Siemens KI81RAD30 - Reviews

Best Reviewed sep 2017 Siemens KI81RAD30
Best Reviewed september 2017
Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
319 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 128 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PacoDaan 12-09-2015

Ruimtelijk

Algemene score

8,0
Grote ruime koelkast. Ik was een hè brede gewend, maar deze volstaat prima. Ik moet alleen in de deur wel eens een bakje weghalen anders kan ik voor een feestje niet veel flessen kwijt.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Lucas1980 12-09-2015

Lekker grote koelkast, zuinig, relatief simpel

Algemene score

6,0
Groot, zuinig maar simpel.
Wij waren een Amerikaanse koelkast van Samsung gewend en eerlijk gezegd, was die wel een stuk luxer. Mooier licht van binnen, betere indeleing, luxere uitstraling als je de deur open doet.
Deze oogt wat simpeler, geen digitale temperatuursensor, wat je eigenlijk wel mag verwachten in deze prijsklasse.

Eigenlijk na installatie maakte de koelkast al een piepgeluid. (hoge toon).
Siemens heeft gelijk een monteur gestuurd die het probleem heeft verholpen (iets met ventilator ofzo). Service dus prima in orde!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Erwin 29-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,7
Een heerlijk ruime koelkast. Werkt uitstekend, is geluidloos en goed van binnen verlicht. Speciaal groentevak, wijnrekje en handige vakjes in de deur. We zijn erg blij met deze aankoop. De duurzaamheid is nog moeilijk te beoordelen na ruim 2 maanden maar de koeler voelt solide aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marije 20-08-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Het is een fijne grote koelkast met veel ruimte, mn de lades zijn heel efficient. Het instellen van de vochtregulatie in de groente la is lastig, soms ontstaat er teveel vocht.
Qua indeling zijn er verschillende mogelijkheden waardoor er altijd voor alles ruimte te maken is.
Het alarm van de koelkast geeft aan dat hij te lang open staat; voorkomt dat dit per ongeluk gebeurt, maar maakt je ook bewust bij het snel open en dicht doen van de deur bij bijv inruimen vd boodschappen, dus energie efficient.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Eline 11-08-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Wat een ruimte heeft deze koelkast, echt een genot. Er zijn meer dan genoeg plankjes en lades om alles een geschikte plek te geven afhankelijk van hoe vaak het gebruikt wordt. Ook het "deelbare" plankje is heel handig om wat hoge dingen kwijt te kunnen. In de hydrofresh box blijft groente en fruit echt een stuk langer mooi en lekker. Het enige nadeel in mijn ogen is dat de deur erg zwaar open gaat met de greeploze deur die wij hebben. Overwegen dus toch een greep te monteren. Verder perfecte koelkast.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nicolette 07-08-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Net als bij iedere nieuwe koelkast moet ik nog even wennen aan de nieuwe indeling. Flessenrek is niet zo handig. 1,5 literflessen passen er niet goed in. Groentela met mogelijkheid luchtgat groter of kleiner te maken is dan wel weer handig.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Annette3011 15-07-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
ideale koelkast. Enorm veel bergruimte door de goede indeling. Speciale lades voor de groente, waardoor deze absoluut langer houdbaar zijn. Deze koelkast is zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

snorf 12-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik. Overzichtelijk met veel mogelijkheden. Goed schoon te maken. Houd fruit en groente goed houdbaar. Genoeg ruimte om spullen te rangschikken. al met al een top apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francois 07-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ruime, stille koelkast die qua indeling perfect in ons huishouden past. Handig is het flessenrek en de grote lades.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johannes74 28-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
We hebben deze koelkast nu ongeveer een maand in gebruik en het gebruikersgemak is prima! Elke keer als ik de koelkast los doe geniet ik van de ruimte en de verlichting. Je kunt er veel levensmiddelen in kwijt en vooral de 2 lades onderin de koelkast zijn een pluspunt. De indeling kun je zelf bepalen wat voor jou handig is. Hij is energie zuinig dus ook nog goed voor het milieu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

canan akca 26-06-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
Levensmiddelen blijven tot 3 keer langer vers.
in hoogte verstelbare deurlade ook bij volle belading.
Een koelkast met energielabel A++ werkt zeer efficiënt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit1234567 25-06-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,7
Prachtige grote koelkast met goede opbergmogelijkheden. Mooi geluidsarm en goede verlichting. Geen minpunten kunnen ontdekken tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fré Dankaart 16-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
De Siemens KI81RAD30 Koelkast is een en al een geweldig ding. De kast is enorm ruim en heeft een groot aantal mogelijkheden. Met name het flessenrekje is erg gemakkelijk. De 2 bakken onderin zijn ook geweldig en ruim. Trouwens alle andere laden en bakjes zijn helemaal in orde. Ook zijn de onderdelen gemakkelijk te demonteren en gemakkelijk schoon te maken. Dan is de Koelkast ook nog eens erg zuinig in gebruik en je hoort hem niet eens. De binnen verlichting is perfect, overal goed zicht. En dan het belangrijkste, de koeling is overal perfect. Als je nog met een oudere koelkast zit zou ik het wel weten. Gelijk inruilen voor deze super koeler.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnis1973 30-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Een grote koelkast met super veel ruimte. Fraai design. Praktische indeling. Alle boodschappen passen er ruimschoots in. Zijn erg blij met onze aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janus00 02-05-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,7
Heb nu enige tijd deze koelkast in gebruik. De koelkast voelt solide aan. De deur draait goed en de soft-close is ideaal.
De verlichting geeft een helder rustig licht in de koelkast.
Hij is verder erg stil. De indeling is goed aan te passen en je kunt er heel veel in kwijt. De lade onderin voor groente en fruit is groot.
Kortom, ik ben er erg tevreden mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jorien1991 29-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Deze koelkast is voor ons super, de inhoud is voldoende en de hoogte is prima!de indeling is ook uitstekend zeker met 2 lade's. over de duurzaamheid weet ik nog niets te vertellen omdat ik deze koelkast nog maar kort in mijn bezit heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Astridmik 11-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Wat een openbaring zeg, zo'n ruime, duurzame en overzichtelijke koelkast.
Hier geniet ik iedere dag van, dit had ik veel eerder moeten doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter goossens 10-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Mooie indeling, lades lopen soepel, super stil, mooi design, soepele deur sluiting, gebruiksvriendelijk, we zijn er super blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dannyleerintveld 26-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Zeer fijn koelkassie , lekker groot en erg stil hoort helemaal niks, en handig ingedeeld met zeer goede verlichting en veel plek voor heel veel bier..

Zeer tevreden klantje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FTM Vink 19-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,7
Grote ruime koelkast met groentelades en instelbare digitale temperatuur. Hierdoor weet je wat de juiste temperatuur is in de koelkast.Door ventilator wordt de temperatuur goed verspreid over de gehele ruimte. Geen aanvriezende achterwand.
Groentelade is op temperatuur ingesteld. Groente blijft hierdoor veel langer vers.
Door glasplaten is alles goed te zien. Veel opbergruimte in de deur. Bij de gebruiksaanwijzing zit een temperatuur schema. Hiermee zie je waar je het beste je producten kan neerzetten. Prima overzicht.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews