saake shop - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 679 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over saake shop.

saake shop stelt zich voor

Saake-shop.nl, dé camera-accessoire specialist van Nederland! Al meer dan 10 jaar hét adres voor uw camera-accessoires. Bij ons vindt u de unieke combinatie van snelle levering, lage prijzen en uitstekende service! We leveren uit eigen voorraad (slechts € 2,50 verzendkosten!), dus uw bestelling is lekker snel in huis. Voor 18:00 besteld via iDeal of creditcard is dezelfde dag verzonden! Afhalen in Haarlem op afspraak mogelijk. Heeft u nog vragen? Altijd een snelle reactie op uw e-mail.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 45 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a.frens 26-04-2018 Via de website gekocht

Prima firma, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel antwoord op mijn vraag over product wat niet voorradig was en na twee dagen toch al thuis bezorgd werd.Ook de service om, bij spoed, zelf product op te halen (na afspraak)vond ik empathie en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eddy De Ridder 26-04-2018 Via de website gekocht

Goede service zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Toevallig gevonden op internet bij het zoeken naar vervang batterijen voor mijn digitale camera Traveler

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil 19-04-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De belofte vandaag besteld morgen in huis helemaal waargemaakt! Prima verpakt en goed aangekomen. Een aanrader dus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 19-04-2018 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede wegwijs op de site, gemakkelijke bestel en betalingsmogelijkheden, duidelijke facturatie en berichtgeving. Prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mica Ben 18-04-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijk besteld, snel geleverd en heldere communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is helder. Prijzen zijn zeer aantrekkelijk vergeleken met de concurrenten. Eenmaal de bestelling geplaatst is het betaaltraject super duidelijk. De verpakking en zending is duidelijk aangegeven. Helder!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sandyck gino 16-04-2018 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
betrouwbare site, eerlijke verzending en een goed product
2 extra batterijen besteld voor nikon D60, past perfect en eerlijke prijs TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Tahon 13-04-2018 Via de website gekocht

Een service als geen één ...

Algemene score

10,0
Graag wil ik een review schrijven over mijn ervaring met saake shop ... Het begon door een order te plaatsen bij bol.com (voor een universele batterijoplader), wat zou verwerkt worden door saake shop. In no time (de dag nadien) had ik dat product binnen, met een nota van saake shop erbij of ik er aan gedacht had om ook 'plaatjes' aan te aanschaffen voor deze batterijolader, anders kan ik de oplader niet gebruiken.
Uiteraard had ik daar niet aan gedacht. Ik heb toen een mail gestuurd naar saake shop om dat te bestellen bij hen omdat ik dat niet zag staan op de website van bol.com. saake shop heeft me dan door heel de bestelling gelootst, mijn vragen beantwoord over een misleidende mail van bol.com en andere vragen over de bestelling (ik ben een leek hierin) en zij hebben me steeds correct geantwoord, en me ook gezegd dat het pakje zal geleverd worden via briefpost omdat ik niet thuis zou zijn de dag van de levering en ik het pakje dan zal vinden in de brievenbus bij thuiskomst. En dat was inderdaad zo. Bedankt saake shop voor mij te begelijden van bestelling tot levering. Bastiaan Jansen en de hele ploeg van saake shop ... tot een volgende bestelling!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wimd 13-04-2018 Via de website gekocht

Uiterst tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel accuraat en betrouwbaar geleverd word wat is besteld is zonder poespas prod is goed verpakt 🖒

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mc stegehuis 11-04-2018 Via de website gekocht

??snel geleverd en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je besteld voor 11.59 uur
Is kwaliteit.
En zeker niet duur!!!
En hoef niet eens een winkel te zoeken voor de goede accu.
Ben er wel blij mee
Goede service snel geleverd
De de nota mag ook achter af te voldoen
Komt goed uit want mijn loon is pas ook tegen die tijd binnen.bij de winkel is het direct
Boter bij de vis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ep 23-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals altijd was de service weer perfect. Altijd een plezier om hier te shoppen. Zeker een aanrader !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drkmaes 23-03-2018 Via de website gekocht

Excellent service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geleverd op tijd zoals beloofd, alle bestelde goederen waren in perfect werkende staat. Dus geen problemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tom 21-03-2018 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Batterygrip en 2 batterijen ervoor besteld voor mijn Canon 60D toestel. Op zaterdag besteld , dinsdag ontvangen. Goed verpakt , en direkt alles opgeladen en uitgetest. Voorlopig alles goed aangezien ik toch wat schrik had voor niet originele canon stukken. Zal hier zeker nog bestellen

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor 27-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte en volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, niet de duur en kwalitatief heel goed. Je kan vinden op een gemakkelijke manier met duidelijke informatie. Snelle levering. Perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IJpma 24-02-2018 Via de website gekocht

Snel en goed geholpen goed advies over benodigde lader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes van advies voorzien over oude en het nieuwe model lader en accu.snel verstuurd met een nette korting bij meerdere producten .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy Bruikman 20-02-2018 Via de website gekocht

Prima bestelling en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede levering, netjes verpakt en goede verzending. Product precies volgens verwachting en zeer redelijke prijs. Bestelling was gedaan via bol.com

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

eddy 12-02-2018 Via de website gekocht

correcte zeer goede service

Algemene score

10,0
Zeer tevreden. Bestelling correct en vlug geleverd volgens afspraken. Prima service. Een betrouwbare aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Schmeetz 02-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk het artikel op de website gepresenteerd. Na bestelling de volgende dag al in huis. Goed ingepakt en keurig geadresseerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond Schipper 01-02-2018 Via de website gekocht

snelle / professionele levering

Algemene score

10,0
Bestelling vond plaats door middel van Bol.Com. De samenwerking tussen deze winkel en website van Bol.com is snel en vlekkeloos. Een zeer snelle professionele levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.G 30-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Keurig en heel snel geleverd. Geweldige service.
Super tevreden met mijn aankoop en kom zeker weer terug
om hier online te kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 24-01-2018 Via de website gekocht

Prima! Snelle levering, duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, duidelijke communicatie, klantvriendelijk. Breed aanbod op webwinkel duidelijke website en levercondities

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dick 20-01-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diverse artikelen in de loop der tijd besteld bij Saake Shop netjes en snel geleverd laatste bestelling via Bol.com besteld met mijn cadeaubonnen was geen probleem en de volgende dag in huis wereldzaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Bakker 18-01-2018 Via de website gekocht

Afhandeling / Bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goed verpakt .
Artikel beantwoord aan de opgegeven product gegevens.
Plus bij geleverd extra info kaart met eventueel handige toebehoren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ashley 04-01-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling werd zelfs een dag eerder geleverd en zat ook goed en stevig verpakt! Daarnaast een vriendelijke flyer erbij geleverd, dat wanneer er problemen zijn je altijd kan retourneren en/of contact op kan nemen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 14-12-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

8,0
gisteren via bol com besteld vandaag in huis het kan niet sneller.
ook nog voor een mooie prijs klasse

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Scope Training 13-12-2017 Via de website gekocht

Top service

Algemene score

9,0
Goede online service, goede rubrieken overzichtelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding !
Dus zeker een aanrader en ik zal dat dan ook zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reynaerts Valere 11-12-2017 Via de website gekocht

Zeer veel artikelen, en een zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering was dik in orde, we hebben wat moeten wachten op onze bestelling, maar dat was te wijten aan de overstelping bij BPOST

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kevertje 07-12-2017 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op tijd geleverd. Prima prijs. Geen klachten. Heb wel vaker bij Saake iets besteld. Altijd goede afhandeling en qualitatief goed spul.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 04-12-2017 Via de website gekocht

KIss for this KIng in Service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs, overzichtelijkheid, transparantie, eenvoud.
In 3 minuten heb ik het juiste artikel besteld vanaf opzoeking tot betaling.
Dus Snel en Simpel
Keep
It
Stupid
Simple
KISS

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Teka 03-11-2017 Via de website gekocht

puike service, behandeling, afhandeling en terugkoppeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege onduidelijkheid betreffende afhandeling van bestelling, gebeld en probleem uitgelegd. Rustige uitleg van medewerksters en later op de dag werd nogmaals teruggebeld na extra interne controle. Hoewel mij inmiddels duidelijk was dat ik een verkeerde conclusie had getrokken, werd daar geen enkel moment gebruik van gemaakt. Alleen maar duidelijk en rustig uitleg gegeven over bestelling en bijbehorende verzending en ontvangstmoment. Bestelling werd correct en conform afspraak op juiste tijd afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs de Cuijper 31-10-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ach wat schrijf je over Saake-shop. Koop hier al vanaf het begin mijn batterijen en div. voor mijn Canon en er gaat nooit iets fout. Ook prettig is dat je kan shatten voor eventuelen vragen .
Waarom dan een 9, ja alleen mijn vrouw krijgt een 10.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 21-10-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare levering.

Algemene score

9,0
Goed producten
Snelle levering.
Zoals omschreven op de website.
Gemakkelijk betalen.
Leuke producten
Website up tot date.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 16-10-2017 Via de website gekocht

goede en snelle afhandeling van de koop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al jaren diverse spullen bij Saake , en ik ben in die jaren goed geholpen, dus als ik weer wat nodig hebt zal ik waarschijnlijk wel weer bij Saake kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

onno 03-10-2017 Via de website gekocht

vriendelijkheid zelve.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd snel en goed geholpen. Niet het duurste aangesmeerd. Beviel me gelijk.
Als je zo geholpen wordt kom je zeker terug. Succes.
Onno

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francois 29-09-2017 Via de website gekocht

Topkawiteit service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op donderdag bestelt, op vridag ontvangen. Goed ingepakt. Moie producten. Top, bedankt! Tot volgende keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokke Renkema 22-09-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is om aan te bevelen,geleverd door GLS zonder hapering!!!
Vriendelijke chauffeur die ondanks het vroege uur goedlachs was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 17-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en uitstekende service. Ruime keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima keus en kon leveren wat ik wilde hebben.
Snelle service en uitstekende afhandeling.
Ook mogelijk de zaak telefonisch en zo nodig fysiek te benaderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 08-09-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering! Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dat is pas snel leveren gisteravond een acculader besteld en vanmorgen al in de bus!!
Hij werkt als een speer ben er heel blij mee en voor een hele mooie prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R salij 01-09-2017 Via de website gekocht

Geweldig snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een beetje googlen bij Saake-shop uitgekomen, Accu pack besteld voor een Sony camera. Snelle en nette levering en per mail op de hoogte gehouden over de status....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 30-08-2017 Via de website gekocht

Prima snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al eerder iets tot volle tevredenheid bij deze winkel besteld en ook nu blijkt dat er goed gehandeld en snel geleverd wordt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hugo Overvliet 26-08-2017 Via de website gekocht

Binnen 1 dag ontvangen. Product ziet er uit als omschreven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er passen ong 6 accu's in, genoeg voor 2 a 3 dagen fotograferen. Ik ga binnenkort met het vliegtuig. Nu weet ik zeker dat er bij controle geen problemen zijn ivm de hoeveelheid accu's.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tiny 25-08-2017 Via de website gekocht

Correcte afhandeling en bezorging van prima product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende communicatie en bezorging, van prima product voor de laagste prijs: een Jupio single charger plate.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 24-08-2017 Via de website gekocht

Gewoon snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon zo als altijd perfect en snel geleverd. Koop hier al jaren naar volle tevredenheid mijn fotografiespulletjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik Van Kets 19-08-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Algemene score

10,0
Exact wat ik besteld had binnen de 24 u thuis afgeleverd.
Beter kan niet.
Bovendien korting bon van 5 EU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yordi 16-08-2017 Via de website gekocht

Gewoon uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al heel wat jaar klant bij Saake-shop, mede door de leuke aanbiedingen!
Nooit problemen gehad en elke bestelling is tot op heden altijd snel en netjes geleverd, dit komt ook door de duidelijke informatie op de site.
Laatst werd mijn eigen fout keurig en snel opgelost, waarvoor een dikke pluim!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 20-06-2017 Via de website gekocht

Op Bol.com niet correcte teksten

Algemene score

2,0
Ik had een duo charger besteld en op Bol.com had Sjake beschrijven dat deze ook op het lichtnet kon worden aangesloten. Nergens stond erbij dat je ook nog een extra adapter nog hebt om dit te doen en zo kwam ik tot ontdekking dat er alleen maar een USB stekker bij zat.
Vind het slordig omschreven en hadden ze beter kunnen omschrijven dat je een extra adapter bij b.v. een auto, en lichtnet bij moet kopen.
De service desk was iets lichtelijk geïrriteerd dat ik belde (stem) en zei vervolgens dat ik een adapter bij kon bestellen. Wellicht is het normaal, snap het ! Maar pas die tekst op Bol.com aan !!!!
Slordig

Tekst zoals op Bol.com
Productbeschrijving
Ontzettend klein en licht, laadt 1 of 2 accu's tegelijk op. Aan te sluiten op een Powerbank accu, autolader, USB poort of lichtnet. Multi inzetbaar!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Harry 29-11-2016 Via de website gekocht

betrouwbare webshop

Algemene score

8,0
Bij Saake webshop al heel wat keren besteld en altijd goed geleverd. Ze bestaan al heel wat jaar. Je kunt een bestelling na afspraak afhalen in Haarlem. Parkeren makkelijk maar wel wat zoeken naar de ingang, maar ze zijn daar vriendelijk en dat maakt veel goed. Heb geen ervaring met terugsturen. Ze hebben wel regelmatig leuke aanbiedingen.

Pluspunten

  • afhalen na afpsraak mogelijk
  • makkelijk parkeren
  • goede prijzen

Minpunten

  • ingang bedrjf lastig te vinden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

AveTitus 30-09-2016 Via de website gekocht

Al jaren mijn favoriete winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website, reageert op vragen, nooit problemen gehad. Koop er alles wat met batterijen en accu's te maken heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toontje Netto 24-08-2016 Via de website gekocht

Verkopen willen ze wel, service geven NIET

Algemene score

3,0
Saake-shop biedt accu's aan voor camera's met daarbij de omschrijving 'Canon EOS M'. Deze accu bieden ze zelf via Google-Shop aan voor mijn camera Canon EOS M3. Nu blijkt dat dit een verkeerde accu is en zou ik een verkeerde bestelling geplaatst hebben!

Over het probleem bellen met de klantenservice kan niet, omdat de telefonist(e) alleen mogen helpen met nieuwe orders aanmaken maar niet met (technische-) problemen. Daardoor nu al meerdere keren op en neer gemaild... maar nog steeds zit ik met de retour-kosten voor fouten die zij gemaakt hebben!!!

Een webshop die allemaal technische artikelen aanbiedt maar GEEN telefonische helpdesk heeft is anno 2016 een baggerbedrijf!!!

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Saake-shop 07-09-2016

Goedemiddag,
U bestelde een accu voor de EOS M, u hebt zelf een EOS M3. Dat zijn 2 verschillende camera's met ook verschillende accu's, we hebben u dit meerdere malen geprobeerd uit te leggen maar u blijft ons onredelijk terug beantwoorden. We hebben u geprobeerd te helpen maar u staat ons dit niet toe, dat vind ik zeer spijtig. Uw bestelling wordt dan ook na ontvangst netjes teruggestort.
Met vriendelijke groet,
Team Saake-shop.nl

Reageer

hans van 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de opgegeven bestelling klopte exact, hetgeen ik besteld had, naar aanleiding van de getoonde beelden op de site afbeelding.

Service
was netjes in de brievenbus afgeleverd de dag erna.

Assortiment
voldoende keus.

Aanbeveling
goed, betrouwbaar, snel en nette afhandeling

Extra toelichting
alles is al gezegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmdmm 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
's avonds besteld, volgende dag in huis

Service
Helaas verkeerd product maar binnen 24 uur geld terug ontvangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews