Siemens WM14T473NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14T473NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RIB 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Wasmachine type WcM69 (WM14T473NL)

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Super wasmachine, vooral het centrifugeren geeft bijna geen geluid. Machine is zeer standvast (gaat niet aan de wandel!).

Pluspunten

  • Erg stil

Minpunten

  • Machine niet in een wateropvangbak plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik K. 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect en kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Xxxx order uitstekende service, duidelijke en snelle communicatie m.b.t. de bestelling. Bestelde wasmachine was niet op voorraad. Direct aanbod voor deze duurdere versie, maar wel voor dezelfde prijs als de 1e bestelde. Uitstekend! Levering en plaatsing goed bij te houden door track en trace en behulpzame medewerkers bij levering en installatie. Machine ziet er strak uit met veel programma's, stil met centrifugeren, goede keus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mano 20-09-2019
  • Product gekocht

Dikke 10 voor Bemmel en Kroon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine gekocht vanwege de prijs kwaliteit verhouding. De order is geplaatst bij Bemmel en Kroon op zondag 15 september en is geleverd op maandag 16 september
De bezorgers waren super behulpzaam en erg beleefd en hebben een handje geholpen met het plaatsen van de wasmachine.
Bemmel en Kroon van mij krijgen jullie een dikke 10!!!

Reageer

Wassen en drogen 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie combinatie weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

8,0
Mooie combinatie.Even wennen na zoveel jaren AEG.Zitten nu na 45 jaar in een appartement en dit nieuwe "spul"is zeer geluidsarm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerty 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine met grote deur. Simpele bediening en fijne progamma's die ook snel klaar zijn voor als je iets minder tijd hebt.

Pluspunten

  • kort progamma
  • wast goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doon-Ketting 29-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SIEMENS WASMACHINE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
We zijn erg te spreken over de Siemens wasautomaat WM14T473NL hij maakt (nog) minder geluid dan de vorige en gebruikt ook minder water goed en stroom voor ons milieu dus

Pluspunten

  • minder water
  • minder stroom
  • minder geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Prima wasmachine 26-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime vuldeur, groot display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Uitstekende wasmachine met voldoende keuze aan programma's, temperaturen en centrifugeersnelheden.
In eerste instantie verbaasd dat er geen voorwasprogramma op zat maar dit blijkt in de praktijk niet nodig te zijn. Prima wasresultaten.

Pluspunten

  • goede wasresultaten
  • centrifugeert goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine met handige functies, 8 kg wasgoed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Gunstig geprijsd, met alle functies die ik van een moderne wasmachine verwacht
Bedieningspaneel is duidelijk, was programma's zijnmakkelijk in te stellen.
Voor max 8kg , zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • voor 8kg

Minpunten

  • Iets dieper dan de 12 jaar oude Siemens machine
  • Slangen opbergen achter de machine lastig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stanley 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WASMACHINE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Zeer goeie wasmachine, inhoud 8 kilo, water wordt automatisch aangevuld afhankelijk van de kilo's. Je hebt geen koolborstel dit is ook erg fijn. Weinig geluidsoverlast van de wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marij 14-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar en zeer stil.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor deze machine omdat onze vorige ook een Siemens was en we er 30 jaar en 3 verhuizingen mee gedaan hebben. Hij er mooi en strak uitziet, het een goede prijs was en zeer stil is.
Nu een paar weken in gebruik ben ik heel erg blij met de keuze die we gemaakt hebben.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Ziet er mooi uit
  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gris 13-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

8,0
We hebben deze Siemens wasmachine uitgekozen vanwege de volgende kenmerken;

1. Bekendheid van het merk.
2. Prijs/kwaliteit verhouding.
3. Voldoende vul vermogen voor een gezin van 5.
4. Spoelfunctie voor het zeep reservoir.
5. Beoogd water en energie verbruik.
6. Diversiteit aan wasprogramma's
7. Geluidsarme motor.
8. Vormgeving

Afgelopen week gekocht en vandaag laten bezorgen.
De wasmachine oogt solide en heeft een mooie vormgeving.
Plaatsing was uiteraard eenvoudig, transportbeveiliging verwijderen, kraan aansluiten en afvoer plaatsen.

Bediening is eenvoudig en wijst zich vanzelf. Een goed afleesbaar display en niet te veel knoppen.
Inmiddels is z'n eerste draaibeurt een feit en wat meteen opviel was de reductie in lawaai ten opzicht van onze vorige wasmachine. Wasresultaat is als verwacht, schoon :-)

Nu nog de duurzaamheid aanzien. Verwacht toch zeker weer 10 jaar er van te mogen genieten.
Van mij uit een aan te bevelen wasmachine, zeker gezien de prijs en de kwaliteit die we gewend zijn van het merk Siemens.

Pluspunten

  • Stille motor.
  • Voldoende vul capaciteit voor 5 personen.
  • Prijs/kwaliteit
  • Energie en water verbruik

Minpunten

  • Nog geen ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucca 13-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

8,0
Werkt perfect! Meer dan voldoende programma mogelijkheden en makkelijk in te stellen. De machine weegt zelf de inhoud, er kan veel meer in dan ik normaal verwacht. De wasmachine maakt ook niet veel geluid en heeft zelf een reinigingsfunctie. Wij zijn zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Programma mogelijkheden
  • Weeg functie
  • Makkelijk bedienbaar
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Hersbach, Amersfoort 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille, energiezuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Het is een wasmachine die zelf zijn wasgoed weegt en daar zijn watergebruik aan aanpast. De binnenkant van de trommel heeft een soort "metalen bobbeltjes" die glad aanvoelen, waardoor er minder snel slijtage van kleding door het wassen zal ontstaan. Omdat de wasmachine bij ons in een ruimte staat waar wij zelf ook vaak zijn, is het prettig dat hij weinig lawaai maakt. Voor deze prijs een prima machine.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Raymond. 01-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Modieus, maar vooral gebruikers vriendelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Op aanraden een Siemens-wasmachine gekocht. Design ziet erg strak uit maar waar het vooral om gaat, zijn prestaties. Energiezuinig, programma`s zeer gemakkelijk te gebruiken maar vooral erg stil tijdens het wassen.

Pluspunten

  • stil
  • gebruikersvriendelijk
  • zuinig in verbruik energie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Da Costa 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Rustige stabiele wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

8,0
Is de derde Siemens wasmachine in successie, de vorige ging na 12 jaar intensieve en trouwe dienst haperen met de koolstofborstels. Deze zal daar gelukkig geen last van krijgen, daarnaast gezocht naar een A+++ minus 30% machine met een vlekkenprogramma. Ook een anti trilling mat er onder aangeschaft. De machine voldoet tot nu toe prima, trilt niet, is behoorlijk stil, wast echt beter dan zijn voorgangers en verbruikt minder energie op de koop toe.

Pluspunten

  • koolstofborstelloos, 10 jaar garantie op de motor
  • A+++ -30%

Minpunten

  • geen echt "knop" om programma te starten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Huseyin Gurbuz 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

8,0
Wij zijn heel erg blij met onze wasmachine.
Na 17 jaar hebben we afscheid genomen van onze, lawaaierige wasmachine.
Deze van Siemens is zo stil dat ik helemaal niks hoor. Zelfs mijn bezoek kon niks horen.
Daarnaast doet het apparaat de was snel en is het apparaat heel makkelijk in gebruik. De programma’s zijn divers en duidelijk.
Kortom, zeer tevreden over onze nieuwe Siemens wasmachine.

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Schoon

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jos 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
na een stukende machine overgegaan op deze siemens , omdat hij zuinig is minder water en stroom stiller en door kennis waar ik er ook mee was dus dik tevreden
ook goede uitleg door verkoopster bij Media Markt keurig geholpen

Pluspunten

  • als hij klaar is goed singaal
  • doet wat hij moet doen
  • genoeg programmas zitten erop
  • wast mooi schoon
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

j.vreman 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed overzigtelijk gemakkelijk bedienen mooi een goede pri

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
het is een mooie machiene gemakkelijk in gebruik en heel zuinig wasprogramaas heel makelijk en een mooie prijs.

Pluspunten

  • gemakelijk
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer