Siemens KI81RAD30 - Reviews

Best Reviewed sep 2017 Siemens KI81RAD30
Best Reviewed september 2017
Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
319 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 144 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjeff 15-02-2016

Ideaal voor groot gezin

Algemene score

10,0
Wij hebben een gezin van 5 en dan heb je best wat ruimte nodig. deze koelkast heeft de ruimte en is zeer overzichtelijk. de indeling is prettig en makkelijk schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

anita61 13-12-2015

ruime koelkast

Algemene score

8,0
Ik heb afgelopen maand deze koelkast gekocht. Ben zeer tevreden met de indeling en ruiteraard in de koelkast. Deur gaat overigens wel heel traag dicht omdat hij best wel zwaar is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

FRANK 05-12-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Deze Koelkast is zeker een topper in zijn segment. Vergeleken met soortgelijke koelkasten is deze bovengemiddeld. De solide deur met ditto scharnieren is een groot voordeel. De deur wordt de laatste centimeters dicht getrokken waardoor het open laten staan tot het verleden behoort. Dit kwam bij onze laatste koelkast logwel eens voor wat resulteerde in de veel condens waardoor de lekbak overliep en de kast wegrotte. Mocht de deur open blijven dan is er een alarmsignaal. De indeelbaarheid is prima, veel lades en twee ruime groente bakken. Meer ruimte krijg je zeker niet in dit formaat. Zeker tevreden met dit top product van Siemens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita 03-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Fijne grote koelkast, goede indeling. Lades zijn ook zeer ruim. Pannen kunnen ook gemakkelijk in de koelkast geplaatst worden zonder dat de glasplaten verlegd of verwijderd moeten worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

A Celiker 01-12-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,3
Prachtige design met een mooie indeling. Het vereist wat kracht om het open te krijgen, maar doordat er een geluid is ingebouwd dat je waarschuwt als de koelkast te lang openstaat is dit wel een aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ES 24-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Topapparaat. Heel ruim, goede verlichting en koelt uitstekend. Indeling is handig, en de 2 grote lades zijn een uitkomst.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor 08-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Heerlijk ruime koelkast om alles praktisch in te delen. Ideale vakverdeling, goede verlichting en licht te openenen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cellarrr 02-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Een prachtig apparaat die bijna geen geluid maakt. Hij is soepel en heeft een soft close wat prettig is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

PaulB 02-11-2015

Prima ruime koelkast

Algemene score

10,0
Prima energiezuinige en ruime koelkast die geheel voldoet aan onze wensen voor extra koelruimte en vermindering energiegebruik. Mooie indeling en handig in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Marceldh59 20-10-2015

Fruit & groenten blijven ongelooflijk fris

Algemene score

10,0
In onze nieuwe keuken voor deze grote inbouwkoelkast gekozen.
Wat ons de afgelopen maanden is opgevallen is dat groenten en fruit echt ongelooflijk lang fris en vers blijven. Zelfs aardbeien blijven nog dagen smaken alsof ze net geplukt zijn. Daarnaast is deze koelkast niet alleen groot, maar ook handig in te richten en heel erg stil. Echt een aanrader!!!!
Nog nadelen? De deur gaat wat zwaar open, maar dat is waarschijnlijk ook vooral om te zorgen dat hij zo energiezuinig is!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Planque 28-09-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Heerlijk grote koelkast met veel ruimte om al je spullen in op te bergen en meer. Indeelbaarheid is super flexibel en de groenten blijven extra lang vers in de lades.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg 23-09-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,7
Een mooie grote praktische koekkast. Zeer zuinig in gebruik en ziet er ook nog eens mooi uit! Wij zijn er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarS2a 23-09-2015

Geweldig apparaat

Algemene score

10,0
Sinds een aantal weken gebruiken wij deze geweldige koelkast in onze mooie nieuwe keuken. Alles wat erbij staat klopt! Lekker groot, koelt erg goed en fruit en groente is erg lang houdbaar. Bovendien is het apparaat nog mooi ook! Super!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Arjan 21-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie grote koelkast voldoet aan de verwachting. Twee grote laden voor de groente en fruit. genoeg ruimte over voor de overige spullen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kim 13-09-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Heel veel ruimte in deze koelkast, het gebruik van de hydofresh la bevalt fantastisch. Ook het wijnrek is heel handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Rengers 13-09-2015

Geweldig apparaat, ontzettend veel opbergruimte.

Algemene score

10,0
Heerlijk groot, met flessenrek. Indeling variabel in te delen en veel ruimte in de deur. 2 grote groente lades die ook gebruikt kunnen worden om een pan te koelen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

PacoDaan 12-09-2015

Ruimtelijk

Algemene score

8,0
Grote ruime koelkast. Ik was een hè brede gewend, maar deze volstaat prima. Ik moet alleen in de deur wel eens een bakje weghalen anders kan ik voor een feestje niet veel flessen kwijt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Lucas1980 12-09-2015

Lekker grote koelkast, zuinig, relatief simpel

Algemene score

6,0
Groot, zuinig maar simpel.
Wij waren een Amerikaanse koelkast van Samsung gewend en eerlijk gezegd, was die wel een stuk luxer. Mooier licht van binnen, betere indeleing, luxere uitstraling als je de deur open doet.
Deze oogt wat simpeler, geen digitale temperatuursensor, wat je eigenlijk wel mag verwachten in deze prijsklasse.

Eigenlijk na installatie maakte de koelkast al een piepgeluid. (hoge toon).
Siemens heeft gelijk een monteur gestuurd die het probleem heeft verholpen (iets met ventilator ofzo). Service dus prima in orde!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Erwin 29-08-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,7
Een heerlijk ruime koelkast. Werkt uitstekend, is geluidloos en goed van binnen verlicht. Speciaal groentevak, wijnrekje en handige vakjes in de deur. We zijn erg blij met deze aankoop. De duurzaamheid is nog moeilijk te beoordelen na ruim 2 maanden maar de koeler voelt solide aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marije 20-08-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Het is een fijne grote koelkast met veel ruimte, mn de lades zijn heel efficient. Het instellen van de vochtregulatie in de groente la is lastig, soms ontstaat er teveel vocht.
Qua indeling zijn er verschillende mogelijkheden waardoor er altijd voor alles ruimte te maken is.
Het alarm van de koelkast geeft aan dat hij te lang open staat; voorkomt dat dit per ongeluk gebeurt, maar maakt je ook bewust bij het snel open en dicht doen van de deur bij bijv inruimen vd boodschappen, dus energie efficient.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews