phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 1803 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over phonemarket.nl.

phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 153 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Angela 02-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super service ga daar vaker bestellen.
Houden je goed op de hoogte van de bestelling en levering

Reageer

Marion 09-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestelproces, snelle levering, mooie aanbieding en goed product en zorgvuldig verpakt

Reageer

Sunny 07-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een hele goede webcam voor een zeer mooie prijs. Fijne communicatie en snelle levering

Reageer

Consumer 04-11-2021

Algemene score

4,0
Scherpe prijzen maar geven niet de service van Bol, Amazon of Coolblue bij een return omdat het toestel je niet bevalt. Gedoe. Ik kreeg niet hele aankoopbedrag terug. Volgende keer weer gewoon bij een van de grote aanbieders bestellen.
Officiele reactie van Phonemarket.nl 06-11-2021

Onze collega van retourafdeling heeft geconstateerd dat u het product licht beschadigd heeft teruggestuurd! In uw bedenktijd moet u uiteraard de keuze maken of u deze wilt houden of niet.
Dit is immers niet netjes gebeurd en dat was de reden dat wij een waardevermindering hebben toegepast wat ook volgens de regel is.

Dit staat ook op Consumentenbond.nl:
U mag het product niet daadwerkelijk gebruiken (vooral niet beschadigen) als u nog niet weet of u het houdt. De verkoper mag een vergoeding vragen als na retourzending blijkt dat je iets met het product hebt gedaan, dat zorgde voor de waardevermindering.
Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op met 010-415-52-91 of mail ons naar klantenservice@phonemarket.nl.

Excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Team PhoneMarket.nl

Reageer

Patricia 01-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helder, duidelijke website, met ruime informatie van het product.
Eventueel ook met bijpassende accessoires.
Onmiddellijk een bevestiging van de bestelling.
Levertijd best wel snel.
Keurig verpakt.

Reageer

Mike 29-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Phonemarket.nl heeft een snelle levering. Daarnaast bieden ze producten voor een scherpe prijs. Ik ben zeer tevreden!

Reageer

Rianne 27-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima! Uitgebreid assortiment. Hier op voorraad terwijl bij andere bedrijven alles was uitverkocht. Beste prijs in de markt. Snelle levering. Al met al perfect!

Reageer

Javrie 26-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima winkel alles duidelijk en snel geregeld.
En ook het volgen van de bestelling ging ook vanaf stap in tot de levering.
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen.

Reageer

Rm 26-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima scherpe prijs en snelle levering en op se site makkelijk te bestellen

Reageer

Ada 23-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer correcte omschrijving van het product. Zeer snelle levering. Artikel keurig verpakt voor transport.

Reageer

Erik 19-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik hen hier een robot stofzuiger gekocht. Ben uiterst tevreden
Snelle service
Goed product
Eerlijke en lage prijs
Ik ben zeer tevreden over alles

Roborock s6 pure is ook echt een aanrader

Reageer

Alwin 14-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 telefoons besteld. Helaas 1 verkeerde opgestuurd gekregen. Dit werd na een telefoontje prima opgelost en snel geregeld. Vele malen excuses en bij het leveren van de goede telefoon een leuk presentje erbij gekregen. Top.

Reageer

Stefan 14-10-2021

Algemene score

6,0
Wat moeite gehad met mijn gelijk krijgen mbt een garantiegeval, maar uiteindelijk alles goed opgelost. In één keer goed zou beter zijn, maar uiteindelijk dus een voldoende.

Reageer

Klaas 07-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Phonemarket leverde m'n twee iPhones SE 2020 snel, voor een prima prijs en netjes (niet in een veel te grote doos). Prima zaak.

Reageer

Bosch 02-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze in telefoontoestellen en snelle levering. Scherpe (actie)prijs. Zeer zeker aan te raden.

Reageer

Dennis 02-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Phonemarket is een prima betrouwbaar bedrijf dat een snelle levering verzorgde en een prima prijs ! Al met al zijn we zeer tevreden .

Reageer

Yannick Biebuyck 23-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
een groot voordeel vind ik dat er geen verzendkosten zijn of deze al inbegrepen zijn. Verder zeer tevreden, de aangekochte producten komen in goede staat toe en de dienstverlening loopt vlot.

Reageer

Stéphane D 21-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal tevreden op de gevraagde producten voor een degelijke prijs. ( Galaxy tab S5e + cover). Thuislevering binnen de 48u.
Top dus.

Reageer

Rosalie 21-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mijn product online besteld en in de winkel afgehaald en betaald. Kreeg nog wat kassakorting omdat ik het in de winkel af kwam halen. Lekker makkelijk!
Qua verkoop was het prima maar snelle transactie. Er werd niet gevraagd of ik nog wat wilde weten over het toestel of iets erbij wilde hebben. Stond met 5min weer buiten.

Reageer

Rajiv 15-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vond het leuk om zaken met jullie te doen, ik dacht als ik de goedkopere product neem bij een ander site dat die dan snel kapot gaat. Ben er super tevreden mee, het was een cadeau. Bedankt voor de snelle levering etc.

Reageer

petrucio 15-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld, volgende dag opgehaald in de winkel. Essentieel voor mij was een mobieltje met werkend dual sim. Ter plekke onderzocht en aangetoond door Phonemarket dat die vereiste functionaliteit werkt. No hurry!

Reageer

Lisette 15-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
PhoneMarket kwam als voordeligste naar voren bij Beslist.nl. Prima service en volgens afspraak de volgende dag in huis. Goed geïnformeerd over de status van mijn bestelling. Ik beveel de PhoneMarket absoluut aan ! Helemaal top!

Reageer

rada 14-09-2021

Algemene score

10,0
de beste prijs..snelle levering..ben heel blij met mijn gsm.alles hoe het beloofd was..heel correct

Reageer

Corina Steketee 13-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site was erg ordelijk en overzichtelijk wat het zoeken erg makkelijk makkelijk. Top service en snelle probleemloze levering! Echt een aanrader de phonemarket.nl👌

Reageer

Danh 13-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering, zoals beloofd vandaag besteld morgen binnen. Netje op de hoogte van de status van de bestelling. Ik heb 3 producten besteld alle 3 netje ontvangen. Ik schrok me wel een beetje tijdens het ontvangst, doos was beschadig. Maar gelukkig de producten zijn nog netje in hun dozen. Aankomende weekend mocht de jariger het uitpakken.

Reageer

Linda 13-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Was al een tijdje opzoek naar een smartwatch.
Door te googelen naar de juiste smartwatch en daarbij de behorende prijs. Kwam ik op
jullie site.
De prijs was goedkoper dan andere sites dus dat stond mij gelijk wel aan. Toen ben ik gaan kijken naar de reviews en daar werd door vele mensen deze winkel aangeprezen.
Ik heb dus het horloge besteld en deze was dan ook binnen 2 dagen al binnen. Ik ben er superblij mee.🥰en beveel deze winkel uiteraard aan! 😊

Reageer

Jordy 03-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik vergelijk met andere websites was phonemarket de goedkoopste waar ik terecht kon voor mijn samsung GSM.
De levering was ook enorm snel: de eerst volgende werkdag rond 10.00uur . Goed ingepakt en doosje niet beschadigd door transport. Zo zou het altijd moeten gaan. Dikke duim voor jullie!

Reageer

Edwin 31-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de duidelijke website iPhone SE gekocht. De na bestelling al in huis, conform de toezegging.

Reageer

Sohrahida 23-08-2021

Algemene score

9,0
heb weer wat gekocht helemaal blij mee , goede service. klantvriendelijke klantenservice een aanrader

Reageer

Chanti 22-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime productkeuze, snelle verzending, duidelijke communicatie. Top service, kan iedereen aanraden om hier te bestellen.

Reageer

Klaas 16-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, snelle gratis levering. Grote keuze en goede omschrijving, die overeenkomt met wat wordt geleverd. Geen gedoe.

Reageer

Jeroen 15-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs voor de iPhone die ik bestelde. Snelle levering en betrouwbaar in communicatie.

Reageer

Erik1972 10-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijna een 10! De site van Phonemarket is overzichtelijk en de zoekmachine werkt goed. Dat is voor mij belangrijkste. Als 2de is prijsvorming, ook hier scoorde Phonemarket met de scherpste prijs goed. Waarom geen 10 punten. De technische specificatie is goed te vinden maar niet mogelijk om te vergelijken en dat vind ik erg jammer. Want je hebt toch altijd een paar modellen die binnen je keuze vallen en dan wil je vergelijken wat de beste is. Dit zou erg handig zijn als er een vergelijk optie is. Met deze optie erbij krijgen jullie een dikke 10!
Officiele reactie van Phonemarket.nl 17-08-2021

Beste Erik1972,

Hartelijk dank voor uw review!

Wij zullen deze mogelijkheid zeker in gedachte houden en zo snel mogelijk aan de website toevoegen zodat u hier gebruik van kunt maken!

Heel veel plezier met uw aankoop!

Met vriendelijke groet,

Team Phonemarket.nl

Reageer

Fred van Faassen 10-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week problemen gekregen met mijn oude toest. Ik heb een nieuwe besteld in het weekend en de dinsdag erop was die er al. Goed toestel voor betrekkelijk weinig geld. Goede service en snel geleverd.

Reageer

Michael 10-08-2021

Algemene score

1,0
De winkel weigert garantie te verlenen als binnen het jaar mijn iphone ermee stopt. Ze hebben een 3e partij die de reparaties uitvoert. Deze claimt dat er geen garantie is omdat de telefoon ouder dan 1 jaar is (wat niet waar is), ondanks dat volgens Europees recht de garantieperiode 2 jaar is. Daarna de telefoon op hun verzoek naar hun interne reparatieafdeling gestuurd. Deze wijzen in eerste instantie garantie af zonder opgave van reden. Na aandringen zeggen ze dat er waterschade was. Dit is pertinent niet waar. De telefoon is 100% zeker nooit in aanraking geweest met water. Daarbij: de eerste reparateur heeft dat niet geconstateerd, hoe kan er nu dan wel opeens waterschade zijn?
Echt een waardeloze tent.
Officiele reactie van Phonemarket.nl 11-08-2021

Beste Michael,

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u het zo heeft ervaren. Helaas valt de reparatie wat uw toestel nodig niet onder garantie. Dit komt omdat er waterschade is geconstateerd.
Om het alsnog goed voor u op te lossen willen wij u tegemoetkomen in de reparatiekosten. Wij sturen u een email hierover.

Met vriendelijke groet,
Team Phonemarket.nl

Reageer

Frank 04-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
100 procent ok, snelle levering en onklopbare prijs, zeker aan te bevelen bedankt.

Reageer

Anne 22-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke site, met duidelijke omschrijving van de telefoons.
Prima levering.

Reageer

Hugo 23-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vond phonemarket een hele fijne verkoper. De service was snel en duidelijk. Ik kreeg mijn pakket erg snel en in goede staat. Al met al ben ik erg tevreden.

Reageer

Johanna 22-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke, objectieve omschrijving van het product. Lagere prijs dan andere webwinkels. Snelle levering.

Reageer

peter 22-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede prijzen, goede service, vlotte levering. Wat wil een mens nog meer? aan te bevelen!

Reageer

Eva 04-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top kwaliteit!

Ik had op Vrijdag 28-5-2021 voor 16:00 uur besteld en de volgende werkdag op Zaterdag 29-5-2021 thuis afgeleverd.
De smartphone is precies de kleur wat ik besteld had. Ik ben zeer tevreden over de service. Bij de levering was alles compleet, ook de factuur kreeg ik erbij. Heel netjes dat het wordt meegeleverd.
De Phonemarket is iedereen aan te raden.
Je krijgt een mail van je bestelling

Reageer

Ivan 03-06-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, artikel binnen de afgesproken tijd geleverd. Goed en veilig ingepakt.
Goede prijs kwaliteit. Zeker een aanrader

Reageer

Martijn 22-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Playstations 5 binnen 1 dag geleverd. Goede en professionele afwikkeling (factuur e-mailen, bezorgtijd). Ps5 is bij Phone Market een stuk duurder dan de adviesprijs, maar fijn dat het mogelijk is om er op deze manier toch 1 te kunnen kopen.

Reageer

cor 14-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer tevreden over phonemarket eerste keer hier besteld zijn goedkoper en levering goed geregeld echt een aanrader..

Reageer

Khalid 14-05-2021

Algemene score

9,0
Het toestel heb ik in goede orde ontvangen. Ik ben tevreden over mijn bestelling.

Reageer

Lore 04-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
Heb op 18 maart mijn toestel opgestuurd voor garantie. Heb reeds verschillende mails gestuurd om te vragen hoe ver het zat met de reparatie.... steeds geen antwoord. Wanneer ik bel nemen ze wel op en vertellen ze me dat het lang duurt door corona zonder enige info. Ook werd me op voorhand verteld dat het wat langer kon duren, waarvoor ik alle begrip heb, maar nu duurt het wel zeer lang. Ook niets laten weten frustreert mij. Mijn geduld raakt op!

Reageer

Michael 23-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goed verpakt! Informatie rondom proces ook goed. bestelling voldoet helemaal aan de verwachting.

Reageer

MJ 21-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering en perfecte service. Ik heb 2x binnen het uur een reactie gekregen.
Ook bij een retourzending alles prima geregeld en geld zeer snel terug. Helemaal top!

Reageer

Linny 21-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hele snelle levering en goede kwaliteit. ?De webshop is overzichtelijk en duidelijk.

Reageer

Lidia 20-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop sprong er met kop en schouders bovenuit wat betreft prijs en service. De opslagruimte van deze telefoon was vergeleken met andere shops ook goedkoper. Daarom voor deze shop gekozen. Ook de service wat betreft levering voldeed aan alle verwachtingen.

Reageer

Toon meer reviews