AEG L6FB86IW

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L6FB86IW op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pietje bel 13-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

9,0
product voldoet aan de verwachting en de dingen die men in de folder belooft .
ik zal een ieder aanraden deze machine te kopen .

Pluspunten

  • grote deur
  • zeer stil
  • mooie stijling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bjorn 29-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi, makkelijk te bedienen machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

9,0
Na een AEG wasmachine die flink op leeftijd was, weer gekozen voor een AEG.
Absoluut een goede keus! De machine is makkelijk te bedienen, zuinig en stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 23-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

9,0
De reden dat ik op zoek was naar een grotere wasmachine was omdat mijn zoon een vriendin heeft. En ze ineens 3x per week naar de sportschool gaan... dat zijn heel veel handdoeken extra. Ook blijft ze ieder weekend sl apen. Dus het kan niet op. Echt naar een grote machine gekeken en een een hoog toerental centrifugeren. Veel rond gekeken, en deze kwam er heel goef uit. Qua alles.. ook de prijs is heel schappelijk. Hij staat er sinds gisteren. En ik had expres alle was opgespaard. Dus er lag heel wat. En het kon niet op wat er allemaal in gaat. En het mooie is dat hij heel stil is.. dus ik kan hem ook op timer gaan zetten zodat hij snacht gaat draaien. Zonder dat we Er wakker van gaan worden. Ziet er mooi uit. En belangrijk. Heel makkelijk in gebruik. En de snel knop spaart een hoop tijd uit voor een was die niet vies is, maar je wel gewassen wilt hebben.

Pluspunten

  • Stil
  • Snel knop
  • Zuinig
  • Duidelijk paneel
  • Simpele bediening.

Minpunten

  • Pootjes moeilijk te verstellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anne 05-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Degelijke wasmachine

Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

8,0
Wast prima! Gewoon goede wasmachine.
Wel erg lange programma's die je gelukkig kunt inkorten
Daarnaast werkt de touchscreen niet altijd even goed (vertraagd) ben dan ook erg benieuwd hoe lang het duurt voor dat vernieuwd moet worden.

Pluspunten

  • stil
  • wast goed

Minpunten

  • lange programma's
  • touchscreen valt tegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Larisje 14-12-2018

Mag ik vragen welke programma's u gebruikt en hoe u de wasmachine op een korter programma zet? Zojuist de eco stand aan gedaan maar deze duurt meer als 4uur :s

Reageer

Max 01-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

AEG wasmachine

Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

6,0
Oude wasmachine was kapot en ik zocht iets dat zuinig is maar ook goed schoon wast, want daar had ik problemen mee met het oude apparaat. Dat bevalt ook goed tot nu toe maar helaas komt de was er heel verkreukelt uit.

Pluspunten

  • zuinig

Minpunten

  • was komt erg verkreukelt uit

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

L.c.degen 28-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stil

Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

8,0
Makkelijke bediening. Stil en drie keuzes om wasduur te verkorten. Een klein nadeel is dat toetsen werken met touch die heel gevoelig zijn foutje is dus zo gemaakt. Goed opletten dus maar topper

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Stil
  • Drie keuzes om wasduur te verkorten

Minpunten

  • Zgn tip/touch knoppen zijn heel gevoelig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Margot 21-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

0641863200

Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

9,0
AEG droger ook al jaren goed vandaar nu ook de wasmachine. Weinig geluid, veel programma keuze, startuitstel, tijd besparing optie is heel handig.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ikke 01-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

10,0
Snelle levering met 2 dagen
Makkelijk bedienbaar
Alles staat duidelijk aangegeven op de wasmachine
Maakt weinig geluid

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Makkelijk bedienbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D van den Berg 03-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

9,0
Duidelijke bediening van de wasmachine, lekker stil, veel variatie in wasprogramma’s, lekkere grote trommel

Pluspunten

  • Stil
  • Veel wasprogramma’s
  • Grote trommel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olivera 07-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Awesome washing machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

10,0
This washing machine totally meets my expectations. It can wash up to 8 kg which is perfect for families with kids. With 1600 touring the laundry is almost dry. And with 50 db of noise you don't even notice that it's working.The best thing is that you get a 10 years of guarantee for the motor ! I strongly recommend . I bought it via ao.nl and I am very happy with their service and you get 30 euros cash back ! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.E.P 25-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Slechte keuze ooit

Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

4,0
Erg lang uitgezocht wat voor een wasmachine ik zou nemen nu heb ik voor deze gekozen en wat een spijt!
Ik heb hem nu precies 2 maanden en is nu al kapot, ik kan het op geen enkele programma krijgen en de tip toetsen is ook waardeloos! Heb op dinsdag gebeld en op woensdag week later komt er pas een monteur.
De was komt er ook erg kreukelig uit!

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Goed
Goed

Reageer

Marlissa Noordegraaf 09-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede en gebruiksvriendelijke wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

8,0
Ik had voor mezelf een budget van rond de €500 voor een wasmachine. Tevens had ik een aantal eisen: stille wasmachine, 1600 tpm, 8kg en een gemakkelijke bediening. Nou, ik heb de perfecte wasmachine gevonden! Ik heb inmiddels al een paar wasbeurten verricht en elke keer dacht ik bij mezelf, heb ik de wasmachine wel aangezet? Zo stil dat de machine is! Zelfs met centrifugeren! Ook is de wasmachine super makkelijk in gebruik. De opties zijn duidelijk weergegeven op het scherm en alles spreekt voor zich. De wasmachine heeft een grote deur, wat het ideaal maakt om gemakkelijk de was erin te stoppen. Ik gebruik zelf vaak de knop ‘tijd besparen’ en het maakt niet uit welke optie ik dan gekozen heb, de was komt er altijd stralend uit! Al met al echt een top aankoop voor een fijne prijs!

Pluspunten

  • Stille wasmachine
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 01-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slecht product.

Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

1,0
Zoals ik al eerder in een review schreef deze machine deugd niet. Dit is onze derde (!) machine en die maakt veel te veel lawaai.
Dat deed de eerste ook; omgeruild; toen kwam no. 2 ; erg stil prettige machine, alleen hij ging niet meer uit, af aan. Na veel gepruts deed-ie het dan eindelijk. Nu hebben we machine no. 3; maakt ongelooflijk veel lawaai. En nu maar omgeruild voor een Bosch. Hoop doet leven

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

John 26-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Probleemmachine.

Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

1,0
Dit is onze tweede AEG in 1 maand. De eerste gekocht bij BCC; maakte teveel lawaai. Toen kwam de tweede; De aan/uit knop werkt niet goed. Veel gepruts om het ding aan de praat te krijgen. We zullen weer in actie moeten komen voor een andere machine. Slecht product!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Hanno 19-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hoog vulgewicht en zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

9,0
Nadat onze Siemens wasmachine na 11 jaar de geest gaf, op zoek gegaan naar een vervanger. Ik neigde weer naar Siemens deze het 11 jaar prima gedaan had. Mijn eisen aan een nieuwe machine waren:
- Hoog vulgewicht
- (Zeer) energiezuinig
- 1600 toeren

Echter een Siemens met deze specificaties was fors duurder dan deze AEG. Daarom toch maar gekozen voor AEG. Zeker geen spijt van, want de bediening is erg eenvoudig, de machine is zeer stil in vergelijk met onze vorige Siemens, heeft een grote trommel. Abolute aanrader!

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Grote trommel
  • 1600 toeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

lsmits 31-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening, goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

8,0
Het apparaat is goed te bedienen en wast goed schoon. Met name de aanpassing van de tijd wanneer je de trommel minder vol maakt, werkt goed. De "tiptoetsen" reageren niet altijd even goed.

Pluspunten

  • grote trommel
  • aanpassing van tijd bij minder was
  • pluspunt
  • pluspunt
  • pluspunt

Minpunten

  • reageren van de "tiptoetsen"
  • minpunt
  • minpunt
  • minpunt
  • minpunt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jessica 13-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

handige progamma's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

9,0
Veel programma's, grote opening, vul capaciteit 8 kg, centrifuge 1600 waardoor de was echt bijna droog is. Weinig last van het geluid. Ik ben erg tevreden met deze wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lilian 03-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze wasmachine gekozen, omdat het een grote deur en trommel heeft. Veel keuze in het programma. Keuze om de was tijd te verkorten. Een 30 minuten was, heel handig! Dus makkelijk in gebruik en een prima wasmachine.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Veel was keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fredfun 28-09-2017
  • Product paar weken in bezit

goeie wasmachine we zijn zeer tervreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

9,0
hele goede wasmachine wast goed hij is niet zo luidruchtig dus goed te doen hij is qua prijs/kwaliteit een goede keus geweest ik zou hem zo aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred bauman 28-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

prima schone en droge was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L6FB86IW

Algemene score

9,0
Betrouwbaarheid, en kwaliteit van schone was die door centrifuge heel droog wordt! De wasprogramma's zijn uitgebreid en tevens makkelijk te bedienen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews