Philips NT5180/15

Specificaties
Toepassing
oor, snor, wenkbrauw, bakkebaard
Type/soort
precisietrimmer
Kleur(en)
zwart, blauw
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips NT5180/15 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Backermans 14-08-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Handig in etui op te bergen apparaat, dus ook makkelijk mee te nemen. Met nagelschaartjes, een pincet, een schaartje en twee opzetstukjes om je wenkbrauwen bij te werken heb je een compleet setje om jezelf 'bij te werken'. De nosetrimmer doet heel makkelijk en goed z'n werk. Ook doet ie goed in de hoekjes z'n werk. Wat ik vooral handig vind zijn de opzetstukjes om mijn wenkbrauwen bij te werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W 03-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ineens kapot

Geschreven voor: Philips NT5180/15

Algemene score

1,0
Eerste paar keren deed ie het goed , op een dag ineens kapot .
Heb een nieuwe batterij erin gedaan ... nog steeds kapot.
En heb hem ook volgens de gebruiksaanwijzing schoongemaakt dus daar kan t ook niet aan liggen.
Kan hem niet meer ruilen want ben de bon kwijt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jjanse88 25-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
De Philips 5000 serie NT5180/15 nu een paar weken in huis, en bevalt goed.
Geen last van trekkende bewegingen, de eerste keer is het ietwat onwennig maar na een paar te hebben gebruikt stelt het niet veel meer voor.
1000x beter dan met een pincet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Honda78 14-08-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Eenvoudig in gebruik. Licht in de hand en makkelijk te gebruiken. Geen last van trekkende haren. Goed apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

allestester 13-08-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Erg gebruiksvriendelijk en meerdere scheerfuncties zijn mogelijk met deze trimmer. Door zijn vorm is hij te gebruiken voor het verwijderen van een veelvoud aan lichaamsbeharing. Is geleverd met een mooi tasje met nog enkele handige items.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

edwin.hat 29-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
De neustrimmer al een paar keer gebruikt,de neustrimmer is heel handig in gebruik.
Ik heb al eerder wat neushaar trimmer gekocht maar dan was je langer bezig dan met een schaar.
Wat ook reuze handig is dat je de kop zo kan afspoelen.
ben er heel gelukkig mee!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jupy78 29-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Goed degelijk apparaat. Door de gebogen kop kan je makkelijk over al bij. En zit in handig opberg hoesje bij. Doet goed wat hij moet doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Joesem01 27-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Handig en goed werkend apparaat. Verwijderd alle haartjes pijnloos. Inclusie een handige manicureset.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Georgsee 24-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Ik heb afgelopen week via onderzoekbureau The insider de neus trimmer NT5180/15 ontvangen en al een paar keer gebruikt.
Het is een goede, pijnloze en makkelijke neustrimmer die makkelijk de neusgaten onthaard, het is de beste neustrimmer die ik tot nu toe gebruikt heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smgertjes 24-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Eindelijk de easy Travelkit binnen. Een fantastisch klein apparaatje dat heel makkelijk in elke toilettas past. Hij staat te boek als als neustrimmmer maar ook ideaal te gebruiken voor oren en zelf de lange wenkbrouwharen neemt hij heel gemakkelijk mee. Nog een voordeel is dat hij niet plukt aan de haren en ook geen huid meeneemt. Zonder wondjes haarvrij! Erg content!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer