saake shop - Reviews & Ervaringen

6,2 Lees 683 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over saake shop.

saake shop stelt zich voor

Saake-shop.nl, dé camera-accessoire specialist van Nederland! Al meer dan 10 jaar hét adres voor uw camera-accessoires. Bij ons vindt u de unieke combinatie van snelle levering, lage prijzen en uitstekende service! We leveren uit eigen voorraad (slechts € 2,50 verzendkosten!), dus uw bestelling is lekker snel in huis. Voor 18:00 besteld via iDeal of creditcard is dezelfde dag verzonden! Afhalen in Haarlem op afspraak mogelijk. Heeft u nog vragen? Altijd een snelle reactie op uw e-mail.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J van der Zeijde 14-05-2011

Algemene score

9,2
Een goed product.
Zeer snelle levering.
Doormiddel van e-mail wordt je op de hoogte gehouden.
Kortom geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PHL1972 14-05-2011

Algemene score

10,0
Gistermiddag een vraag gesteld per mail. Binnen een paar minuten een bevredigend antwoord! Om 16.00u nog de bestelling gedaan en geheel volgens belofte vandaag geleverd. Goed verpakt en keurig verzonden! Ruim boven verwachtingen gelet op eerdere bestellingen bij andere aanbieders. Ik kan daarom SaakeShop bij iedereen aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yahia Hulsberg 13-05-2011

Algemene score

10,0
Zolang ik bestellingen plaats bij Saakeshop ben ik erg tevreden over kwaliteit van producten, levering etc..
Zelfs die ene keer dat een product me niet beviel werd alles keurig afgehandeld. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hevo 07-05-2011

Algemene score

9,0
duidelijke site; overzichtelijk en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brutus2000 07-05-2011

Algemene score

9,0
ik ben vooral verrast door de snelle afhandeling (bestellen, betalen en leveren), echt klasse. ik denk dat ik nog wel vaker een bestelling plaats

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ph.H.Pieterse 10-04-2011

Algemene score

10,0
Had al eerder wat gekocht bij de Saakeshop. Dit maal een oplader voor mijn IPad. Rappe levering en alles keurig verpakt. Zat ook nog zo'n velletje bij om je scherm te beschermen en ontspiegelen. Op de eerste zaten een soort van vette pukkeltjes. Lukte dus niet om netjes te appliceren. Stuurde hen even een mailtje om dat te laten weten. Was al niet meer in de verwachting dat een Nederlandsbedrijf aan aftersales doet. Saakeshop dus wel. Kreeg zomaar en gratis een nieuwe! Heel goed Saakeshoppers! Tot de volgende deal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LoBa 22-03-2011

Algemene score

9,7
Prima kwaliteit, en zeer snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don-P 18-03-2011

Algemene score

10,0
Had vanmiddag tot nu aan toe even geen tijd om u netjes te bedanken voor de prima service.

Overigens zou ik uw klantvriendelijke site ‘SAAKE-Shop’uitkiezen als u mee zou doen aan webwinkel van het jaar.

Nergens staan bij u ' verborgen' kosten zoals bij een collega webwinkel, die ik sinds vandaag uit mijn favorieten op mijn computers en laptop heb gewist.

Daarnaast bent u zeer klantvriendelijk en ook héél goed bereikbaar via de telefoon - tegen een zeer schappelijk beltarief - als er van mijn kant vragen/opmerkingen zijn.

U nam zelfs de moeite om mij het gebruik van een remote control voor een Canon spiegelreflexcamera uitgebreid via de telefoon uit te leggen.

Daarbij nam u alle tijd en dat vind ik geweldig in deze haastige maatschappij. Zelfs op mijn vraag of u mij even wilde bellen omdat ik met een telefoon zonder speaker belde, gaf u direct gehoor. GEWELDIGE SERVICE!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emil Rusche 16-03-2011

Algemene score

9,3
Accu voor de HF100 van Canon.
Snel geleverd en werkt perfect ook de accu duur wordt prima weergegeven. zeer te vrede.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 1965 15-03-2011

Algemene score

8,8
Supersnel geleverd en goed verpakte producten en bij iedere nieuwe aankoop krijg je ook nog een leuke korting voor de volgende aankoop te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avian 05-03-2011

Algemene score

9,0
Het is altijd fijn als een bestelling snel en goed geleverd wordt.
Het is nog fijner als de aftersales behandeling goed en soepel verloopt.
En dat is bij saake shop zeker prima op orde!
Nadat bleek dat de geleverde sandisk kaartjes niet goed bleken te werken met mijn camera werden deze zonder problemen omgeruild voor andere en was het probleem opgelost.
Prima service

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drakenj37 04-03-2011

Algemene score

9,0
Prima shop, snelle en correcte levering. Site uitermate duidelijk en alles snel te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans koopt bij Saake shop 03-03-2011

Algemene score

10,0
Gisteren besteld vandaag al alles ontvangen. Het was goed verpakt. Ook toen ook vooraf vragen had werd meteen via mail geantwoord.
Ik heb al meerdere keren besteld bij Saake-shop.
Ik heb er gewoon een goed gevoel bij om bij hun te bestellen.
Een echte aanrader dus!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard niks 03-03-2011

Algemene score

9,7
overzichtelijke website
goede feedback via mail over stand van zaken bestelling/aflevering/faktuur e.d
zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie69 01-03-2011

Algemene score

9,0
De ene dag besteld. De volgdende dag al in huis. Zonder problemen. Alles in goede staat ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimnegentienvijfenvijftig 23-02-2011

Algemene score

9,3
Sakeshope had de beste aanbieding en de levering was echt snel, de volgende dag binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rwaver 19-02-2011

Algemene score

8,2
snelle afhandeling, ze doen wat ze zeggen. Ook een misverstand mijnerzijds goed opgepakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans v.d Langkruis 19-02-2011

Algemene score

9,0
Vrijdagmiddag 15.00 besteld en Zaterdag via TNT om 12.00 uur in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ber Mekes 17-02-2011

Algemene score

10,0
Gisteren om 16.15 uur besteld. vandaag om 13.30 uur bezorgd.Prima hoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DickdW 13-02-2011

Algemene score

9,0
Zondag besteld, maandag een bevestiging gekregen van de verzending en dinsdag in huis. Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matty Tans 12-02-2011

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over het vlot en correcte verloop van de aankoop van een Accu NP-FV70 en Reislader voor Sony NP-FV accu serie voor mijn Sony HDR-CX350VE Camcorder bij Saake shop .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hulzinga 11-02-2011

Algemene score

9,3
Verschillende keren iets besteld, en elke keer
uitstekende constante service.
Vandaag besteld morgen in huis.
Goed en goedkoop, ga zo door.

Mijn slogan is dan ook:
Koop je iets bij Saake shop,
altijd goed en nooit een flop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coen02 10-02-2011

Algemene score

8,8
Van tevoren: direct antwoord op mijn vraag. Na bestelling: vlotte levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter-sr 07-02-2011

Algemene score

10,0
Voor het eerst wat besteld, maar was aangenaam verrast door de zeer duidelijke en complete site. Snelle reactie. Vrijdags besteld, Zaterdag met de post in huis. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhr. Top 05-02-2011

Algemene score

9,0
UV filter voor mijn nieuwe camera besteld, werd prima op tijd bezorgd, en veel goedkoper dan in de winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Frajoz 04-02-2011

Algemene score

9,5
Perfect geregeld, snelle bezorging, ook nadat een product uitverkocht was meteen een bericht dat het wat langer duurde maar toch de volgene dag het bestelde in huis.
Zo moest iedere webshop zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

havaden 02-02-2011

Algemene score

8,7
Snel en voordelig,zo moet het eigelijk bij iedereen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Herne 01-02-2011

Algemene score

10,0
Bijzonder snel, goed verpakt verzonden. Duidelijke verkoopvoorwaarden. Makkelijke navigeerbare website. Groot en voordelig assortiment. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke.B. 01-02-2011

Algemene score

9,3
Goede en snelle communicatie.
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica G 01-02-2011

Algemene score

8,5
supersnel geleverd, binnen 1 dag
juiste specificaties makkelijk te vinden zodat ik de juiste oplader snel vond op de site

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Antoine Rocourt 29-01-2011

Algemene score

9,3
Overzichtelijke website. Snelle en correcte levering. Even zoeken naar leveringsvoorwaarden en kosten / afhaalmogelijkheden, maar ook die waren uiteindelijk duidelijk vermeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeppesPizzapie 29-01-2011

Algemene score

9,8
Perfecte en hele snelle service. Vandaag besteld morgen in huis. Zeer goede klantenservice, alleen jammer dat die per email sneller werkt dan per telefoon.
Had zelf bij de bestelling een stomme fout gemaakt. Werd zonder problemen en razendsnel opgelost! Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boukje390 29-01-2011

Algemene score

9,8
Extreem goede service. Op mijn mail met een vraag naar welk product ik het beste kon kopen kreeg ik prompt een volledig en helder antwoord. Het product dat ik wilde was niet op voorraad maar de shop reserveerde een exemplaar en stuurde een mail toen ik weer kon bestellen. (Dat maakte het weer goed dat ik niet via de website kon reserveren.) Kreeg ook een kortingcode. Levering alle keren meteen de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP Dijkstra 29-01-2011

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering bij iDeal-betaling. je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Erg prettig om zaken mee te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leemburg 28-01-2011

Algemene score

8,8
Goedkoopste prijs. Je wordt via e-mail op de hoogte gebracht van de status van je aankoop. Zeer snelle levering. Saake-shop maakt waar wat ie beloofd. Prima!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PWF 26-01-2011

Algemene score

8,7
overzichtelijke duidelijke site
vlotte levering
interssantproduct (oplader voor panasonic s005e/bcc12 accu)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

unclehens 24-01-2011

Algemene score

9,7
Prima webshop > goed verzorgd > duidelijke beschrijving > helder > bestelling loopt ook soepel > levertijd echter niet zoals vermeld, er stond de volgende dag bezorgd, dit was echter 3 dagen later, maar goed liever zaken doen met een betrouwbaar adres en dat ietsje later > goed verpakt > kortom SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Kallewaard 24-01-2011

Algemene score

10,0
Ik gebruik deze webshop al lang en beveel het ook iedereen aan. Goede prijzen, goede kwaliteit en snelle levering. Een dikke tien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JT68 23-01-2011

Algemene score

9,3
Makkelijke en overzichtelijke website. Prijzen zijn correct. Kreeg zelfs nog gratis een setje opgeladen oplaadbare AA batterijen erbij. Donderdag besteld, vrijdag geleverd. Geweldig!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Groen 1949 21-01-2011

Algemene score

10,0
overzichtelijke webshop met originele en vervangende batterijen. Al meer dan een jaar voldoen de vervangende exemplaren net zo goed als de originelen. Daarnaast heeft de shop een zeer snelle reactie op vragen. Meestal binnen enkele uren heb je antwoord en de levering is conform de afspraken. Voor mij een van de bste shops en ik doe zaken met zowel Nederlandse als Franse webshops.Supershop, uitermate betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus42 20-01-2011

Algemene score

9,8
Op de overzichtelijke site gevonden de "Wrap-up compact" een slimme uitvinding: een flap om je compactcamera te beschermen. Uiteraard betaald met iDeal. Om 11.03 u de orderbevestiging, om 13.44 u bericht van verzending en binnen 24 uur in de brievenbus. Vlotter kan niet!Aftersales? Geen idee, nog nooit nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. van Iersel 20-01-2011

Algemene score

9,2
Uitstekende service
Goed advies
Snelle levering
Makkelijke betaling
EN .... de goedkoopste!

aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dick baarsen 19-01-2011

Algemene score

9,0
Zaterdag besteld, dinsdag afgeleverd! Prima toch?

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

strijboc 15-01-2011

Algemene score

8,3
Snelle levering en uitermate scherp geprijsd artikel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anthroopos 14-01-2011

Algemene score

10,0
zeer snelle en correcte levering, geleverde goederen exellente kwaliteit, zeer tevreden, een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Sandee 12-01-2011

Algemene score

8,3
Gisteren bestelling geplaatst en vandaag geleverd !
Prima site en top qua bezorging.
Kunnen vele een voorbeeld aan nemen.
Bij een volgende bestelling zou ik direct weer naar de site gaan.

Ga zo door.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

close-up 11-01-2011

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteitverhouding, zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelie_S 06-01-2011

Algemene score

8,8
Snelle levering, prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakker270259 05-01-2011

Algemene score

8,5
snel,goed en perfect afgeleverd
ga zo vooral door
bedankt en tot de volgende keer

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eagle19 05-01-2011

Algemene score

9,3
Zeer snelle en zeer goed verpakte bestelling van mijn Panasonic VW-ACK180 Starters Kit.
Deze kit ,bestemd voor mijn Panasonic SD60 camcorder, was bij Saake-shop.nl veruit de goedkoopste.
Extra accu + accu oplader + hele mooie tas voor een heel super prijsje.
Bij Saake-shop kom ik terug..zeker weten !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews