bol.
8.2(413)
Gemiddelde beoordeling
8.2
Deze score is gebaseerd op 413 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor bol. zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
beoordeling levering
Reviewscore10.0
Bol.com is ongeëvenaard in het bestellen en geleverd krijgen van het gevraagde product! Vanaf het moment dat je iets besteld hebt, wordt je voortdurend op de hoogte gehouden wat de status is van je product.
Goe!
Reviewscore8.0
Over het algemeen zeer tevreden,
Breed aanbod, schappelijke prijzen en een snelle levering.
Wat zeker ook een pluspunt is zijn de betaalmogelijkheden en de mogelijkheden voor het leveren.
De onderverdeling per specificatie vind ik echter een werkpunt.
Bij het zoeken naar bijvoorbeeld een laptop of smartphone vind ik het jammer dat ik niet uitgebreider kan kiezen in specificaties van de toestellen.
Pluspunten
- Mogelijkheden waar te leveren (postautomaat...)
- betaalmogelijkheden
- Snelle levering
- Veel producten
Minpunten
- specifiek zoeken
goed, snel, kwalitatieve produkten
Reviewscore9.0
snelle levering, goede producten .
Soms duurt het te lang om een medewerker te contacteren (men moet steeds langs de assistent en wanneer je een vraag hebt, bv. over een specifieke kwaliteit van een bepaald product waarvan je weet dat de assistent onmogelijk je van antwoord zijn, duurt het te lang voor je een medewerker kunt contacteren.
Misschien ook een gewone contact-rubriek (of formulier) voorzien.
Pluspunten
- levering
- aanbod
- kwaliteit produkten
Minpunten
- "lange" assistent
Ja, ik beveel deze shop aan
Altijd goed! En een perfecte service!
Reviewscore10.0
Op Bol.com kun je echt alles vinden!
Ik heb nog nooit problemen gehad met Bol.com!
Alle leveringen zijn snel. Soms de dag erna, soms een paar dagen erna, maar dat staat altijd goed aangegeven.
En als er dan eens iets niet goed is, dan loopt het terugsturen of het ontvangen van een nieuw product ook altijd zonder enig probleem!
Ik heb nog nooit voorgehad dat ze over iets moeilijk deden.
Ik heb zelfs 1 keer een aan de oppervlakte beschadigd artikel mogen bijhouden en ze hebben mij gewoon een 2e gestuurd! Ik moest alleen een foto doorsturen om de schade te bewijzen.
Dat noem ik nu eens perfecte service!
Pluspunten
- perfecte service
- snel
- betrouwbaar
- heel ruim aanbod
- terugsturen zonder problemen
Minpunten
- geen enkel minpunt!
Gsm hoesje
Reviewscore10.0
Zeer snelle levering en zeer goedkoop, goede track & trace. De website is ook zeer overzichtelijk.
Het pakje werd ook mooi stevig verpakt aangeboden.
Pluspunten
- Prijs
- Kwaliteit
Anoniempje
Reviewscore8.0
Is goedkoper, ja kan alles op het gemak bekijken en vergelijken en is thuisgeleverd ,het maakt het gemakkelijk
Pluspunten
- Gemakkelijk in gebruik
- Voldoet aan de beschrijving
Topper!
Reviewscore8.0
Bol is een geweldige site, met een gigantisch aanbod. Verder heb je vaak goede aanbiedingen, dagelijks een nieuwe stunt promo. Bol is mij een go-to website! Snelle levering, kwaliteit, en goede prijzen. Het enige wat ik minder vind is de producten die van een ander bedrijf via bol worden aangeboden; levering duurt erg lang, bestelling komt niet in één pakket toe, lastiger om terug te sturen,...
Pluspunten
- Snelle levering
- Veel promo's
Minpunten
- Andere bedrijven die via bol verkopen
Betrouwbaar
Reviewscore10.0
Ik heb bij bol.com apple earpods besteld, en zoals gezegd/beloofd waren mijn earpods heel snel geleverd en was het zijn geld ook waard!
Pluspunten
- Lijken juist dezelfde zoals de originelen
Minpunten
- Geluidskwaliteit is anders
Beoordeling van bestelling
Reviewscore10.0
Gemakkelijk te bestellen via de site .
Een goede prijs.
Een heel vlugge levering.
Dus ik ven HEEL tevreden.
Perfect
Reviewscore9.0
Ik kreeg exact wat ik bestelde en de dag na bestelling. Voor mij verliep alles perfect en naar wens!
Meer moet dat niet zijn.
Bol.com
Reviewscore10.0
Steeds tevreden van Bol.com ook als er door hen bij een derde ingekocht wordt.
Levering altijd binnen de termijn en verpakking steeds zeer goed.
Ja, ik beveel deze shop aan
HEEL ERG SLECHT!! Nooit bestellen!
Reviewscore1.0
Gsm bestelt dat uiteindelijk verloren is gegaan en probleem wordt te traag opgelost. Het duurt heel lang voor ze een spoor van het pakket vinden.
Minpunten
- TRAAG
Steeds snel en correct
Reviewscore9.0
Het is super eenvoudig om te vergelijken. De prijzen zijn steeds bij de laagste en de informatie van de producten is goed.
Pluspunten
- Snelle levering
- Correcte prijs
Minpunten
- géén Belgisch bedrijf
- zoekmotor niet altijd even duidelijk
Erg tevreden
Reviewscore8.0
Erg tevreden. Heb al meermaals gebruik gemaakt van de onlinewinkel. Ik vind Bol.com erg handig. Ruim aanbod, mogelijkheid tot achteraf betalen en snelle levering. Als je iets dringend nodig hebt is het geweldig dat het de dag erna bezorgd wordt.
Pluspunten
- Snelle levering
- Mogelijkheid tot achteraf betalen
- Geen verzendkosten
- Ruim aanbod
Minpunten
- Soms verschillende facturen bij een bestelling
Snel aangekomen, goed communicatie
Reviewscore8.0
De gekochte artikelen waren niet gemakkelijk te vinden; wel op Bol.com! Snelle levering, aankoopfactuur en opvolging via mail. Alles zat onbeschadigd in de verpakkin. Wat kan je meer verwachten?
Pluspunten
- ruim assortiment
- snelle levering
hoesje smartphone + cd hooverhonic
Reviewscore10.0
zeer snelle en correcte levering aan gunstige prijsvoorwaarden en gratis levering : dit zijn de redenen om te winkelen bij bol.com
Tevreden over aankoop bij Bol.com
Reviewscore10.0
Het artikel dat ik zocht was opgenomen in uw assortiment vandaar dat ik bij u besteld heb. Ik ben zeer tevreden over de service en het product !
Een super webwinkel
Reviewscore9.0
Een super webwinkel met het hart op de goede plaats leveringen komen aan zoals ze moeten zij denken ook af en toe eens aan de klant en de prijzen zijn terwijl ook niet van de slechtste
Pluspunten
- Vlotte levering
- Vriendelijke service
- Mooie prijzen
- Kleine attenties aar klant toe
Ja, ik beveel deze shop aan
BOL snel, betrouwbaar, laagste prijs, kwaliteit, retour vlot
Reviewscore9.0
Ben heel tevreden van BOL.COM en is een echte aanrader
Hebben een ruim aanbod van veel goede kwaliteitsproducten.
Leveren snel, meestal binnen de 12-24 u.
In vergelijking meestal de goedkoopste voor hetzelfde toestel...
Retourneren om welke reden dan ook, verloopt vlot en terugbetaling gebeurt vlot via online aanmelden retourgoederen voor afdrukken retour etiket en
De online website is heel gebruiksvriendelijk en doorzichtig, je hoeft niet echt te zoeken.
Kortom een aanrader waar je eerst naartoe gaat
SUPER
Pluspunten
- Ruim aanbod kwaliteitsproducten
- Snelle levering 12-24u
- Vaak goedkoopste zelfde product
- Retourneren en terugbetaling gaan vlot
- Klantvriendelijk doorzichtige website. LOVE IT
Minpunten
- Soms levering iets langer indien niet op voorraad
Tevreden klant
Reviewscore9.0
Ik bestel regelmatig bij bol.com en ben een tevreden klant.
De pakketjes worden door een vriendelijke, goed lachse chauffeur gebracht.
Mevr visser
Reviewscore8.0
Ik heb voor bol.com gekozen omdat wij veel werken .ze zijn correct altijd vriendelijk. En je spullen worden snel bezorgd. Klachten worden gelijk opgelost. Ik blijf bij bol.com.
Ja, ik beveel deze shop aan
Eindeloze mogelijkheden. Snelle correcte leveringen.
Reviewscore8.0
Bol.com is als internet- winkel zeer vriendelijk, met een uitgebreid assortiment. Diverse bestellingen die ik hier heb gedaan werden correct en zeer snel verwerkt en ook geleverd.
Pluspunten
- groot assortiment
- snelle en correcte levering
Snelle levering
Reviewscore8.0
Ik was op zoek naar batterijen voor smartphones. Bij bol.com is er een grote keuze aan producten. Overzichtelijke site en snelle (gratis) levering.
Pluspunten
- snelle levering
- grote keuze
Minpunten
- het is even zoeken naar het juiste product
iphone 5 - super!
Reviewscore10.0
I ordered an IPhone 5, because I really needed a new phone (very urgently). Bol.com delivered it very quickly and the phone is in perfect condition! I would recommend it 100%!
Pluspunten
- Fast
- Quality
Ja, ik beveel deze shop aan
Toffe site om te shoppen
Reviewscore9.0
Deze site is echt bangelijk alle pakketjes dat je bestelt heb je de volgende dag al in huis ideaal voor mensen dat weinig tijd hebben om te gaan shoppen of een cadeau voor iemand te kopen enz..
Pluspunten
- De volgende dag in huis
- Je kan de bestelling volgen