art & craft - Reviews & Ervaringen

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over art & craft.

art & craft stelt zich voor

In onze elektronica-webshop met meer dan 100 000 producten vind jij ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we bij Art & Craft ons best om ons brede aanbod aan de scherpste prijs tot bij jou te bezorgen. Keuzestress? Niet nodig, onze productspecialisten en klantenservice staan steeds klaar om jou met raad en daad bij te staan. Eens je hebt beslist & besteld, wordt je pakket bovendien snel, gratis - en met veel liefde – bezorgd.

Schrijf een review voor deze winkel

Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rutger 15-07-2022

Algemene score

1,0
qwerty toetsenbord van 150 euro besteld, maar azerty gekregen. Dan zit een groot deel van de toetsen dus op de verkeerde plek. Is totaal niet mee te werken. Bleven maar beloven dat ze 'm om zouden ruilen, maar nu, een half jaar later, is het nog steeds niet opgelost.
Echt volstrekt waardeloze webwinkel.

Reageer

Helga 25-02-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over art en craft. Heb een kitchenaid keukenmachine gekocht, bij art en craft was de prijs van het apparaat het gunstigste. Snelle levering. Ook heb ik nog contact met de klantenservice gehad en werd zeer vriendelijk geholpen. Kortom niets dan lof!

Reageer

Jeroen 30-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden

Had problemen met het eerste product (kunnen zij natuurlijk ook niets aan doen).
Maar deze werd zeer snel en goed opgelost .
Dus ook na aankoop heb je goede service.

Reageer

Yvm 06-05-2021

Algemene score

1,0
De manier hoe dit bedrijf omgaat met zijn klant is ongezien! Leggen de schuld stevast in de schoenen van de klant. Schuilen zich achter algemene voorwaarden en Covid-maatregelen die ze zelf niet nakomen.

Laten de klant volledig in de kou staan, waardoor de klant zelf het probleem dient op te lossen.

het gezegde 'klant is koning' bestaat niet voor dit bedrijf.

Conclusie zeker geen aanrader!

Reageer

Hecla 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitermate tevreden over levering van de TV. Zeer snelle levering, vrijdag 14.00 uur besteld en zaterdag voormiddag geleverd. Middels track en trace goed te volgen en doorlopend per mail op de hoogte gehouden van tijdstip aanlevering. Vriendelijke bezorgers!

Reageer

Wesley 29-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed geholpen door de vriendelijke medewerker!
Heel technische uitkeg gekregen over mijn aankoop die ik die dag gedaan heb! Toen ik thuis de installatie gedaan heb was ik heel tevreden met de keuze waarbij hij mij geholpen heeft! Doe zo voort Jens!
Medewerker Art en Craft Sint Denijs

Reageer

pascale 18-02-2021

Algemene score

5,0
Toestel werd netjes op tijd geleverd. We hadden wat bijkomende info nodig maar helaas is deze firma telefonisch niet te bereiken. Elke vraag dient met een invulformulier of mail te gebeuren. Heel omslachtig en frustrerend.

Reageer

Sammy b 31-12-2020

Algemene score

1,0
Denk na alvorens u hier een aankoop…
Denk na alvorens u hier een aankoop doet.
Nieuwe laptop gekocht van 1700 en speakers deden het niet. Na het opsturen 3 weken gewacht en nog niet hersteld, als je informatie vraagt word er niet gereageerd of laat pas een antwoord. En dan niet het antwoord dat je verwacht over je product maar ze verwijzen je door naar de fabrikant. Inmiddels stellen ze een hersteller aan "comservegroup" verschrikkelijke dienst. Kijk maar naar de reviews...
Na zogenaamde herstelling was laptop nog steeds stuk dus moest nogmaals opgestuurd worden. Inmiddels 2 maand verder en eindelijk laptop terug (vuil met koffie vlekken en doos helemaal stuk langs alle kanten) en de speakers doen het nog niet naar behoren. Je zou denken dat ze het op zijn minst nakijken. Ze staan je niet eens te woord en arrogant als je informatie vraagt. Bah! Nooit meer, ze gaan nog meer klanten verliezen met zo'n attitude. Probeer maar iemand te bereiken van de klantenservice niks!

Reageer

Rudy. 06-11-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reeds 4 aankopen gedaan en 100% tevreden.Onze zeer dure Panasonic t.v. was na 4 jaar reeds stuk en onherstelbaar.Toch kregen we van Panasonic een tegemoedkoming en Art&Craft heeft beleefd en geduldig al onze mails i.d.v. beantwoord.Een bestelde nieuwe t.v. was op één dag geleverd in Blankenberge.
Een voorbeeldig en prijsgunstig online bedrijf dat toch de klant nog persoonlijk benaderd.
Doe zo verder mensen....

Reageer

LDR 02-06-2020

Algemene score

3,0
Televisie besteld, die verloren is gegaan tijdens verzending
Zo langer op de televisie moeten wachten dan aangegeven. En dit samen met thuiszittende kinderen wegens de coronacrisis + zonder televisie wegens verhuis) was dus alles behalve evident!
Uiteindelijk een vriendelijke dame gehad die ons per mail te woord stond. Maar op de vraag naar enige compensatie om de wachttijd te compenseren, kregen we het mager antwoord dat we een tegoed bon kregen van €12,5 bij een volgende aankoop... Daar passen wij voor, dit was de eerste en tevens de laatste bestelling bij dit bedrijf.
En op positieve mond-aan-mond reclame hoeft men uiteraard ook niet op te rekenen.

Reageer

Danik 20-05-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
klantendienst snel gereageerd,en mijn probleem was ook heel snel opgelost,mijn bestelling met andere transportbedrijf opgestuurd,bedankt

Reageer

daniyar 19-05-2020

Algemene score

1,0
binnen 7 dagen niet geleverd, klantendienst niet bereikbaar, zeer slechte servies
Danik 20-05-2020

De klantendienst heeft gereageerd en het blijkt dat het de fout is van Bpost. Mijn probleem is opgelost, mijn bestelling is nog eens verstuurd via een andere transportbedrijf. Bedankt voor de oplossing.

Reageer

Aleksandrs Berjoza 18-01-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige winkel ART & KRAFT !!! Alles is op het hoogste niveau, ik heb de LG OLED55C9PLA TV gekocht. De prijs in deze winkel is de laagste. De verkoper heeft bovendien een korting van 60 e. Als gevolg hiervan is de prijs 1289 e. 'S Avonds om 19 uur heb ik de aankoop betaald, de volgende dag om 13.30 ontving ik mijn bestelling. De bezorgservice werkt perfect, het pakket werd gevolgd vanaf het allereerste begin tot de ontvangst. Ik wil de medewerkers van deze winkel heel erg bedanken! Je werkt geweldig. Ik zal deze winkel aan al mijn vrienden aanbevelen.

Reageer

Yves 23-11-2019

Algemene score

1,0
Wou mijn levering in een Bringme box. Staat niet aangegeven op site dat dit niet kan. Toen ze leverden beweerden ze dat het niet kan omdat ze dan geen handtekening hebben, klopt niet Bringme geeft dat ook (hadden gewoon nog nooit ervan gehoord). Dan maar adres gewijzigd, de volgende dag weer op verkeerde adres geleverd. De derde dag eindelijk geleverd maar weer niet binnen opgegeven uren. Helpdesk va Art & Craft antwoord gewoon niet meer op mijn klachten. Nooit meer voor mij!

Reageer

Maarten Vanhengel 09-07-2019

Algemene score

1,0
ik heb een samsung galaxy watch active besteld. We zijn vandaag al meer als een week verder. Ik heb een mail gestuurd naar de klantenservice, deze zegt dat ze de levertermijn gingen nakijken en mij zo snel mogelijk iets ging laten weten. Helaas weet ik 26 uur later nog steeds niets. Als ik ben is er niemand bereikbaar.

Reageer

Chop 23-06-2019

Algemene score

3,0
Af en toe toch willen proberen om te bestellen bij Art & Craft.
Helaas nog NOOIT de afgesproken levertermijn gehaald.. zeer spijtig.
Je moet ook niet snel een antwoord verwachten als je vragen hebt.
Dit was nu wel de allerlaatste keer dat ik daar besteld heb.

Reageer

Sil 10-05-2019

Algemene score

6,0
Reageren niet heel snel voor service wordt verleend, maar uiteindelijk toch geholpen.

Reageer

Sil 10-05-2019

Algemene score

1,0
Verkoper weigert garantie te verlenen. Er is door hen nieuwe externe schade aangebracht, en daar wordt naar gewezen om garantie op het oorspronkelijke defect te ontnemen.

Duurt weken voor ze antwoord geven op berichten, en antwoorden slechts minuten nadat Bol.com hen verplicht contact op te nemen. Maar hun antwoorden zijn altijd kort, en wijzend naar een ander berijf of online klachtenformulier om nieuwe processen te starten zonder ooit het oorspronkelijke probleem op te lossen.

Reageer

Luk 09-05-2019

Algemene score

1,0
"Voor 22.00 u. besteld, morgen in huis" is bullshit. Praatjes maar niet op tijd leveren. Jullie moeten zich schamen om klanten zo over te halen te bestellen bij jullie. En toevallig natuurlijk een uitzondering volgens de klantendienst. Nog eens BS en dikke leugen.

Reageer

Dirk 06-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte afhandeling van de bestelling en levering.
Één van de goedkoopste leveranciers voor mijn bestelde product.

Reageer

Rik Mestdagh 04-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artencraft is een goede online winkel met een uitgebreid gamma, altijd interessant voor je een aankoop doet om zeker eens te kijken op hun site of ze jou gekozen product op voorraad hebben, meestal hebben ze ook goede prijzen. Ze hebben ook een onberispelijke service, zijn goed bereikbaar per telelefoon en hebben een snelle leveringsservice

Reageer

eric van der jeugdt 02-02-2019

Algemene score

1,0
moest voor een kleine inlichting 2x45 min wachten,iPhone 5c geblokkeerd kon niet via iTunes
gedeblokkeerd worden,bij 1 ste persoon aan balie na 45 min wachten 2 klanten voor mij kochten gym,vertelde de medewerker mij doodleuk dat iPhone niet zijn ding was maar zijn collega 1meter naast hem wel,kon precies niet vlug aan zijn collega vragen of mijn toestel kon gedeblokkeerd worden,daar ik na TERUG ongeveer 45 min aanschuiven bij de iPhone specialist, die was een fototoestel aan het verkopen aan een mevrouw.Ik na mijn vraag aan hem direct het antwoord kreeg daar het een iPhone 5c betreft zullen we het toestel moeten opsturen.
90 minuten aanschuiven voor Een 10 seconden antwoord.

Reageer

Chris 27-01-2019

Algemene score

1,0
Dure printer gekocht met defect. Herstellingskosten zijn hoger dan aankoopprijs! Ze laten je gewoon in de kou staan. Slechte service! Onbetrouwbaar!

Reageer

Karine 20-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden van de klantenservice,heel behulpzaam en vriendelijk.Na een klein probleempje dat direct opgelost werd,werd mijn bestelling snel geleverd,proficiat jongens,art & craft is mijn favoriete online winkel,doe zo verder!

Reageer

W 13-12-2018

Algemene score

1,0
Slecht transportbedrijf, jammer voor Art & Craft !
Afwasmachine online besteld en betaald bij Art & Craft, aantrekkelijke prijs, hoge gun factor na bezoekje aan hun winkel in Gent!

Jammer dat A&C een samenwerking heeft met Dynalogic, de levering kende vanaf het begin aan onduidelijkheden en tegenstrijdigheden in hun track en trace systeem. Bestelling geannuleerd, no more Art & Craft thanks to Dynalogic. Wat een bedriegers zijn deze gasten maar vooral waarom blijft een leuke winkel als A&C met hen samenwerken....???

Reageer

Toon meer reviews