JVC GZ-V515BEU zwart

Specificaties
Optische zoom
18 x
Beeldstabilisatie
Ja
Megapixel
3,32
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 146 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC GZ-V515BEU zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

stein73 05-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,8
Slechts enkele dagen in mijn bezit, maar eerste indruk is goed. Had hiervoor een JVC GZ-MS215SE. Na 3½ jaar, gek genoeg, al kapot. JVC klantenservice gebeld en zouden probleem nazoeken, nooit meer iets van gehoord - minpunt ! Wij zijn huis-tuin- en keukenfilmers en daar is de nieuwe ook prima voor geschikt zo op het eerste gevoel. Mensen met grote/grove vingers zullen moeite hebben met de touchscreen. Kleine camera, makkelijk mee te nemen met LED-lamp. lijkt prima geschikt voor het gewone filmwerk.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Elienepien 26-03-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Erg leuke camera. Hij is alleen wat klein. Het had opzich iets groter gemogen. Handig dat er een SDkaartje in kan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

hilmos 13-03-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Weliswaar nog niet geheel uit kunnen proberen. Echter tot nu toe kan ik zeggen, een zeer handzame camera, makkelijk te bedienen, lichtgevoelig waardoor een videolamp slechts nodig zou zijn in zeer slechte en/of donkere omstandigheden. In het begin even wennen wat het gewicht betreft. (heb vanaf 2005 de GR-DF540E gehad)
Deze heb ik nu vervangen i.v.m. het gemak van de opslag. Hoef nu geen bandjes meer te gebruiken (wellicht af en toe).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A. 007 16-02-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Een fijne compacte camera van hoge kwaliteit. Met de extra accu kan ik lekker lang filmen. De bijgeleverde gebruikdhandleiding is wel zeer beperkt. Ik hoop er veel plezier van te hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

nathalie1974 02-02-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Super handig apparaat geluidskwaliteit is goed en beeldkwaliteit is zeer mooi via wifi makkelijk je film terug tekijken op de televisie, zeer veel mogelijkheden makkelijk in gebruik en super mooi klein formaat om zo in je handtas mee te nemen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kwaliteitsmanager 21-11-2013
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
perfecte camera, goed beeld, goed geluid, simpele bediening. Alleen moeite met uploaden via Pinnacle. Misschien is en ander tool beter.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wmzomer 16-10-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Handig en klein. Goede prijs en wat je krijgt verhouding. Mooi vorm gegeven. Werktgoed bij het opnemen van een paardenwedstrijd binnen met slecht licht.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MatroosTDE 06-10-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Erg fijn en simpel te bedienen apparaat, met vele mogelijkheden, ook goede beeldkwaliteit bij het filmen in een onderbelichte omgeving

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

naamkwb 20-08-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
licht gewicht van de camera, compact model, heel scherp beeld en ook mooie kleuren, duidelijke keuzemenu's, sterke accu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leeletni 06-08-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,5
nu een maand in bezit. alleen weet ik nog niet hoelang deze meegaat.(daarom degelijkheid een 6). maakt bij het openen van het display een tikkend geluid (alleen als everio in het display verschijnt). maar dit hebben meerdere toestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Gustaaf53 05-08-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Juiste keus gemaakt met deze GZ-V515. Het is een mooie handzame camera en vooral de beeldkwaliteit is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JVC MK 31-07-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Net binnen gekregen. Eerste ervaring zijn erg positief. Een mooi klein model en stevige camera met veel functionaliteiten.


Pluspunten:
-Optische beeldstabilistatie (OIS). Ivm groot zoom bereik erg handige functie
-slow motion recording
-Time elapse recording
-WIFI functionaleit icm smartphone
-groothoek lens
-goede handleiding en video's op de website en youtube


Minpunten:
-Als je grote handen hebt is dit model wellicht wat te klein
-Touchscreen niet reageert niet altijd even soepel. Soms moet je wat harder drukken/tikken.
-Wordt erg warm bij gebruik icm WIFI

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rikkiwa 25-07-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Geluidskwaliteit: alleen beetje last van ruis bij veel wind
Beeldkwaliteit: HD !! Super ! Wat een verschil met mijn vorige camcorder !
Mogelijkheden: méér dan voldoende voor de meeste gebruikers. Op automatische stand, prima resultaat. Voor de liefhebbers zijn er nog veel meer mogelijkheden.
Gebruiksgemak: ik erger me aan de vlekken op het touchscreen, maar wat wil je: op zo'n klein toestel is er geen plaats voor knopjes
Vormgeving: supercompact, past in elke handtas - wel even wennen. Iets dikker, ronder was misschien nog beter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kwaliteitsmanager 21-07-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Een kleine handige camera, die makkelijk is mee te nemen. De camcorder heeft een perfect beeld, ook waarneembaar op het LCD scherm, en geluid. Teven beschikt het apparaat oever een ineressante zoom. Kortom een perfecte camera voor een percte prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascalberghout 17-07-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
superfijn licht en compact toestel. beeldkwaliteit is echt super, evenals de snelheid van het inzoomen.

kortom een super toestel voor een beschaafde prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam535353 13-07-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
prachtig toestel voor zijn prijs met scherpe beelden en goed in de hand liggend,ik ben zeker geen proffesioneel gebruiker maar het toestel voldoet aan al mijn verwachtingen,ik zou het iedereen aanraden !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RingoStar 11-07-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Onlangs de jvc camcorder gekocht. De camcorder voelt solide en handzaam aan. Verder werkt de camcorder eenvoudig, met bovengemiddeld beeld- en geluidskwaliteit. Het gebruik van SD-kaartjes vergemakkelijkt het gebruik extra. Kortom, ik ben tevreden met deze camcorder.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quantro 08-07-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Over de degelijkheid kan ik na enkele dagen geen uitspraak doen, ik heb hier een 7 voor gegeven gezien ervaringen uit het verleden met JVC. Het beeld en geluid zijn meer dan prima, ik heb ze een 10 gegeven, uiteraard zijn er camera's op de markt die beter zijn, maar in deze prijsklasse ga je geen betere vinden!!! Mogelijkheden, gebruiksgemak en vormgeving krijgen ook een 10, in vergelijk met Canon en Sony ervaar ik deze 3 punten als beter bij JVC. Voor wat betreft vormgeving, blijft een kwestie van smaak, maar hij is compact en voelt degelijk aan, niet als een plastic prul.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lepaien 06-07-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Uitstekende prestaties voor een krap budget! Zeer tevreden!
Zeer effectieve optische beeldstabilisatie, grote optische zoom. Kleurweergave geweldig. Time Lapse-functie en vertraagde handig voor bluffen effecten ...
Kleine tekst: kwaliteit touchscreen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

lepaien 06-07-2013
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Uitstekende prestaties voor een krap budget! Zeer tevreden!
Zeer effectieve optische beeldstabilisatie, grote optische zoom. Kleurweergave geweldig. Time Lapse-functie en vertraagde handig voor bluffen effecten ...
Kleine tekst: kwaliteit touchscreen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews