelling thuis bezorgd is waarna ik de bestelling moet terugsturen. Ze doen op dit moment niets voor mij als klant. De belofte op de site om binnen 5 tot 7 werkdagen te leveren kloppen van geen kant. Ook de belofte in de algemene voorwaarden om kosteloos binnen 30 je bestellingen te cancelen kloppen ook niet. Je komt er niet vanaf.
Ik ben echt super ontevreden over de manier waarop ik behandeld ben.
Ik koop NÓÓIT meer iets via deze site.

Reageer

kurt 15-12-2019

Algemene score

10,0
de levering van sinterklaas kadootje was goed op tijd, waarschijnlijk bestel ik nog ns voor kerst! :D

Reageer

J.V. 13-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de website was het juiste onderdeel eenvoudig te vinden.
De volgende dag per post ontvangen.

Reageer

Pieter S. 11-12-2019

Algemene score

10,0
Ik heb een bestelling gedaan en ben heel tevreden. Prima prijs kwaliteitsverhouding, bijna te goedkoop. Levering naar België was tijdig.

Reageer

Lierde Vermeulen 09-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste bestelling was voor 16u geplaatst, maar pas de volgende dag verzonden. Prima support via mail. Terugbetaling foute bestelling snel en goed.

Reageer

Nick Verbinnen 06-12-2019

Algemene score

9,0
Inmiddes twee bestellibgen gedaan, alles in goede orde ontvangen, telefoon gerepareerd. Maar beetje spijtig van langere levertijd door de drukte die ze hadden.

Reageer

Tanja 06-12-2019

Algemene score

1,0
Ik krijg zo het gevoel dat ik hier bedrogen ga uitkomen. 27/11 is mijn pakje verzonden en nog steeds niks ontvangen. Krijg geen antwoord op mails of sms’en. Als ik hier de reviews lees had ik er beter niet besteld.

Reageer

Roland 03-12-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goeie kwaliteit, snel geleverd. Voor de onderdelen zou het goud zijn om iets duidelijker te zijn in de variant en de verschillende kwaiteiten

Reageer

Martijn Degraaf 28-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima batterij voor de iPhone , werkt goed. Product makkelijk te vervangen.

Reageer

Jorre 22-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onderdeel makkelijk in iPhone vervangen met youtube goed te volgen.
Top makkelijk en snel geleverd !!

Reageer

Yero Merckx 14-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed materiaal, snel en met betaal gemak zeer tevreden en reparatie is gelukt. Stuk beter dan nieuwe gsm kopen.

Reageer

Jean-Marie 07-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inmiddels heb ik al een aantal bestellingen geplaatst bij StuffEnough. Elke bestelling werd keurig verpakt de volgende werkdag geleverd. De geleverde onderdelen waren van goede kwaliteit.

Reageer

Thomas 06-11-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Update op 06/11/2019:
Het pakje met de iphone kabel werd dan uiteindelijk toch geleverd. Ik ben blij dat ik het heb, Ik wil hierbij mijn verontschuldigingen aanbieden voor mijn oneerbiedig gedrag op 25-10-2019 op deze site. Ik geef nog een tip mee: Werk aan jullie communicatie en service.

Review van 25/10/2019:
Op 9 oktober plaatste ik een bestelling voor "iphone/ipad/ipod lightning USB Oplaadkabel Datakabel 3 Meter" Deze is tot op heden nog steeds niet toegekomen. Na herhaaldelijk mails sturen, krijg ik als antwoord: pakje zit vast bij bpost, maar weet nog steeds niet of ik het ooit zal hebben.

Reageer

marc 31-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering en behulpzaam via de mail.
ik ga hier zeker weer bestellen.

toch klein puntje; het is onduidelijk hoe de bestelling getrackt moet worden. krijg enkel barcode bij bestelling.

Reageer

L. Vernaillen 20-10-2019

Algemene score

9,0
Geen echte klachten.
Zaken gedaan zoals het hoort. Levering was correct, maar de verpakking is niet zeer professioneel.

Reageer

Thijs 15-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel te vinden site en snelle levering. Geen verzendkosten, ook niet bij een klein bedrag.

Reageer

Tibou 13-10-2019

Algemene score

1,0
Wachten al van 29 augustus op een gsm hoesje. Nu 1,5maand later nog steeds niks ontvangen. Met moeite antwoorden ze op je mails, dat je maar moet wachten , is onderweg . Al 1,5maand dezelfde uitleg.... terwijl ze garanderen "voor 16u besteld,volgende dag in huis"
Als het aankomt moet je het maar retourneren, anders kunnen we je geld niet teruggeven zeggen ze. Nogal moeilijk om iets terug te sturen dat niet aangekomen is
Bestel er nooit nog iets

Reageer

jelle 07-10-2019

Algemene score

1,0
jammer dat je geen nul op 10 kan geven!!!!!!

had op 28/08 een scherm besteld voor men iphone, na 2 weken pas ontvangen was dan een verkeerd scherm, terug gestuurd. We zijn nu 07/10 nog altijd geen scherm ontvangen!!!

Mail en whatsapp berichtjes gestuurd en amper reactie.

is zeker men laatste keer ik er bestel en raad iedereen die ik ken en niet ken af om er ooit te bestellen.

verdere stappen zullen volgen!!

Reageer

Barda 02-10-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed. Snekke service. Geleverd wat besyekd is. Heb wel verkeerde bestelling gedaan. Weer terug kunnen sturen. Moet nog even wachten op omruil van bestelde product.

Reageer

Lainten 27-09-2019

Algemene score

1,0
Je reinste oplichterij. Je koopt er oortjes voor 18 euro, 1 ervan werkt niet (laadt niet op). Na herhaalde mails vragen ze om deze terug te sturen, kostprijs 10 euro (officieel tarief voor het terugsturen van een pakje via Bpost met ontvangstbewijs). Stuff Enough weigert deze kosten terug te betalen en betaalt alleen 1,90 terug (omslag en 2 postzegels) terwijl Bpost mij nogmaals liet weten dat de oortjes niet in een omslag MOGEN worden teruggestuurd en dus alleen als pakje ! NOOIT MEER. 0,0 naverkoopservice. Er zijn veel betere webshops dan deze. Men weze gewaarschuwd !!! Jammer dat ik geen 0 kon geven

Reageer

Dries 19-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestelde was vlug in huis, duidelijke site en handige tips. Wel miste ik een factuur bij de levering?

Reageer

teleurgestelde klant 12-09-2019

Algemene score

6,0
Update:
Ondanks probleem met de levertermijn bleef het bedrijf naar oplossingen zoeken.
Werd uiteindelijk correct afgehandeld , fout werd toegegeven en gecompenseerd.

Review 06-09-2019:
Op de site staat vermeld voor 16u besteld volgende dag in huis.

Ik bestelde een iphone 7 scherm en had het na een week nog steeds niet ontvangen, enige vorm van communicatie was er niet. Ik heb gemaild, een bericht gestuurd via whatsapp, en een ticket gestuurd via de site.

Daar kreeg ik eindelijk gehoor, je scherm was niet meer in stock, we verzenden het volgende week en als troost beloofden ze me een screenprotector.
Weer een week verder, nog steeds geen scherm in huis!
Op de site wacht mijn bestelling nog steeds op verzending, dus ga dit zeker niet meer ontvangen deze week, OOK nu weer geen enkele vorm van communicatie of verontschuldiging.

Slechte ervaring , hier bestel ik nooit meer.

Reageer

Jana vermeersch 15-08-2019

Algemene score

7,0
Snel goed en niet duur maar spijtig de print plaat is stuk waar ik de batrie moet koppelen

Reageer

Mos 06-08-2019

Algemene score

1,0
Verkeerd product ontvangen, na melding werd t niet serieus genomen. Teruggestuurd terwijl ze nu aangeven dat ze niets hebben ontvangen.
Slechte service en afzetterij!!

Reageer

inka 02-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestelling geplaatst voor accu en connectoer, had wel een vraag over de connector proberen te plaatsen via whatsapp maar die antwoorden niet er maar ben er evengoed uitgekomen dus allemaal goed.

overzichtelijk om te bestellen en veel opties om te betalen, groot assortiment en veel keuze!

Reageer

L 02-08-2019

Algemene score

1,0
Product voldoet niet aan omschrijving.
Klantenservice is moeilijk bereikbaar en verzinnen telkens wel een nieuw excuus om hun product goed te praten. Absoluut niet tevreden en zal nooit nog klant zijn.

Reageer

peter 22-05-2019

Algemene score

1,0
Ongelooflijk! een protection screen voor S9 complete set. De screenprotector valt er gewoon af en het hoesje is te groot! Geen enkel bericht terug op nette vraag. Dit soort webshops maakt internetwinkelen gewoon tot een risico! Waarschuwing voor eenieder die denkt een paar centen goedkoper uit te zijn: doe het niet en ga naar een vertrouwde winkel.

Reageer

Marc 11-05-2019

Algemene score

1,0
Bestelling nooit ontvangen, daar het onder 50€ was,geen ordertrac geen compensatie en geen geld terug, puur afzetterij en diefstal

Reageer

M. Goossens 05-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe accu en home button besteld voor mijn iPhone 6 Plus. Conform beloftes geleverd. Met de gereedschapsset was de reparatie snel en goed uitgevoerd. Alles werkt weer perfect!

De informatie omtrent de verzending was wel een beetje onduidelijk, ik kon niet tracken met de code die ik kreeg. Wellicht een fout?

Reageer

jos dekkers 14-04-2019

Algemene score

8,0
bestelling geplaatst voor accu en connectoer, had wel een vraag over de connector proberen te plaatsen via whatsapp maar die antwoorden niet er evengoed uitgekomen dus allemaal goed.

Reageer

Adrie 04-04-2019

Algemene score

1,0
Waardeloze winkel. Bestel een smartphonehoesje voor Samsung Galaxy A5 (2016) Past niet, Verkeerde gestuurd. Eerst mij de schuld proberen te geven dat ik de telefoon niet het hoesje kan (?) doen, later draaien ze bij .Dan zeggen ze dat ze dit hoesje voor Samsung A5 (2016) niet kunnen leveren .Stellen voor om het hoesje terug te sturen OF IN DE BRIEVEBUS te doen in België Tervuren! Ik stuur het terug. Porto € 1.45 Late zeggen ze dat de portokosten niet terugbetaald worden. En nu...….NIETS MEER GEHOORD!! We praten over €3.95 + € 1.45 porto. Niets kopen, Stuff Enough ballentent, waar praten we over???

Reageer

Christina Ferrestro 21-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Superleuke watch! Pakket is later aangekomen dan ze promoten verder alles goed gegaan. Zijn namelijk ook afhankelijk van bpost.

Reageer

Anke 14-03-2019

Algemene score

10,0
Batterij iPhone6s A-klasse werkt goed!! Oude batterij verwijderen zeer lastig. Vastgelijmd!! Bestelling is heel snel geleverd en mooi verpakt. U ziet me terug!

Reageer

Filip 08-03-2019

Algemene score

1,0
Ik heb onlangs een nieuwe batterij besteld voor een Samsung smartphone. Deze namaak batterij bleek niet te werken op mijn Samsung in tegenstelling tot de oude originele batterij. De communicatie met Stuff Enough verliep heel moeizaam. Uiteindelijk op eigen kosten de niet werkende batterij teruggestuurd. Na enkele weken kreeg ik opnieuw dezelfde namaak batterij opgestuurd welke opnieuw niet bleek te werken... Maw: ik heb het echt gehad met zulke praktijken. Echt niet voor herhaling vatbaar. Een verstandig mens denk nu 2 keer na alvorens hier iets te bestellen!!

Reageer

Wijnand Berghmans 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe accu besteld, volgende dag ontvangen en dankzij hulp van youtube binnen 10 minuten vervangen. Super ervaring!

Reageer

Ozgur Ilmaz 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kreeg alles volgens bestelling en op de afgesproken dag. Onderdeel was goed verpakt,aanrader

Reageer

Lonnie 15-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop er al n hele tijd en ben altijd tevreden geweest. Wat t moet zijn; degelijke kwaliteit, snelle levering, duidelijke instructies.

Voor trouwe klanten wordt er al 'ns een uitzondering gemaakt. Superfijn! ;)

Reageer

Nona 02-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering correct maar heeft een dag langer geduurd dan aangegeven op de site (naar België).

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de kabel, heb hem al tussen de autodeur gehad en niks aan de hand!

Reageer

L. Kool 25-01-2019

Algemene score

1,0
Jammer kan ik niets positiefs melden.
Mijn bestelling is niet gekomen. Ik heb er drie weken op gewacht. Ik kreeg van de winkel geen enkele informatie, geen track & tracé code, geen reactie op onze vraag het geld te retourneren.
Alleen door de interventie van Beslist.nl hebben we ons geld teruggekregen. Voor Beslist alle lof, die hebben correct gehandeld.
Laura K.

Reageer

Jurgy 23-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goeie services aanrader normaal als ik een beoordelings verzoek krijg klik ik het weg maar deze site is echt een reactie waard goedkoop snel en een goeie kwaliteit.

Reageer

Toon meer reviews