bol.
8.2(413)
Gemiddelde beoordeling
8.2
Deze score is gebaseerd op 413 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor bol. zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
revieuw
Reviewscore7.0
Ik ben in contact gekomen met deze site via een vriend die het ook gebruikte, dacht zal het is proberen. Ik heb een hele goede ervarin me gehad de site bied je een grote gamma producten aan en de prijzen zijn zeer interessant en de levertijd is heel snel en goed. Ben zeer tevereden.
Pluspunten
- snelle levering
- scherpe prijzen
Wat een service!
Reviewscore9.0
Heel snelle levering en een heel goede prijs tegenover andere bedrijven. Dit was de reden waarom we de blu-ray speler Samsung BD-J4500/EN besteld hebben bij bol.com en we hebben het ons zeker niet beklaagd!
Pluspunten
- zeer goede beeldkwaliteit
- zeer goede klank
Minpunten
- geen display
portable dvd player philips PD7042
Reviewscore9.0
hele snelle , vlotte en juiste afhandeling
gemakkelijk te monteren
nog nooit problemen gehad met bestellingen en / of leveringen van bol.com
Bol.com doet wat ze zeggen. Top.
Reviewscore8.0
Snelle levering en aantrekkelijke prijs. Al meermaals iets besteld bij Bol.com, nog nooit teleurgesteld geweest.
kookpotten
Reviewscore9.0
het gaat gemakkelijk om een artikel op te zoeken, veel keuze, snelle levering! TOP!!!! zeker aan te bevelen....
leveringstermijn
Reviewscore5.0
De levering was in orde, pakje goed aangekomen , maar op de site stond vandaag bestellen (zondag) is dinsdag hebben. Het pakje is niet op dinsdag toegekomen, maar op vrijdag.
Met als gevolg het geschenkje te laat kunnen afgeven aan de jarige. Jammer.
Pluspunten
- Groot aanbod
Minpunten
- leveringstermijn, zoals hierboven vermeld
gsm hoes
Reviewscore8.0
Deze hoes was precies wat ik nodig had en kwaliteit viel reuze mee voor de prijs. Via mails weet je precies waar je bestelling is en wanneer het wordt bezorgd.
Pluspunten
- goed op de hoogte gehouden via mail
- prijs / kwaliteit zit goed
Minpunten
- levertijd 3 dagen
Fijne service
Reviewscore9.0
Mooie site en een service die waar gemaakt werd. Kan bol.com aanraden zowel voor hun uitgebreide keuze aan produkten, zonder in televeren op service en prijs.
Pluspunten
- ste en prijssetting
- service
INSTANT FOTOTOESTEL
Reviewscore9.0
Bij aankoop verkeerde kleur toestel aangeduid, werd bij het terugsturen dadelijk omgeruild.
Zeer snelle en juiste manier van handelen.
Pluspunten
- snelle levering
- snelle omruiling van het product
Beste webwinkel in de Benelux!
Reviewscore9.0
Meestal de beste prijs, énorrem assortiment, supersnel geleverd en prima niet-goed-geld-terug-garantie! Wat wil je meer?
Pluspunten
- Uitstekende prijzen
- Snelle levering
- Je vindt er bijna alles
- Makkelijke betaling
Ja, ik beveel deze shop aan
Bol.com - kan (bijna) niet beter.
Reviewscore10.0
Groot en verscheiden assortiment - goede prijzen - SNELLE levering.
Kortom (bijna) perfect. Helemaal perfect bestaat niet maar het komt toch in de buurt.
Na meerdere aankopen, niets dan goede ervaringen.
Pluspunten
- Goedkoop
- Snelle levering
Minpunten
- Geen
Hoes iPhone
Reviewscore6.0
Ik vond wat ik zocht maar de levering was voorzien voor zaterdag en ik ontving mijn packet pas op maandag, jammer want was voor een gelegenheid.
Pluspunten
- aanbod
- prijs
Minpunten
- leveringstermijn niet gerespecteerd
Zeer teleurgesteld!
Reviewscore4.0
Ondertussen ondervonden dat hun belofte om de volgende dag te leveren...niet klopt!
Ook al hadden we zeer vroeg de dag ervoor besteld en was ons dat telefonisch beloofd!
Gevolg: zeer teleurgestelde dochter!!
Aangekochte product voldoet volledig aan de verwachtingen.
Reviewscore10.0
Veel keuzemogelijkheden en zeer goede omschrijving van de producten.
Het leveringsplan wordt steeds correct nagevolgd.
Gemakkelijke betalingswijze.
Pluspunten
- Keuzemogelijkheden.
- Vlugge en correcte levering.
Minpunten
- Geen minpunten.
Bol
Reviewscore9.0
Levering kwam aan op de dag die aangekondigd was, extreem groot aanbod en dus ook veel opties, met goede prijzen
Pluspunten
- Tijdige levering
- Goede prijzen
een zeer tevreden klant
Reviewscore10.0
Heel groot aanbod aan producten die gemakkelijk aan te kopen zijn en snel geleverd worden in goede staat. Je kan relax winkelen zonder stress want bij een probleem wordt je ook meteen geholpen.
Pluspunten
- snelle levering
- goed prijs- kwaliteitverhouding
- producten afgeleverd in goede staat
- bij problemen krijg je meteen hulp
- duidelijke informatie over producten etc
Minpunten
- meer reviews over bepaalde producten
Zeer goed
Reviewscore10.0
Snelheid is fantastisch, omruilservice is zeer klantvriendelijk. Een aanrader voor iedereen. Het aanbod groeit ook enkel maar en de prijzen blijven competitief.
Pluspunten
- Goede service
- Competitief
Minpunten
- Geen
- Geen
Schoppen bij bol.com
Reviewscore9.0
Shoppen bij bol.com. is makkelijk . Je moet je niet verplaatsen en je kan shoppen wanneer je wil. De levering aan huis is handig als ook op een ander adres . Ook het terug sturen van materialen gaat makkelijk en gratis . Enige minpuntje ze zijn niet altijd de goedkoopste. Misschien een knopje plaatsen ergens anders goedkoper, wij betalen het verschil terug ,zou nog meer klanten lokken.
Pluspunten
- Makkelijk schoppen
- Gratis levering en terugsturen
Minpunten
- Niet altijd de goedkoopste
supervlotte levering
Reviewscore10.0
je hebt bij bol.com ruimschoots de keuze en de beste prijzen, komt daar bovenop een heel snelle levering, thuis of in het afhaalpunt.
Pluspunten
- keuze
- duidelijke website
- vlotte bestelling en betaling
Minpunten
- niks
Snelle service
Reviewscore9.0
Grote keuze, snelle service, goede prijs-kwaliteit. Fantastisch dat je kan kiezen waar je het pakje laat leveren (ikzelf doe dit in een Albert Heijn winkel die lange openingsuren heeft) en het pakje komt er dan nog supersnel toe (vaak de volgende dag al).
Pluspunten
- snelle levering
- goed verpakt
- groot aanbod
Minpunten
- klantendienst kan vriendelijker
Bol.com
Reviewscore9.0
Vlotte webshop met snelle verzending. Veel keuze maar mag meer op de Belgische consument gericht worden.
Service
Reviewscore10.0
Dit is een super gemakkelijke site ook zeer duidelijk zeer vlotte levering en nog.nooit problemen gehad ik ga nog heel vaak gebruik maken van deze site ben een super tevreden klant
Bol.com
Reviewscore9.0
De site is zeer gebruiksvriendelijk, overzichtelijk. De klanten sevice is ook zeer goed en de levinengen gaan snel !
Pluspunten
- Snelle levering
- Pakket goed te volgen
- Goede sevice achteraf
bestelling niet aangekomen
Reviewscore6.0
bestelling was opgesplitst is 2 pakken en 1 is nooit aangekomen bij AH MOL Belgie of ergens verloren gegaan, alhoewel er een track nummer was
Spijtig voorval maar perfect opgelost door Bolcom om te zorgen voor terugbetaling
mvg
jeannine
klantvriendelijkheid
Reviewscore7.0
Bol.com vind ik persoonlijk een aangename manier van webshoppen.
Snel en meestal voldoende informatie.
Over het algemeen tevreden van klantgerichtheid. Slechts 1 maal een telefoniste gehad die zeer onvoldoende informatie gaf en dan nog kort in antwoord was.