Kamera-express.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19633 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.be.

Kamera-express.be stelt zich voor

Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto retailspecialist van Nederland en België! De combinatie van webshop en City- en Superstores in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Leeuwarden, Utrecht, Zwolle en Antwerpen maakt Kamera Express uniek. Al onze producten staan demonstratie klaar in de Superstores. Bij ons getrainde en gekwalificeerde personeel kunt u altijd terecht voor goed en vertrouwd advies. Koopt u liever via onze webshop en heeft u voor 22:30 uur besteld? Dan heeft u uw pakket de volgende dag al in huis. Bestellingen boven de 50 euro worden zelfs gratis thuisbezorgd!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3568 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vd Putten 17-06-2018 In de winkel gekocht
In Haarlem

Prima service en uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een Panasonic camera gekocht, kreeg goede service en uitleg. Winkel is niet groot maar wel groot assortiment aanwezig. Heel vriendelijk personeel.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Frank 17-06-2018 In de winkel gekocht
Breda

Deskundig advies, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel, deskundig advies bij aankoop van een Nikon D7500; mensen met verstand van zaken in de winkel waarvan je merkt dat ze zelf ook fotograferen en niet alleen verkopen. Bovendien ook nog eens de laagste prijs én 5 jaar garantie.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wil Spaetjens 17-06-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Super service vakkundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik eens op internet gekeken had bij Camera Express voor de aankoop van een systeemcamera, ben ik de volgende dag naar de superstore in Eindhoven gegaan omdat ik twijfelde welke camera ik zou gaan kiezen ik werd geholpen door Lars een leuke jonge verkoper die al mijn vragen keurig beantwoorde en mijn twijfel gelijk wegnam waarna ik besloten heb de systeemcamera te kopen, ik zal zeker nog een keer bij jullie langskomen, bedankt Lars.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rosalie 17-06-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Zeer goede service en verstand van zaken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor Kamera-express omdat ik zeer goede reviews heb gelezen online, en zelf daarna goed ben geholpen.
Ik was op zoek naar een foto camera en ben goed geïnformeerd en geholpen waarna ik uiteindelijk naar de winkel zelf ben gereden om hem hier op te halen en te bekijken.
Service is erg goed en alles word duidelijk uitgelegd, alles word netjes dubbel gecheckt in de doos voor je je aankoop mee naar huis neemt!
Vriendelijke werknemers aan de balie (filiaal utrecht) en snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 17-06-2018 In de winkel gekocht
Breda

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goede service! Ik ben daar goed geholpen, inruil is mogelijk met redelijke prijs en snelle levering. Eigenlijk gewoon zoals het hoort...

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 17-06-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wist wat ik wilde, maar wilde apparaat toch graag in handen hebben. Daarom naar de winkel van kameraexpress gegaan. Goed en snel geholpen. Ook nog (beperkt) bedrag terug gehad voor mijn oude camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sytze 17-06-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede winkel met vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop vaker bij Kamera Express. Ze hebben niet altijd alles op voorraad dus het i goed om altijd even online te checken, maar het zijn aardige mensen en goede service, waar het mogelijk is om over de prijs te onderhandelen. Een fysieke winkel is altijd fijner dan online.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Martin 17-06-2018 In de winkel gekocht
Zwolle

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer deskundig en persoonlijk advies goed uit leg hoe het werkt. En hoe je de website van hét artikel kunt gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton v H 17-06-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Professionele service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam bij KameraExpress terecht omdat ik naar de laagste prijs zocht. Vooraf aan de telefoon contact gehad met de klantenservice. Zij waren deskundig en vriendelijk. Zij gaven mij goede informatie over de camera die ik van plan was te kopen. Ik wilde de camera in een filiaal kopen, normaal kan je dan de camera 1 dag reserveren, het was geen probleem om hier meer dagen van te maken. Ik wist dus zeker dat mijn camera er zou zijn! Super! In de winkel werd alle tijd genomen om uitleg te geven over de camera. De verkoper liet alles rustig zien en kon goed al mijn vragen beantwoorden. Ook werd ik geïnformeerd over het CarePlan. Kortom, ik ben zeer tevreden met de klantvriendelijkheid en de deskundigheid van KamerExpress en kom daar een volgende keer graag terug.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ada 17-06-2018 In de winkel gekocht
Kamera Expres cityshop Arnhem

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We gaan altijd met veel plezier naar deze winkel omdat er altijd tijd wordt gemaakt voor een gedegen uitleg van de producten, ook als we niet op dat moment iets willen kopen maar alleen ter orientatie binnen lopen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Antoinette 16-06-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam Parnassusweg

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke winkel, ruime keuze, zeer deskundige en uiterst vriendelijke medewerkers. Goed advies gekregen, blij met de aankoop.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eb 16-06-2018 In de winkel gekocht
camera expres XL arnhem

goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed geholpen, dacht dat er niet goed was in camera, meteen vergeleken met een ander. geen probleem gevonden. Wist al welke camera ik wilde en kende het apparaat al dus hoefde geen uitleg meer te krijgen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 16-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Prima geholpen, snel en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De verkoper heft mij prima geadviseerd.
hij heeft verschillende lenzen met elkaar vergeleken en gaf mij de vrije keuze, Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carbozan 16-06-2018 Via de website gekocht

Leugenaars

Algemene score

1,0
Heb dit nog nooit meegemaakt, tot vier maal toe voorgelogen dat mijn bestelling wordt bezorgt..en nog steeds niets ontvangen! Liever betaal ik meer bij een andere winkel dan dit..het kwetst gewoon dat mensen straalhard kunnen liegen, voor een beetje geld..vreselijk! Ze laten je naar de winkel lopen en thuis de hele avond wachten, schandelijk!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Elke 15-06-2018 In de winkel gekocht
Wilrijk

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen door de winkelmedewerker, hier kan je terecht van hobby, amateur tot professional

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 15-06-2018 In de winkel gekocht
Arnhem XL

Geweldige service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijk en personeel neemt ruim de tijd voor je. Goede en eerlijke uitleg en advies waar je echt iets aan hebt!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinco 15-06-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Erg behulpzaam!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam met een oude camera waarvan de accu niet zo goed meer is, de medewerker zocht net zo lang tot hij de juiste vervanger had gevonden. Uiteindelijk heb ik een nieuwe camera gekocht, vergelijkbaar. Verkoper probeerde me niets aan te smeren. Eerlijke en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Jongh Fotografie 15-06-2018 In de winkel gekocht
Kamera Express Superstore Amsterdam Parnassusweg

Vakkundig, rustig en uiterst vriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vakkundige en zeer vriendelijke hulp bij Kamera Express aan de Parnussusweg in Amsterdam bij aanschaf van een Sony A7RMIII en een prachtig 24-70 GM objectief. Ze nemen daar echt de tijd voor je (je voelt de volgende klant niet in je nek hijgen) en lopen alles heel secuur na. Ook wat onduidelijkheden over de cashback actie werden telefonisch uitstekend opgelost door Marjolein van de klantenservice. Keurig teruggebeld en met raad en daad bijgestaan. Chapeau voor balie en klantenservice!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 15-06-2018 In de winkel gekocht
arnhem kronenburgsingel

Zeer goede service en meedenkende verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een stabilisatiestatief om te filmen. Kreeg een uitstekend advies en werd bijzonder goed geholpen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 15-06-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had eerst een tweedehands exemplaar van deze lens besteld. Eenmaal in de winkel heb ik getwijfeld of ik niet beter nieuw zou kopen. De medewerkers hebben uitstekend advies gegeven, waardoor ik besloot om het toch nieuw te kopen. Geen moment spijt van gehad. Ze nemen de tijd voor de klanten.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samvorst 15-06-2018 In de winkel gekocht
Den bosch

Top service en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een super winkel ook dat ik een videografie voucher kreeg ter waarde van €79!
Super!!! Zelf was het product €55 dus dat is top!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Anoniem 15-06-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel, personeel erg behulpzaam en weet waarover zij het hebben. Heel fijn dat ze goed de tijd nemen voor de klant.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Geerty 15-06-2018 Via de website gekocht

Vriendelijk , behulpzaam en hebben kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Direct geholpen geweest omdat ikzelf gemist heb in bestelling internet .... helpen met woord en daad ..zonder morren / probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzy Calluy 15-06-2018 In de winkel gekocht
Antwerpen

Inderdaad, geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Misschien een minpuntje dat je niet rechtstreeks telefonisch terecht kan in de winkel in Antwerpen. Maar daarom is het ook zeer handig dat je kan chatten om alsnog iets te bespreken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 15-06-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam superstore

Deskundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dichtstbijzijnde locatie gekozen die makkelijk te bereiken is,zowel met openbaar vervoer als auto. Deskundige hulp gekregen bij de aankoop van mijn producten ,er wordt goed meegedacht over jouw aankoop.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlijn 15-06-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijke jongen en super advies. Ook eerlijk over wat het beste voor mij is i.p.v. het duurste aan willen smeren. Ben super tevreden!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 14-06-2018 In de winkel gekocht
Zwolle

Uitstekend advies en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier kies je voor kwaliteit, goed en gevarieerd aanbod, overzichtelijke winkel en uitstekende verkopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Pierre Swirko 14-06-2018 Via de website gekocht

Leica M 28 f2,8, Nikon D850 en upgrade Leica M 18mm

Algemene score

1,0
Heb er nog altijd vragen erbij, Leica M 28 f2,8 ... nieuw (?) is terug moeten gaan voor herstel (1 maand) nooit verwittigt van de herstelling !!! (Wilrijk) - (Ondertussen opgelost)
Ombouw van Leica 18mm naar Leica 18mm 6 bits, alles ging daar verkeert (3 maand). Idem veel mails !!! Nooit verwittig van de herstelling. - (Ondertussen opgelost)
Aankoop nieuwe Nikon D850 ... was die echt nieuw of demo? De verpakking die zeker niet ? Camera met veel problemen, terug bij Nikon (Procirep Belux) voor controle - GELUKKIG heb ik de camera kunnen verkopen :-)
Pech kan je hebben. Daarom heb via onze beroepsvereniging gevraagd welke ervaring ze hebben met Kamera Express. Hoop binnenkort artikel met historiek te kunne publiceren.
Nog zo eentje ... Promo Hasselblad ... X1D demo duurder dan nieuwe X1D ??? Hoe kan je nog vertrouwen hebben als je die camera besteld ?

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

cis 14-06-2018 In de winkel gekocht
leeuwarden kameraexpres

super vriendelijke en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
super vriendelijk personeel ik kom hier zeker nog een keertje terug en adviseer de winkel zeker aan collega fotografen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 14-06-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Goede service en kennis van apperatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel is goed bereikbaar, vriendelijk personeel en ik heb goed advies ontvangen over accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 14-06-2018 Via de website gekocht

Ben dik tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, met grote voorraad, snelle levering, vandaag besteld de volgende in huis en leuke aanbiedingen, Top !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hilde 14-06-2018 In de winkel gekocht
Antwerpen

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kamera-Express heeft een groot aanbod aan scherpe prijzen. De website is heel overzichtelijk en het personeel in de winkel is vriendelijk en vakkundig.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ericdek 14-06-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een rugzak/cameratas en heb deze gevonden in de winkel in Antwerpen. Ik werd er vriendelijk geholpen door uw verkoper. Niets was te veel om op mijn vragen te beantwoorden en een aantal tassen te demonstreren. Ik kon de tas die ik gekozen heb niet meenemen die dag. Op zondag dan besteld met een mooie korting die juist liep via de webshop en op maandag werd die geleverd. Bedankt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 14-06-2018 Via de website gekocht

Goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aanbod zeer divers. Tot laat bestellen en toch zorgen voor een snelle levering de volgende dag. Top. Heldere emails en voorraad online te bekijken, kortom een fijn systeem en goede communicatie over de levering of eventuele vertragingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

karin van der Lem 13-06-2018 In de winkel gekocht
spui 4

accuraat, snel en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik werd zeer fijn geholpen door een medewerker van Kamera Express op het Spui in Amsterdam. Hij nam de tijd, was geduldig en dacht erg goed mee met mijn wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Yorick everts 13-06-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Ze weten meer van camera's dan het internet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht naar een Nikon d5300 omdat ik las dat die wel goed is. Dus ik kijk op het internet en zie op andere site's . maar allemaal kreeg ik geen goeie informatie dus ik zie kamera express en lees alles wat ik nodig heb. Dus ik ga naar een andere winkel ( mediamarkt ) en vraag wat over de Nikon d5300 maar die wisten helemaal niks van camera's zucht... En toen las ik dat kamera express ook een winkel in Groningen had en ging daar heen vroeg wat over de Nikon d5300 en ik was echt verkocht. Dus heb hem gelijk mee genomen! Echt top !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EmKa 13-06-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Persoonlijke aandacht en goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Kamera Express krijg je de volle aandacht en goed advies bij het uitzoeken van je camera. Ik kom er al jaren en word steeds naar volle tevredenheid geholpen. Het is prettig dat er diverse modellen op voorraad aanwezig zijn, zodat je deze naast elkaar kunt zien en in je hand kunt houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boeykens Ronny 13-06-2018 In de winkel gekocht
Wilrijk (Antwerpen), Boomsesteenweg

Fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het personeel was erg vriendelijk en je werd meteen geholpen. Zij weten waar ze mee bezig zijn en begrijpen meteen wat je probleem is. Ze bieden alsook per direct een oplossing aan. Je kan hen telefonisch bereiken en de tevredenheid over het product van de klant staat centraal. Je verlaat de winkel met het gevoel dat je echt vooruit geholpen werd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Javed Scannell 13-06-2018 Via de website gekocht

Verdiende reputatie (beste online winkel van 2017/2018)

Algemene score

9,0
Ik heb deze winkel gekozen omdat hij heel hoog aanbevolen kwam.
Hun reputatie is verdiend... MAAR..

De reden dat ik de beste aanbevolen leverancier wilde, is omdat mijn camera (Instap-profesioneel niveau Sony FDR-A700+62mmLensfilter) nogal duur is 2100,- euro

Zo'n bedrag riskeer je niet zomaar, en je wil zeker niet dat zo'n pakketje word afgeleverd wanneer je net niet thuis bent.
Ik heb dan ook gebeld om te kijken of zij iets konden regelen met levertijden maar er was totaal geen service mogelijk met betrekking tot wanneer ze zouden bezorgen.
Meesteal begrijp ik dit, maar wanneer het gaat om een investering van boven de duizend euro (in dit geval twee duizend euro) zou het wel fijn zijn dat er iets van een service tot ons beschikking zouden kunnen hebben.

De camera is twee dagen na bestelling gewoon normaal aangekomen, in keurige staat. Dus kleinigheidje, vandaar 9 op de 10 voor mij
De camera kwam netjes twee dagen later thuis bij mij aan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

HaHo 13-06-2018 In de winkel gekocht
Zwolle

TOPADVIES

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een Canon 750d gekocht als vervanging van een kapotte 550. In de winkel goed geadviseerd door een zeer deskundig verkoper.
Ook de "laagste prijsgarantie" werd onmiddellijk toegekend, nadat ik hiervoor een feit had aangedragen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Janny 12-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

8,0
Camera besteld bij Kamera Express.nl vanwege de snelle levering.
Vrijdagmiddag besteld. Zaterdagmiddag voor 12.00 uur in huis.
Ook klantenservice goed bereikbaar en goede uitleg op mijn vraag
Kortom: tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan de Jong 12-06-2018 In de winkel gekocht
Groningen

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prettige winkel. Op een goede lokatie. Vakkundig personeel met goed advies.
De site is zeer pretig

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

michel 12-06-2018 In de winkel gekocht
wilrijk

goede en snelle bediening!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs ,kwaliteit,goederen in stock,super bediening,vriendelijk personeel!zeer goed gelegen ,een echte aanrader voor de liefhebbers van deze producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 12-06-2018 In de winkel gekocht
Arnhem

professioneel advies over filters

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorig jaar bij camera express cokin-gradual-nd-kit-h3ho gekocht. Dit jaar een groothoek lens gekocht en de verkoper zocht meteen de juiste adapter ring uit en probeerde met mij alles uit. Kreeg daarbij tevens advies over het gebruik van een afstand bediening om trillingvrije landschappen te fotograferen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-06-2018 In de winkel gekocht
Leeuwarden

goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een geavanceerde compactcamera, ben ik door de mensen bij Kamera Express in Leeuwarden uitstekend geadviseerd. Voor- en nadelen van diverse toestellen werden genoemd en toegelicht. Ik ben zeer tevreden met de aankoop die ik na dit advies gedaan heb. Al met al een prettige kennismaking met Kamera Express.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Westra 12-06-2018 Via de website gekocht

Kamera Express is een goede winkel met een ruime keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de Kamera Express is het zeer goed fotografie artikelen kopen
Er is een zeer ruime aanbod van verschillende merken
En het Personeel is zeer goed onderlegd en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 12-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

De prijs is het bewijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijsgarantie. LG43UJ635 was bij collega €50,00 euro duurder. Prijs werd meteen aangepast. Mooie TV voor 4K voor nog geen €400,00. Prettig geholpen in de winkel.
Na 14 jaar LCD kwaliteit even wennen aan het superscherpe beeld. En 5 jaar garantie

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Kamera Express 12-06-2018

Beste John,
4K geeft prachtig beeld en kan me goed voorstellen dat dit even wennen is. Veel plezier van dit mooie toestel!

Met vriendelijke groet,
Iris

Reageer

Tim 12-06-2018 In de winkel gekocht
Antwerpen

correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Directe en correcte service. Vriendelijke en duidelijke productinformatie. geen tijdsdruk bij het stellen van vragen. Vlotte afhandeling.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kamera Express 12-06-2018

Beste Tim,
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u naar tevredenheid in de winkel bent geholpen. Zo zien we het natuurlijk graag. Kom gerust nog eens langs!

Met vriendelijke groet,
Iris

Reageer

R Wagenaar 12-06-2018 In de winkel gekocht
Leeuwarden

Panasonic camera gekocht prima geholpen .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop gekozen omdat deze dichtbij is en goede reviews over gelezen heb . Heb dit toch liever dan via de website .

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Kamera Express 12-06-2018

Beste R. Wagenaar,
Een winkel bezoeken is altijd prettig. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe camera en mocht u nog vragen hebben, dan weet u ons te vinden.

Met vriendelijke groet,
Iris

Reageer

Etienne S 12-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bestelling kreeg ik een mail dat het fototoestel niet in stock was en toch was deze na 3 dagen al geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews