Siemens KI81RAD30 - Reviews

Best Reviewed apr 2017 Siemens KI81RAD30
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
319 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 115 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mark 10-12-2016 Product paar maanden in bezit

Heerlijk ruim en daardoor overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast is ruim en heeft een praktische indeling. De verlichting in de koelkast is helder wit en verlicht alle vakken en planken uitstekend.
De koelkast is nauwelijks hoorbaar en dus muisstil.
Door het vacuum is de deur bij toepassing van een greeploze deur wat lastiger te openen dan een koelkast met een handvat.

Pluspunten

  • Ruim
  • Erg stil
  • Praktisch

Minpunten

  • Met een greeploze deur lastig te openen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Kuijpers 28-11-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,3
Super koelkast....groot en overzichtelijk.
1 minpuntje, de deur gaat wat zwaar open omdat het een grote koelkast is, de kinderen hebben er af en toe moeite mee...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rudie Luiken 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

Een fantastische koelkast

Algemene score

8,7
Goede indeling, heerlijk ruim, fijne LED-verlichting en 2 groentelades, geruisloos, koelt prima. Kortom een koelkast die je wenst!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie 23-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De koelkast is een week in ons bezit. Hij koelt snel en de indeling is erg handig. Zijn erg tevreden over de fresh-lade!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

keijenborg 15-07-2017 Product paar weken in bezit

energie zuinig

Algemene score

9,0
degelijk gemaakt, energiezuinig en prachtig groot, door de inbouw heeft die een goede greep aan de buitenzijde , dus makkelijk te openen

Pluspunten

  • energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin en hennie 15-06-2017

Wat een ruimte

Algemene score

10,0
Wat een ruimte. Eerst gekozen voor kleinere en op laatste moment toch de grote gekozen. Geen seconde spijt van.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Avoird 12-06-2017

Wat een koelkast!!!!!

Algemene score

10,0
Was een wens van mij: een grote koelkast. Deze is perfect, ik kan hem iedereen aan bevelen. En in het speciale vak blijven groente en fruit inderdaad veel langer vers.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Sparkles 12-06-2017

Goede ruime koelkast met kleine min-puntjes

Algemene score

8,0
Koelkast is zeer ruim en koelt (uiteraard) prima.
De kast zelf is goed in te delen. De deur is minder goed in te delen, de mogelijkheden zijn te beperkt terwijl er ruimte lijkt voor meer plaatsingspunten voor bakjes.
Daarnaast gaat de deur zeer zwaar open (wellicht vacuüm in koelkast dus normaal) maar ook zwaar dicht. Hij moet echt geheel dicht gedrukt worden omdat hij het laatste stukje niets doet. Hij kan dus open blijven staan terwijl het licht wel uit is en het alarm niet waarschuwt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Jansje 10 22-05-2017

Hele mooie indeling.en heel veel ruimte

Algemene score

10,0
Ik heb net een nieuwe keuken en alle apparaten zijn van siemens. Zoals afwasmachine koelkast kookplaat afzuigkap diepvriestaat oven. En ik ben heel tevreden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

vanix79 15-05-2017

Amazing family fridge!

Algemene score

10,0
extremely spacious fridge with plenty of storage for a family.
The vegetables and fruit compartment is excellent. my fresh product last much longer, so no more throwing away food.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

DorisDay 08-05-2017

Een super koelkast

Algemene score

10,0
Gekocht met nieuwe keuken, een geweldige koelkast met een zee aan ruimte. Deze koelkast is niet vol te krijgen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Jeannette van I 27-04-2017

Geweldige grot koelkast

Algemene score

10,0
Vorige maand geïnstalleerd , super fijne koelkast vooral de groentelades zijn erg praktisch .
Met het flessen rek verlies je geen inhoud er kan nog van alles onder liggen.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Robbert Smit 10-04-2017 Product paar weken in bezit

Grote ruime energiezuinige koelkast

Algemene score

9,0
Ook volgens de consumentenbond is dit een hele goede inbouwkoelkast. Hij is ruim en erg energiezuinig. Dit laatste blijkt uit hun vergelijkend onderzoek. Hij is handig ingedeeld o.a. door en speciaal hangend rekje voor flessen wijn etc. Ook de groentelade kent een speciale voorziening om de groente en fruit goed te conserveren.

Pluspunten

  • ruim
  • handige flexibele indeling
  • energiezuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AMI 07-04-2017 Product paar weken in bezit

Mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie ruime koelkast! zeker de moeite waard mooie inbouw voor in de kastenwand!
mooie led verlichting erin!

Pluspunten

  • mooi
  • Extreem ruim

Minpunten

  • kleine flessenhouder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.A.C. Bakker 02-04-2017 Product paar dagen in bezit

Groot en goed indeelbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie grote koelkast. Hij is stil en bovenal goed indeelbaar. de vershoudbakken voor de groente en fruit is zeer nuttig en doet goed zijn werk

Pluspunten

  • ruim indeelbaar
  • groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RYU37 31-03-2017

Doet precies wat de specs aangeven.

Algemene score

10,0
Echt waar voor je geld en fantastisch veel ruimte voor diegene die de helft gewend zijn. Met name voor gezinnen is dit een ultimate solution to your space problems. Vooral de onderste lades voor groente/fruit zijn perfect en zelfs voor kaas deze verder rijpen.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Siemens koelkast KI81RAD30 17-03-2017 Product paar maanden in bezit

koelkast siemens KI81RAD30

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koelkast koelt uitstekend. 2 grote vakken onderin, voldoende ruimte voor flessen. Als de deur te lang opent staat klinkt een alarm. (kan je ook uit zetten)
Waar we anders 2 koelkasten gebruiken is nu alleen deze koelkast voldoende.

Pluspunten

  • zeer ruim
  • voldoende ruimte voor flessen
  • alarm

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 11-03-2017 Product paar maanden in bezit

Koelkast met handige indeling en heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koelkast van Siemens heeft een handige indeling en is heel stil. De koelkast is goed geïsoleerd, maar dat zorgt er wel voor dat de binnenruimte minder is dan de buitenkant doet vermoeden. Voordeel van deze koelkast is dat hij heel hoog is en er daardoor toch veel ruimte over blijft. Daarnaast is de koelkast dusdanig stil dat hij helemaal niet te horen is.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Handige indeling

Minpunten

  • Isolatie beperkt ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arntj00 10-03-2017

Prima koelkast

Algemene score

8,0
Deze koelkast ruim een maand in gebruik. Handige indeling en veel ruimte.
Deze koelkast is bovendien erg stil.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Sikkema 09-03-2017 Product paar weken in bezit

alle ruimte, ideale groente en fruit lade.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super aankoop. We hebben deze koelkast een paar weken en genieten er iedere dag van: een ruime koelkast waar voldoende ruimte is voor een huishouden met 6 personen. De deur scharnieert in zijn geheel: lekker praktisch. Het frontpaneel zit er gelijk op. Geen schuifstrips e.d.
De groente laden zijn perfect: groente en fruit blijven langer vers dan we gewend zijn. Ideaal!

Pluspunten

  • grote groenteladen, extra koel
  • ruime koelkast
  • deur vast aan frontpaneel zonder schuifstrips

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews
>