Philips BT2500B/00 zwart - Reviews

Specificaties
Vermogen
Batterijen watt
Bluetooth
Ja
Multiroomspeaker
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 153 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ilias2405 29-09-2015

Super goed. Goede bas

Algemene score

10,0
D8t is een goede speaker met veel geluid en goede tonen.
De enige reden waarom ik design 4 sterren heb gegeven is omdat ik meer kleuren leuker zou vinden. Maar verder is het allemaal top
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Akatz 22-09-2015

Slechte kwaliteit

Algemene score

2,0
Ondanks het gemak in gebruik heb ik dit product kort na aanschaf terug gebracht naar de winkel. Dit i.v.m. een krakende ruis in het geluid. In de winkel heb ik een nieuwe gekregen maar na korte periode van gebruik gaf deze dezelfde problemen.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Miekeval 21-09-2015

goed apparaat met lange speeltijd

Algemene score

8,0
Apparaat voldoet goed voor het beoogde doel: opgenomen bestanden en podcasts van smartphone beluisteren. Het geluid is goed voor zo'n kleine luidspreker, maar wel duidelijk minder dan via echte geluidsinstallatie.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Jomaru24 08-09-2015

Handzaam goed apparaat

Algemene score

8,0
handzaam, redelijk/goed geluid en makkelijk in de bediening.
Je hoeft hem niet aan te schaffen voor super sterk of HIFI kwaliteit maar voor op het strand bv voldoet de speaker uitstekend.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Sjon 07-09-2015

Handig ding! Veel beter geluid dan m'n laptop.

Algemene score

8,0
Je neemt hem door de hele kamer mee om van je muziek te genieten. Geen hifi, maar wel erg leuk en veel meer plezier van bijvoorbeeld de muziek van een YouTube-filmpje.

Ziet er ook erg goed uit. Echt waar voor je geld!
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Zita 07-09-2015

Mooi vol geluid

Algemene score

10,0
Ik stond versteld dat er uit zo'n kleine box zo'n mooi vol geluid kon komen. Het enige zeer kleine minpuntje is dat hij niet heel stabiel staat.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

geert.s 15-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Handig, goed draagbaar, ik mis echter wel "hoog" in het geluidsbeeld. Over het algemeen tevreden, zou het apparaat weer kopen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

altijdsonnyweer 13-02-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
Prima geluid, zelfs harder dan je verwacht van een luidspreker van dit formaat. De bouwkwaliteit is ook degelijk en goed vormgegeven.
Jammer dat de luidspreker niet werkt op aux, dit zou de accuduur waarschijnlijk vergroten..jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

75martin 12-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
fijne speaker met goed geluid. Geluid kwaliteit is erg goed. Klein van vorm. door leuke vormgeving kun je hem overal makkelijk plaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jaar van de draak 07-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Mooie stevige speaker,geschikt om muziek te luisteren bij werk of huiswerk.Past precies in je achterbroekzak ,wat de speaker handzaam maakt. Het wieltje om het geluid harder of zachter te zetten is ouderwets handig! Mijn dochter vindt het geluid goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Marthy53 05-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Fijne compacte vormgeving, en prima geluid. Ook de antislipring aan de achterkant werkt voortreffelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilfriedus 01-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Alles werkt naar behoren, de geluidskwaliteit is goed. Bluetoothverbinding komt meteen tot stand, speelt direct muziek af. Met telefoon nog niet getest maar ik verwacht geen problemen. Heb hem om makkelijk muziek af te spelen. Hij is lekker plat en past in een jaszak.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Greg15 30-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,3
Het geluid is goed. De mogelijkheden van het apparaat zijn beperkt. De vormgeving vindt ik een beetje saai. De r&d afdeling had een mooier vorm kunnen ontwikkelingen. Het is wel makkelijk te vervoeren in bagage.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Greg15 30-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,2
De geluidskwaliteit kon beter. De mogelijkheden van dit apparaat zijn beperkt. Het heeft maar 1 doeleinde. Verder is de vormgeving ok en niet uitmuntend. Qua duurzaamheid kan ik veel over zeggen. Het gekozen materiaal (polymeer) van de omhulsel kan snel stuk gaan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Tooss 29-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Voor gebruik op (zaken)reis, in het hotel e.d. is het prima. Geluid is zuiverder dan verwacht voor zo een kleine luidspreker. Aansluiten via bluetooth gaat makkelijk. Ik heb een zwarte gekocht. Mooi model, best chique, is niet eens heel erg simpel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan van Gendt 28-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Bevalt ons goed
gebruik via telefoon
kan eenvoudig en op afstand
ziet er ook goed uit
we zijn er tevreden mee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anneke82 28-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Erg tevreden. Mooi vormgegeven en er prettig om het volume ook op de speaker zelf te kunnen regelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron031966 28-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
het is een leuk handsame luidspreker. de geluidskwaliteit is zeer goed en de mogelijkheden zijn ook naar wens. kortom het is een goede aankoop voor het bedrag wat hij gekost heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leend31 27-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
gewoon goed voor redelijke prijs. Mooie vormgeving en voelt degelijk aan. Nu met cashback actie zeker de moeite waard om aan te schaffen. Geen gedoe met connecten, bluetooth aanzetten en klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henk345 27-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Apparaat werkt uitstekend. Erg gemakkelijk in gebruik te nemen.
Prima aankoop. Geluidskwasliteit zeer goed voor een dergelijk
klein apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews