Siemens WM14N030NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tevreden consument 1 24-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker snel, heel schoon, stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine wast snel (dmv het korte porgramma te selecteren), wast schoon en is bovendien ook nog eens stil.

Pluspunten

  • snel
  • schoon
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 16-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor deze wasmachine gekozen omdat we in ieder geval een goed, gevestigd en bekend merk wilden kopen. We zijn uiterst tevreden over de mogelijkheden op de wasmachine zoals de 'snel-wasjes'. Daarnaast maakt de machine weinig tot geen geluid wat uiterst prettig is.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • weinig tot geen geluid

Minpunten

  • niet op tijd programmeerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam Nieboer 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendeliijke en stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke en stille wasmachine. Duidelijke display waarop het wasprogramma, toerental van de centrifuge en de resttijd af te lezen is. Naast dat de wasmachine van diverse wasprogramma's is voorzien die gemakkelijk zijn te kiezen, is ook zeker de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • stil
  • diverse wasprogramma's (17)
  • prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 06-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke bediening, lekker stil en een overzichtelijk display.
Zeer stille machine ook tijdens centrifugeren.
Alles wat nodig is is meegeleverd.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Stil
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

E.H. Schreuders-Joseph 03-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zuinig energieverbruik type A***

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik schrijf dit review d.d. 2 mei dat deze wasmachine bij mij werd bezorgd en verwacht dat het langer meegaat dan de aangekondigde 3 jaar garantie. Heb een tijdje bij mijn dochter en haar gezin gewoond die een Siemens- wasdroger en wasmachine in gebruik had. Haar wasmachine begaf het na 17 jaar doch de wasdroger doet het nog uitstekend (gaat zijn 19e jaar in). Zorgvuldig om te gaan met een machine of apparaat werpt zijn vruchten af : onderhoud is behoud, zogezegd tenzij er een fabrieksfoutje in het apparaat zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert Durlinger 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Wasmachine Coolblue

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is heel gebruiksvriendelijk en zuinig.
Ervaring met deze machine al reeds gehad bij mijn moeder.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • zuinig met water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 19-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasmachine is stil en zeer zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ben tot nu toe zeer tevreden over deze wasmachine. Hij is stukke stiller dan onze vorige siemens en gebruikt ook minder water. wasresultaat is zoals men van een siemens mag verwachten: goed!

Pluspunten

  • stil
  • gebruikt weinig water

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wgroentje 13-04-2018

Wasmachine met duidelijke aanwijzing

Algemene score

10,0
Een wasmachine die zelf ouderen kunnne bedienen zonder al te veel moeite. ze had een wasmachine die ruim 20 jaar oud was en nu deze. Er kan weinig fout gaan, makkelijk te bedienen en de was komt er droog uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

WdW 11-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille machine

Algemene score

8,0
Deze Siemens is veel stiller dan onze oude machine van 13 jaar. Ruime keus aan programma's. Wast goed schoon en spoelt goed. Programma van 60 graden duurt wel wat lang.

Pluspunten

  • stil
  • ruime keus programma's

Minpunten

  • wasprogramma 60 graden duurt lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan65 06-04-2018

Top apparaat

Algemene score

10,0
Ik heb al wat wasmachines gehad, maar dit is de eerste die niet de keuken inloopt tijdens het centrifugeren.
De eco mode is ideaal, scheelt veel tijd en energie en de was is net zo schoon. En maakt weinig geluid.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gezin in Breda 25-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte wasmachine met super veel was-opties.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is echt een perfecte wasmachine. Zoveel verschillende wasprogramma's voor een goede prijs. Groot voordeel is de iQdrive motor, met 10 jaar garantie (na registratie). En.....super stil en zuinig.

Pluspunten

  • veel wasprogramma's
  • iQdrive motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S.N. 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie machine , grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
wasmachine doet rustig zijn werk , heet veel mogelijkheden , maakt weinig geluid met centrifugeren .

Pluspunten

  • Stil
  • Trilt zeer weinig tijdens centrifugeren.

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

theosavenije 10-12-2017

Beste koop

Algemene score

10,0
We hebben deze wasmachine 2 weken gelden gekocht en bevalt uitstekend.
Het is een stille machine met zeer veel programma's.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

DannyB 03-12-2017

TOP Apparaat

Algemene score

10,0
Wij hebben deze wasmachine nu twee weken in ons bezit en zijn uitermate tevreden over deze wasmachine. Bediening is zeer eenvoudig, kan kiezen voor een korte was.
Kortom een gelukkige eigenaar van deze wasmachine
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Theo Savenije 02-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze Siemens wasmachine gekocht omdat onze Whirlpool van 15 jaar oud aan vervangen toe was.
Black Friday gaf de doorslag. We hadden een budget van 400 Euro en konden kiezen uit een Bosch, een Whirlpool en een Siemens.

Pluspunten

  • stille machine
  • gunstige prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j.van den berg van muijen 09-10-2017
  • Product paar weken in bezit

pas anderhalve maand in bezit bevalt zeer goed.

Algemene score

8,0
Deze machine is stiller dan de oude siemens,moet wel wenen aan de lange was tijden.de tijd moet uitwijzenof deze machine ook 12 jaar mee gaat??.

Pluspunten

  • stil
  • wast shoon

Minpunten

  • nog niets

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cplace 25-09-2017

Zo schoon....zo stil

Algemene score

10,0
Na het lezen van allerlei recencies bewust voor deze wasmachine gekozen. Het resultaat is boven verwachting! Stil, schoon....strakke vormgeving...vele opties.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Essink 24-09-2017
  • Product paar weken in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede wasmachine voor een geweldige prijs. Zeer stil. Mooie actie van Media Markt. Zeer tevreden. Goede service met brengen en montage. Zeer behulpzaam.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Veel wasprogrammas

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos1987 24-09-2017

Super apparaat

Algemene score

10,0
Heb deze fijne wasmachine op 4 september 2017 gekocht. Inmiddels al heel wat wasjes mee gedraaid. Hij is super stil. Moest in het begin luisteren of hij echt wel aan stond. Bediening is gemakkelijk en vooral het programma met korte wasje is heel gemakkelijk. Komt er allemaal heerlijk schoon uit. Ik raad dit product zonder aan.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jan 18-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geruisloze wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer geruisloze wasmachine die doet wat hij moet doen: schoonwassen en goed centrifugeren.
De machine is makkelijk te bedienen en er zitten geen programma's op die je eigenlijk toch nooit gebruikt

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Katoenprogramma duurt wat langer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews