Siemens KI81RAD30 - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Siemens KI81RAD30
Best Reviewed maart 2018
Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
319 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 162 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tevreden siemens klant 30-07-2016
  • Product paar weken in bezit

superrr COOL!!

Algemene score

8,7
een hele ruime koelkast, met een geweldige indeling.
binnen no time alle producten gekoeld. vers producten blijven langer vers. TOP!!
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nafi 18-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Koelkast zonder vriesvak

Algemene score

8,7
Koelkast werkt goed, houdt alles koud en goed. Indeling is perfect, met ook aparte vakjes voor groenten.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariskar 04-07-2016

Fris, vers, ruimte!

Algemene score

10,0
Wij hebben onze nieuwe keuken net een week maar nu al zie ik dat het bewaren van bv groente en fruit in deze koelkast top is. Alsof het na een week bewaren zo uit de winkel komt. Lekker veel ruimte ook! en hij is zo stil dat je je afvraagt of hij wel werkt. Fijn bij een keuken die doorloopt in de huiskamer.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Onno 03-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk ruim!

Algemene score

8,3
Een heerlijke ruime koelkast! Ook nog eens goed verlicht waardoor je altijd kan vinden wat je zoekt. Je groenten en fruit blijven lekker lang vers!
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 02-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne indeling

Algemene score

9,5
We hebben deze Siemens gekozen in verband met de ruimte en de fijne indeling. Vershoud lades voor groente zijn super!
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 02-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Siemens Koelkast

Algemene score

9,0
Grote en fijne koelkast. Motor is niet te horen, en dat is wel eens anders geweest. Piept als de deur niet goed gesloten is en de indeling is super overzichtelijk en ruim. Over duurzaamheid valt nu nog niet zoveel te zeggen, maar Siemens kennende, moet dat wel goed komen.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vogels 02-07-2016
  • Product kwartaal in bezit

Efficiency

Algemene score

8,5
Perfecte koelkast qua overzicht, ruimte, mogelijkheden en indeling. Bovendien heel goede instelmogelijkheden.
Door de hoeveelheid ruimte, de tweede koelkast in berging kunnen verwijderen waardoor daar ook meer ruimte is ontstaan !
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ronald 29-06-2016
  • Product jaar of meer in bezit

fijne ruime koelkast

Algemene score

8,3
De koelkast doet goed en stil zijn werk. We hebben geen ijsvorming aan de binnenkant. Alles is goed in te delen. Minpuntje is misschien dat de deur zwaar open gaat. Hij zuigt zich wel heel stevig vast. Ik ben dus tevreden.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosman 27-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Nieuwe koelkast

Algemene score

8,7
Goede indeling, stil in gebruik. Het extra koelvak is vooral voor appels heel fijn. Ze blijven langer fris.
Het liggend rek voor flessen bleek een toegevoegde waarde waar ik niet op gerekend had. Tiptoets voor het instellen van de temperatuur is heel handig, bovendien het geluidssignaal werkt zeer effectief. De deur wordt nu onmiddellijk gesloten, wat straks natuurlijk ook energie sparend zal zijn.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bert bovens 08-06-2016

Functionele koelkast

Algemene score

10,0
Heel mooi, heel functioneel apparaat. Doet wat de brochure vertelt. Zeer zeker de moeite waarde om in overweging te nemen als je toe bent aan een nieuwe koelkast; zeer grote bergruimte. Koeling voor groente werkt uitstekend
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Johan55 21-05-2016

Fantastische koelkast

Algemene score

10,0
Deze koelkast biedt veel ruimte en ziet er mooi uit. Aan de binnenkant zijn er veel praktische mogelijkheden om alle produkten op te bergen. Alles is makkelijk te overzien en te pakken
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

kape 18-05-2016

Prachtige grote koelkast!!

Algemene score

10,0
Sinds een maand in het bezit van deze geweldige koelkast! Wauw wat een ruimte! Onderin het speciale deel van hydrofresh, zoals vooraf gelezen blijven je groente en fruit zo lang goed, het werkt echt!! Aardbeien die na ruim een week er nog als nieuw uitzien, wat zijn we enorm blij met deze koelkast. Heerlijk veel ruimte in de deur. Echt aan te bevelen!!
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

LauraZafraValle 16-05-2016

Superfijne koelkast

Algemene score

10,0
Eindelijke eens een grote koelkast die nog praktisch is ook. Grote vakken voor groente en fruit. Rekje voor flessen en heel veel ruimte. Een waarschuwing als de koelkast open blijft staan.Echt top.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

KristaM 24-04-2016

Producten blijven lang vers. Grote inhoud.

Algemene score

10,0
Producten blijven lang vers. Grote inhoud. De grote deur gaat in het begin wat moeizaam open, maar dat is nieuwigheid.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

edwardkok 17-04-2016

Koelkast

Algemene score

10,0
Prima koelkast, goed en variabel in te delen, kortom voldoet aan verwachting.
1 klein minpuntje mist een 0 graden vak om vlees te bewaren.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

sannieb 12-04-2016

wat een ruimte

Algemene score

8,0
mooie koelkast. fijne indeling. wij hebben het onderste schapje er uit gehaald waardoor de pakken en flessen recht op kunnen staan. het klopt dat de deur even een extra duwtje nodig heeft. sluit zich niet vanzelf. overigens pas 2 weken geïnstalleerd in onze nieuwe keuken
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

iozer 05-04-2016

Geweldige binnenruimte met vakken voor groente/fru

Algemene score

10,0
Geweldige binnenruimte die helder wordt verlicht door de moderne led verlichting. Er is aan veel gedacht, denk aan de flexibele plaat die je kan verschuiven om hoge flessen te plaatsen. Ook een absolute de topper, de lades voor groente en fruit. Het lijkt alsof de fruit direct uit de groothandel komt. Nadeel is wel dat de vakjes aan de binnenkant van de deur te krap zijn.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

keuken16 05-03-2016

een aanrader!

Algemene score

8,0
Groenten en fruit blijven echt langer vers in de laden! Een minpuntje vind ik dat de indeling van de deur niet variabel is in te stellen. Goede verlichting en overzichtelijk in te delen
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Sjeff 15-02-2016

Ideaal voor groot gezin

Algemene score

10,0
Wij hebben een gezin van 5 en dan heb je best wat ruimte nodig. deze koelkast heeft de ruimte en is zeer overzichtelijk. de indeling is prettig en makkelijk schoon te houden.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

anita61 13-12-2015

ruime koelkast

Algemene score

8,0
Ik heb afgelopen maand deze koelkast gekocht. Ben zeer tevreden met de indeling en ruiteraard in de koelkast. Deur gaat overigens wel heel traag dicht omdat hij best wel zwaar is.
Geschreven voor: Siemens KI81RAD30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews