Siemens WM14T473NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14T473NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aukje 13-07-2020

Siemens iQ500 wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Stille wasmachine met een aantal speciale programma's. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Stephan 08-06-2020

Schoon en stil

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Fijne machine met een duidelijke instructie. Was komt er goed schoon en droog gecentrifugeerd uit. Scheelt ook weer in de droogtijd. Erg prettig dat hij stil wast en centrifugeert. Over de zuinigheid kan ik nog niets zeggen, daarvoor hebben we hem te kort. Wij zijn er blij mee. Helemaal omdat we met z'n zessen zijn en dus veel was hebben. Er kan veel in [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jannekep 08-06-2020

Heerlijk stil

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Wat een stil wasmachine. En wast ook nog eens goed schoon [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hugo 31-05-2020

Onevenaarbaar

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Een geweldige wasmachine met een garantie waar je u tegen zegt. Geruisloos, makkelijk instelbaar en daardoor variabel voor leken. De was komt schoon en droger uit dan vele andere wasmachines. Zuinig in ernergie verbruik. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mary 29-05-2020

Wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

8,0
Snelle levering. Prima apparaat. Vodoende wasmogelijkheden. Stille wasmachine. Je hoort hem iets bij centrifugeren [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Michelld 23-05-2020

Super tevreden

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Super tevreden over dit product. Programma's zijn uitgebreid en volledig en over het gebruiksgemak ben ik ook tevreden. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marianne, 20-05-2020

Top wasmachine!

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Het wassen gaat perfect ziet er allemaal goed uit. Hij was en droog zeer goed . Hij is erg stil. Zeer makkelijk te bedienen. We zijn er blij mee dat we deze keuze hebben gedaan van en wasmachine. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wasmachine 01-05-2020

Stil

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Apparaat wast prima schoon en is heerlijk stil. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RV 11-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Volwaardige middenklasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Onverwacht snelle aankoop als gevolg van defect wasmachine. Gezocht naar een betrouwbaar merk met net iets meer mogelijkheden dan de basis maar geen behoefte aan fratsen die je na 2 keer toch nooit meer gebruikt. Reviews gaven bevestiging van de verwachting van het merk en mogelijkheden om programma's in te korten waren voorwaarden en noodzaak om meerdere wassen op een dag te draaien. Geluid prima in orde. Prijs ook in de middenklasse en cashback actie was een welkome aanvulling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Asserhout 09-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Bevalt goed
Machine Makkelijk bedienbaar
Duurzaam in de ECO stand
Wast goed Schoon
Stil
Goed centrifugeren

Pluspunten

  • Stil
  • Duurzaam

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Heerlijk apparaat.
Echt een aanrader, na veel onderzoek kwam ik toevallig dit product tegen. Ik was meteen geïnteresseerd door dat dit zeer scherp was geprijsd. Nu dat ik hem in gebruik heb ben ik super blij dat ik dit product heb gekocht en geniet ik echt van het gebruiksgemak.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sander Bakker 10-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Apparaat is stil, zuinig en wast schoon. Er kan veel was in. Dat is met een gezin met sportende kinderen erg handig.

Pluspunten

  • geluid
  • inhoud

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Art 08-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Draait de was goed. Erg goede wasmachine voor de prijs. Daarnaast 10jr motor garantie. Vlekken programma is ook leuk om te hebben.

Pluspunten

  • Stil
  • 10jr motor garantie
  • Vlekken programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Werf 26-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine met grote capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

8,0
Wasmachine met genoeg wasprogramma's. Heeft een groot laadvermogen, en staat op een plek waar geen lawaai is gewenst.
Kan prima snachts draaien

Pluspunten

  • eenvoudig keus voor wasprogramma's
  • groot laadvermogen
  • ook ideaal voor kleine snelle wasjes
  • stil
  • 1 draaknop voor menu, lekker simpel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

steven 21-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

hele fijne

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
hele fijne. top kwaliteit. het is vooral mijn vriendin die ermee werkt, en die is een echte fanaat betreft schoon; en die is erg blij ermee.. en we horen hem niet eens. voor mijn gevoel een mooie keus; mooi niveau, een beetje verwennen, maar voordat je nog weer luxer gaat met functies die je niet nodig hebt, of juist problemen geven. mooi rustig design ook.

Pluspunten

  • stil
  • goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-02-2020

Goede wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Zeer goede wasmachine, energiezuinig, makkelijke bediening, veel wasprogramma's, goede prijs/kwaliteit, stil. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

José 06-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

8,0
Heel tevreden tot nu toe. Vandaag geleverd en gelijk een paar wassen gedraaid. Mijn zoon heeft bijna dezelfde en die is al 2 jaar tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia 09-01-2020

Super wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Goeie makkelijk te bedienen wasmachine. Wasmachine maakt weinig geluid [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 08-01-2020

Spik en span

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Mooie machine met duidelijk groot display, met zeer uitgebreide mogelijkheden , die alle vlekken moeiteloos verwijderd....! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Familie Kuper 27-12-2019

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
We hebben deze wasmachine nu een aantal weken en hij bevalt uitstekend. Schone was, stil geluid en gemakkelijk bedienbaar.
Inmiddels dezelfde voor mijn zoon gehaald, deze gaat n.l. op zich zelf wonen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews