Siemens WM14N030NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM14N030NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tevreden consument 1 24-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker snel, heel schoon, stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

10,0
De wasmachine wast snel (dmv het korte porgramma te selecteren), wast schoon en is bovendien ook nog eens stil.

Pluspunten

  • snel
  • schoon
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ella stoop 30-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Mooie wasmachine, veel programma keuzes.
Eenvoudig te bedienen.
Ter vervanging van de 17 jarige Miele 1600 toeren.
Nou hij doet niets onder, toerental oude Miele machine was 1600 en deze siemens is 1400 de was is nog droger gecentrifugeerd.

Pluspunten

  • 1400 toeren is prima door grotere trimmel
  • Eenvoudig
  • Zuinig in gebruik
  • Erg stil

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. van der W. 14-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi stukje techniek.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Mooi apparaat. Samen met de hierbij horende droger gekocht. Ik stap niet meer over van merk, wat een gemak. Stil, zuinig en er past veel in. Ik kan niet vertellen over programma's of zo, ik was zelf niet maar maar mijn vrouw doet dat. Ik hoor haar niet klagen dus dan zit het wel goed.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

w.zwakhalen. 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine siemens.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

10,0
je hoort haast niet dat hij aanstaat.echt n luxe .doet alles hoe t zijn moet.ben dan ook heel tevreden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 16-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

8,0
Voor deze wasmachine gekozen omdat we in ieder geval een goed, gevestigd en bekend merk wilden kopen. We zijn uiterst tevreden over de mogelijkheden op de wasmachine zoals de 'snel-wasjes'. Daarnaast maakt de machine weinig tot geen geluid wat uiterst prettig is.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • weinig tot geen geluid

Minpunten

  • niet op tijd programmeerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ella 21-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super machine, zeker voor z'n geld

Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Deze wasmachine gekocht ter vervanging van een Miele 1600 toeren.
De was zou droger uit deze wasmachine komen nou dat is zeker waar.
Gewoon een super wasmachine voor weinig geld, het bestaat nog.

Pluspunten

  • Stil
  • Wast schoon
  • Makkelijk te bedienen
  • Korte programma's in te stellen
  • Centrifiguur super

Minpunten

  • Centrifiguur progr. Duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein 29-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke en zuinige wasmachine die goed schoon wast. Ook ideaal voor kleine (eenpersoons)wasjes.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Veel mogelijkheden
  • Wast goed schoon
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Relatief lange wastijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

L. van Hoeven 09-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Zeer fijne, gebruiksvriendelijke wasmachine, enorm geruisloos zelfs bij het centrifugeren. Duidelijk display en keuze uit veel verschillende programma's.

Pluspunten

  • Verschillende programma's
  • Product doet wat het belloft

Minpunten

  • Instructieboekje is wat karrig qua uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leon 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat. Geruisloos en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Mooi apparaat. Geruisloos en makkelijk te bedienen. Heb meerdere apparaten van Siemens en ben daar zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

supperge makkelijke instelling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

10,0
Omdat we al een Siemens wasmachine hadden ,die werd nu 19 jaar. was de keuze op duurzaamheid snel gemaakt
nooit storing gehad, dus dan is de keuze snel gemaakt
Ook de eenvoudige bediening is super
we gaan weer voor de volgende 19 jaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KLAAS DOORN 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpele bediening alle funkties.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Gekozen om zijn:
* eenvoudige bediening van alle programma's en een mooi duidelijk overzicht daarvan.
* goede prijs kwaliteitsverhouding.
* zuinig energieverbruik.
* zeer goed passend kwa vormgeving bij andere Siemens apparatuur.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • zuinig in gebruik
  • goede prijs prijs en kwaliteitsverhouding.
  • passend in de lijn van andere Siemens apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

8,0
Goed was machenie maakt niet veel lawaai ik heb goede ervaring met Siemens de vorige was machie was ook goed de prijs voor deze wasmachiene is goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

andré 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpele programmakeuze, was goed schoon en droogt goed.

Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Ik heb deze wasmachine nu een maand en ik ben er erg tevreden over. Het kiezen van een programma is simpel, het geluidsniveau is goed en de was komt er schoon uit droog uit. Ik bedoel natuurlijk centrifuge-droog. De prijs/kwaliteitverhouding vind ik goed.

Pluspunten

  • redelijke prijs
  • wast goed
  • goede centrifuge
  • redelijk geluidsniveau

Minpunten

  • heb ik (nog) niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Harrie Bertrand 21-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn merkmachine van Siemens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
De was komt stralend fris uit mijn machientje.
Ik heb deze wasmachine gekocht op advies van mijn nichtje, die nog in de kleine kinderen zit!

Pluspunten

  • de vele menu's
  • was is goed droog
  • strijkt lekker weg

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Manon 05-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, makkelijk te bedienen en snel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

10,0
Super handige en stille wasmachine! Nu 2 weken in huis en nog geen enkel minpunt gevonden ! Je kunt zelfs bij elk programma kiezen hoe lang ie er over gaat doen!

Pluspunten

  • Stil
  • Snel
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin 05-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima keus! Echt een top wasmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Hele goede wasmachine voor een goed prijs en zonder teveel onnodige toeters en bellen! Ook prima kort programma voor wasgoed wat je alleen even hoeft op te frissen! Altijd Siemens wasmachines gehad naar volle tevredenheid! Dit is de tweede keer dat we een nieuwe kopen en dat onze oude naar een van de kinderen gaat die er dan ook nog een paar jaar mee kunnen wassen

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Ook kort wasprogramma mogelijk
  • Goede prijs voor een prima kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remus 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen, sil en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met verschillende wasprogramma's. Mooi digitaal display en zeer makkelijk te bedienen. Verschillende eco en speed standen, zuinig en stil. Super fijn apparaat. Erg blij mee!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Verschillenden wasprogramma's
  • Eco & speed stand
  • Zuinig
  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carla 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

8,0
Het is een super stille machine. Je hoort eigenlijk niet dat hij aanstaat, behalve bij het centrifugeren, wat logisch is.
Ik moet wel wennen aan de lange tijdsduur van de programma's in vergelijking met mijn 10 jaar oude Siemens.
Maar ik ga nog de programma's uitproberen met SPEED stand. wel vreemd dat je niet tijdens de was ziet op hoeveel toeren de centrifuge staat. (of ik moet iets in de handleiding gemist hebben?)

Pluspunten

  • Stil
  • eenvoudige bediening
  • prijs

Minpunten

  • toerental niet zichtbaar tijdens was
  • lange duur van programmas

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

karin 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

10,0
vertrouwde kwaliteit en eenvoudig te bedienen, vorige wasmachine was ook van siemens nooit problemen mee gehad, deze gaat nu naar een van onze kinderen, door ervaring nu weer gekozen voor siemens met eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arie Huijzer 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM14N030NL

Algemene score

9,0
Betreft wasmachine type WM14N030NL zeer tevreden over deze machine .Wast buiten gewoon schoon en is super stil en misschien wel het belangrijkste hij is erg energie ZUINIG.Het is een vervanging van een Miele wasmachine. Als je alles van te voren weet had ik hem veel eerder besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews