phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 1787 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over phonemarket.nl.

phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 180 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Corrie 30-08-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering, goede nazorg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Phonemarket is een prettige (web)winkel, waar je makkelijk kunt vinden wat je nodig hebt. Zeer scherpe prijzen, snelle levering. Service en adviezen over simkaart en verbeteren batterijduur heel goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 30-08-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Samsung Galaxy S7 besteld, erg gebruiksvriendelijke website. Zaterdag besteld en dinsdagavond geleverd. Dinsdagavond ook nog gebeld of alles geleverd en naar wens was. Toen was de telefoon nog niet binnen en werd er gelijk actie ondernomen. Dit was echter niet meer nodig, want nog geen uur later stond de bezorger aan de deur. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

LA 27-08-2017 Via de website gekocht

Goede telefoon!

Algemene score

8,0
Goede webshopwinkel. Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk. Het enige is dat de batterij snel leeg is. Voor de rest is het een fijne, snelle en overzichtelijke telefoon. De beste die ik tot nu toe heb gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Celine 27-08-2017 Via de website gekocht

Goed!

Algemene score

8,0
Op vrijdag de Samsung S8 besteld, zaterdag al in huis. Alles te volgen via Track en Trace. De handleiding was in het Italiaans, maar alles werkt prima. Goede service voor een lage prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Renske 26-08-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Donderdag heb ik de IPhone besteld en vrijdag is hij bezorgd, keurig ingepakt.
Dezelfde dag gebeld door een medewerker van Phonemarket met de vraag of de zending goed ontvangen was en of wij nog vragen hadden. Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermans 26-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb op vrijdagavond voor 19:00 mijn telefoon besteld en hij was de volgende dag in huis.
Erg snelle en goede levering. De iPhone 6 was goed verpakt. Ik ben heel blij met de goede service en de prijs-kwaliteit verhouding.
De dag erna werd ik nog gebeld, maar ik was niet in de gelegenheid om op te pakken.daarna hebben ze niet meer gebeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jasper Holtermans 25-08-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een Iphone 6s besteld op deze webshop en was zeer tevreden over het proces van de aankoop tot de bezorging van het product. Het product werdt optijd geleverd en in goede staat.
Daarnaast werd ik ook nog de volgende dag gebeld om te vragen of alles goed verlopen was.
Ik raad deze webshop aan voor het bestellen en kopen van een nieuwe moviele telefoon of accessoires hiervoor.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 25-08-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Prima winkel, scherpe prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de live-chat op de website gevraagd of Motorola Moto G5 in het blauw daadwerkelijk op voorraad was. Direct een bevestigend antwoord. Met mijn zoontje in de auto gestapt om de telefoon op te halen. Zeer vriendelijk geholpen in de winkel. Advies gekregen over de screenprotectie. Een passend hoesje was op dat moment helaas niet op voorraad maar deze kon kosteloos worden nagezonden zodra deze weer binnen was. Super Service en zeker een aanrader!! Waarschijnlijk dit weekend opnieuw naar de winkel om voor nog 2 kinderen een goed geprijsde telefoon te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joost 25-08-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering en netjes geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb op maandagavond voor 19:00 mijn telefoon besteld en hij was de volgende dag in huis.
Erg snelle en nette levering.
Dag erna nog gebeld of alles naar wens was geweest qua bestellen, erg netjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 24-08-2017 Via de website gekocht

Erg goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn Iphone 7 op dinsdag avond na 19 uur besteld. Zoals ik verwacht had, is hij op donderdag tussen 13 en 16 uur thuis bezorgt. Een snelle levering! De webshop is erg overzichtelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoud 24-08-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke webshop en snelle levering. Het bestellen ging zeer gemakkelijk en de telefoon was binnen twee dagen aan huis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A v G 24-08-2017 Via de website gekocht

Aankoop i-phone

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima afhandeling op tijd geleverd volgens afspraak en prima artikel ontvangen en goede nazorg d.w.z ze belden achteraf of alles volgens belofte gegaan was

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaylee 23-08-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prime service. Maandagavond mijn Huawei P10 Lite besteld, vanmiddag (woensdag) in huis gekregen. Echter bij bestselling wel een mail ontvangen dat wanneer de bestelling gereed was, ik per mail een track en trace code zou ontvangen, deze heb ik niet ontvangen.
Goede service en vooralsnog een uitstekende telefoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbert 23-08-2017 Via de website gekocht

Prima service, scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Iphone 6 gekocht. Scherpe prijs. Levering binnen twee dagen. Vragen worden direct beantwoord via de direct chat, maar je kunt ook gewoon de winkel binnenlopen. Zeer behulpzame medewerkers.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada 23-08-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site snelle levering vriendelijke medewerkers via de telefoon duidelijk site en mail die je ontvangt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nikki 22-08-2017 Via de website gekocht

Snel mijn nieuwe telefoon in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via via aangeraden gekregen, de volgende dag de juiste telefoon in huis. Teruggebeld voor feedback en omdat ik geen tijd had om te bellen direct een mailtje gekregen. Goede service. Doen wat ze zeggen, no nonsense.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred 22-08-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De keuze voor de Samsung J5 2017 is gedaan op basis van de laagste leverprijs.
Levertijd en verpakking uitstekend.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 22-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende webwinkel

Algemene score

9,0
Paar dagen geleden Iphone SE gekocht. PhoneMarket was de goedkoopste. Levering was uitstekend en zeer snel. Iphone goed verpakt in mooi, sterk, klein doosje. Een hele verademing na die achterlijk grote verpakkingen waarin andere webwinkels hun kleine producten stoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin 21-08-2017 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze site is echt top!!!! Super goeie mobiels en super snelle levering, echt super goed!!
Goed kwaliteit voor de prijs!! Echt een aanrader!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert Bremmer 19-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Komen afspraken na, levering perfect en op tijd. Kerrigan te woord gestaan toen ik belde met vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nieksr 19-08-2017 Via de website gekocht

snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik had de telefoon op zaterdag avond bestelt en ik kreeg hem op dinsdag ochtend binnen. goed ingepakt dus helemaal perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid 18-08-2017 Via de website gekocht

doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dinsdag om 18:00 uur mijn smartphone online gekocht woensdagmiddag in huis.
De beloofde track en Tracé mail van post.nl had ik niet ontvangen. Gebeld naar PhoneMarket en zij zijn er achter aangegaan en mij geïnformeerd Hoe laat de telefoon gebracht wordt.
echte service👍👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

el 18-08-2017 Via de website gekocht

snelle en goede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet gezocht naar een IPhone kwam Phonemarket tegen, zag de prijs en meteen een bestelling gedaan.
dat ging allemaal snel, meteen bevestiging per mail gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Imke 17-08-2017 Via de website gekocht

Super levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling is binnen de gestelde tijd geleverd en goed verpakt. Er werd ook telefonisch contact met mij op genomen om te controleren of mijn bestelling goed en wel was aangekomen. Dus gewoon super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camiel 17-08-2017 Via de website gekocht

Superservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen gaat makkelijk en de telefoon werd volgens afspraak binnen de gestelde levertijd afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 16-08-2017 Via de website gekocht

S7 gold

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Arrived Tuesday (was ordered in the weekend) and make my daughter very happy.
Thank you. The shop even called on the phone to check that it had arrived. I am impressed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Beau 16-08-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam phone market

Super vriendelijk !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop is geweldig had gebeld en ze hielde een telefoon voor me apart en ik kwam hem keurig ophalen en uitstekende service in de winkel en de prijs is ook het goedkoopst vergeleken met andere winkels en ik kreeg ook nog eens kassa korting echt een top service ! Ik kom hier zeker nog terug !

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 16-08-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na wat speurwerk kwam ik bij PhoneMarket terecht. De telefoon die ik op het oog had, had bij hen de beste prijs, zelfs met het grootste geheugen. Daarnaast betaal je geen verzendkosten en wordt het product super snel geleverd! Ik ben super tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cilly 15-08-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Google de IPhone SE met een supergroot geheugen gevonden op deze site voor een mooi prijsje en snel geleverd!!!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RobE 12-08-2017 Via de website gekocht

Scherpe prijs en foutloos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor deze winkel voor zijn scherpe prijs en snelle reactie tijd op onze email vraag. Website is duidelijk en betaalsysteem werkt prima. Gewoon goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger Sm 12-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste deal die ik kon vinden voor de Iphone SE, heb op meerdere sites bezocht en waren het goedkoopst! Levering zoals aangegeven dag na bestelling. Web shop is duidelijk. Zijn aangesloten bij Certificaat Thuiswinkel Waarborg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MT van Boxtel 11-08-2017 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een nieuwe smaŕtfone, motorola moto g5 bij phonemarket besteld. Ik kreeg keurig gelijk een bevestiging van deze winkel terwijl het al erg laat in de avond was. De dag daarop is alles keurig via mail verstuurd. Vandaag heb ik de Motorola mogen ontvangen, keurig op tijd. Mijn motivatie om via deze winkel te bestellen was omdat er goede uitleg werd gegeven over het apparaat en een prima prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 11-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De volgende dag al in huis. Prima apparaat. Ik had nog wat vraagjes over de simkaart en die zijn door de klantenservice prima beantwoord.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Jong 11-08-2017 Via de website gekocht

snele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de website besteld de volgende dag al in huis na twee dagen nog een telefoontje of alles goed verzonden was en of het naar wens was helemaal top!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Sier 10-08-2017 Via de website gekocht

geweldige service en ook nog de goedkopste.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
om 15 uur besteld en de volgende dag al thuis. heel goed en ik ben er er blij mee met de telefoon LG. K 10 2017 simlockvrij telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amira 10-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product is snel geleverd en het toestel had een goede prijs. Ook werd er nog nagebeld of alles goed geleverd was en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 10-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jan 10-08-2017
Sorry voor de negatieve Beoordeling van 9-08-2017, er is door Phonemarket.nl Donderdagmorgen met mij contact opgenomen, en het probleem met het track en trace nummer, blijkt dus te liggen aan een landelijke storing van Post NL, Ik moet dus mij verontschuldigen bij Phonemarket.nl, Heel netjes dat Jullie met mij contact hebben opgenomen om het hele verhaal uit te leggen, Nogmaals Sorry. Jan van Iersel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 10-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kieskeurig kwam met deze site boven aan en daar heb ik dus ook mijn bestelling gedaan. 2 samsungs S8 besteld en alles optijd geleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric 09-08-2017 Via de website gekocht

Prima service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb onlangs bij Phonemarket mijn Samsung Galaxy 8 besteld. De bestelling werd keurig en duidelijk bevestigd, ook de prijs viel mij erg mee. Snelle levering, Goede service. TOP!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JordE 09-08-2017 Via de website gekocht

Prima service. Doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op het Internet gezocht naar een scherpe prijs en kwamen zo bij PhoneMarket uit. Het was fijn om te zien dat er ook een echte winkel was. Bestelling geplaatst voor 19.00u en geheel volgens belofte de volgende dag al geleverd. Duidelijke, nette website. Gehele bestel tot leverproces gewoon dik in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Haan 08-08-2017 Via de website gekocht

zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Algemene score

9,0
Het is een prima telefoon met een zeer scherpe prijs. De bestelling was snel geplaatst en de levering was snel, zoals beloofd. Na een paar dagen een telefoontje van een medewerker of alles naar wens was. Prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fenn 07-08-2017 Via de website gekocht

Top Geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima levering en Keurig op tijd.
Moest even vragen naar het Trake and Trace nummer, maar mijn mail werd snel beantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pauline 06-08-2017 Via de website gekocht

Zeer klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aanrader. Phonemarket levert conform haar beloftes. En wat bijzonder netjes en klantvriendelijk is dat ze op dag na levering nabellen of alles naar wens is verlopen. Uitermate vriendelijk contact aan de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 06-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik de telefoon besteld heb ik deze de dag erop ontvangen. Supersnel dus. Daarnaast werd ik een dag later gebeld met de vraag of ik de telefoon ontvangen had een of ik tevreden was over het bestelproces. Prima service dus! Ik raad deze winkel/webshop dan ook zeker aan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PieterPost 04-08-2017 Via de website gekocht

Iphone bestelt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
klantenservice is goed. mobiel zaterdag bestelt, dinsdag binnen. niks van te zeggen:)
top. Dus zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M V H 03-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een overzichtelijke website alles wordt tijdens de bestelling duidelijk aan gegeven en de Bestelling werd netjes binnen 24 uur geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wendy 03-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Maandag mijn nieuwe iPhone besteld dinsdag had ik hem al meteen in huis. Deze site is zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suresh 03-08-2017 Via de website gekocht

Goedkoop en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website en ze zijn één van de goedkoopste. Ik heb een S8 bij ze besteld en werd zoals beloofd dezelfde dag nog verzonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Broers 03-08-2017 Via de website gekocht

Prima snelle service

Algemene score

9,0
Fijne snelle levering. Alles prima verlopen. En dag na het bestellen was de nieuwe telefoon aak binnen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joëll schols 03-08-2017 Via de website gekocht

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne winkel bied heel veel service snelle levering je krijgt track en tracé om je bestelling te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews