Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens WM14N030NL

8,6 Lees 10 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens WM14N272NL

vulgewicht
7 kg vulgewicht
energieklasse
A+++ energieklasse
energieklasse
A+++
Siemens WM14N272NL
8,0 (2)

Samsung WW70K4420YW

vulgewicht
7 kg vulgewicht
energieklasse
A+++ energieklasse
geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
Samsung WW70K4420YW
8,9 (8)

Siemens WM14N021NL

vulgewicht
7 kg vulgewicht
energieklasse
A+++ energieklasse
geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
Siemens WM14N021NL
8,5 (13)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Owen 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine weer voor Siemens gekozen,met een goede prijs, grote vulopening,maakt weinig lawaai en veel keuze in programma's.

Pluspunten

  • stil
  • grote trommel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Leon 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijs kwaliteitsverhouding zeer goed, is niet te groot
past goed bij de droger, uitleg is heel makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A v. d.Nouwland 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
min oordeel over een Siemens wasautomaat is al jaren een zeer geschikt huishoudelijk apparaat voor veelvuldig gebruik

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Siemens WM14N030NL 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens WM14N030NL met duidelijke touchscreen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De wasmachine heeft een up-to-date uitstraling en is zeer gebruiksvriendelijk. Het verloop van het wasprogramma wordt goed aangegeven op de display. Het apparaat biedt diverse wasprogramma's, is zelfs bij centrifugeren vrij stil en verdient alleszins de A+++ status. De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H rolffs 05-12-2016 Product paar weken in bezit

fijne grote opening ,makkelijk te bedienen ben er blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij is duidelijk , goed merk, energie besparend,
was is goed droog, dus hoeft niet zolang in droger.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Max Nagel 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

installatie op 26nov2016

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
de machine draait op dit moment en bevalt tot nu toe. Geluidsniveau is goed ( redelijk stil). Bij centrifugeren wel wat meer geluid ( iets lawaai maar beter dan m'n oude machine/Zanker)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 24-11-2016 Product paar maanden in bezit

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voldoet aan de verwachtingen en makkelijk in het gebruik.
Is relatief stil en opgebouwd uit goede materialen.Aanbevolen ja dat zeker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 18-08-2016 Product paar dagen in bezit

Muis stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zo'n fijne machine hij is muis stil geen slapen loze nachten meer !!
Ook fijn dat het apparaat gebruiksvreindelijk is geen poespas met 100 standen maar gewoon simpel !! Super blij met de korte stand van 15 min en hij is nog zuinig ook ! Wat wil een mens nog meer .
Kort om blij blij blij 😃

Pluspunten

  • Korte stand
  • Super stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan van Hest 01-08-2016 Product paar dagen in bezit

wasmachine wm14n030nl

Algemene score

8,0
eerste indruk goed ,en bijna geruisloos. Mooie vormgeving met een makkelijk bedieningspaneel, en tevens met een IQdrive motor.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 17-07-2016 Product paar weken in bezit

Uitstekend

Algemene score

10,0
Geweldige wasmachine, had ik veel eerder moeten aanschaffen. Fijn dat er verkorte progamma's opzitten.
Was is zeer schoon en fris. Nogmaals geweldige wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer