saake shop - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 649 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over saake shop.

saake shop stelt zich voor

Saake-shop.nl, dé camera-accessoire specialist van Nederland! Al meer dan 10 jaar hét adres voor uw camera-accessoires. Bij ons vindt u de unieke combinatie van snelle levering, lage prijzen en uitstekende service! We leveren uit eigen voorraad (slechts € 2,50 verzendkosten!), dus uw bestelling is lekker snel in huis. Voor 18:00 besteld via iDeal of creditcard is dezelfde dag verzonden! Afhalen in Haarlem op afspraak mogelijk. Heeft u nog vragen? Altijd een snelle reactie op uw e-mail.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 16 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roland 21-10-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare levering.

Algemene score

9,0
Goed producten
Snelle levering.
Zoals omschreven op de website.
Gemakkelijk betalen.
Leuke producten
Website up tot date.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 16-10-2017 Via de website gekocht

goede en snelle afhandeling van de koop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al jaren diverse spullen bij Saake , en ik ben in die jaren goed geholpen, dus als ik weer wat nodig hebt zal ik waarschijnlijk wel weer bij Saake kopen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

onno 03-10-2017 Via de website gekocht

vriendelijkheid zelve.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werd snel en goed geholpen. Niet het duurste aangesmeerd. Beviel me gelijk.
Als je zo geholpen wordt kom je zeker terug. Succes.
Onno

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francois 29-09-2017 Via de website gekocht

Topkawiteit service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op donderdag bestelt, op vridag ontvangen. Goed ingepakt. Moie producten. Top, bedankt! Tot volgende keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokke Renkema 22-09-2017 Via de website gekocht

Perfecte levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is om aan te bevelen,geleverd door GLS zonder hapering!!!
Vriendelijke chauffeur die ondanks het vroege uur goedlachs was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 17-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en uitstekende service. Ruime keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima keus en kon leveren wat ik wilde hebben.
Snelle service en uitstekende afhandeling.
Ook mogelijk de zaak telefonisch en zo nodig fysiek te benaderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 08-09-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering! Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dat is pas snel leveren gisteravond een acculader besteld en vanmorgen al in de bus!!
Hij werkt als een speer ben er heel blij mee en voor een hele mooie prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R salij 01-09-2017 Via de website gekocht

Geweldig snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een beetje googlen bij Saake-shop uitgekomen, Accu pack besteld voor een Sony camera. Snelle en nette levering en per mail op de hoogte gehouden over de status....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 30-08-2017 Via de website gekocht

Prima snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al eerder iets tot volle tevredenheid bij deze winkel besteld en ook nu blijkt dat er goed gehandeld en snel geleverd wordt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hugo Overvliet 26-08-2017 Via de website gekocht

Binnen 1 dag ontvangen. Product ziet er uit als omschreven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er passen ong 6 accu's in, genoeg voor 2 a 3 dagen fotograferen. Ik ga binnenkort met het vliegtuig. Nu weet ik zeker dat er bij controle geen problemen zijn ivm de hoeveelheid accu's.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tiny 25-08-2017 Via de website gekocht

Correcte afhandeling en bezorging van prima product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende communicatie en bezorging, van prima product voor de laagste prijs: een Jupio single charger plate.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 24-08-2017 Via de website gekocht

Gewoon snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon zo als altijd perfect en snel geleverd. Koop hier al jaren naar volle tevredenheid mijn fotografiespulletjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik Van Kets 19-08-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Algemene score

10,0
Exact wat ik besteld had binnen de 24 u thuis afgeleverd.
Beter kan niet.
Bovendien korting bon van 5 EU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yordi 16-08-2017 Via de website gekocht

Gewoon uitstekend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al heel wat jaar klant bij Saake-shop, mede door de leuke aanbiedingen!
Nooit problemen gehad en elke bestelling is tot op heden altijd snel en netjes geleverd, dit komt ook door de duidelijke informatie op de site.
Laatst werd mijn eigen fout keurig en snel opgelost, waarvoor een dikke pluim!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 20-06-2017 Via de website gekocht

Op Bol.com niet correcte teksten

Algemene score

2,0
Ik had een duo charger besteld en op Bol.com had Sjake beschrijven dat deze ook op het lichtnet kon worden aangesloten. Nergens stond erbij dat je ook nog een extra adapter nog hebt om dit te doen en zo kwam ik tot ontdekking dat er alleen maar een USB stekker bij zat.
Vind het slordig omschreven en hadden ze beter kunnen omschrijven dat je een extra adapter bij b.v. een auto, en lichtnet bij moet kopen.
De service desk was iets lichtelijk geïrriteerd dat ik belde (stem) en zei vervolgens dat ik een adapter bij kon bestellen. Wellicht is het normaal, snap het ! Maar pas die tekst op Bol.com aan !!!!
Slordig

Tekst zoals op Bol.com
Productbeschrijving
Ontzettend klein en licht, laadt 1 of 2 accu's tegelijk op. Aan te sluiten op een Powerbank accu, autolader, USB poort of lichtnet. Multi inzetbaar!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Harry 29-11-2016 Via de website gekocht

betrouwbare webshop

Algemene score

8,0
Bij Saake webshop al heel wat keren besteld en altijd goed geleverd. Ze bestaan al heel wat jaar. Je kunt een bestelling na afspraak afhalen in Haarlem. Parkeren makkelijk maar wel wat zoeken naar de ingang, maar ze zijn daar vriendelijk en dat maakt veel goed. Heb geen ervaring met terugsturen. Ze hebben wel regelmatig leuke aanbiedingen.

Pluspunten

  • afhalen na afpsraak mogelijk
  • makkelijk parkeren
  • goede prijzen

Minpunten

  • ingang bedrjf lastig te vinden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

AveTitus 30-09-2016 Via de website gekocht

Al jaren mijn favoriete winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website, reageert op vragen, nooit problemen gehad. Koop er alles wat met batterijen en accu's te maken heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toontje Netto 24-08-2016 Via de website gekocht

Verkopen willen ze wel, service geven NIET

Algemene score

3,0
Saake-shop biedt accu's aan voor camera's met daarbij de omschrijving 'Canon EOS M'. Deze accu bieden ze zelf via Google-Shop aan voor mijn camera Canon EOS M3. Nu blijkt dat dit een verkeerde accu is en zou ik een verkeerde bestelling geplaatst hebben!

Over het probleem bellen met de klantenservice kan niet, omdat de telefonist(e) alleen mogen helpen met nieuwe orders aanmaken maar niet met (technische-) problemen. Daardoor nu al meerdere keren op en neer gemaild... maar nog steeds zit ik met de retour-kosten voor fouten die zij gemaakt hebben!!!

Een webshop die allemaal technische artikelen aanbiedt maar GEEN telefonische helpdesk heeft is anno 2016 een baggerbedrijf!!!

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Saake-shop 07-09-2016

Goedemiddag,
U bestelde een accu voor de EOS M, u hebt zelf een EOS M3. Dat zijn 2 verschillende camera's met ook verschillende accu's, we hebben u dit meerdere malen geprobeerd uit te leggen maar u blijft ons onredelijk terug beantwoorden. We hebben u geprobeerd te helpen maar u staat ons dit niet toe, dat vind ik zeer spijtig. Uw bestelling wordt dan ook na ontvangst netjes teruggestort.
Met vriendelijke groet,
Team Saake-shop.nl

Reageer

hans van 31-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de opgegeven bestelling klopte exact, hetgeen ik besteld had, naar aanleiding van de getoonde beelden op de site afbeelding.

Service
was netjes in de brievenbus afgeleverd de dag erna.

Assortiment
voldoende keus.

Aanbeveling
goed, betrouwbaar, snel en nette afhandeling

Extra toelichting
alles is al gezegd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmdmm 25-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
's avonds besteld, volgende dag in huis

Service
Helaas verkeerd product maar binnen 24 uur geld terug ontvangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cornelia Maria 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een handige site! Je kunt doorklikken naar het product dat je zoekt en het daarna gelijk bestellen.

Service
De accu voor mijn Canon camera kwam binnen 24 uur keurig verpakt aan.

Assortiment
Fijn dat er bij de accu duidelijk stond dat die ook voor mijn type camera geschikt was.

Aanbeveling
De verzendkosten zijn maar 2.50 en ze maken waar dat je het de volgende dag hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hans van 31-07-2016

Conelia, ik had een bestelling gedaan boven een bedrag waar geen verzendkosten werden gerekend, alleen de bestelling van deze, deed ik ruim 2 uur later, en was verbaasd, dat men dit niet in rekening bracht, en gewoon afleverde, toch service, vind ik.

Reageer

Thunderbird 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze goed uitgelegd

Service
Snelle service bij bestelling voor herhaling vatbaar

Assortiment
Producten die ik zoek staan zoals verwacht

Aanbeveling
Zekers een aanrader waard dikke AAA++++++++++

Extra toelichting
Doe zo voorts

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chrisart 15-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

2,0

Gemak
Het was onoverzichtelijk en veel te veel zoekwerk op de site

Service
lang moeten wachten is heel laat geleverd normaal 3 dagen daardoor heb ik de batterij niet kunnen testen hoe lang die meeging

Assortiment
het product werkt niet naar behoren, heb nu eentje in media markt gekocht juist hetzelfde en getest , die werkt wel naar behoren

Aanbeveling
de batterij werkt niet naar behoren dus verkopen ze maar brol ??

Extra toelichting
heb met opgeladen originele batterij van videotoestel 2 uur gefilmd dan vervangen door aangekochte opgeladen batterij van de shop werkt amper 1/2 uur ?? dus ze zenden me 2 liederen van concert gemist daardoor ..heel veel mensen teleurgesteld ..

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Rob 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudige website en overzichtelijk.
Snel iets besteld

Service
Bij deze aankoop geen ervaring maar bij de vorige aankoop had ik een vraag en deze werd netjes beantwoord

Assortiment
Op camera gebied (zeker de wat oude camera's) bijna alles te verkrijgen.

Aanbeveling
Heb meerdere spullen gekocht bij deze webshop en geef eigenlijk nooit respons tenzij een product niet goed is, echter ik wil nu toch ook eens iets schrijven als ik niets te klagen heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christine 11-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Bestelling is snel geplaatst.

Service
Wij namen contact op om te melden dat het geleverde artikel niet overeenkomt met het artikel op de website

Assortiment
Wij vonden direct wat wij zochten, alleen achteraf bleek dat de afbeelding van het geleverde artikel niet overeenkomt met het artikel op de website

Aanbeveling
Wij vonden dat wij niet terechtkonden met onze klacht.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marcellino2 08-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
Redelijk het product te vinden

Service
Moeilijk en nauwelijks contact te maken, duurt enige tijd voor er een reactie komt. Na sarcastische antwoorden te hebben gehad volgt uiteindelijk een soort van ontmoedigingsbeleid beleid en uiteindelijk nog steeds geen duidelijkheid.

Assortiment
Het assortiment is niet echt geweldig

Aanbeveling
Op de website word aangeven Voor 18:00 besteld = vandaag verstuurd.
Deze geweldige uitspraak is helaas nutteloos.
Ik bestelde mijn product op donderdag en we zijn inmiddels 5 werkdagen verder en nog steeds niets ontvangen.
Uiteraard meerdere malen contact opgenomen, hun reactie is in het kort samengevat als volgt; het pakketje kan zoek zijn geraakt en of is per ongeluk naar België etc. Wacht gewoon nog een paar dagen af en het zal wel eens weer terecht komen. Uiteraard ben ik hier niet tevreden mee, tot op heden niets meer vernomen en dus ook geen oplossing. De eerste en de laatste keer voor mij.

Extra toelichting
Wel jammer want de site ziet er veelbelovend uit,

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Saake-shop 08-06-2016

Goedenavond,
Bedankt voor uw reactie. De betreffende communicatie zou u ons even moeten e-mailen want behalve een e-mail waarin we u vragen PostNL nog heel even de gelegenheid te geven de bestelling af te leveren, kan ik niks vinden. Kunt u ons hierover contacteren? Verder krijg ik nav uw tekst het idee dat u ons verward met de bestelling van een andere webshop, want wat u schrijft herken ik niet in ons team.
Met vriendelijke groet,
Saake-shop.nl

Reageer

rudi 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
prima

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 't Hart 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website/shop is overzichtelijk

Service
Zelfs begeleiding d.m.v. chatten, werk prima.

Assortiment
Is dik in orde.

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven, binnen 24 uur de spullen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HDHvideo 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlotte mogelijkheid om door filtering snel het gewenste product te vinden

Service
Snelle veilige levering met track & trace

Assortiment
Zeer uitgebreid aan assortiment

Aanbeveling
Batterijen voor bekende merken worden door de betreffend camera steeds gescand op de ingebouwde ship in de batterij. Als de camera deze ship erkend dan wordt de batterij als origineel beschouwd en aanvaard door de camera. In de andere gevallen werkt de camera niet en is de betreffende batterij onbruikbaar. Zelf de batterijladers van de laatste generatie zoeken op dezelfde wijze naar deze ship.
De aangekochte batterijen werden 100% erkend en alles werkt perfect. SUPER
En dit voor 1/5e van de prijs tov het originele merk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulina1962 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd binnen mijn bereik om te bestellen.

Service
Uitermate goede service, snelle reactie en levertijden. Goed bereikbaar zowel per telefoon als per mail. Extra service om producten af te halen is een pre.

Assortiment
Hele grote diversiteit, keuze is legio.

Aanbeveling
Goede webwinkel!

Extra toelichting
Prima prijs en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AK SPEEK 27-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden op de webshop

Service
Ales goed verzorgd en op tijd in huis

Assortiment
In 1 woord geweldig assortiment

Aanbeveling
Ik kan een ieder deze webshop aanbevelen

Extra toelichting
Ga zo door Saake erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

buvnukkel 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en makkelijke site om producten te selecteren

Service
Levertijd zoals op de site is beschreven.

Assortiment
Assortiment is wat ik ervan had verwacht

Aanbeveling
What you see is what you get, makkelijk en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jochem 23-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
gemakkelijk via internet

Service
waardeloze club sturen verkeerd product duurt weken voor je je geld terug hebt allemaal ellende waar je niet om vraaagt

Aanbeveling
zijn gewoon oplichters willen alleen maar rente trekken van jou geld

Extra toelichting
ja kijk eerst ergens anders

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Rick 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kunt het van af elke plek bestellen.

Assortiment
deze is goed en volledig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walitak 04-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling zo geplaatst.

Service
Al verschillende bestellingen geplaatst,telkenmale zeer vlugge levering.Laatste bestelling om 15h40 gedaan op 31 dec. 1 jan.feestdag 2 jan. geleverd 11h30. Kan niet beter!!!!!!!!!!! (en nog prima verpakt) Dank u.

Assortiment
Assortiment prima en prijs zeer goed.

Aanbeveling
Zeer zeker aan te bevelen. Vriendelijk aan de telefoon en trachten altijd prima oplossing te vinden. Ga zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

georges 31-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,8

Gemak
ja goede keuzes ik haad dit als je meer uitleg moet geven dan nodig is bij een beoordeeling

Service
niet zoals beloofd kwazie verzendtijd veel later dan beloofde 2 dagen buiten het buitenland
dit kan beter

Assortiment
uitgebreid maar kan beter

Aanbeveling
levering kan beter niet echt aan te raden kwazie op tijd leveringen speciaal als artikel in voorraad is
daar moeten ze aan werken tenslotte klant is koning en de goedere zijn reeds betaals al

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Saake-shop 03-01-2016

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw interessante reactie. Het lijkt er op dat uw zending 2 dagen te lang in het sorteercentrum van de post heeft gelegen. Iets wat we betreuren, maar wat helaas vlak voor Kerst niet ondenkbaar is. We zijn blij dat u verder tevreden met het product bent.
Met vriendelijke groet,
Team Saake-shop

Reageer

Paul 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is vlot te bereiken.

Service
Ben van de bestelling tot de levering heel tevreden.

Assortiment
Veel keuze,heb dan ook gevonden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Om de mogenlijkheden die er voor de klanten zijn.

Extra toelichting
Wanneer ik in de toekomst nog iets wil bestellen, weet ik waar te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inbetweener 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk, duidelijke uitleg producten.

Service
Zeer snelle levering, keuze uit meerdere ontvangstopties. Goede verpakking.

Assortiment
Assortiment is meer dan compleet... 10+

Aanbeveling
Was mijn eerste bestelling, ik ben onder de indruk. Ik zal deze site zeker aan mijn familie en kennissen aanraden! Ik heb zelfs een cadeau bij mijn bestelling gekregen... wow.

Extra toelichting
Vergeet bol.com..... hier is Saake!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke Website, zonder verassingen !

Service
betalingsgemak en wat ze beloven komen ze ook na.

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon een Top webwinkel zonder kleine lettertjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

robvdp 19-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is overzichtelijk en bestellen is gemakkelijk.

Service
Levertijd dik in orde, voor vragen goed bereikbaar.
De winkel in Haarlem is op afspraak ook te bezoeken.

Assortiment
Veel accu's en andere artikelen beschikbaar en tegen een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Tot nu toe geen enkele klacht en de artikelen werden steeds spoedig bezorgd.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 18-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en gebruiks vriendelijke website.

Service
Als het product niet op voorraad is houden ze je goed op de hoogte.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze mogelijkheid.

Aanbeveling
Doen wat ze beloven en ook nog eens snel.

Extra toelichting
Input en Output zijn door de maker verkeert om geplaatst. Hier werd een beetje laconiek op gereageert. Heb het nu zelf maar veranderd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tomas P. 17-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Design van website is perfect. De bestelling ging super.

Service
Ik had de vraag gesteld, de antwoord was binnen 2 uurtjes. En ik had bestelling geplaatst voor 18.00 dus ik kreeg al vandaag zelfs mijn kabel. Dus de levertijd was ook super!

Aanbeveling
De winkel is echt fantastisch! Geen nadelen dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddy 13-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke website,snel het gezochte product gevonden,met uitgebreide gegevens.donderdag besteld,12 uren later al bezorgd,super!!!

Service
accu opgeladen en deze werkt perfect en dat zo snel.

Assortiment
prijs is veel lager dan de originele Canon accu,wel duurder dan bij een concurrent,maar daar leveren ze
de verkeerde met veel gedoe.

Aanbeveling
zeer overzichtelijke website,zeer snelle levering
en meteen het juiste product en dat al vele jaren.

Extra toelichting
zou graag willen dat boven bv.25 euro geen verzendkosten worden berekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PapaZulu 09-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk programma, goed gepresenteerd op de website/-shop, breed scala aan producten.

Service
Supersnelle levering, snel orderbevestiging en -status

Assortiment
Zie bij gemak

Extra toelichting
Je vindt altijd wat bij Saake-shop. Is het niet een aantrekkelijke weekaanbieding, dan is het wel een ander artikel, zoals een goede vervangende accu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk alles te vinden.

Service
Netjes contact met mij opgenomen nadat er een artikel niet op voorraad was na het plaatsen van mijn bestelling.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Ik kom hier zo ie zo terug, voor leuke prijzen veel artikelen te vinden.

Extra toelichting
Mooi assortiment, overzichtelijk, snelle levering met weinig verzend kosten, ze zien mij snel weer terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pasja 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je hoef niet de deur uit.
Alles is duidelijk en goed aan gegeven.

Service
Zeer goed.
Als er een onderdeel niet aanwezig is word dat gemeld.
Levertijd perfect.
Nog geen ervaring.

Assortiment
Genoeg artikelen ruime keuze.
Wat ik nodig heb is aanwezig top.
Prijs is oké.

Aanbeveling
Heb nog geen problemen gehad,alle afhandelingen zijn perfect verlopen.

Extra toelichting
Gewoon zo door gaan top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van Cooten 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
doen wat ze beloven

Service
snelle beantwoordig van vraag

Assortiment
hebben alles wat ik daar zoek

Aanbeveling
gewoon zo als het hoort!
goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kurt 23-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Service
al tot tweemaal een mail gestuurd, over mijn order van 18/10 die nog steeds niet geleverd is, en nog steeds geen antwoord

Aanbeveling
als mijn bestelling ooit nog geleverd wordt misschien dan betere score

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Tom 26-10-2015

ondertussen al iets ontvangen?

Reageer

Sjoysel 16-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walitak 15-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk ! Nog iets nodig terug naar Saake-schop .

Service
Opgeven dagen van zending klopt zoals vermeld.Bij andere winkels kan het vaak gebeuren dat opgegeven dagen nogal de lang uitlopen.

Assortiment
Prima assortiment en zeer belangrijk prijs kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen!!!

Extra toelichting
Eerste bevinding van mijn aankoop prima. Kan niets negatiefs zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews