VeiligKopen.be - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 4379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over VeiligKopen.be.

VeiligKopen.be stelt zich voor

Veiligkopen.be is de grootste internetwinkel gespecialiseerd op huishoudelijke apparatuur. Omdat veiligkopen.be deel uit maakt van een grote organisatie zijn wij in staat onze artikelen tegen zeer gunstige tarieven aan te bieden, hierdoor is ook continuïteit gegarandeerd. Uniek bij Veiligkopen.be, u kunt ook de door u gekocht inbouwapparatuur tegen een zeer gunstig tarief laten installeren (zie voorwaarden) Heeft u vragen dan willen wij deze graag beantwoorden u kunt ons bereiken onder telefoonnummer +31(0)70-3276808

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1094 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen 19-07-2018 Via de website gekocht

Prima winkel met goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, snelle reacties per mail, zelfs op zondag. Makkelijk betalen en zelf leverdatum online kiezen.
Levering ging ook vlekkeloos en betalen bij levering was geen probleem.

Ik zou bij de volgende aankoop eerst weer hier kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

suyari 19-07-2018 Via de website gekocht

Goeie service, goed produkt, heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
Het is een goede duidelijke shop, produkt voldoet prima en de service was heel erg goed. We zijn heel erg tevreden met onze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 19-07-2018 Via de website gekocht

Goede service, levering volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben voor Veiligkopen gekozen vanwege de concurrerende prijzen en de grote collectie producten. We konden onze bestelling een aantal weken later pas laten leveren zodat het precies op tijd kwam voor de installatie van onze keuken. Dat was ideaal.
We wonen op de eerste verdieping en de producten werden tot in ons appartement gebracht, uistekende service dus wat ons betreft.
Tot slot, de bereikbaarheid (mail/telefoon) van deze shop is erg goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hans k 19-07-2018 Via de website gekocht

supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
meerder internetwinkels bekeken maar deze was het snelst met leveren.
gekozen voor deze winkel in verband met de scherpe prijs en snelle levering
winkel antwoord snel op email
de koelkast zelf geinstalleerd, is best te doen, gewoon rustig de gebruikshandleiding doornemen.
de koelkast is stil, en heeft veel licht door de ledlamp
jammer is wel dat in vergelijking met onze 20 jaar oude pelgrim we er zo,een 20 liter inhoud op achteruit zijn gegaan
dat zal wel komen doordat deze beter geisoleerd is a+++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam dangremond 18-07-2018 Via de website gekocht

Duidelijk service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site. Snel met de verwerking. Duidelijk mail. Heb mijn wasdroger onder anderen bij hun besteld omdat zij de goedkoopste waren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John Bond 18-07-2018 Via de website gekocht

Beste prijs en beste service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product was veel goedkoper dan de concurrentie. Service was top en de bezorging snel en precies volgens de planning. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RS 18-07-2018 Via de website gekocht

Prima

Algemene score

9,0
Ik winkel hier al jaren online. Prima service, goede producten en altijd laag geprijsd. Kwaliteit is constant hoog

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Staf 18-07-2018 Via de website gekocht

Afhandeling TOP !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede web winkel , geen enkel probleem ondervonden bij afhandeling !
Levering dag zelf mogen bepalen.
Dus prima !

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Hoebink 17-07-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
heldere website, vriendelijke benadering van de servicedesk, snelle afhandeling van betaling, snelle bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 17-07-2018 Via de website gekocht

Alles klopt en zonder inspanning product kopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf de eerste mail vraag , tot bestelling zeer correct en echt duidelijk. Ik kan het niet met een andere firma vergelijken,daar deze er uitspringt,en zeer goed overkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janine 16-07-2018 Via de website gekocht

goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de website is overzichtelijk en de menu's en rubrieken zijn goed. mooie prijzen.duidelijke omschrijvingen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sjoerd 14-07-2018 Via de website gekocht

No nonsense; doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
No nonsense; doen wat ze beloven. Track and trace is goed (evt. Beter live volgen op de route). Scherpe korting t.o.v. CoolBlue.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kees 14-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende website en bezorging conform afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdag besteld en zaterdag conform belofte de vaatwasser in huis. Zeer vriendelijke bezorgdienst. Niet de allergoedkoopste maar bezorgen daarentegen wel de volgende dag wat niemand anders lukte. Top!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amine 13-07-2018 Via de website gekocht

Gasfornuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het is veilig om te bestellen, is wat goedkoper dan andere winkels voor de zelfde kwaliteit.
Levering was perfect goed geholpen met het tillen.
Positief zeker als je veilig voor de zelfde kwaliteit besteld.
Ben zeer tevreden met mijn nieuwe gasfornuis.
Ordernummer:VK694398
“Actie”

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther Schipper 13-07-2018 Via de website gekocht

Goede prijs/kwalteit verhouding. Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn dat het mogelijk is om de bestelling te volgen en van de vervoerder Dynalogic op de hoogte te worden gehouden van aflevertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 13-07-2018 Via de website gekocht

Niks op aan te merken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles volgens afspraak ! En zoals besproken in mail ! Geen op of aanmerkingen . Levering op tijd en vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 13-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks dat het apparaat niet op voorraad was, toch een snelle levering! Ook de goedkoopste onder de aanbieders van het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvie 12-07-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dit bedrijf speelt kort op de bal. Je wordt prima op de hoogte gehouden en het zegt wat het belooft. Betrouwbaar dus, ook al koop je 'slechts' via de website.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan 12-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering. Netjes naar 1e verdieping gebracht. Top!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service. Goed rekening gehouden met de extra wensen die wij hadden. Goedkoop en ook nog eens snel. Nette en bezorgers. Goede keuze geweest om hier de aankoop te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 12-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een dag na aanschaf gelijk netjes bezorgt vooraf duidelijke instructie hoelaat de bezorging plaats zou vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Agnes 12-07-2018 Via de website gekocht

Prima Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik vind het een goeie winkel en zou het zeker aanbevelen. Snelle service en correcte levering. Bedankt!!!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Christina 10-07-2018 Via de website gekocht

bijna te mooi om waar te zijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Was verbaasd over de scherpe aanbieding voor mijn nieuwe BBQ inclusief hoes t.o.v. andere aanbieders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eefje 10-07-2018 Via de website gekocht

Supersnel bezorgd en aangesloten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen een dag mijn wasmachine binnen. Vriendelijke bezorgers die de nieuwe wasmachine voor me aansloten en de oude moeiteloos meenamen. Ook het eerste testprogramma werd meteen aangezet. Over de machine zelf kan ik nog niets zinnigs zeggen. Eerste wasje zit erin en de indruk is goed (fijn stil!)

Reageer

Jim 09-07-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde vaatwasser was niet meer leverbaar. Vervangend exemplaar was een duurder type met betere specificaties dan besteld. Voor dezelfde prijs en binnen 24 uur geleverd. Mijn complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van Luijtelaar 07-07-2018 Via de website gekocht

Een goede prijs èn snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keuze viel op deze shop omdat zij de gunstigste prijs vroegen. Ook de snelle service sprak aan.
Het artikel is keurig volgens afspraak thuisbezorgd.

Reageer

Henri Geerts 07-07-2018 Via de website gekocht

Perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig en overzichtelijk! Mooie vergelijking mogelijk. Alles makkelijk te vinden. Grote variatie van prducten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 06-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website met concurrerende prijzen.
‘s Avonds om acht uur wasmachine besteld, volgende dag keurig op tijd geleverd, op de plaats gezet en aangesloten.
Zeer tevreden!

Reageer

Jacco 04-07-2018 Via de website gekocht

Een aanrader.

Algemene score

9,0
Perfecte prijs en dito service. De wasmachine gaf de geest en moest snel worden vervangen. Zoeken naar de beste prijs en ook nog eens een snelle levering brachten ons bij veiligkopen.nu
De door ons bestelde machine was niet meer leverbaar en is keurig vervangen door een duurder exemplaar.

De bestelling verliep probleemloos en ook de levering was perfect op tijd en in orde.

Reageer

Jacqueline 04-07-2018 Via de website gekocht

Super service, geen verassingen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na de bestelling, keurig afgeleverd. Je wordt helder en duidelijk op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Zeker een aanrader.

Reageer

Jan 04-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser die ik bestelde was niet meer leverbaar. Direct na mijn aankoop werd ik per mail geïnformeerd dat ik een duurder type van het ze.fde merk kreeg tegen dezelfde prijs, dit terwijl hij zeker €100 duurder was op diverse websites.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo 02-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke shop, prima aanbieding zelfs een duurder apparaat voor dezelfde prijs omdat het bestelde apparaat niet meer voorradig was. Duidelijke afspraak over tijd van aflevering. Mail en sms voor aankomst bezorgdienst. Oude apparaat meegenomen.

Reageer

Anny Nelemans 28-06-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden met de service

Algemene score

9,0
We hebben voor deze shop gekozen omdat het een Goede prijs was en gemakkelijk te bestellen en de aflevering is naar te vredenheid afgehadeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MBB 28-06-2018 Via de website gekocht

Het gemak dient de mens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gevonden op google, duidelijke site "NO NONSENSE" , ruim voldoende aanbod en duidelijke omschrijvingen.
Waarborgfonds aangesloten, en tijdens plaatsing van de bestelling je voorkeur voor afleveren geregeld.
In mijn geval de volgende dag bezorgt, en werd op de hoogte gebracht van te verwachten tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Therese 27-06-2018 Via de website gekocht

Prima communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Ruime keuze. Hele goede klantenservice. Goede prijzen. Kortom: TOP! 5 keukenapparaten besteld en keurig op de dag naar keuze bezorgd door vriendelijke bezorgdienst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe van beeck 26-06-2018 Via de website gekocht

Levering en opvolging kan beter!

Algemene score

6,0
Wij hebben op een zaterdag onze nieuwe wasmachine betaald, speciaal op het belgische rekeningnummer. Dit moet normaal op maandag op de rekening staan en dan zou je zoals verwacht de wasmachine op dinsdag aankrijgen. Men heeft pas op donderdag kunnen nakijken of het geld op de rekeing stond. Dit vinden wij niet ok en druist in tegen de leveringsbeloften van de winkel.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Jan Willem 26-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service en reacties

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden een andere vriezer besteld, deze was niet meer voorradig. Krijgen erg goede alternatieven aangeboden. Door de snelle reacties en het aangesloten zijn bij de waarborg besteld via veilingkosten.nu

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 25-06-2018 Via de website gekocht

Aankoop inbouwoven

Algemene score

10,0
Scherpe prijs, levert exact volgens afspraak. Tracking van zending en een sms met timeslot levering. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 25-06-2018 Via de website gekocht

Een perfecte afhandeling en levering van de aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is goed georganiseerd. We hebben de opdracht geplaatst , betaald en de gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Derk Jan 23-06-2018 Via de website gekocht

Goeie site, met track en tracé en binnen 24 uur geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inductiekookplaat ging stuk, veiligkopen.nu was de goedkoopste, na checken van deze site vond ik alleen maar lovende berichtjes, dus toen maar besteld om 19.30 en volgende dag om 14.00 geleverd door Dynalogic die je keurig op de hoogte houdt, werkelijk een 10, dat kan gewoon niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 22-06-2018 Via de website gekocht

Heel snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor kieskeurig.nl gekozen, omdat we er de toestellen die we gekozen hadden, voor een voordeligere prijs vonden.
En heeeel snel bediend werden.

Reageer

Lisa 21-06-2018 Via de website gekocht

Fantastische service!

Algemene score

10,0
Heldere communicatie, snelle levering met precieze tijdsaangave van het levermoment en fantastische services in ons geval was onze bestelling op eens niet meer voorradig en ons is meteen een veel beter product voor dezelfde prijs aangeboden

Reageer

René 21-06-2018 Via de website gekocht

Super service en turbo levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser besteld voor volgende dag levering. Was ook heel scherp geprijsd. Bleek deze uitverkocht te zijn maar kregen tegen dezelfde prijs de nieuwere en duurdere uitvoering de volgende dag geleverd. Top !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miek 21-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende verwachtingsmanagement

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij deze zaak een bbq gekocht. Een prettige site om doorheen te gaan. Het bestellen een feestje. Waarom? Je krijgt de kans om aan te geven wanneer je je bestelling wilt ontvangen. Aangezien mijn bestelling niet volledig geleverd kon worden ( wat al duidelijk op de site vermeld stond) werd ik zekerheidshalve gebeld voor verdere afstemming. Na 2 x bellen en geen beantwoording van mijn kant stuurde ze mij een mail met verzoek om contact op te nemen. Dit vervolgens gedaan en afspraken gemaakt. Deze werden keurig via de mail bevestigt. Bestelling prima op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 21-06-2018 Via de website gekocht

Voorbeeld van levering en communicatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb snoerloze stofzuiger besteld. Zeer snelle bevestiging, factuur en info over de levering. Ook een pluim voor de levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kub 20-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

8,0
ik heb een inventum oven besteld, deze heb ik zondag avond besteld, levering stond op dinsdag, ze hebben het dinsdag ook bezorgd. Site vind ik ook heel gebruiksvriendelijk je kan makkelijk bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hilly Lucassen 19-06-2018 Via de website gekocht

Goeie Service en snelle levering

Algemene score

10,0
Goeie website je kunt er makkelijk bestellen, goed overzichtig en je wordt goed op de hoogte gehouden het is echt een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnoenilse 19-06-2018 Via de website gekocht

zeer snelle levering en goed verpakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
eerst maar even op deze webshop gegoogled, kende het niet.
Deze webshop kan zich gewoon meten aan Coolblue mbt service.
Zeer snel en netjes in de de keuken afgeleverd. En waren de goedkoopste ( ook niet onbelangrijk)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 16-06-2018 Via de website gekocht

Stipt klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen vanwege de prijs , zelfde product was hier het goedkoopst. Daarnaast een korte levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T vriens 15-06-2018 Via de website gekocht

Echt grandioos alles volgens afspraak perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt geweldig zou iedereen aanbevelen super echt vriendelijk geholpen echt kwaliteit goede advies Alles netjes meegenomen

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tryntsje Veenstra 14-06-2018 Via de website gekocht

Super snel , Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk, de producten duidelijk omschreven en onze bestelling was snel geplaatst,we kregen direct een orderbevestiging en een bericht wanneer product werd geleverd, op de geleverde dag kregen we een up date hoe laat het product werd geleverd en deze tijd klopte, koerier was vriendelijk en behulpzaam.
Alles was top, zeer tevreden.

Reageer

Toon meer reviews