phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over phonemarket.nl.

phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

2,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

s***********@h********** 25-01-2024

Algemene score

1,0
Koop hier nooit. Niet te vertrouwen.
M'n gekochte GSM werkte niet & ze doen niets om dit op te lossen.

- Ik heb de GSM 6 maanden geleden gekocht. De belfunctie werkte niet.
- Ik heb het voor de 2e keer teruggestuurd 4 maanden geleden (de 1e keer hebben ze het gewoon terug gestuurd naar mij zonder te herstellen!!)
- er kwam maar geen update dus heb ik een annulatie van de koopovereenkomst 2 maanden geleden gestuurd zodat ik terugbetaald zou worden
- Vorige vrijdag heb ik 15 minuten aan de telefoon in wacht gezeten waarna de telefoon gewoon werd neergelegd zonder dat ik iemand aan de lijn kreeg
- Vandaag heb ik weer 15 minuten in wacht gestaan en weer werd de telefoon neergelegd zonder dat ik iemand aan de lijn kreeg

Ik vind dit enorm onrechtvaardig. Ik wil mijn geld terug en snel.

Koop hier nooit!

Reageer

Viviane 30-03-2023
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden. De levering was snel, de verpakking uiterst verzorgd, het contact ook zeer vlot. Alles prima.

Reageer

Teleurgesteld 28-05-2022

Algemene score

1,0
Doos van telefoon was geopend en opnieuw verzegeld. Wat zou dat betekenen? Er zal toch hopelijk geen spyware opzitten?
Volgens phonemarket.nl is dit heel normaal, ze doen dit wel vaker zo.

Reageer

Lore 04-05-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
Heb op 18 maart mijn toestel opgestuurd voor garantie. Heb reeds verschillende mails gestuurd om te vragen hoe ver het zat met de reparatie.... steeds geen antwoord. Wanneer ik bel nemen ze wel op en vertellen ze me dat het lang duurt door corona zonder enige info. Ook werd me op voorhand verteld dat het wat langer kon duren, waarvoor ik alle begrip heb, maar nu duurt het wel zeer lang. Ook niets laten weten frustreert mij. Mijn geduld raakt op!

Reageer

Eric 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net een roborock S6 maxv gekocht. Zeer snelle levering van het toestel. Prima services en zeer klantvriendelijk.

Reageer

Carine Vleirick 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlot systeem, makkelijk om te bestellen. Vlotte levering. Ik ben heel tevreden. Via mijn dochter gehoord dat zij en haar vrienden ook via deze wijze aankopen deden in vertrouwen. Mijn bestelling vlot thuis ontvangen was een bevestiging dat ik goed gekozen hen. Prima zo.

Reageer

Sylvie 04-08-2019

Algemene score

1,0
Op 22/7 heb ik een smartphone besteld. Tot op heden niets ontvangen. Geen bevestiginsmail.... niets.
Gebeld. ..Ik kreeg als antwoord: u bent de eerstvolgende aan de beurt. Na 15 minuten werd de lijn gecoupeerd. Reeds gemaild ook daar kwam geen antwoord op.
Wat een service.....
Zal ik mijn toestel nog ontvangen?

Reageer

rotenprofi 01-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
na één dag mijn galaxy s8+ ontvangen , verder email contact verloopt naar wens , dus ben heel tevreden ,

Reageer

Guy 01-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top Service. Samsung S9 en hoesje netjes afgeleverd binnen de beloofde 24 uur. Toestel is perfect in orde en werkt als een tierelier. Ik heb een aantal negatieve reviews gelezen waarin ik me niet kon herkennen. Ook bv. dat er geen live tracking is van je pakje. Maar wat wil je, als phonemarket tegen de laagste prijzen levert dienen ze zoveel mogelijk bijkomende kosten te vermijden. Goed gedaan phonemarket. Van mij krijgen jullie alvast een dikke 10.

Reageer

Dirk 19-11-2018

Geen service

Algemene score

1,0
Opgestuurde koptelefoon voor Iphone 7 met jackaansluiting en dus niet compatibel.
Geen enkele medewerking voor een retour of ruil.
Enige uitleg die je krijgt : "staat op de site". Alsof dat iemand die hele site gaat lezen!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Sam Dirien 10-10-2018

Niet voor herhaling vatbaar

Algemene score

1,0
Ik heb een iphone headset besteld, kreeg die pas na 5dagen geleverd.. Niet binnen de beloofde tijdspanne maar tot daar mss was het niet onmiddellijk in stock of etc etc De kers op de taart was dat de koerier het pakje in mij brievenbus heeft gepropt en heb dit met heel veel moeite en beschadigd eruit gekregen!! Ik ben heel ontevreden had veel goeie recensies gelezen over phonemarket.nl dit is mijn 1ste en meteen ook mijn laatste aankoop bij hun..

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Vicky 19-05-2018

Heel tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijke verkoper en een goede service!
Nergens goedkopere gsm's te vinden denk ik.
Alles top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews