Siemens KI81RAD30 - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Siemens KI81RAD30
Best Reviewed maart 2018
Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
319 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 157 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marteijn 17-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Supergrotekoelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel en dan nog meer ruimte in deze koelkast! Een aparte vriezer in de garage zodat we extra veel kunnen koelen in deze koelkast.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • erg stil
  • mooi design
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jhapo1 07-01-2018

Heerlijk ruime koelkast

Algemene score

10,0
We hadden 2 koelkasten en nu kunnen we onze artikelen gemakkelijk in onze nieuwe zuinige koelkast plaatsen.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Benjamin 05-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ruim van binnen met voldoende vakjes en indelingen waar je alles kwijt kunt, ik raad het iedereen aan

Pluspunten

  • Ruim
  • Comfortabel
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes1964 03-01-2018

Prima koelkast

Algemene score

8,0
Nu 2 weken in gebruik. Groentelades zijn perfect. Was ik niet gewent. Groente blijft langer vers. Instellen op temp zeer gemakkelijk. Veel ruimte!
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Lzwl 03-01-2018

Aanrader!

Algemene score

10,0
Super blij mee! Een mooie grote koelkast met een mooie praktische indeling. Een hyper fresh lade waar groente en fruit langer vers blijven.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rob 03-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lekker groot en makkelijk indeelbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze vorige koelkast was een klein model van siemens maar voldeed prima. Nu hebben we deze "joekel" met voldoende ruimte voor alles. De groentelades en flessenrek werken fantastisch!

Pluspunten

  • Groot
  • Makkelijk indeelbaar
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arnold 30-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige grote koelkast. Heel erg stil en logische indeling. Diverse zones om diverse producten goed gekoeld te houden.

Pluspunten

  • Ruim
  • Goede indelinb
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marianne_bas 25-12-2017

Lekker groot en overzichtelijk

Algemene score

8,0
Fijn in het gebruik.
Groente laden zijn top.
Indeling van de deur niet erg flexibel. Vaste posities van de vakken.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

LaLignea 10-12-2017

Erg ruim

Algemene score

10,0
Ik heb deze koelkast nu een week of twee in huis. De koelkast doet aan alle verwachtingen: ruim, verstelbare plateaus, veel opbergruimte in de deur. De versboxen werken echt en groente en fruit blijven heerlijk lang vers en fris.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

TonnyH 08-12-2017

Geweldig mooie en vooral ruime koelkast

Algemene score

10,0
Prachtige ruime koelkast. Eindelijk hebben we eens ruimte over...
Grote flessen frisdrank passen goed in het flessenrek.
Ruime groentelades waarin e.e.a. goed vers blijft. Goed doorzichtige lades waardoor je een mooi overzicht hebt in welke lade wat ligt...
Deur sluit automatisch. Koelkast geeft een waarschuwingssignaal als je de deur te lang open laat staan of als je het laatste duwtje te zacht hebt gegeven (waardoor deze dan nèt niet sluit). Handig!
Ook makkelijk schoon te houden met die ruime gladde vlakken. Rekwerk makkelijk uitneembaar. De koelkast is geïntegreerd in de open keuken, maar we horen 'm nooit.
Nu ca. 2 maanden in gebruik en niets dan lof. Deze hadden we eerder moeten nemen!
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Willem62 06-12-2017

Heerlijk ruim en geruisloos

Algemene score

10,0
Prachtige koelkast met fantastische indeling. Heerlijk ruim. Ook de speciale freshzone onderin werkt optimaal. Groenten blijven veel langer vers. Een echte aanrader als je een ruime koelkast zoekt.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MAOE 03-12-2017

Ruime, mooi vormgegeven koelkast

Algemene score

10,0
De koelkast is vorige week geinstalleerd en is een zeer praktische, ruime en binnen mooi vormgegeven koelkast!
Veel ruimte voor groenten en fruit die extra lang vers blijven in de speciale groenteladen.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Freek 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker ruime, zuinig en stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime koelkast met flexibele indeling. Lekker stil en ziet er prima uit. Aparte bak met vochtigheidsinstelling voor groente of fruit.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Prijs / kwaliteit

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjemm 28-10-2017

Prima koelkast

Algemene score

10,0
De koelkast is nu ongeveer 1 maand in gebruik. Hiervoor hadden we een veel kleinere koelkast dus in dit model kunnen we veel kwijt.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

anita 21-10-2017
  • Product paar weken in bezit

grote koeler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel goede grote koelkast. Overzichtelijk in te delen. Fijn 2 groenteladen. Maand in gebruik. Zeer tevreden. Stil. Deur gaat wel zwaar open. Met kleine kinderen niet zo handig. Het hulpstukje om dit wat te verhelpen boven op de deur maakt wel dat ie wat makkelijker opengaat.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil Maas 12-10-2017
  • Product paar weken in bezit

geschikt voor de hele familie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede grootte, voor ieder wat wils in de koelkast, kinderen en kleinkinderen en huisdieren. Geweldig

Pluspunten

  • prijs prestatie
  • grootte
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Compie 21-09-2017

zeer stil

Algemene score

10,0
mooie koelkst geef goed licht en is makelijk schoon te maken door strak uitvoering en is zeer stil en als de deur te lang open staat geef de koelkast dat aan met een alarm bedieng is zeer heel makelijk en met een digitaale graden aflezen display
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

BP 17-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Werkt uitstekend, goede koeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot inhoud, goede koeling ,makkelijk bedienbaar /afleesbaar met digitaal scherm.
De lade zijn uitstekend onderling te verwisselen , voor extra gemak voor de indeling.
De dubbele groente lade zijn heel makkelijk voor groentes vers te houden , je hoeft het er niet in te proppen maar plek genoeg.
De digitale venster in de kast is uitstekend af te lezen, wat ook naast de bediening zit.
Als je de koelkast te lang open laat staan gaat er een alarm af, werkt heelgoed voor de kinderen.

Pluspunten

  • groot
  • zuinig
  • makkelijk indeling
  • makkelijk afleesbaar en bediening
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario Bik 11-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi grote koelkast met ruimte voor fruit en groente. Sluit erg mooi en geeft een alarm als de koelkast te lang open staat
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geoffry 07-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ruime koelkast koelt goed en perfecte inrichting. Ook fijn aparte ruimte voor groete en fruit. Design spreekt ook erg aan. Handig in gebruik met touchscreen en alarm wanneer deur te lang open staat.

Pluspunten

  • Design
  • Inrichting
  • Functies
  • Superkoelen
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews