Siemens WM14N030NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht
Kleur(en)
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 29 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tevreden consument 1 24-02-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker snel, heel schoon, stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine wast snel (dmv het korte porgramma te selecteren), wast schoon en is bovendien ook nog eens stil.

Pluspunten

  • snel
  • schoon
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.van den berg van muijen 09-10-2017 Product paar weken in bezit

pas anderhalve maand in bezit bevalt zeer goed.

Algemene score

8,0
Deze machine is stiller dan de oude siemens,moet wel wenen aan de lange was tijden.de tijd moet uitwijzenof deze machine ook 12 jaar mee gaat??.

Pluspunten

  • stil
  • wast shoon

Minpunten

  • nog niets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cplace 25-09-2017

Zo schoon....zo stil

Algemene score

10,0
Na het lezen van allerlei recencies bewust voor deze wasmachine gekozen. Het resultaat is boven verwachting! Stil, schoon....strakke vormgeving...vele opties.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Essink 24-09-2017 Product paar weken in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine voor een geweldige prijs. Zeer stil. Mooie actie van Media Markt. Zeer tevreden. Goede service met brengen en montage. Zeer behulpzaam.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Veel wasprogrammas

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos1987 24-09-2017

Super apparaat

Algemene score

10,0
Heb deze fijne wasmachine op 4 september 2017 gekocht. Inmiddels al heel wat wasjes mee gedraaid. Hij is super stil. Moest in het begin luisteren of hij echt wel aan stond. Bediening is gemakkelijk en vooral het programma met korte wasje is heel gemakkelijk. Komt er allemaal heerlijk schoon uit. Ik raad dit product zonder aan.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jan 18-09-2017 Product paar dagen in bezit

Geruisloze wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer geruisloze wasmachine die doet wat hij moet doen: schoonwassen en goed centrifugeren.
De machine is makkelijk te bedienen en er zitten geen programma's op die je eigenlijk toch nooit gebruikt

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Katoenprogramma duurt wat langer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jadi 13-09-2017

Zeer zuinig, en super stil

Algemene score

10,0
Ben er echt super tevreden. Onze oude Siemens was echt een oudje (16jaar). Hoop dat deze ook zolang meegaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

joep wanders 11-09-2017

Uitstekend

Algemene score

10,0
Ik heb ook hiervoor al een Siemens droger en een Siemens wasmachine gehad en deze zijn mij zo goed bevallen , dat ik zonder aarzelen toen mijn oude wasmachine het liet afweten , naar een nieuwe Siemens ben gaan zoeken , overigens wel een zonder koolborstels , dit uit overwegingen van minder slijtage en dus betrouwbaarheid .
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

r berden 14-08-2017

fijne stille wasmachine

Algemene score

10,0
ik heb deze siemens gekozen omdat mijn vorige siemens het na 15 jaar had begeven dus was de keuze makkelijk gemaakt weer een siemens wasmachine
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

thea 2 03-07-2017

Zeer stille machine

Algemene score

8,0
Ik heb hem nu een week,Hij is zeer stil maar de was is nog wel nat als hij klaar is.
Voor de rest een prima machine.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Coby123 12-06-2017

Prima wasmaschine.

Algemene score

10,0
Drie weken geleden Siemens wasmachine gekocht,en ben er erg blij mee.uitstekend wasresultaat ,,moderne bediening ,mooie display met tijdsweergave,en kg wasgoed wordt vermeld.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

markwierdeman 11-06-2017

Mooi, stil, goed, maar niet heel accuraat

Algemene score

8,0
Wasmachine is nu een maand in gebruik en ik ben ronduit tevreden over de stilte en snelheid van het draaien van wassen. De was komt er ook redelijk droog uit, dus het centrifugeren gaat boven verwachting goed. Enige nadeel so far is dat de aftellende timer niet zo accuraat is. Op het moment dat ie aangaf nog 9 minuten nodig te hebben, deed hij er in werkelijkheid nog 25 minuten over, waardoor ik de laatste bus naar mijn vriendin miste.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

ykoorevaar 04-06-2017

Solide

Algemene score

10,0
Het ronddraaien van de trommel alleen al, zo degelijk voelt dat aan in vergelijking met mijn vorige wasmachine
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Ixchell 02-06-2017

Geweldige kenmerken

Algemene score

10,0
Heb 2,5 week terug een Siemens wasmachine gekocht en ben hier super tevreden mee.
Doet mijn was in minder tijd en heeft toch een super schoon resultaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jeannet46 28-05-2017

Siemens for ever

Algemene score

8,0
Enkele weken geleden deze wasmachine gekocht ter vervanging van de Siemens wasmachine, die het 18 jaar heeft volgehouden. Mijn vrouw is er zeer tevreden mee. Het wast als altijd en er zijn weer nieuwe opties bij, die eenvoudig te begrijpen zijn. Soms zeggen ze er zijn wel betere, maar dan is het vast geen Siemens!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Smeets 28-05-2017

eigenschappen niet zo super!

Algemene score

6,0
Vorige week gekocht. Wasprogramma's duren langer dan mijn vorige machine, hij maakt ook meer geluid bij het water pakken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Astrid 23-01-2017 Product paar weken in bezit

Top wasmachine 7 kg wassen van Siemens!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige wasmachine van Siemens voor het wassen van 7 kg wasgoed, oude wasmachine was stuk ook een Siemens 6 kg 9 jaar meegedaan. Deze is erg stil zelfs met centrifugeren. Prijs/kwaliteit vind ik oke. Ik zou hem graag aan willen raden om deze te kopen!!!

Pluspunten

  • Stil
  • zelfs bij centrifugeren
  • makkelijke bediening.
  • Instructieboekje duidelijk omschreven.

Minpunten

  • Boekje kost veel tijd om door te lezen
  • Zware wassen duren wel lang!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Owen 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine weer voor Siemens gekozen,met een goede prijs, grote vulopening,maakt weinig lawaai en veel keuze in programma's.

Pluspunten

  • stil
  • grote trommel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Leon 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prijs kwaliteitsverhouding zeer goed, is niet te groot
past goed bij de droger, uitleg is heel makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A v. d.Nouwland 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
min oordeel over een Siemens wasautomaat is al jaren een zeer geschikt huishoudelijk apparaat voor veelvuldig gebruik

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews