Siemens KI81RAD30 - Reviews

Best Reviewed sep 2017 Siemens KI81RAD30
Best Reviewed september 2017
Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
319 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 128 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sparkles 12-06-2017

Goede ruime koelkast met kleine min-puntjes

Algemene score

8,0
Koelkast is zeer ruim en koelt (uiteraard) prima.
De kast zelf is goed in te delen. De deur is minder goed in te delen, de mogelijkheden zijn te beperkt terwijl er ruimte lijkt voor meer plaatsingspunten voor bakjes.
Daarnaast gaat de deur zeer zwaar open (wellicht vacuüm in koelkast dus normaal) maar ook zwaar dicht. Hij moet echt geheel dicht gedrukt worden omdat hij het laatste stukje niets doet. Hij kan dus open blijven staan terwijl het licht wel uit is en het alarm niet waarschuwt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jansje 10 22-05-2017

Hele mooie indeling.en heel veel ruimte

Algemene score

10,0
Ik heb net een nieuwe keuken en alle apparaten zijn van siemens. Zoals afwasmachine koelkast kookplaat afzuigkap diepvriestaat oven. En ik ben heel tevreden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

vanix79 15-05-2017

Amazing family fridge!

Algemene score

10,0
extremely spacious fridge with plenty of storage for a family.
The vegetables and fruit compartment is excellent. my fresh product last much longer, so no more throwing away food.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

DorisDay 08-05-2017

Een super koelkast

Algemene score

10,0
Gekocht met nieuwe keuken, een geweldige koelkast met een zee aan ruimte. Deze koelkast is niet vol te krijgen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jeannette van I 27-04-2017

Geweldige grot koelkast

Algemene score

10,0
Vorige maand geïnstalleerd , super fijne koelkast vooral de groentelades zijn erg praktisch .
Met het flessen rek verlies je geen inhoud er kan nog van alles onder liggen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Robbert Smit 10-04-2017 Product paar weken in bezit

Grote ruime energiezuinige koelkast

Algemene score

9,0
Ook volgens de consumentenbond is dit een hele goede inbouwkoelkast. Hij is ruim en erg energiezuinig. Dit laatste blijkt uit hun vergelijkend onderzoek. Hij is handig ingedeeld o.a. door en speciaal hangend rekje voor flessen wijn etc. Ook de groentelade kent een speciale voorziening om de groente en fruit goed te conserveren.

Pluspunten

  • ruim
  • handige flexibele indeling
  • energiezuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AMI 07-04-2017 Product paar weken in bezit

Mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie ruime koelkast! zeker de moeite waard mooie inbouw voor in de kastenwand!
mooie led verlichting erin!

Pluspunten

  • mooi
  • Extreem ruim

Minpunten

  • kleine flessenhouder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.A.C. Bakker 02-04-2017 Product paar dagen in bezit

Groot en goed indeelbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie grote koelkast. Hij is stil en bovenal goed indeelbaar. de vershoudbakken voor de groente en fruit is zeer nuttig en doet goed zijn werk

Pluspunten

  • ruim indeelbaar
  • groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RYU37 31-03-2017

Doet precies wat de specs aangeven.

Algemene score

10,0
Echt waar voor je geld en fantastisch veel ruimte voor diegene die de helft gewend zijn. Met name voor gezinnen is dit een ultimate solution to your space problems. Vooral de onderste lades voor groente/fruit zijn perfect en zelfs voor kaas deze verder rijpen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Siemens koelkast KI81RAD30 17-03-2017 Product paar maanden in bezit

koelkast siemens KI81RAD30

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koelkast koelt uitstekend. 2 grote vakken onderin, voldoende ruimte voor flessen. Als de deur te lang opent staat klinkt een alarm. (kan je ook uit zetten)
Waar we anders 2 koelkasten gebruiken is nu alleen deze koelkast voldoende.

Pluspunten

  • zeer ruim
  • voldoende ruimte voor flessen
  • alarm

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 11-03-2017 Product paar maanden in bezit

Koelkast met handige indeling en heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast van Siemens heeft een handige indeling en is heel stil. De koelkast is goed geïsoleerd, maar dat zorgt er wel voor dat de binnenruimte minder is dan de buitenkant doet vermoeden. Voordeel van deze koelkast is dat hij heel hoog is en er daardoor toch veel ruimte over blijft. Daarnaast is de koelkast dusdanig stil dat hij helemaal niet te horen is.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Handige indeling

Minpunten

  • Isolatie beperkt ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arntj00 10-03-2017

Prima koelkast

Algemene score

8,0
Deze koelkast ruim een maand in gebruik. Handige indeling en veel ruimte.
Deze koelkast is bovendien erg stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Sikkema 09-03-2017 Product paar weken in bezit

alle ruimte, ideale groente en fruit lade.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super aankoop. We hebben deze koelkast een paar weken en genieten er iedere dag van: een ruime koelkast waar voldoende ruimte is voor een huishouden met 6 personen. De deur scharnieert in zijn geheel: lekker praktisch. Het frontpaneel zit er gelijk op. Geen schuifstrips e.d.
De groente laden zijn perfect: groente en fruit blijven langer vers dan we gewend zijn. Ideaal!

Pluspunten

  • grote groenteladen, extra koel
  • ruime koelkast
  • deur vast aan frontpaneel zonder schuifstrips

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rick 08-03-2017 Product paar maanden in bezit

Grote koelkast prijs/kwaliteit uitstekend

Algemene score

10,0
Gezocht naar een koelkast met veel inhoud tegen een goede prijs kwaliteitsverhouding. Hierbij kan ik deze koelkast absoluut aanraden. Mooie afwerking met geborstelde RVS lijsten en daarnaast alles wat je van een koelkast verwacht (opberglades, eenvoudige bediening en voornamelijk goed koelen!).

Prima product voor een goede prijs!

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • Vers bakken
  • Bedieningspaneel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Rijssemus 26-02-2017 Product paar maanden in bezit

Goede indeling van de plateau's en de laden. Prima koeling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie ruime overzichtelijke koelkast. Goede indeling en gebruiksgemak. Aparte groente en fruitlade is prettig in gebruik. Veel ruimte.

Pluspunten

  • ruimte
  • aparte groente en fruitlade
  • goede koeling
  • temperatuuraanduiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc 14-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

Lekker royaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekkere royale koelkast van Siemens: fijne LED-verlichting en een handige alarm functie voor als we weer eens vergeten de deur dicht te doen nadat we er wat uit hebben gehaald!

Pluspunten

  • royaal
  • goede verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Smeets 02-02-2017 Product paar maanden in bezit

Grite ijskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super ijskast/heel erg groot geen extra ijskast meer nodig in de bijkeuken. Heel makkelijk te gebruiken en goed schoon te maken fijne lades voor groente en fruit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Schoutrop 28-01-2017 Product paar maanden in bezit

Lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne ruime koelkast. Voor een gezin van 5 uitermate geschikt. Verslade is erg prettig. Rek voor het koud leggen van flessen en de flexibele indeling van de deur. We zouden deze koelkast zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Verslade
  • flexibele indeling deur

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 22-01-2017 Product paar weken in bezit

Handige groote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede koelkast. Goede verlichting handig aan de zij kant.
Veel instel mogelijkheden in de koelkast.
Flessen blijven goed in de duur staan ook 2L flessen passen in de deur

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Goed LED verlichting

Minpunten

  • Ruimte tussen de planken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 21-01-2017 Product paar dagen in bezit

goede indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede indeling en hierdoor gemakkelijk in gebruik. Veel ruimte en grote lade's. Goede uitlezing van temperatuur en akoestisch signaal als de temperatuur te hoog wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews