Kamera-express.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 28048 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.be.

Kamera-express.be stelt zich voor

Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto retailspecialist van Nederland en België! De combinatie van webshop en City- en Superstores in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Leeuwarden, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Goes, Gent en Antwerpen maakt Kamera Express uniek. Al onze producten staan demonstratie klaar in de Superstores. Bij ons getrainde en gekwalificeerde personeel kunt u altijd terecht voor goed en vertrouwd advies. Koopt u liever via onze webshop en heeft u voor 22:30 uur besteld? Dan heeft u uw pakket de volgende dag al in huis. Bestellingen boven de 50 euro worden zelfs gratis thuisbezorgd!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3040 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 11-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie winkel en goede uitleg over de camera
Alle instellingen goed gezet top

Reageer

Jelle Pultrum 11-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vakkundig geholpen waarbij alle tijd werd genomen bij de aanschaf van een Sony DSC-RX10 mark III camera.

Reageer

mike 11-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aankoop proces prima, geen onnodig gezeur met aanmaken gebruiker/klantgegevens.
Informatie op de site helder en makkelijk te filteren. Levering binnen 24 uur

Reageer

MvK 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het personeel is vriendelijk en behulpzaam, de winkel is goed overzichtelijk en ruim genoeg om met meerdere mensen binnen te zijn in deze tijd van corona. Ik kom hier zeker terug.

Reageer

MvK 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk geholpen en vlotte afhandeling. Goede uitleg en ruim de tijd genomen

Reageer

AvZ 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vakkundig geholpen en ook nog belangrijke tips spontaan mogen ontvangen, geen opdringerig gedoe. Gewoon zoals het hoort. Mooier kan ik het niet maken.

Reageer

Wim 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling. De site geeft goede informatie de prijs behoort tot de laagste. De volgende dag een gratis online fotografiecursus erbij gekregen. Prima start voor mij.

Reageer

Michael 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In tegenstelling tot winkels à la MediaMarkt of Krëfel is het personeel van Kamera Express gespecialiseerd en gepassioneerd in foto- en videografie. Met tonnen persoonlijke ervaring loodsen ze je dan ook door de talloze keuzes en vind je er net wat je zoekt! Als je dus op zoek bent naar correct materiaal dat bij je past, dan hebben de mensen van Kamera Express net dat tikkeltje méér dan bij de andere (web)winkels.

Reageer

Frans 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op en top bedrijf met deskundige medewerkers. Uitstekend advies over de producten. Bestellingen worden snel verwerkt. Tot de dag van vandaag ben ik een tevreden klant van Kamera Express. Keep up the good work!

Reageer

Marnix Meijer 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vrouw wilde graag een nieuwe compact camera. Uiteraard werd het een canon want daar heeft ze goede ervaring mee. Goede kwaliteit en gemakkelijk in het gebruik. Nu wilde ze graag een met WIFI dus dat is geworden de Canon Powershot SX730 HS zilver met 40x optisch zoom en een kantelbaar LCD scherm.
Ze heeft er al veel foto's mee gemaakt en ze is er enthousiast over. Vooral de wifi mogelijkheid om foto's en films direct vanaf de camera naar de mobiele telefoon over te zetten vind ze geweldig.

Reageer

Paulina 10-04-2021

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met mijn aankoop. Ik koos voor deze winkel omdat er alleen een zeer goede promotie was voor de camera die ik nodig had. In een fysieke winkel houden medewerkers zich aan de aanbevelingen met betrekking tot COVID-19. Ik heb nog nooit zo'n professionele service ontmoet. De verkoper was erg aardig, behulpzaam en geduldig :) Ik raad deze winkel zeker aan!

Reageer

Mark 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Goede informatievoorziening en de goedkoopste!

Reageer

Fred Okkers 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, degelijk verpakte artikelen.
Ook de later nog toegestuurde online cursus is een leuke aanvulling.

Reageer

Mous 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb gisteren de winkel bezocht in Capelle. Ik ben goed geholpen en mocht even mijn product testen.
Ik heb de Canon eos 90D met een tamron allround lens 18- 400mm gekocht. Ben hem s'middags gelijk gaan proberen. Ik heb er echt een leuke hobby bij. Hij maakt prachtige scherp foto's.

Reageer

anton van Bergeijk 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel heeft vaak goede aanbiedingen en betaalbare goede professionele apparatuur. In het verleden heb ik al meerdere artikelen bij deze firma aangeschaft en telkens werd ik vriendelijk te woord gestaan en kreeg ik een gedegen technische uitleg. Zal in de toekomst nog vaker indien nodig bestellingen verrichten bij deze winkel.

Reageer

Herman Zwart 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben afgelopen weken aantal keer (op afspraak) in winkel geweest. Iedere keer prettig en met aandacht geholpen. Kopje koffie erbij. Resulteerde al snel in mijn beslissing tot koop over te gaan.
Attent ook met nakomen afspraken, handige links die ze je mailen (om je te helpen), aanbod om altijd even te bellen of langs te komen als ik nog vragen heb. Betaling verliep ook makkelijk.
Kortom: professionele hulp, met aandacht en fijne sfeer.

Reageer

Jos 10-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd nu ook weer goed en professioneel geholpen bij de keuze van een nieuwe spiegelreflex camera. Dank je wel.

Reageer

Frans Soree 09-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al jaren klant van Kamera-Express en wordt altijd op een zeer correcte wijze geholpen en geadviseerd bij het beslissen van al mijn aankopen. Het personeel is zeer vakbekwaam, vriendelijk en neemt altijd tijd voor je ook al kom je alleen voor advies.

Reageer

Harrie 09-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdag avond besteld en zaterdag middag opgehaald aan de achterzijde gebouw.
snel afspraak kunnen maken voor het ophalen i.v.m. corona regels.
helemaal top

Reageer

M. 09-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
We zijn telefonisch goed geinformeerd en daarna goed geholpen in de winkel.

Reageer

Wil 09-04-2021

Algemene score

8,0
Het is heel vriendelijk personeel en ze zijn zeer deskundig .Als je een aankoop wilt doen wordt alles precies uitgelegd hoe de camera werkt

Reageer

Roel Wijnants 09-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en deskundig personeel , ben al een aantal keer wegens aanschaf nieuwe camera prima geholpen bovendien zijn de medewerkers erg vriendelijk. En vertrouwde gezichten is ook een voordeel

Reageer

Hans 09-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee maanden geleden een smart speaker besteld die zo goed beviel dat ik er nog een bestelde. Weer bij Kamera Express, met name vanwege de 5 jaar garantie en de snelle levering uit voorraad. Ook deze levering ging zonder problemen.

Reageer

Yvonne 09-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Begin April ben ik op zoek gegaan of ik mijn oude camera kon laten maken of dat ik een nieuwe wilde aanschaffen. Hiervoor heb ik een afspraak ingepland in Arnhem. Daar aangekomen werden wij vriendelijk welkom geheten en geholpen. De oude laten repareren werd hem niet dus ik heb de keuze gemaakt om een nieuwe aan te schaffen. Ik had op de site zelf al twee modellen bekeken waar ik tussen twijfelde en in de winkel gevraagd wat nou de grootste verschillen waren en deze zijn mij heel netjes en duidelijk uitgelegd. Ik heb toen mijn eerste keuze die ik had de Canon EOS 250D gekozen. Werd daarbij ook geadviseerd wat handig was om erbij aan te schaffen zonder dat dit mij opgedrongen werd ik vond dit erg prettig. Kom hier graag terug als ik nog eens wat nodig heb voor mijn camera en/of andere accessoires.

Reageer

Fliert 09-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kamera Express in Arnhem is de winkel dichtbij me. Ik heb een lens gekocht, Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC . Dit is een goede kwaliteit lens, prachtige kleuren en Je hebt niet meer nodig so veel lenzen hebben in de tas.
Wat ik minder leuk vind is dat a beetje zwaar is en groot.

Reageer

K. Buffing 09-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al mijn aankopen van camera tot gimbal, altijd naar volle tevredenheid en met kennis van zaken van medewerkers, gedaan in superstore in Amsterdam

Reageer

Marie-Louise 09-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundige en vriendelijke bediening bij het kopen van mijn 7-14 mm olympus lens. Ben zeer tevreden. Voor een volgende aankoop ga ik zeker terug naar deze winkel

Reageer

Olivier 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed onderbouwde webshop. Artikel was ook merkelijk goedkoper dan bij concurrenten. Levering dag na bestelling. Levering perfect verlopen. Rondom tevreden over Kamera Express.

Reageer

Robert 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een prachtige 55OLED855 - Ambilight (2020) gekocht bij kameraexpress.
Onze vorige tv werkte niet goed en was een jaar oud. Na wat mail verkeer hebben we nu de oled gekocht met een bijbetaling
Een geweldige service en erg behulpzaam. Vandaar de dikke 10. We hebben nu een geweldig beeld en zijn dan ook zeer tevreden

Reageer

Hans Spaans 08-04-2021

Algemene score

9,0
3 weken geleden een nieuwe Fujifilm X-T3 met een 23mm prime lens aangeschaft. Weer heel goed geholpen in de superstore in Capelle. Al jaren mijn favoriete winkel voor al mijn camera benodigdheden.

Reageer

Hans 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Panasonic camera LUMIX DC-FZ82 online besteld, kon de camera dezelfde dag ophalen waar hij bij veel andere winkels momenteel niet leverbaar was. Zeer vriendelijke service medewerker.

Reageer

Rob 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik beschouw mijzelf als een gevorderde hobby fotograaf. Ik heb bij Kameraexpress een oude systeem ingeruild en kreeg een faire prijs. Dit ging heel snel, duidelijk en open. Ook met betrekking tot de aanschaf van mijn nieuwe camera body, de canon EOS R kreeg ik professioneel advies. Ik wiar natuurlijk wat ik wilde, maar toch. Ook weer iets geleerd.

Reageer

Altijd goed geholpen. 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Medewerkers hebben kennis van zaken. Je wordt altijd goed geholpen.
Nu in coronatijd is het wat lastiger, maar dat is overal.
We gaan altijd weer graag terug naar deze winkel.

Reageer

Josdeg 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de Coronatijd, ging het maken van een winkelsafspraak snel. Eenmaal in de zaak had de verkoopmedewerkster voldoende tijd en kennis om mij naar de aankoop van een nieuwe les voor mijn fototoestel te begeleidien.

Reageer

Guusvb 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige keuze, goede (beste) prijs en zeer snelle levering. Zelfs eerder dan initieel aangegeven ondanks bestelling op 2de paasdag. Daarbij krijg ik ook nog een gratis cursus aangeboden. 👍👍

Reageer

Perry 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke uitleg over de aankoop
als ook zeer vriendelijk
goed overzicht van de voorraad per winkel
en scherpe prijs

Reageer

D. Selman 08-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie kleine camera met veel functies. Er is nog veel te ontdekken.
De gebruiksaanwijzing is een handig hulp hierbij.
Goed advies hierover gekregen in de winkel in Arnhem.

Reageer

Terry 07-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hét kamera bedrijf in Groningen waar je nog ouderwets aan de balie geholpen wordt en waar je tevens terecht kunt voor het advies waar je al tijden naar op zoek was. Tevens een eerlijke beoordeling/prijs voor je inruil objectieven.
Allen het kopje koffie ontbreekt nog....

Reageer

leon 07-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
perfecte (web) winkel met goed assortiment, snel gevonden wat ik zocht (accu's voor een oudere fuji kamera).

waarom toch maar 5 punten?
ik wordt tijdens inloggen telkens eruit gegooid en na een wachtwoord reset lukt niets meer, erg irritant, een reset moet goed en vlot verlopen anders haken klanten af!
Officiele reactie van Kamera Express 08-04-2021

Hi Leon, dankjewel voor jouw review!

Het klopt inderdaad dat we een bug in ons systeem hebben op het moment, waardoor dit niet helemaal lekker verloopt. Ik heb net handmatig je account weer actief gemaakt.

Fijn om te lezen dat de rest je wel is bevallen.

Reageer

hub 07-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik persoonlijk ben reeds jaren vast klant en dit imdat ik zeer te vreden ben van de informatie en de service ook na de verkoop, vriendelijk en ervaren personeel met kennis van zaken.
Zo heb ik vandaag mijn nieuwe aankoop ontvangen de Sigma 100-400 DG DN OS voor Sony FE, waw een pracht objectief, zeer snelle en accurate scherpstelling, goed-zeer goed hanteerbaar, mooie bokeh, conclusie zeker een zeer goede aankoop

Reageer

T van het Veer 07-04-2021

Algemene score

1,0
Na maanden wachten eindelijk bericht dat een lens die ik in *betaalde pre-order* had staan geleverd zou kunnen worden. Na een Paas-weekendje 'even weg' lees ik dat ik binnen 48 uur had moeten reageren en nu te laat ben. Gebeld en gemaild maar geen klantvriendelijke reactie gehad. Alsof iedereen tijdens feestdagen constant de email checkt. Geen herinneringsmail, geen extra tijd wegens feestdagen en geen sms. Dit had veel netter gekund; nu kan ik waarschijnlijk weer maanden wachten.
Officiele reactie van Kamera Express 08-04-2021

Beste T van het Veer, bedankt voor uw review.

Wat vervelend te lezen dat dit proces op deze manier is gelopen. We zullen dit intern opnemen om het proces hierop te verbeteren. Ik zie dat mijn collega's nog bezig zijn met deze case en zij zullen u zo snel mogelijk informeren.

Reageer

Ciska 07-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige winkel en goeie service. Het product was voor handen. Wel lastig om de garantie te krijgen

Reageer

Mel 07-04-2021

Algemene score

4,0
Slechte service mbt garantie. Er is maar één persoon verantwoordelijk voor de afhandeling en als die er dan niet is kan er niks geregeld worden. Wat resulteert dat je lang op je product moet wachten.
Dit is een grote punt van verbetering!
Officiele reactie van Kamera Express 07-04-2021

Beste Mel, bedankt voor uw review.

Vervelend dat u nog geen reactie heeft gekregen op uw bericht. Onze reparatie en retourafdeling loopt op het moment iets achter in het beantwoorden van vragen. Ik heb aan de hand van uw mailadres gevraagd aan mijn collega's of zij dit zo snel mogelijk op kunnen pakken.

Reageer

Simon 07-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een Philips 65OLED805 - Ambilight (2020) gekocht bij Kamera Express. Goede service en makkelijk te bestellen. Er werd nog contact opgenomen over het bezorgtijdstip om zeker te weten dat ik thuis was. Mijn enige minpunt was dat ik tijdens het bestellen zelf geen datum en tijdstip voor levering kon aangeven. Verder prima!

Reageer

Fons Van Nieuwenhove 07-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en deskundig geholpen in winkel. Aangekochte camera (Lumix TZ200) voldoet geheel aan de verwachtingen : heldere en gedetailleerde foto's, ook bij groot zoombereik. Camera heeft véél mogelijkheden en instellingen die gaandeweg verder gebruikt worden

Reageer

Lina vd H 06-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijke medewerkers die alle tijd voor je nemen die je nodig hebt. Ze vragen door om te onderzoeken waar je precies naar op zoek bent en geven eerlijke adviezen. Ik ben twee keer langs geweest voordat ik een camera kocht. Daarnaast was ik een keer mijn mondkapje vergeten waar ze ook voor konden zorgen :)

Reageer

MArcel_Ark 06-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service ook tijdens Covid-beperkte opening! Snel een afspraak gemaakt voor 2e paasdag voor een advies mbt mijn huidige Canon lens, opties besproken en nu erg blij met mijn nieuwe aanschaf: een 18-135mm zoomlens en een 50mm standaard lens. Werkt perfect! Goed advies!

Reageer

Laura 06-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen door het vriendelijke personeel in Zwolle, we gaan hier zeker nog eens terug komen. Hier een leuke camera gekocht.

Reageer

Marc 06-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al een aantal jaren klant in Antwerpen Store. Prima geregeld met de corona regels. Makkelijk te reserveren tijdslot! Zelfs aanpassen is makkelijk te doen. Wederom goed geholpen en een goede uitleg gekregen. Ik kan deze store ten zeerste aanbevelen.

Reageer

Alwin Koks 06-04-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al meerdere keren producten gekocht bij Kamera Express. Je wordt er altijd zeer goed geholpen met zeer deskundig advies door zeer deskundige medewerkers. Ze nemen alle tijd om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden. Ook in deze coronatijd werd een ruime tijd per klant ingericht om aan hun standaard te kunnen blijven voldoen. Ook bij de aankoop van mijn nieuwe lens wederom fijn op weg geholpen.

Reageer

Toon meer reviews