phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 1502 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over phonemarket.nl.

phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 299 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joey 22-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een bestelling bij PhoneMarket zeer goed geholpen door hun klantenservice. Daarnaast zijn ze ook nog erg attent. Omdat tijdens het plaatsen van een order iets mis ging, nam PhoneMarket initiatief met een voorstel/ tegemoetkoming.

Meerdere malen telefonisch en per mail contact gehad met de klantenservice waarbij ik zeer goed werd geholpen.

Ik beveel deze winkel aan. Geen reden tot twijfel.

Reageer

Yvonne 12-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Andere dag deze fijne telefoon in huis, bevalt erg goed. Gemakkelijk in gebruik, veel telefoon voor je geld.

Reageer

Arie 12-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet / prijsvergelijker op Phonemarket gekomen. Duidelijke site, concurrerende prijzen, heldere communicatie. Levering en nazorg is alles 100% correct verlopen. Ik zou er zo weer bestellen.

Reageer

Geen Nederlandse handleiding Roborock S6 11-03-2020

Algemene score

4,0
Ik heb Roborock s6 besteld en ontvangen. Helaas kon ik geen handleiding in het Nederlands vinden. Telefonisch contact opgenomen. Ik zou het met Google Translate doen of andere bekenden inschakelen hiervoor.
Het zou in de handleiding vermeld staan dat er geen Nederlandse handleiding is en ik zou een email naar de klantenservice sturen. Wie had ik dan gesproken?

Van mij wordt verwacht anno 2020 afhankelijk te zijn van anderen of zelf de vertaling uit te zoeken. 😂😂😂
Officiele reactie van Phonemarket.nl 11-03-2020

Beste klant,

U kunt een email sturen naar klantenservice@phonemarket.nl met uw ordernummer in het onderwerp, zodat wij een oplossing kunnen zoeken samen!

Reageer

van Tol 04-03-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een nieuwe smartphone kwam ik op de website van Phonemarket terecht. Op de verschillende sites naar reviews gezocht en over het algemeen zijn die goed. Mijn ervaringen zijn dan ook: Prima website, scherpe prijs en snelle levering

Reageer

Nilesh 27-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering super snel en top phone market een echte aanrader
gaat precies zoals op de site staat en je kan ook chatten als je info nodig heb
helemaal top.

Reageer

Frank 26-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte communicatie over product, prijs en levering zoals beloofd. Een aanrader.

Reageer

Nick 25-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service. Via de website op vrijdagavond een tablet en bijpassende hoes besteld. Maandagochtend werd ik gebeld omdat de hoes niet beschikbaar was in de kleur die ik bestelde, en of ik een ander kleur wilde of de hoes wilde annuleren. Prima menselijke service dus! Zo hoort dat.
Alles keurig geleverd op dinsdag.

Reageer

Fatiha 24-02-2020

Algemene score

1,0
Per ongeluk wat besteld bij de site, blijkt achteraf dat ze zich schuilen dat bedrijven niets retour mogen sturen. Hele situatie uitgelegd dat ingevoerde bedrijfsnaam niet bestaat en adres een huisadres is. Moet toch niet moeilijk zijn om even op te zoeken denk ik. Ik ben gewoon consument!! Ze staan niet open voor uitleg of iets dergelijks. Je krijgt via de mail korte standaard antwoorden die in mijn ogen betekenen pech gehad. Hou aub rekening met.... gaat maar iets fout dan heb je dikke pech!!!!!!
Officiele reactie van Phonemarket.nl 28-02-2020

Beste mevrouw Fatiha,

Wij hebben van u meerdere verschillende verhalen gehoord waardoor wij gaan twijfelen aan wat nu de waarheid is.

U heeft bevestigd dat het wel de bedrijfsnaam is van uw partner. Het is nou eenmaal een feit dat zakelijke bestellingen niet geretourneerd mogen worden.

Het lijkt ons sterk dat u perongeluk een niet al te klein bedrag overmaakt naar onze webshop.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,

Team Phonemarket

Reageer

Johan Lavent 22-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs van het net en supersnelle levering binnen de 24 uren. Factuur netjes via mail ontvangen, super!

Reageer

BG 21-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super duidelijke en snelle service..
Uitstekende webshop
Wanneer je iets besteld staan meteen de aanverwante artikelen erbij. Scheelt veel zoek werk!!

Reageer

Peter Boersen 19-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Phonemarket gekozen voor de scherpe prijs en geen spijt. Al snel bevestigingsbrief ontvangen en vervolgens de volgende dag mobiel al bezorgd.

Reageer

Syl 15-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bezorging en scherp geprijsd!
Procedure van bestellen spreekt voor zich.
Kortom geweldig!

Reageer

Adje 11-02-2020

Algemene score

1,0
Een Samsung Galaxy 10e besteld en betaald.
Phonemarket kom niet leveren dus annuleerde phonemarket de order. Vandaag na 20 dagen is mijn geld pas teruggestort.
Ik koop niets meer bij deze webshop.
Ik vind dit ronduit schandalig.

Reageer

Peter Van Hoof 09-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdagnamiddag bleek de smartphone van mijn vrouw stuk. We zochten als Belgen aanvankelijk op Coolblue.be. We vonden daar wel heel wat informatie, maar niet de gewenste kleur. Dus surften we verder. We kwamen al snel uit bij Phonemarket.nl. En wat bleek: dezelfde smartphone, even duur, maar wel beschikbaar in de mooie zilveren kleur + een prima book case voor de helft van de prijs en zeker even degelijk.
Vrijdag besteld omstreeks 17u. 's Avonds om 23u een bericht dat er geleverd zou worden tussen 11u30 en 15.00 u. Zaterdagvoormiddag omstreeds 11u35 in België geleverd door post.nl
Wat wil je nog meer...

Reageer

Mady Brits 08-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Artikel gekocht een beetje atypisch voor de naam van de winkel. Eventjes moeten op wachten maar netjes op tijd geleverd, binnen de wachttijd die op de site vermeld stond. Zeker aan te raden en zou zeker opnieuw een bestelling plaatsen op de site

Reageer

maarten 08-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Zeer goede shop.
Enkel twee opmerkingen:
-Wanneer je huisnummer 9B schrijft en niet 9 B dan komt het pakje niet aan, dit mag verduidelijkt worden.
-Telefonische klantenservice beetje kortaf en verwijst je door naar de mail service. (ivm defect product)

Voor de rest super!

Reageer

EdB 08-02-2020

Algemene score

10,0
Mobieltje op vrijdagnamiddag besteld en zaterdagvoormiddag in België netjes afgeleverd via postNL.
Degelijk verpakt met nog een blitse schrijfpen als toegift. PhoneMarket.nl is een aanrader.

Reageer

Hans 07-02-2020

Algemene score

1,0
telefoon besteld wat na beloofde levertijd niet werd geleverd, hierover gemaild en na twee weken toch een bericht gekregen dat het niet leverbaar is. Bestelling heb ik geannuleerd en reactie gekregen dat terugbetaling binnen 10 werkdagen is. tot heden nog steeds geen terugbetaling en ws zie ik mijn geld nooit weer!!! Koop hier nooit wat!

Reageer

Liane Thauvoye 03-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben echt tevreden met de spoedige levering van mijn nieuwe smartphone. The Phonemarket.nl site is heel duidelijk en compleet. Toch een suggestie : een franstalige versie zou welkom zijn voor de Belgische klanten !

Reageer

Hermineke 02-02-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was snel geleverd en duidelijk. Goed ingepakt. Ik kon gelijk aan de gang met mijn nieuwe telefoon. Huawei 30 life. Ben er blij mee

Reageer

Fev 31-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goed verpakt en top kwaliteit. Zou er zeker weer bestellen.

Reageer

Bart 27-01-2020

Algemene score

1,0
Super ontevreden over de service. Telefoon besteld op 30 december 2019 en op vandaag (27 januari 2020) nog steeds niets ontvangen. Volgens de berichtgeving zou de telefoon in transport verloren zijn geraakt?! Maakt mijn zaak niet uit.
Officiele reactie van Phonemarket.nl 28-01-2020

Beste,

Uw pakket is van uit onze kant verzonden dat is u al eerder ook aangegeven.
Het is vervolgens niet bij u afgeleverd en daarom hebben wij hier een onderzoek voor gestart bij PostNL. Hier bent u al van op de hoogte.
Al onze pakketten worden verzekerd verzonden dus daar maken wij ons geen zorgen om.
Zodra het onderzoek is afgerond zullen wij dit terug koppelen.
Graag nog even uw geduld.

Met vriendelijke groet,

Team Phonemarket.nl

Reageer

Michiel 26-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Phonemarket had de laagste prijs voor mijn telefoon en had ook nog eens een goede aanbieding voor een bijpassend hoesje! Alle specificaties waren zeer nauwkeurig en volledig aangegeven en het bestellen ging erg makkelijk en snel! Binnen 1 werkdag was mijn telefoon keurig met aangetekend pakket binnen.

Reageer

Anoniem 25-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn ervaring met PhoneMarket lijkt veel op deze van anderen :
- Product conform de omschrijving van PhoneMarket geleverd
- Volgens de afgesproken tijdslijnen is het product afgeleverd. Product netjes in verpakking
en zonder beschadiging
- Financieel netjes volgens afspraak afgehandeld
- Scherpe prijzen.
Een nadeel : bij bestelling kun je niet meteen voor een Postnl afhaal locatie kiezen.

Reageer

Jan-Kees 24-01-2020

Algemene score

1,0
De service is ronduit verschrikkelijk. Ik had draadloze oortjes besteld en wilde deze retourneren en geld terugkrijgen want had me bedacht. Dit was door mij teruggestuurd ruim binnen de 14 dagen die ervoor staan. Pakket was ongeopend teruggestuurd, verzegeling was niet verbroken. Toch krijg ik een onpersoonlijke mail terug dat vanwege hygiënische omstandigheden ze het product niet kunnen terugnemen en ik € 8,60 moet overmaken naar onderstaand rekeningnummer (geen rekeningnummer in de mail) dan sturen zij het pakket weer terug. Uiteraard de klantenservice gebeld, de mail was van hen en ook het telefoonnummer stond in de mail, krijg ik iemand aan de lijn die gelijk zegt: "Je moet een mail sturen, ik kan je niet helpen". Vervolgens geef ik aan waarom hun nummer er dan onder staat, waarna hij onbeschoft wordt. Na het sturen van de mail weer een onpersoonlijke mail zonder in te gaan op mijn vraag. Nu staat er wel een rekeningnummer in. Het geld heb ik overgemaakt en de oortjes, die ik helemaal niet meer wil zijn terug. Deze winkel beveel ik bij niemand aan, en zal ook mijn netwerk gebruiken om zoveel mogelijk mensen hiervan op de hoogte te stellen.
Officiele reactie van Phonemarket.nl 24-01-2020

Beste,

Zoals eerder per email ook aan is u aangegeven komt u helaas niet in aanmerking voor een retournering.

Met vriendelijke groet,

Team Phonemarket.nl

Reageer

Anke 24-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product is toegekomen zoals op de website omschreven. Heel correcte levering.

Reageer

Abel 23-01-2020

Algemene score

1,0
Ik had recht want er stond dat ik garantie had maar dat heb ik niet gekregen ik vond dat heel heel jammer omdat ik en slechten kakalieting en het waren wel duren oortjes
Officiele reactie van Phonemarket.nl 24-01-2020

Beste,

U heeft ons voorzien van een foto van het door u aangeschafte product waar heel duidelijk te zien is dat het product fysieke schade bevat. Dit valt niet onder de garantie. Op deze manier laat u het lijken alsof wij u niet willen, echter kunnen wij u in dit geval helaas niet helpen aangezien het product niet langer onder de garantie voorwaarden valt.
Wij hopen ook dat u deze onterechte review verwijderd sinds dit heel misleidend is.
Met vriendelijke groet,

Team Phonemarket.nl

Reageer

Kris 23-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goeie service.
Scherpe prijzen, vlotte levering en uitmuntende service na verkoop.

Reageer

Coby 23-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling keurig op tijd afgeleverd. Pakket was goed ingepakt. Snelle en prettige afwerking .

Reageer

Sandra 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product conform de omschrijving van PhoneMarket geleverd. Ook volgens de afgesproken tijdslijnen is het product bij ons thuis afgeleverd. Product netjes in verpakking en zonder beschadiging . Financieel netjes volgens afspraak afgehandeld.

Reageer

Jan M 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk Site ,een grote keus en een vriendelijke prijs voordeze iPad .

Reageer

Robert 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was de goedkoopste webshop voor het model dat ik zocht. Tevens hadden zij er ook het goedkoopste hoesje bij. Het was ook snel geleverd na het bestellen.
Geen klachten, goedkoopste, snel geleverd. oftewel erg tevreden.

Reageer

Linda 22-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zaterdag een ps4 besteld voor mijn zoontje.
Dinsdag al bezorgd, en een super blij kind! Bij phone market doen ze wat ze zeggen! Zo het zeker aanbevelen en in de toekomst zeker weer bij hun bestellen!

Reageer

Visser 20-01-2020

Algemene score

1,0
Eind december het bestelde product terug gestuurd nu ruim 3 weken verder en nog steeds mijn geld niet terug ontvangen. Een week geleden (13 jan) gaf dit bedrijf aan dat het na 2 dagen gestort zou zijn op mijn rekening, maar helaas deze afspraak komen ze weer niet na.
Ik begin langzaam te twijfelen of de geplaatste positieven reviews wel echt zijn en niet van een bedrijf die dit voor hen genereert.
Zeer slechte service en onbetrouwbaar wat mij betreft.

Reageer

MW 18-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De IPad die ik zocht was het voordeligst bij Phonemarket. Na reviews te hebben gelezen, omdat ik hun niet kende, heb ik hem besteld. De andere dag werd hij keurig afgeleverd met tekenen voor ontvangst. Dus ben ik erg tevreden!

Reageer

Jip 16-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen, snel geleverd, keurig verpakt! De prijs was voordeliger dan bij bol.com in de aanbieding! We komen zeker volgende keer weer bij phonemarket.nl kijken.

Reageer

Peter D 16-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer zaken gedaan met Phonemarket.nl. Dat is voor herhaling vatbaar. Levering snel en volgens afspraak. Goede productbeschrijving. Levering van het product exact zoals beschreven. Zeer gunstige prijsstelling. Dit bedrijf is een aanrader om zaken mee te doen. Chapeau!

Reageer

Michael 14-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waarom een 10? Ik schrijf nooit reviews, de rede het is of overdreven positief of overdreven negatief en er is geen middenweg. Maar goed, u leest nu een 10? Dan spreekt u u zelf toch tegen? Nee, want dit is een dik verdiende 10. Goed open en eerlijk gesprek. Duidelijk antwoord op de vragen maar vooral eerlijk. Geen onzin of bullshit (waar ik een bloed hekel aan heb). Snelle levering en tevreden levering. Dan verdient dat toch een dikke 10? Precies! Met een woord ik ben blij!

Reageer

Kees U. 13-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer zaken gedaan met Phonemarket.nl. Voor herhaling vatbaar.....levering snel en volgens afspraak. Goede productbeschrijving. Levering van het product exact zoals beschreven.Ook telefonisch een prima toelichting. Gunstige prijsstelling. Dit bedrijf is een aanrader om zaken mee te doen.

Reageer

Katja 13-01-2020

Algemene score

8,0
Nelle levering en communicatie over de voortgang van bestelling en levering

Reageer

Jan 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze zijn veruit de goedkoopste.. Scheelde meer dan €60,- met een andere grote winkel. Telefoon zou binnen 2-3 dagen geleverd worden, maar kwam al de volgende ochtend.
Keurige levering in stevige doos.
Ook gelijk hoesje erbij besteld. Kwalitatief zeer goed voor die prijs.
Kleine vraag gesteld aan helpdesk. Keurig netjes geholpen.

Reageer

Cien 10-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ps4 gekocht voor mijn zoon. Volgens google de laagste prijs. Snelle bezorging.

Reageer

Michel Detilloux 09-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Art werd hier het goedkoopst verkocht, snelle levering via post NL, goed verpakt

Reageer

Wendy 09-01-2020

Algemene score

9,0
Deze week mijn nieuwe toestel binnen gekregen. Snelle levering en duidelijke service!

Reageer

Peter Verbeek 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na besloten te hebben dat ik een PS4 Slim wilde kopen, heb ik via Google een groot aantal online shops bekeken, maar geen enkele dat zo goedkoop was als PhoneMarket.nl. De keuze was dan ook snel gemaakt omdat ze ook binnen de 24u zouden leveren. Zoals dat dan steeds gebeurt is PostNL aan de deur geweest toen ik juist 10 minuten weg was :) Maar de dag nadien stonden ze er weer en was ik wel thuis. Perfecte communicatie en pakje keurig ingepakt!

Reageer

Kars 08-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na alles goed uitgezocht te hebben bleek PhoneMarket het voordeligst te zijn. Keurige communicatie en een nette en vlotte Levering.

Reageer

Anneleen 07-01-2020

Algemene score

10,0
Prijzen vergeleken op vele webshops, maar PhoneMarket.nl was veel goedkoper. Via chat gevraagd of de smartphone effectief de volgende dag geleverd zou worden (dit was een zaterdag) en hierop hebben we snel een antwoord gekregen. De telefoon hebben we ook de volgende ontvangen.

Reageer

Bob 03-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede webshop. 2x gebeld ivm vragen over bestellen en ik werd vriendelijk en professioneel te woord gestaan. De bestelling heb ik in goede orde ontvangen.

Reageer

Lenaertz Rudi 03-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij phonemarket.nl vind je uw gewenste smartphone tegen de goedkoopste prijs. De service en levering zijn top. Kortom heel tevreden.

Reageer

Toon meer reviews