Siemens WM14T473NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14T473NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RV 11-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Volwaardige middenklasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Onverwacht snelle aankoop als gevolg van defect wasmachine. Gezocht naar een betrouwbaar merk met net iets meer mogelijkheden dan de basis maar geen behoefte aan fratsen die je na 2 keer toch nooit meer gebruikt. Reviews gaven bevestiging van de verwachting van het merk en mogelijkheden om programma's in te korten waren voorwaarden en noodzaak om meerdere wassen op een dag te draaien. Geluid prima in orde. Prijs ook in de middenklasse en cashback actie was een welkome aanvulling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Asserhout 09-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Bevalt goed
Machine Makkelijk bedienbaar
Duurzaam in de ECO stand
Wast goed Schoon
Stil
Goed centrifugeren

Pluspunten

  • Stil
  • Duurzaam

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Heerlijk apparaat.
Echt een aanrader, na veel onderzoek kwam ik toevallig dit product tegen. Ik was meteen geïnteresseerd door dat dit zeer scherp was geprijsd. Nu dat ik hem in gebruik heb ben ik super blij dat ik dit product heb gekocht en geniet ik echt van het gebruiksgemak.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sander Bakker 10-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Apparaat is stil, zuinig en wast schoon. Er kan veel was in. Dat is met een gezin met sportende kinderen erg handig.

Pluspunten

  • geluid
  • inhoud

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Art 08-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Draait de was goed. Erg goede wasmachine voor de prijs. Daarnaast 10jr motor garantie. Vlekken programma is ook leuk om te hebben.

Pluspunten

  • Stil
  • 10jr motor garantie
  • Vlekken programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Werf 26-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine met grote capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

8,0
Wasmachine met genoeg wasprogramma's. Heeft een groot laadvermogen, en staat op een plek waar geen lawaai is gewenst.
Kan prima snachts draaien

Pluspunten

  • eenvoudig keus voor wasprogramma's
  • groot laadvermogen
  • ook ideaal voor kleine snelle wasjes
  • stil
  • 1 draaknop voor menu, lekker simpel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

steven 21-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

hele fijne

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
hele fijne. top kwaliteit. het is vooral mijn vriendin die ermee werkt, en die is een echte fanaat betreft schoon; en die is erg blij ermee.. en we horen hem niet eens. voor mijn gevoel een mooie keus; mooi niveau, een beetje verwennen, maar voordat je nog weer luxer gaat met functies die je niet nodig hebt, of juist problemen geven. mooi rustig design ook.

Pluspunten

  • stil
  • goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 06-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

8,0
Heel tevreden tot nu toe. Vandaag geleverd en gelijk een paar wassen gedraaid. Mijn zoon heeft bijna dezelfde en die is al 2 jaar tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

RIB 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Wasmachine type WcM69 (WM14T473NL)

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Super wasmachine, vooral het centrifugeren geeft bijna geen geluid. Machine is zeer standvast (gaat niet aan de wandel!).

Pluspunten

  • Erg stil

Minpunten

  • Machine niet in een wateropvangbak plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik K. 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect en kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Xxxx order uitstekende service, duidelijke en snelle communicatie m.b.t. de bestelling. Bestelde wasmachine was niet op voorraad. Direct aanbod voor deze duurdere versie, maar wel voor dezelfde prijs als de 1e bestelde. Uitstekend! Levering en plaatsing goed bij te houden door track en trace en behulpzame medewerkers bij levering en installatie. Machine ziet er strak uit met veel programma's, stil met centrifugeren, goede keus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mano 20-09-2019
  • Product gekocht

Dikke 10 voor Bemmel en Kroon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine gekocht vanwege de prijs kwaliteit verhouding. De order is geplaatst bij Bemmel en Kroon op zondag 15 september en is geleverd op maandag 16 september
De bezorgers waren super behulpzaam en erg beleefd en hebben een handje geholpen met het plaatsen van de wasmachine.
Bemmel en Kroon van mij krijgen jullie een dikke 10!!!

Reageer

Wassen en drogen 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie combinatie weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

8,0
Mooie combinatie.Even wennen na zoveel jaren AEG.Zitten nu na 45 jaar in een appartement en dit nieuwe "spul"is zeer geluidsarm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerty 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met grote deur. Simpele bediening en fijne progamma's die ook snel klaar zijn voor als je iets minder tijd hebt.

Pluspunten

  • kort progamma
  • wast goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doon-Ketting 29-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SIEMENS WASMACHINE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
We zijn erg te spreken over de Siemens wasautomaat WM14T473NL hij maakt (nog) minder geluid dan de vorige en gebruikt ook minder water goed en stroom voor ons milieu dus

Pluspunten

  • minder water
  • minder stroom
  • minder geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Prima wasmachine 26-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime vuldeur, groot display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Uitstekende wasmachine met voldoende keuze aan programma's, temperaturen en centrifugeersnelheden.
In eerste instantie verbaasd dat er geen voorwasprogramma op zat maar dit blijkt in de praktijk niet nodig te zijn. Prima wasresultaten.

Pluspunten

  • goede wasresultaten
  • centrifugeert goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine met handige functies, 8 kg wasgoed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Gunstig geprijsd, met alle functies die ik van een moderne wasmachine verwacht
Bedieningspaneel is duidelijk, was programma's zijnmakkelijk in te stellen.
Voor max 8kg , zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • voor 8kg

Minpunten

  • Iets dieper dan de 12 jaar oude Siemens machine
  • Slangen opbergen achter de machine lastig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stanley 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WASMACHINE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Zeer goeie wasmachine, inhoud 8 kilo, water wordt automatisch aangevuld afhankelijk van de kilo's. Je hebt geen koolborstel dit is ook erg fijn. Weinig geluidsoverlast van de wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marij 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar en zeer stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze machine omdat onze vorige ook een Siemens was en we er 30 jaar en 3 verhuizingen mee gedaan hebben. Hij er mooi en strak uitziet, het een goede prijs was en zeer stil is.
Nu een paar weken in gebruik ben ik heel erg blij met de keuze die we gemaakt hebben.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Ziet er mooi uit
  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gris 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

8,0
We hebben deze Siemens wasmachine uitgekozen vanwege de volgende kenmerken;

1. Bekendheid van het merk.
2. Prijs/kwaliteit verhouding.
3. Voldoende vul vermogen voor een gezin van 5.
4. Spoelfunctie voor het zeep reservoir.
5. Beoogd water en energie verbruik.
6. Diversiteit aan wasprogramma's
7. Geluidsarme motor.
8. Vormgeving

Afgelopen week gekocht en vandaag laten bezorgen.
De wasmachine oogt solide en heeft een mooie vormgeving.
Plaatsing was uiteraard eenvoudig, transportbeveiliging verwijderen, kraan aansluiten en afvoer plaatsen.

Bediening is eenvoudig en wijst zich vanzelf. Een goed afleesbaar display en niet te veel knoppen.
Inmiddels is z'n eerste draaibeurt een feit en wat meteen opviel was de reductie in lawaai ten opzicht van onze vorige wasmachine. Wasresultaat is als verwacht, schoon :-)

Nu nog de duurzaamheid aanzien. Verwacht toch zeker weer 10 jaar er van te mogen genieten.
Van mij uit een aan te bevelen wasmachine, zeker gezien de prijs en de kwaliteit die we gewend zijn van het merk Siemens.

Pluspunten

  • Stille motor.
  • Voldoende vul capaciteit voor 5 personen.
  • Prijs/kwaliteit
  • Energie en water verbruik

Minpunten

  • Nog geen ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucca 13-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

8,0
Werkt perfect! Meer dan voldoende programma mogelijkheden en makkelijk in te stellen. De machine weegt zelf de inhoud, er kan veel meer in dan ik normaal verwacht. De wasmachine maakt ook niet veel geluid en heeft zelf een reinigingsfunctie. Wij zijn zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Programma mogelijkheden
  • Weeg functie
  • Makkelijk bedienbaar
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews