Siemens iQ500 KI82LAD30

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
252 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ500 KI82LAD30 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaap 01-08-2016
  • Product kwartaal in bezit

Super koelkast!

Geschreven voor: Siemens iQ500 KI82LAD30

Algemene score

9,0
Een hele fijne koelkast, koelt perfect en indeling is ruim. Erg fijn met een gezin. Ook de vers-lades en de diepvries werken perfect. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicky 20-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 KI82LAD30

Algemene score

9,0
Ruime koelkast met heel prettige groentelades. De lades zijn heel eenvoudig volledig uit te schuiven. Bij het vriesvak is het goed opletten dat je deze goed dicht doet. Dat ging bij ons in het begin nog wel eens mis. Wel een prettige grote van het vriesvak.

Pluspunten

  • Goed rollende groentelades
  • Fijn formaat vriesvak
  • Veel volume in de koelkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Teyfik 11-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

VEEL RUIMTE

Geschreven voor: Siemens iQ500 KI82LAD30

Algemene score

10,0
We hebben deze koelkast gekocht voor ruimte, ja echt super apparaat, lekker stil, mooi, verlichting
in de koel ruimte, we kunnen nu alles kwijt na het boodschappen doen, we zijn super blij...
en hij is ook nog eens energie zuinig.. wat wil je nog meer..

Pluspunten

  • ruimte
  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • geen minpunten tot nu

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Blom 24-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 KI82LAD30

Algemene score

10,0
Prima koelkast! Lekker groot vriesvak en nog genoeg ruimte over voor de koelkast. De lades onderin zijn lekker ruim en roller heel soepel. De koelkast is ook mooi afgewerkt met RVS randjes.

Pluspunten

  • Groot vriesvak
  • Relagerde rails van de lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rodenburg 29-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Super die houdbaarheidslades

Geschreven voor: Siemens iQ500 KI82LAD30

Algemene score

8,0
De groente en fruit blijven echt veel langer vers.
Prima verlichting
Erg stil
Schuifjes opslag ei plezierig ( vallen er niet uit)
Vriesgedeelte erg fijn geintegreerd en deur gaat makkelijk open
Weinig fles ruimte
Deur gaat redelijk zwaar open

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hans Silderhuis 09-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Perfecte Koelvries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 KI82LAD30

Algemene score

9,0
Een geweldig mooi en betrouwbaar apparaat, goede indeling, geruisloos. voldoende opbergruimte en perfect belicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. Daams 26-08-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ500 KI82LAD30

Algemene score

8,0
Deze complete koelkast heeft veel mogelijkheden om uw houdbare levensmiddelen te bewaren. Ook het vriesvak is handig en ruim. Ook de laden waar fruit en groenten in bewaard kunnen worden zijn handig.

Pluspunten

  • Ruimte

Minpunten

  • deurtje vriesvak

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

HvD Nootdorp 21-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een uitstekende koelkast, zeer praktisch ingedeeld zowel de laden als de deurvakken, laag energieverbruik en zeer geruisloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P W3stgeest 12-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Zeer ruime koelkast die eenvoudig naar eigen wens in te delen is d.m.v. verstelbare legplanken. De groenteladen houden de producten langer vers en deze gebruiken we tevens voor het koelen van dranken.
Het vriesvak is voldoende voor de dagelijkse benodigdheden (brood, vlees) en heeft ook een legplank.
De verlichting is goed en helder.
Een zeer fijne koelkast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MT55 23-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Koelkast oogt mooi en is lekker groot met een vriesvak erbij. Jammer dat de indeling niet heel praktisch is. Dit komt mede door het vriesvakje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer