Siemens KI81RAD30 - Reviews

Best Reviewed apr 2017 Siemens KI81RAD30
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
319 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 125 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mark 10-12-2016 Product paar maanden in bezit

Heerlijk ruim en daardoor overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast is ruim en heeft een praktische indeling. De verlichting in de koelkast is helder wit en verlicht alle vakken en planken uitstekend.
De koelkast is nauwelijks hoorbaar en dus muisstil.
Door het vacuum is de deur bij toepassing van een greeploze deur wat lastiger te openen dan een koelkast met een handvat.

Pluspunten

  • Ruim
  • Erg stil
  • Praktisch

Minpunten

  • Met een greeploze deur lastig te openen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Kuijpers 28-11-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,3
Super koelkast....groot en overzichtelijk.
1 minpuntje, de deur gaat wat zwaar open omdat het een grote koelkast is, de kinderen hebben er af en toe moeite mee...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rudie Luiken 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

Een fantastische koelkast

Algemene score

8,7
Goede indeling, heerlijk ruim, fijne LED-verlichting en 2 groentelades, geruisloos, koelt prima. Kortom een koelkast die je wenst!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie 23-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De koelkast is een week in ons bezit. Hij koelt snel en de indeling is erg handig. Zijn erg tevreden over de fresh-lade!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

BP 17-09-2017 Product paar weken in bezit

Werkt uitstekend, goede koeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot inhoud, goede koeling ,makkelijk bedienbaar /afleesbaar met digitaal scherm.
De lade zijn uitstekend onderling te verwisselen , voor extra gemak voor de indeling.
De dubbele groente lade zijn heel makkelijk voor groentes vers te houden , je hoeft het er niet in te proppen maar plek genoeg.
De digitale venster in de kast is uitstekend af te lezen, wat ook naast de bediening zit.
Als je de koelkast te lang open laat staan gaat er een alarm af, werkt heelgoed voor de kinderen.

Pluspunten

  • groot
  • zuinig
  • makkelijk indeling
  • makkelijk afleesbaar en bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario Bik 11-09-2017 Product paar weken in bezit

Grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi grote koelkast met ruimte voor fruit en groente. Sluit erg mooi en geeft een alarm als de koelkast te lang open staat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geoffry 07-09-2017 Product paar dagen in bezit

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ruime koelkast koelt goed en perfecte inrichting. Ook fijn aparte ruimte voor groete en fruit. Design spreekt ook erg aan. Handig in gebruik met touchscreen en alarm wanneer deur te lang open staat.

Pluspunten

  • Design
  • Inrichting
  • Functies
  • Superkoelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GJ Kloos 30-08-2017 Product paar maanden in bezit

Mooie grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een supergrote koelkast. De koelkast heeft een hele goede verlichting zodat je al je etens- en drinkwaren goed kunt zien. Het koelgedeelte voor de groeten houdt je groenten lang vers. De koelkast is heel stil.

Pluspunten

  • groot formaat
  • goede verlichting
  • goede indeling
  • stil

Minpunten

  • flapjes flessenrek breken snel af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vliet 28-08-2017

Zeer ruime koelkast met praktische indeling

Algemene score

10,0
Sinds twee maanden heb ik een nieuwe keuken, met deze koelkast erin. Vanwege de grote hoogte is er veel ruimte. De indeling is praktisch door de goente/fruit laden helemaal onderin, en veel legplanken met houders voor flessen. Geluidsniveau heel laag, nauwelijks hoorbaar.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

KAJ1 08-08-2017

Grote koelkast

Algemene score

10,0
Veel ruimte in de koelkast. De groentelade werkt erg goed, alles blijft veel langer goed. Top product!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jeroen_Binnekamp 08-08-2017

Mooi design en praktisch

Algemene score

8,0
Eindelijk m'n nieuwe keuken in gebruik en dit apparaat doet prima z'n best, volop vertrouwen dat we hier weer jaren plezier van zullen hebben
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Robbert 29-07-2017 Product paar maanden in bezit

Efficiënter Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima indeling oa door speciaal liggend (wijn) flessenrek, geruisloos en laag verbruik. Signaal bij te lang open staan van deur. Goede (led) verlichting.

Pluspunten

  • Indeling
  • Efficiënt

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dropuut 25-07-2017

Veel ruimte en laag energieverbruik

Algemene score

10,0
WE wilden een koelkast die niet te veel energie gebruikt, maar wel veel ruimte biedt. Deze keus past daar geweldig bij.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

martkit 19-07-2017

ruime zuinige zeer goed koelend apparaat

Algemene score

8,0
Ondanks de standaard aanbeveling om op stand 4 te draaien, kom je er snel achter dat dit veel te koud is. Door een of twee standen terug te gaan is die nog zuiniger. laden en legplateaus zijn slim in te delen, wat de mogelijkheden van soorten producten koelen allmeaal mogelijk maakt
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

keijenborg 15-07-2017 Product paar weken in bezit

energie zuinig

Algemene score

9,0
degelijk gemaakt, energiezuinig en prachtig groot, door de inbouw heeft die een goede greep aan de buitenzijde , dus makkelijk te openen

Pluspunten

  • energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin en hennie 15-06-2017

Wat een ruimte

Algemene score

10,0
Wat een ruimte. Eerst gekozen voor kleinere en op laatste moment toch de grote gekozen. Geen seconde spijt van.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Avoird 12-06-2017

Wat een koelkast!!!!!

Algemene score

10,0
Was een wens van mij: een grote koelkast. Deze is perfect, ik kan hem iedereen aan bevelen. En in het speciale vak blijven groente en fruit inderdaad veel langer vers.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Sparkles 12-06-2017

Goede ruime koelkast met kleine min-puntjes

Algemene score

8,0
Koelkast is zeer ruim en koelt (uiteraard) prima.
De kast zelf is goed in te delen. De deur is minder goed in te delen, de mogelijkheden zijn te beperkt terwijl er ruimte lijkt voor meer plaatsingspunten voor bakjes.
Daarnaast gaat de deur zeer zwaar open (wellicht vacuüm in koelkast dus normaal) maar ook zwaar dicht. Hij moet echt geheel dicht gedrukt worden omdat hij het laatste stukje niets doet. Hij kan dus open blijven staan terwijl het licht wel uit is en het alarm niet waarschuwt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jansje 10 22-05-2017

Hele mooie indeling.en heel veel ruimte

Algemene score

10,0
Ik heb net een nieuwe keuken en alle apparaten zijn van siemens. Zoals afwasmachine koelkast kookplaat afzuigkap diepvriestaat oven. En ik ben heel tevreden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

vanix79 15-05-2017

Amazing family fridge!

Algemene score

10,0
extremely spacious fridge with plenty of storage for a family.
The vegetables and fruit compartment is excellent. my fresh product last much longer, so no more throwing away food.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Toon meer reviews