Siemens WM14T473NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
76 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14T473NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A 02-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Heerlijk apparaat.
Echt een aanrader, na veel onderzoek kwam ik toevallig dit product tegen. Ik was meteen geïnteresseerd door dat dit zeer scherp was geprijsd. Nu dat ik hem in gebruik heb ben ik super blij dat ik dit product heb gekocht en geniet ik echt van het gebruiksgemak.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sander Bakker 10-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Apparaat is stil, zuinig en wast schoon. Er kan veel was in. Dat is met een gezin met sportende kinderen erg handig.

Pluspunten

  • geluid
  • inhoud

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Art 08-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Draait de was goed. Erg goede wasmachine voor de prijs. Daarnaast 10jr motor garantie. Vlekken programma is ook leuk om te hebben.

Pluspunten

  • Stil
  • 10jr motor garantie
  • Vlekken programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Werf 26-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine met grote capaciteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

8,0
Wasmachine met genoeg wasprogramma's. Heeft een groot laadvermogen, en staat op een plek waar geen lawaai is gewenst.
Kan prima snachts draaien

Pluspunten

  • eenvoudig keus voor wasprogramma's
  • groot laadvermogen
  • ook ideaal voor kleine snelle wasjes
  • stil
  • 1 draaknop voor menu, lekker simpel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

steven 21-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

hele fijne

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
hele fijne. top kwaliteit. het is vooral mijn vriendin die ermee werkt, en die is een echte fanaat betreft schoon; en die is erg blij ermee.. en we horen hem niet eens. voor mijn gevoel een mooie keus; mooi niveau, een beetje verwennen, maar voordat je nog weer luxer gaat met functies die je niet nodig hebt, of juist problemen geven. mooi rustig design ook.

Pluspunten

  • stil
  • goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-02-2020

Goede wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Zeer goede wasmachine, energiezuinig, makkelijke bediening, veel wasprogramma's, goede prijs/kwaliteit, stil. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

José 06-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

8,0
Heel tevreden tot nu toe. Vandaag geleverd en gelijk een paar wassen gedraaid. Mijn zoon heeft bijna dezelfde en die is al 2 jaar tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia 09-01-2020

Super wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Goeie makkelijk te bedienen wasmachine. Wasmachine maakt weinig geluid [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 08-01-2020

Spik en span

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Mooie machine met duidelijk groot display, met zeer uitgebreide mogelijkheden , die alle vlekken moeiteloos verwijderd....! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Familie Kuper 27-12-2019

Geweldige wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
We hebben deze wasmachine nu een aantal weken en hij bevalt uitstekend. Schone was, stil geluid en gemakkelijk bedienbaar.
Inmiddels dezelfde voor mijn zoon gehaald, deze gaat n.l. op zich zelf wonen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens volwasautomaat 21-12-2019

Perfectie technologische wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Geruisarme, energiezuinige en makkelijk te bedienen wasmachine van Siemens. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens iQ 500 Wasmachine 17-12-2019

Stijlvolle wasmachine.

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Mooie, zuinige en stille wasmachine met eenvoudig bedieningsgemak en fantastische wasresultaten. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wasmachine 14-12-2019

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

8,0
Geluidsvrije wasmachine, alleen komt de was vochtiger uit de wasmachine dan mijn vorige [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 08-12-2019

Stille wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Onze nieuwe wasmachine wast goed schoon met bijzonder weinig geluid. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 03-12-2019

Fijne stille wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik. Goede zuinige ecoprogramma's. Erg stil, gaan af en toe nog kijken of hij wel aan is.
Hij de tip gekregen om een Siemens te kopen en hebben er geen moment spijt van. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RIB 15-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Wasmachine type WcM69 (WM14T473NL)

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

9,0
Super wasmachine, vooral het centrifugeren geeft bijna geen geluid. Machine is zeer standvast (gaat niet aan de wandel!).

Pluspunten

  • Erg stil

Minpunten

  • Machine niet in een wateropvangbak plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik K. 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect en kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Xxxx order uitstekende service, duidelijke en snelle communicatie m.b.t. de bestelling. Bestelde wasmachine was niet op voorraad. Direct aanbod voor deze duurdere versie, maar wel voor dezelfde prijs als de 1e bestelde. Uitstekend! Levering en plaatsing goed bij te houden door track en trace en behulpzame medewerkers bij levering en installatie. Machine ziet er strak uit met veel programma's, stil met centrifugeren, goede keus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mano 20-09-2019
  • Product gekocht

Dikke 10 voor Bemmel en Kroon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Ik heb deze wasmachine gekocht vanwege de prijs kwaliteit verhouding. De order is geplaatst bij Bemmel en Kroon op zondag 15 september en is geleverd op maandag 16 september
De bezorgers waren super behulpzaam en erg beleefd en hebben een handje geholpen met het plaatsen van de wasmachine.
Bemmel en Kroon van mij krijgen jullie een dikke 10!!!

Reageer

Frans 18-09-2019

Fantastische machine

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is uitstekend erg stil en zeer besparend met stroom en water ook een heel overzichtelijk en begrijpelijk display.
Geweldig [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Peter37 08-10-2018

Fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14T473NL

Algemene score

10,0
We hebben deze wasmachine nu een week en zijn er erg blij mee. Veel programma-keuzes en een intuïtieve bediening. Wat verder opvalt is dat hij in vergelijking met mijn vorige machine heerlijk stil is, zelfs bij het centrifugeren. Kortom: een prima keuze voor wie op zoek is naar een prettig geprijsde en makkelijk bedienbare wasmachine!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews