Siemens KI82LAD30 - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
252 liter inhoud
Type/soort
koelkast
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap 01-08-2016 Product kwartaal in bezit

Super koelkast!

Algemene score

9,0
Een hele fijne koelkast, koelt perfect en indeling is ruim. Erg fijn met een gezin. Ook de vers-lades en de diepvries werken perfect. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

topaay 15-06-2017

uitstekende koelkast

Algemene score

10,0
Deze koelkast koelt perfect en is ruim. Wij twijfelde om met of zonder vries gedeelte te nemen. Gelukkig hebben wij gekozen voor een vries gedeelte. Wat weer scheelde om naar de andere vriezer te lopen die bij ons in de schuur staat.
Met vriezer erbij is deze koelkast nog groot.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

AnitaPeek 26-04-2017

Heel ruim, goed verlicht, handige vakken in deur

Algemene score

10,0
Heel ruim, goed verlicht, handige vakken in de deur. Een klein vriesvak, voor ons ruim genoeg. Zeer stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Rodenburg 29-01-2017 Product paar maanden in bezit

Super die houdbaarheidslades

Algemene score

8,0
De groente en fruit blijven echt veel langer vers.
Prima verlichting
Erg stil
Schuifjes opslag ei plezierig ( vallen er niet uit)
Vriesgedeelte erg fijn geintegreerd en deur gaat makkelijk open
Weinig fles ruimte
Deur gaat redelijk zwaar open

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Silderhuis 09-12-2016 Product paar weken in bezit

Perfecte Koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een geweldig mooi en betrouwbaar apparaat, goede indeling, geruisloos. voldoende opbergruimte en perfect belicht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mblack 25-09-2016

super koelkast voorzien van alle gemaken

Algemene score

10,0
De koelkast voldoet aan onze verwachting en is handig in gebruik. De verlichting is echt super en ook de lades zijn handig in gebruik. Kortom een zeer tevreden gebruiker
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

G.J. Daams 26-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze complete koelkast heeft veel mogelijkheden om uw houdbare levensmiddelen te bewaren. Ook het vriesvak is handig en ruim. Ook de laden waar fruit en groenten in bewaard kunnen worden zijn handig.

Pluspunten

  • Ruimte

Minpunten

  • deurtje vriesvak

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ingrid49 09-05-2016

Fijne koelkast

Algemene score

10,0
Ben tevreden met deze koelkast! Ook vriezer groot genoeg. Praktisch ingedeeld, de groenteladen onderin lopen heel soepel over een railsje, prima!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Svwb 23-11-2015

Fijne koelkast

Algemene score

8,0
Lekkere ruime koelkast en handige indeling. Enige dat wel handig zou zijn is flessen rek. Die ga ik denk ik nog bij bestellen. Het lampje is behoorlijk futuristisch maar zorgt ervoor dat je alles goed kan zien van binnen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

HvD Nootdorp 21-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een uitstekende koelkast, zeer praktisch ingedeeld zowel de laden als de deurvakken, laag energieverbruik en zeer geruisloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P W3stgeest 12-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Zeer ruime koelkast die eenvoudig naar eigen wens in te delen is d.m.v. verstelbare legplanken. De groenteladen houden de producten langer vers en deze gebruiken we tevens voor het koelen van dranken.
Het vriesvak is voldoende voor de dagelijkse benodigdheden (brood, vlees) en heeft ook een legplank.
De verlichting is goed en helder.
Een zeer fijne koelkast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MT55 23-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Koelkast oogt mooi en is lekker groot met een vriesvak erbij. Jammer dat de indeling niet heel praktisch is. Dit komt mede door het vriesvakje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer