• Best Reviewed mrt 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 74 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIS260ZT op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Adrie 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nvt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

8,0
Deze inductie kookplaat is een vervanging van onze Etna gaskookplaat.
We hadden eerst gekozen voor een ander merk, maar de levertijd was enkele maanden.
Onze leverancier kwam met deze kookplaat als alternatief.
Vandaag geïnstalleerd en gebruikt.
Werkte perfect, geen aangebrand eten.
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

c**a@h**l.com 06-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig toestel

Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Prachtig en zeer goed toestel, het is een sieraad in je keuken en heb er heel plezier van.

Pluspunten

  • Mooi toestel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

s**e@e**s.nl 04-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop: ETNA KIS260ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
Aanhoudende stijging gasprijs heeft uiteindelijk de doorslag gegeven om over te stappen op inductie, mede door het strakke design gekozen voor dit type van Etna. Bijkomend voordeel: de zonnepanelen leveren grotendeels de stroomvoorziening. Win-win situatie.
Geen verdere aanpassingen aan het stopcontact omdat dit een 1-fase (normale randaarde stekker) aansluiting is, scheelt kosten elektricien. Product wordt "stekker-klaar" geleverd in goede en nette verpakking.
Inbouwbeschrijving doorgenomen en een kleine aanpassing in het aanrechtblad gemaakt zodat een en ander goed past.
Aansluiten van deze inductiekookplaat is verrassend simpel, stekker in het stopcontact (1 fase) en klaar!
Werking is eenvoudig en het is snel onder de knie. Ventilator draait keurig op de achtergrond, is beslist niet hinderlijk.
Makkelijk schoon te maken door het strakke design.
Met de online registratie van het product 3 jaar extra garantie, 5 jaar in plaats van 2 jaar.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk (zelf) te plaatsen
  • Eenvoudige aansluiting
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 05-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij begrijpen gezien de gasprijs nu de overstap naar inductie maar al te goed. Leuk om te lezen dat deze Plug & Cook kookplaat je hierbij uitkomst heeft geboden. Bedankt voor de mooie uitgebreide review met maximale score. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee.

Wij wensen je nog vele jaren van kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

p**g@g**l.com 04-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOPPER!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
Het apparaat is gemakkelijk te installeren doordat het gewoon in het stopcontact kan. Het water kookt snel en door de timer op de kookplaat slaat het automatisch af. Het voordeel is dat je de pan gewoon kan beet pakken zonder je pannenlappen of je vingers te verbranden, wat bij mijn oude gasfornuis vaak wel het geval was. Schoonmaken is een makkie, geen pitten meer poetsen!!!! Mijn huidige pannen kon ik gewoon gebruiken, zelfs de wat oudere koekenpannen. Met deze kookplaat lijkt het of ik meer ruimte in mijn keuken heb gekregen. De warmhoudfunctie is ideaal als je iets hebt wat al klaar is en je nog even moet wachten tot het andere eten gekookt is. Heel erg tevreden over deze kookplaat. Ook het registreren van de (3 jaar) extra garantie was eenvoudig.

Pluspunten

  • Oude pannen kunnen gebruikt worden
  • Timerfunctie werkt ideaal bij het koken van eieren
  • Gemakkelijk aan te sluiten
  • Geen gaspitten meer schoonmaken

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 05-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze uitgebreide review te schrijven. Een maximale reviewscore, geen minpunten en als omschrijving "Topper" daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee. BEdankt voor je enthousiasme.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Webcare ETNA

Reageer

Ruud 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ik ben zeer tevreden over deze inductiekookplaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Het is een mooie kookplaat. Strak en overzichtelijke en duidelijke tiptoetsen. Het installeren is eenvoudig. 3 jaar extra garantie bovenop de 2 jaar krijg je als je je product registreert. Even wennen van gas naar inductie, maar eten is veel eerder warm/klaar. Voor 3 pitten zeker krachtig genoeg.

Pluspunten

  • mooi vormgegeven
  • prijs/kwaliteit
  • overzichtelijk
  • makkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-07-2022

Beste Ruud,

Wat een leuke review om te lezen, bedankt!
Het mooie design valt natuurlijk meteen op, het oog wil ook wat!
Fijn dat ook het gebruik jou zo goed bevalt!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

M**E@H**L.COM 28-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
gister besteld vandaag er op gekookt.
klik klik en klaar is de instalatie.
werkt hardstikke simpel qua bediening.
ook al is t maar 230volt werkt prima met 3 pannen dr op.
goede vervanger van mn gastoestel.

Pluspunten

  • zo geinstalleerd
  • werkt ook goed met 3 of 4 pannen tegelijk
  • geen dure verbouwing voor meer fasestroom

Minpunten

  • geen idee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn dat de installatie zo soepel verliep en leuk om te lezen dat u tevreden bent met het gebruiksgemak van de kookplaat.
Wij wensen u nog veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

t**t@k**l.nl 27-06-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Super apparaat,mooi design,makkelijk te bedienen, en schoonheid houden, ben 9ok blij met de kinderbeveiliging
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en mogelijkheden van de inductiekookplaat.

We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

u**k@g**l.com 26-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Had ik veel eerder moeten aanschaffen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

8,0
Ziet er heel strak uit ,
makkelijk aansluitbaar voor iemand die niet technische is ,stekker gewoon in stopcontact en hij doet het.
Ook makkelijk in gebruik je hoeft er niet voor geleerd te hebben of eerst een uur de gebruiksaanwijzing te lezen
Makkelijk schoon te maken
Ben er super blij mee ,zeker een aanrader

Pluspunten

  • Gebruiks vriendelijk
  • Makkelijk te installeren
  • Goedkoper dan gas

Minpunten

  • Kan er even geen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met jouw aankoop, dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je vele jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Dorus 25-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
De kookplaat is makkelijk te monteren en aan te sluiten, de bediening is simpel en duidelijk. De gebruiksaanwijzing is duidelijk. De plaat ziet er mooi strak uit en is niet duur.

Pluspunten

  • Gewone stekker 220volt
  • mooi afgewerkt

Minpunten

  • geen zover

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste Dorus,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en mooie beoordeling😊. Fijn om te lezen dat de kookplaat bevalt en je deze aanraadt voor andere.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

y**g@h**l.nl 25-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Mooie en erg fijne kookplaat. Doet wat het moet doen. Het is ergfijn dat je niet een speciale stekker moet aanschaffen

Pluspunten

  • Snel in gebruik
  • Normale stekker
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat de inductiekookplaat naar behoren werkt.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j**f@i**d.com 24-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

8,0
Vandaag voor het eerst gekookt op onze nieuwe inductiekookplaat.
Wat was dat supersnel klaar!
Zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Supersnel warm
  • Stekker erin en koken maar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de inductiekookplaat en deze aanraadt voor andere.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

m**e@g**l.com 24-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hoe fijn kan een Kookplaat zijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
Vandaag helemaal blij met ons eerste bliepjes ..... :) onze eerste inductie kookplaat geweldig, water gekookt in een pannetje, tja hoe vrolijk kun je daar van worden.

Nou heeeeel vrolijk, zo snel er gaat een nieuwe wereld voor je open nu dus aan de kook een aanrader en hij is nog mooi ook !!

Wat wil je nog meer ..... een oven dus tot de volgende keer.

Pluspunten

  • uitstraling
  • eenvoudige bediening
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met jouw aankoop, dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

t**x@g**l.com 24-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt geweldige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Eergisteren (21-06-2022) de Etna KIS260ZT inductiekookplaat besteld.
Ik wil op inductie gaan koken omdat ik dan geen gas meer gebruik om te koken.
Voor deze kookplaat gekozen omdat deze wat afmeting betreft gelijk was aan mijn oude ETNA gaskookplaat en hij op 1 fase werkt.
Gisteren geleverd en meteen gemonteerd.
Het monteren was niet meer werk dan de oude eruit halen, wat langer duurde dan de nieuwe installeren.
Installeren was echt plug en play. In de nis laten zakken en de stekker in de stroom en klaar.
Uitgeprobeerd met in pannen water koken. Het bedienen van de kookplaat is kinderwerk.
Ook nog kookwekkers op alle 4 de pitten.
Het zal wat uitzoeken worden wat de 1 fase aansluiting aankan. Geen magnetron of waterkoker gelijktijdig met de kookplaat. Maar dat was vooraf bekend.
Vanavond voor het eerst gebruikt en alles probleemloos gekookt. Aardappels, kipfilet en broccoli.
Voorlopig geen problemen.

Pluspunten

  • Montage
  • Bedieningsgemak
  • Geen gas nodig
  • Op 1 fase inductiekoken
  • Modern uiterlijk

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie, uitgebreide review. Leuk om te lezen dat je opnieuw voor ETNA gekozen hebt, ook nu je bent overgestapt van gas naar inductie koken. Het doet ons goed dat wij deze overtap op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je nog vele jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

l**s@g**l.com 22-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stop met elders te zoeken , dit is hem !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
gemakkelijk om te plaatsen + stekker erin en klaar !!!
minpunt = de bedieningsknoppen zijn niet goed zichtbaar voor iemand met zichtprobleem .
grote plus = prijs / kwaliteit onklopbaar en bovenal een mooi design .
grootste en aangename verrassing = 5 jaar gratis garantie all- in .
dus geen supplement te betalen voor uitgebreide garantie zoals aanbevolen in andere merken en winkels .
werkt zoals het hoort , perfect !!!

Pluspunten

  • is echt goed
  • mag gezien worden

Minpunten

  • bedieningsknoppen , zichtbaarheid kan beter
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Installatie is inderdaad een fluitje van een cent met plug en play! Wat fijn om te lezen dat het design bevalt en dat je tevreden bent met het gebruik van de kookplaat.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

g**s@h**l.com 22-06-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
Geweldige inductie kookplaat, plug en play. Lekker eenvoudig en geen gasverbruik meer in deze tijd 😁
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10, wow! Bedankt voor deze review. Wat leuk om om te lezen dat je bij de overgang van gas naar inductie hebt gekozen voor ETNA. Plug en play, makkelijker kan het inderdaad niet.
Wij wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

j**e@g**l.com 22-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima inductie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

8,0
werkt perfect. Enige verbetering zou zijn als hij wat minder geluid zo maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze review. Fijn om te lezen dat de inductiekookplaat naar behoren werkt.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

s**5@g**l.com 19-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tot nu toe een top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik van het gas af wil en ben op internet aan het zoeken gegaan voor een inductie kookplaat en kwam bij Etna uit omdat de reviews positief waren en ook omdat het een een fase aansluiting was en omdat ik geen drie fase aansluiting heb kwam dit product op nummer één.ik heb hem nu een tijdje in gebruik en kan zeggen geen spijt van je hebt de functies zo door hoe alles werkt dus ik vind dit een goed product om het als alternatief te gebruiken om van het gas af te willen.Het enige minpunt is dat als je alle pitten te gelijk aan hebt dat hij het vermogen verdeelt over de vier pitten,maar ik vind dat niet storend en hoe dikwijls komt het voor dat je al de pitten tegelijk nodig hebt.dus ik zeg een top product.En tot slot als je het product gratis registreert bij Etna krijg je drie jaar extra garantie.dus Etna staat achter haar producten.

Pluspunten

  • Plug en play
  • Duidelijk gebruiksaanwijzing
  • Snelle inbouw

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze uitgebreide review te schrijven.
De overstap van gas naar inductie is altijd even wennen, erg leuk dat jij hierbij voor ETNA gekozen hebt!
Fijn dat het eenvoudige aansluiten, de duidelijke handleiding en gebruiksgemak jou zo goed bevallen.
Wij staan zeker achter onze producten, kwaliteit is voor ons erg belangrijk!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p**s@g**l.com 18-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker aan te raden

Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

8,0
Mooie kookplaat, makkelijke bediening. Wij hebben de overstap gemaakt van gas naar inductie. Geen ingewikkelde functies en makkelijk te onderhouden. Top kpomplaat voor een mooie prijs!

Pluspunten

  • Strakke uitstraling
  • Gebruiksvriendelijk
  • Onderhoudsvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een leuke review, bedankt!
Wij zijn bij dat jij gekozen hebt voor ETNA bij de overstap van gas naar inductie.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en het mooie design van de onderhoudsvriendelijke kookplaat.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Peter B 17-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
In deze winkel goed geholpen duidelijke uitleg welke fase je moet hebben om een keuze te maken

Pluspunten

  • Makkelijk zelf te plaatsen
  • 1 fase
  • eenvoudige duidelijke bediening

Minpunten

  • geen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste Peter,

Hartelijk bedankt voor deze fantastische beoordeling, een 10!
Wat fijn dat jij zo goed geholpen bent door onze dealer!
Een goede keuze kan alleen gemaakt worden als je goed geholpen wordt!
Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het design en gebruiksgemak van de kookplaat.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Peter B 17-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Had ik veel eerder moeten doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
Ik heb deze ETNA KIS260ZT inductieplaat gekocht omdat de gas prijs enorm is gestegen en wilde geen grote verbouwing.
Deze nu een week in bezit bevalt uitermate goed en dat op een fase. Ik raad het iedereen aan die wil besparen en geen grote verandering wil.

Pluspunten

  • Makkelijk zelf te plaatsen
  • een fase
  • eenvoudige bediening
  • veilig

Minpunten

  • niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste Peter,

Wat leuk dat jij de moeite hebt genomen om deze beoordeling te schrijven, bedankt!
Leuk dat jij gekozen hebt voor de KIS260ZT bij de overstap van gas naar inductie.
De vrijstaande plaat is natuurlijk makkelijk te plaatsen zonder dat er een verbouwing voor nodig is, slim!

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews