Siemens KI81RAD30 - Reviews

Best Reviewed jan 2017 Siemens KI81RAD30
Best Reviewed januari 2017
Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
319 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 78 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marc Kuijpers 28-11-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,3
Super koelkast....groot en overzichtelijk.
1 minpuntje, de deur gaat wat zwaar open omdat het een grote koelkast is, de kinderen hebben er af en toe moeite mee...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 10-12-2016 Product paar maanden in bezit

Heerlijk ruim en daardoor overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast is ruim en heeft een praktische indeling. De verlichting in de koelkast is helder wit en verlicht alle vakken en planken uitstekend.
De koelkast is nauwelijks hoorbaar en dus muisstil.
Door het vacuum is de deur bij toepassing van een greeploze deur wat lastiger te openen dan een koelkast met een handvat.

Pluspunten

  • Ruim
  • Erg stil
  • Praktisch

Minpunten

  • Met een greeploze deur lastig te openen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rudie Luiken 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

Een fantastische koelkast

Algemene score

8,7
Goede indeling, heerlijk ruim, fijne LED-verlichting en 2 groentelades, geruisloos, koelt prima. Kortom een koelkast die je wenst!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie 23-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De koelkast is een week in ons bezit. Hij koelt snel en de indeling is erg handig. Zijn erg tevreden over de fresh-lade!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Siemens koelkast KI81RAD30 17-03-2017 Product paar maanden in bezit

koelkast siemens KI81RAD30

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koelkast koelt uitstekend. 2 grote vakken onderin, voldoende ruimte voor flessen. Als de deur te lang opent staat klinkt een alarm. (kan je ook uit zetten)
Waar we anders 2 koelkasten gebruiken is nu alleen deze koelkast voldoende.

Pluspunten

  • zeer ruim
  • voldoende ruimte voor flessen
  • alarm

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 11-03-2017 Product paar maanden in bezit

Koelkast met handige indeling en heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast van Siemens heeft een handige indeling en is heel stil. De koelkast is goed geïsoleerd, maar dat zorgt er wel voor dat de binnenruimte minder is dan de buitenkant doet vermoeden. Voordeel van deze koelkast is dat hij heel hoog is en er daardoor toch veel ruimte over blijft. Daarnaast is de koelkast dusdanig stil dat hij helemaal niet te horen is.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Handige indeling

Minpunten

  • Isolatie beperkt ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sikkema 09-03-2017 Product paar weken in bezit

alle ruimte, ideale groente en fruit lade.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super aankoop. We hebben deze koelkast een paar weken en genieten er iedere dag van: een ruime koelkast waar voldoende ruimte is voor een huishouden met 6 personen. De deur scharnieert in zijn geheel: lekker praktisch. Het frontpaneel zit er gelijk op. Geen schuifstrips e.d.
De groente laden zijn perfect: groente en fruit blijven langer vers dan we gewend zijn. Ideaal!

Pluspunten

  • grote groenteladen, extra koel
  • ruime koelkast
  • deur vast aan frontpaneel zonder schuifstrips

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rick 08-03-2017 Product paar maanden in bezit

Grote koelkast prijs/kwaliteit uitstekend

Algemene score

10,0
Gezocht naar een koelkast met veel inhoud tegen een goede prijs kwaliteitsverhouding. Hierbij kan ik deze koelkast absoluut aanraden. Mooie afwerking met geborstelde RVS lijsten en daarnaast alles wat je van een koelkast verwacht (opberglades, eenvoudige bediening en voornamelijk goed koelen!).

Prima product voor een goede prijs!

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • Vers bakken
  • Bedieningspaneel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Rijssemus 26-02-2017 Product paar maanden in bezit

Goede indeling van de plateau's en de laden. Prima koeling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie ruime overzichtelijke koelkast. Goede indeling en gebruiksgemak. Aparte groente en fruitlade is prettig in gebruik. Veel ruimte.

Pluspunten

  • ruimte
  • aparte groente en fruitlade
  • goede koeling
  • temperatuuraanduiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luc 14-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

Lekker royaal

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekkere royale koelkast van Siemens: fijne LED-verlichting en een handige alarm functie voor als we weer eens vergeten de deur dicht te doen nadat we er wat uit hebben gehaald!

Pluspunten

  • royaal
  • goede verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Smeets 02-02-2017 Product paar maanden in bezit

Grite ijskast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super ijskast/heel erg groot geen extra ijskast meer nodig in de bijkeuken. Heel makkelijk te gebruiken en goed schoon te maken fijne lades voor groente en fruit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Schoutrop 28-01-2017 Product paar maanden in bezit

Lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne ruime koelkast. Voor een gezin van 5 uitermate geschikt. Verslade is erg prettig. Rek voor het koud leggen van flessen en de flexibele indeling van de deur. We zouden deze koelkast zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Verslade
  • flexibele indeling deur

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 22-01-2017 Product paar weken in bezit

Handige groote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede koelkast. Goede verlichting handig aan de zij kant.
Veel instel mogelijkheden in de koelkast.
Flessen blijven goed in de duur staan ook 2L flessen passen in de deur

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Goed LED verlichting

Minpunten

  • Ruimte tussen de planken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 21-01-2017 Product paar dagen in bezit

goede indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede indeling en hierdoor gemakkelijk in gebruik. Veel ruimte en grote lade's. Goede uitlezing van temperatuur en akoestisch signaal als de temperatuur te hoog wordt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kristel 17-01-2017 Product paar maanden in bezit

Grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote koelkast . Met 2 grote lades en praktische vlakverdeling. De deur is wel zwaar maar dat went snel. Fijne verlichting in de koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sem 08-01-2017 Product paar maanden in bezit

Ruime koelkast, handige lades

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast lijkt op het eerste gezicht vrij smal, maar biedt enorm veel ruimte. Met name de twee lades bieden een zee van extra ruimte. En deze lades houden door lagere temperatuur je producten ook nog eens langer goed.
Handige extra's zijn verder het flessenrek en de rekjes in de deur (fijn: geen klepje, maar een schuifdeurtje bij botervakje!).
De LED-verlichting zorgt voor goede belichting in de koelkast en de RVS-kleurige afwerking van de legplanken geven de koelkast een chique uitstraling.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • handige lades
  • LED-verlichting
  • RVS-afwerking

Minpunten

  • lijkt op eerste gezicht smal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram van den Ham 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Enorme ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Schitterende koelkast met enorme ruimte en een doordachte slimme indeling. Mooie laden en prettige LED verlichting.

Pluspunten

  • Enorme ruimte
  • Slimme indeling
  • Mooie laden
  • Goede verlichting

Minpunten

  • Piepje bij open deur irritant bij inruimen
  • Deur valt pas op het laatste moment dicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jens 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideale koelkast want is groot van Formaat en de indeling is zeer goed. We hebben veel opbergruimte en is makkelijk in onderhoud.

Pluspunten

  • Formaat
  • indeling
  • onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van Wegen 27-12-2016 Product paar weken in bezit

Grote heldere koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit type koelkast heeft het grote voordeel van het ontbreken van een diepvries compartiment. Daardoor extra veel fles- en legruimte. Door de dubbele verlichting is de hele koelkast van boven tot onder prima verlicht. Siemens heeft een goed bereikbare klantenservice die adequaat reageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke Kerstens 22-12-2016 Product paar weken in bezit

Veel opbergruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast heeft een optimale indeling, veel ruimte voor veel producten, het koelsysteem werkt super. Ideaal zijn ook de 2 groentenlades en de opbergruimte voor flessen

Pluspunten

  • Flesindeling
  • Veel opbergruimte

Minpunten

  • Groentelades verwijderen voor schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews