phonemarket.nl - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 1787 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over phonemarket.nl.

phonemarket.nl stelt zich voor

Dé Nieuwste Smarphone & Tablet, koop je als eerst bij PhoneMarket.nl

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 180 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Beverdam 08-11-2018 Via de website gekocht

Super service snelle levering! Met andere woorden super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag besteld en zaterdags thuis bezorgt. Orginele Apple producten voor een relatief lage prijs. Scheelt soms de helft met andere webshops en winkels. Zal hier zeker vaker producten kopen als ik weer wat nodig ben. Product was netjes verpakt en kon geen schade oplopen tijdens transport. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lando Teheux 07-11-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel heeft een groot aanbod met scherpe prijs. 1 artikel was niet voorradig. Pas opgemerkt na bestelling. Via de mail doorgegeven te kiezen voor ander artikel. Dag erna beide artikelen geleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

De Roover Frans, België 07-11-2018 Via de website gekocht

Erg budgetvriendelijk !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een nieuwe gsm met prima camera. De Huawei Mate Pro 10 met Leica camera die ik bij PhoneMarket.nl vond leek me het neusje van de zalm en vergeleken met de prijssetting in België een topdeal ! Bestellen was erg eenvoudig en de leveringsservice vlekkeloos en snel.
Een 10 waard !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leentje 07-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering.

Algemene score

10,0
Ik zocht een telefoon en die was hier het goedkoopst, de levering was zeer snel en ook met track & tracé prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lussy 07-11-2018 Via de website gekocht

snel levering

Algemene score

8,0
Binnen 24 uur is de verzending niet de levering maar hoe dan ook was het heel snel. Ik heb mijn bestelln in 2 dagen thuis in orde ontvangen.
Daarna heb ik iets anders besteld maar was het geannuleerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

guido peeters 07-11-2018 Via de website gekocht

kieskeurig nl word mijn volgende aankoop zonder twijfel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kan geen slecht kommendaar geven,ik ben als belg heel tevreden,alles is heel overzichtelijk en met de levering zit ge ook goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 07-11-2018 Via de website gekocht

Geleverd zoals belooft ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geleverd zoals belooft. Zoals beschreven op de site, zo word alles geleverd. Netjes op tijd en keurig verpakt in een veilige doos.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sam vhb 07-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service zelfs in België. Scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs te vinden op het internet. Snelle levering in Belgi. Hebben ook een fysieke winkel aanwezig Rotterdam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John - Hellevoetsluis 06-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Besteld via de webshop en de volgende dag al afgeleverd. Alles volgens de bestelling in de verpakking. Zeer tevreden. Eén minpunt: de smartphones stonden in het Pools evenals de korte gebruiksaanwijzing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jils 06-11-2018 Via de website gekocht

Goede communicatie, concurerende prijs en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
IPhone aangeschaft makkelijk webshop, service en prijs top, en nog eens snel geleverd een aanbeveling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 05-11-2018 Via de website gekocht

prima service!

Algemene score

9,0
zeer snelle levering en keurig verpakt en geleverd met een goed gevulde accu! ben zeer tevreden en beveel phonemarket aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nikita 05-11-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb oordopjes bij deze schop besteld maar ze kwamen niet volgens de afspraak binnen.(dus niet optijd) ik contacteerde phonemarket dat mijn oordopjes nog niet binnen waren, de persoon aan de telefoon reageerde vriendelijk en rustig dat ik een mailtje mog sturen, zodat het bij de goeie afdeling terecht kwam. Dat heb ik gedaan en er kwam een snelle reactie dat als ze een paar dagen later nog niet binnen zouden zijn dat ze dan een onderzoek bij post.nl gingen doen want daar was een storing geweest. Een paar dagen later waren ze nog niet binnen dus ik stuurde weer een mailtje. Ook die wordt snel beantwoord alleen van wat er in stond werdt ik niet heel blij: wij gaan op onderzoek uit bij post.nl maar dat kan een poosje duren.

Dus korthom goeie service maar jammer dat het bij mij zo lang duurt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Walter 04-11-2018 Via de website gekocht

slechte service

Algemene score

1,0
Mijn pakket na meer dan 1 week nog niet ter bestemming van NL naar Belgie.
Van enige communicatie is geen sprake , Phonemarket ,beantwoord de mail's hierover zefs niet!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Marjolein 04-11-2018 Via de website gekocht

Goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede prijs. Veel keuze.
Op tijd bezorgd kan iets sneller.
Gekregen wat ik besteld heb...............

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Petra N. 04-11-2018 Via de website gekocht

Onbekend maar nu bemind

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heldere website en aantrekkelijke prijzen, dat vraagt om alertheid. Niets slechts kunnen vinden op internet en toen bestelling geplaatst. Perfect geïnformeerd over de status van de order en keurig een dag later bezorgd. Dikke pluim.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacomina 04-11-2018 Via de website gekocht

zeer snel

Algemene score

9,0
In de avond besteld de volgende morgen in huis echt Top. Netjes verpakt bijna volledig opgeladen geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zantingh 03-11-2018 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoopste prijs voor prima toestel. Bestellen gaat makkelijk. Wel wat verwarring geeft de tekst bij verzenden. Als je het thuis last bezorgen is het ook gratis maar direct daar onder staat op te halen in de winkel. Daaronder kun je aangeven in welke winkel. Terwijl thuis bezorgen aangevinkt staat. Verder prima en geen opmerkingen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Marc 03-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levering,, hele goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie prijs, snelle levering, prachtig toestel. Zoeken v telefonisch contact ging wel moeizaam.. Ben zeer tevreden over de aankoop.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Adriana 02-11-2018 In de winkel gekocht
ROTTERDAM

Vriendelijke en correcte shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de webshop besteld en de volgende dag in de winkel opgehaald. Heldere webshop. Vriendelijk personeel dat de bestelling zorgvuldig controleerde alvorens deze aan mij over te dragen. Vlotte afrekening. 1 negatief punt is het ontbreken van een rekening. Wel kreeg ik een kassabonnetje.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Cindy 02-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Snelle service, goede communicatie. Alleen de aflevering was minder goed. Juiste adres doorgegeven maar track & trace een straat verder en geen communicate mogelijk. gelukkig op tijd opgewacht maar wel toch wel een beetje slordig. Het is toch een duur pakket

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Arjan 02-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze. Snelle levering. Goede uitleg en advies. Korting bij ophalen, alleen is parkeren een ramp. Maar daar kan hij niets aan doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Loes 02-11-2018 Via de website gekocht

Snel en keurig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goed verpakt. Alleen een gebruiksaanwijzing in het Pools, dat was wel een minpuntje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bauke 02-11-2018 Via de website gekocht

goedkoop en prima bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, nergens heb ik mijn Samsung Galaxy A8 ergens goedkoper kunnen krijgen. Ik had het zaterdag besteld en dinsdag, zoals gezegd, in huis. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marieke 02-11-2018 Via de website gekocht

Superiors geregeld bij phonemarket

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gelijk de volgende dag in huis!
Prima geregeld! Ik ben ook erg tevreden met mijn nieuwe iPhone! Ook zeer goed geprijsd indeze webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco van der Leer 02-11-2018 Via de website gekocht

Scherp geprijsd, telefonisch en bij afhaal super geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online zeer scherp geprijsd, telefonisch goed bereikbaar i.v.m. vraag of het dan vandaag nog opgehaald kon worden in de winkel. Daarna in de winkel bij afhaal super geholpen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 02-11-2018 Via de website gekocht

Levert wat wordt beloofd op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed breed aanbod in producten en mooie aanbiedingen
Heldere site
Levering conform afspraak

Info verstrekking rondom de kwaliteit verder hoesjes zou een verbeterpunt kunnen zijn en wijze om te onderscheiden

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Eddy 02-11-2018 Via de website gekocht

Goede snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vooral de goede prijs t.o.v. hier in België om een Samsung Galaxy S9 aan te schaffen .
En de snelle levering .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 02-11-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Slogan ' vandaag besteld , morgen geleverd' is ECHT WAAR , waarvoor dank !!
Goed kunnen volgen met track en tracé

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 02-11-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
deze shop is uitstekend niet te duur en levert correct. ik zal zeker nog iets kopen en deze sit aanbevelen aan anderen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 02-11-2018 Via de website gekocht

Prima webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne webshop met gunstige prijzen.
Levering binnen 48 uur. Keurig verpakt.
Geen problemen. Echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

José 02-11-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed! Mis alleen het sim vervang pinnetje.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie prijs prima service!!! Netjes verpakt en geleverd. Mis alleen het pinnetje om de sim kaart te vervangen... gelukkig Iphone gebruikers in huis. Iphone 8 werkt perfect. Niets om aan te merken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marc 02-11-2018 Via de website gekocht

Alles correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles werd correct afgehandeld. Op tijd ondanks een foutje in het lever adres dat via de helpline werd gecorrigeerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

smarthie 02-11-2018 Via de website gekocht

Samsung Galaxy J4 Plus 2018 32GB - nog niet ontvangen

Algemene score

1,0
ik heb nog geen antwoord gekregen op mijn mail en jullie vragen mijn beoordeling, eerst wacht ik nog op antwoord en aflevering van de 2 gekochte smartphoneSamsung Galaxy J4 Plus 2018 32GB (SM-J415) - hopelijk mag ik mijn bestelling snel ontvangen,de beoordeling is verplicht vandaar nu 1
Officiele reactie van Phonemarket.nl 02-11-2018

Geachte Smarthie,

Hartelijk dank voor uw beoordeling.

Helaas uw klacht onder de naam (Smarthie) komt bij ons onbekend voor, daarom verzoeken wij u om uw correcte naam of uw bestelnummer te e-mailen naar info@phonemarket.nl
U kunt ons ook bellen uiteraard zodat wij kunnen kijken wat wij voor u kan betekenen.

Vertrouwend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet van Team PhoneMarket.nl.

Reageer

nadine 01-11-2018 Via de website gekocht

smartphone samsung galaxy 8

Algemene score

10,0
Ik vind phonemarket uitstekend , levering, product , prijs enz ……..
Ik heb een smartphone van Samsung gekocht en ben helemaal tevreden
Een aanrader op alle gebied

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter 01-11-2018 Via de website gekocht

Goed en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Origineel hoesje gekocht voor mijn nieuwe samsung s9+. Goedkoopste van Nederland en snel geleverd. Kan niet beter.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Simone 01-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en goede prijzen.
Heb van diverse mensen goede dingen gehoord.
De website is heel overzichtelijk en makkelijk ingebruik

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WP 01-11-2018 Via de website gekocht

Goede prijs, verder doen ze wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, goede prijs, verder doen ze wat ze beloven. Leveren snel en in nette verpakking. Prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kocht n iphone 01-11-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uiteraard hoeven jullie de producten maar te verzenden maar het pakketje was op afgesproken dag in huis en was prima verzorgd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jonah 01-11-2018 Via de website gekocht

Super winkel en super prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn nieuwe samsung galaxy s8 besteld. Super service, snelle levering en goed contact. Had nog een vraagje en deze werd super snel beantwoord. Wat ook een groot voordeel is dat de prijzen erg laag liggen. Was RUIM 20 EURO goedkoper uit. Kortom een super winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 01-11-2018 Via de website gekocht

Phone Market overzichtelijk en betaalbaar

Algemene score

9,0
Mijn nieuwe telefoon bij deze online winkel gekocht. De bestelling en betaling zijn goed verlopen en de bezorging was keurig op tijd en duidelijk te volgen via de link die Phone Market had verstuurd. Het toestel is geheel naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucia 31-10-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijke bestelling vlotte betaling en levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website gevonden met VERGELIJK.be. Zeer handige chatfunctie als men een vraag heeft. Minder leuk is de prijsvermindering net na de bestelling. Pakket gemakkelijk te volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim D 31-10-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn bestelling van een Samsung Smartphone is naar volle tevredenheid afgehandeld. Uitstekend op de hoogte gehouden van het verloop en de volgende dag werd de smartphone volgens schema afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanda 31-10-2018 Via de website gekocht

Duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn nieuwe telefoon bij deze online winkel gekocht. De bestelling en betaling zijn goed verlopen en de bezorging was keurig op tijd en duidelijk te volgen via de link die Phone Market had verstuurd. Het toestel is geheel naar wens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Tol 28-10-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs, correcte service

Algemene score

9,0
Uit de vergelijking voordeligste leverancier voor deze telefoon, ruime keuze, precies het toestel dat ik zocht, correct geleverd volgende dag !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel D'h 28-10-2018 Via de website gekocht

Correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit behoort PM bij de allerbeste.
Klein minpuntje: de bestelling was pas doorgegeven en mijn product werd 5,- Euro goedkoper.
Toch niet ontevreden met mijn prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk uit Oosthuizen 26-10-2018 Via de website gekocht

Zo als het hoort!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik iets bestel wil ik weten wanneer het geleverd wordt, en dan ook doen.
Daar is PhoneMarket duidelijk in. En ze doen het ook.
Als je niet doet wat je belloft dan koop ik maar een keer bij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Kok 26-10-2018 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niks op aan te merken. Gezocht op internet naar de goedkoopste iPhone 6 en kwam hier uit. Besteld en het werd, zoals beloofd, ook echt de volgende dag keurig geleverd. Top! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 26-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een mobiel besteld die de volgende dag geleverd werd. Keurig via de mail bevestiging en factuur ontvangen. Goede en snelle service. Bovendien was hier ook nog de laagste prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dimpie 26-10-2018 Via de website gekocht

Gewoon wat het moet zijn.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via kieskeurig.nl de laagste prijs opgezocht van de Nokia 5. Phonemarket stond bovenaan. De prijs was dus sowieso in orde. De site werkt prettig en snel, en de levering werd de volgende dag bezorgd. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mick 25-10-2018 Via de website gekocht

Snelle service, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In het weekend een tablet besteld en dinsdag ontvangen, niet alleen de goedkoopste prijs maar was ook inclusief de verzenkosten. Ben erg blij met de snelle service en alles online geregeld.
Met track & trace de bestelling gevolgd. Top gedaan👍

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews