saake shop - Reviews & Ervaringen

6,2 Lees 683 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over saake shop.

saake shop stelt zich voor

Saake-shop.nl, dé camera-accessoire specialist van Nederland! Al meer dan 10 jaar hét adres voor uw camera-accessoires. Bij ons vindt u de unieke combinatie van snelle levering, lage prijzen en uitstekende service! We leveren uit eigen voorraad (slechts € 2,50 verzendkosten!), dus uw bestelling is lekker snel in huis. Voor 18:00 besteld via iDeal of creditcard is dezelfde dag verzonden! Afhalen in Haarlem op afspraak mogelijk. Heeft u nog vragen? Altijd een snelle reactie op uw e-mail.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

6,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mirarie 06-07-2011

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen.
Bestelling een dag later binnen als website belooft, maar dat kan ook aan TNT hebben gelegen.
Bestel een volgende keer weer bij Saake Shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooi wark 04-07-2011

Algemene score

8,8
Diverse keren en bestelling geplaatst die na de snelle bevestiging van de orders correct en snel werden geleverd. Ook een 'dubbele' bestelling (foutje mijnerzijds) werd na telefonisch en e-mail contact snel en correct hersteld.
Kortom prima webwinkel waar je met vertrouwen een bestelling plaatst!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob tH 04-07-2011

Algemene score

9,5
Tot nu toe bij geen enkele bestelling problemen ondervonden, altijd snelle levering en volgens de afspraken. Laatst ook nog vragen gesteld via de e-mail over een gekocht product waar wat onduidelijkheden over waren, ik kreeg supersnel bruikbare antwoorden. Dikke pluim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theeke 02-07-2011

Algemene score

9,0
hallo levering klopt precies.was mooi optijd zoals op de site staat vermeld.maar hoop ook dat ze lang mee gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter1943 02-07-2011

Algemene score

8,3
vrijdag om 15.00 uur besteld, zaterdagochtend 9.30 uur door TNT afgeleverd. Geweldig!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

doubleU28 02-07-2011

Algemene score

9,5
Door een -niet aan te rekenen- error tijdens het betaalproces was mijn bestelling niet doorgekomen.
Saake heeft dat ontdekt en zelf contact gezocht.
Als compensatie voor het ongemak kreeg ik een acculader voor nop erbij.
Wat je noemt aftersales! Heel netjes afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Bischoff 01-07-2011

Algemene score

9,8
Duidelijke omschrijving van producten op website, prime prijzen, correctte en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray42 01-07-2011

Algemene score

8,0
---------- Update review 01-07-11 ----------

Na een onfortuinlijk misverstand i.v.m. een laatste aankoop had ik een ietwat twijfel opgedaan maar de heer Jansen heeft het uiteindelijk toch keurig voor mij op weten te lossen en vandaar kan ik wederom erg positief zijn omtrent mijn ervaringen met de Saake Shop, de levering verloopt altijd bijzonder snel en ook de aftersales zijn zonder meer uitstekend te noemen.

---------- Eerdere review 28-06-11 ----------

Na verschillende batterijen bij deze winkel te hebben gekocht besloot ik om er ook een oplader te bestellen gezien de uitstekende ervaringen met de koop van de batterijen. Na de oplader in bezit te hebben gekregen ben ik eens gaan zoeken op het merk en het type (dit had Saake shop niet vermeld op hun produktpagina) en kwam er via die wijze achter dat exact dezelfde oplader die bij SaakeShop 37 euro excl. verzendkosten heeft gekost slechts 16 euro kost bij een concurerende webshop. Dat kan nooit kloppen dacht ik dus besloot ik eens te bellen naar het 0900 telefoonnummer dat zou staan voor hun klantenservice.

Vervolgens heb ik netjes gevraagd waarom deze oplader bij hen meer dan 20 euro duurder was als bij een andere aanbieder waarop de mevrouw aan de andere kant van de lijn te kennen gaf dat ik een email moest sturen naar hun emailadres met deze vraag. Ik heb meteen een email gestuurd waarin ik te kennen heb gegeven gecompenseerd te willen worden voor het veel te duur betaalde object want had ik geweten wat het exacte typenummer en kenmerk was had ik het 21 euro goedkoper gehad. Uiteraard heb ik geen antwoordt op mijn email teruggehad en de oplader terugsturen gaat ook niet want ik heb de doos weggegooid na een eerste succesvolle oplaadsessie. Ik heb vertrouwd op deze webwinkel maar ik zal er nooit meer iets bestellen na dit avontuur.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

roos6 30-06-2011

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, leveren zoals afgesproken snel, producten prima met goede prijzen.
Zal er zeker opnieuw bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wandalientje 25-06-2011

Algemene score

9,3
Ik heb eens eerder een accu voor een fototoestel gekocht en kreeg deze de andere dag en deze werkt perfect. Nu we een duurdere camera hebben heb ik dan ook weer een extra accu en sd-kaartje gekocht. Veel goedkoper en de service is Top! Ik kreeg zelfs een kortingscode voor een volgende bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico1966 23-06-2011

Algemene score

9,8
Betrouwbaar en snel.
Ik kreeg gelijk reactie op mijn vraag.
De bestelling werd gelijk verstuurd en ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vladdermuis 22-06-2011

Algemene score

9,3
Meerdere malen duurdere SD kaarten en diverse camera accu's aangeschaft bij deze winkel. Altijd geleverd volgens de voorwaarden. Nog geen enkel probleem ondervonden. Prima zaak, prima prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BLUEBANDIT 20-06-2011

Algemene score

10,0
De tweede bestelling al bij deze shop en vlotte afhandeling en levering.bij de vorige levering van de batterijen die ik toen bestelde idem.
Zal in de toekomst als ik iets dergelijks nodig heb er zeker nog een bestelling plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Explorer100 20-06-2011

Algemene score

8,8
Goede service, attent en zeer behulpzaam.
Wanneer artikel is uitverkocht en later weer binnenkomt
krijg je een herinnerings-email.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben Atema 1932 19-06-2011

Algemene score

10,0
Deze zaak biedt een supersnelle levering en zijn zeer
coulant bij omruilen of terugname van een artikel.
Bij dit laatste wordt het betaalde bedrag direkt
teruggestort! Zo durf je nog eens wat te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario Van de Velde 18-06-2011

Algemene score

9,3
gisterenmorgen mail gestuurt,vrij vlug antwoord en professioneel advies gekregen van Bastiaan

dan bestelling geplaatst en betaald via KBC bank vanuit Belgie naar hun Kbc rekening vlot verlopen
gisterenavond nog verzonden en deze middag kon ik het materiaal reeds gebruiken

dus kortom een zeer vloote verwerking van de bestelling

groetjes,

een tevreden klant uit Belgie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manu07 18-06-2011

Algemene score

9,7
Prima web winkel, spijtig dat er 5% bij komt als je met paypal betaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosendaal Jo van 18-06-2011

Algemene score

9,2
Levering/betaling met IDEAL, EN PRODUCTEN ALLES IS NAAR
WENS VERLOPEN.
Daarom krijgt SAAKESHOP VAN MIJ 'N DIKKE VOLDOENDE.(10)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert1066 16-06-2011

Algemene score

9,0
Prima gegaan. Bestellen, meteen bericht dat de bestelling gedaan is en via email op de hoogte gehouden over de levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolie1970 16-06-2011

Algemene score

9,0
Hele duidelijke site en vragen via Email worden heel snel beantwoord (zelfde dag vaak).
Ben zeeeeeeeeeeeeeeeer tevreden !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cedero 16-06-2011

Algemene score

8,7
's morgens besteld de volgen dag met de middag postbestelling in huis. Product volgens de specificatie's geleverd. Prima gedaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. Knijf 15-06-2011

Algemene score

8,0
Ondanks de feestdagen snel geleverd. Prijsstelling echter niet concurrerend. Verpakking sober maar afdoende. Helaas ontbreekt paklijst en/of factuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Set Vexy Photography 15-06-2011

Algemene score

9,8
Saake Shop is goedkoop heeft een groot aanbod en heeft een hele goede service. Heb hier al vaak aankopen gedaan en als er problemen zijn wordt alles subliem opgelost, ook hebben ze hele toffe acties!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SOKRTW 15-06-2011

Algemene score

9,0
INFORMATIE OVER GEKOCHT PRODUCT WAS MIJ NIET DUIDELIJK GENOEG.
CONTACT OVER HULP PER MAIL WERD BINNEN ENKELE MINUTEN BEANTWOORD.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.Klein 13-06-2011

Algemene score

8,7
Vrijdaagmiddag 15.00 uur besteld. Zaterdagmorgen 10.00 uur bezorgd.Voor 2011 een ongekende weelde. BRAVO !!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry v.d. Enden 13-06-2011

Algemene score

9,8
Product was in eerste instantie niet meer verkrijgbaar.
Kon hem nabestellen. Prima communicatie per e-mail.
Zeer correcte behandelingen afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co de blijde vogel. 11-06-2011

Algemene score

10,0
Verschillende keren besteld, ook innovatieve producten waarbij ik in eerste instantie aan de werking en het gebruiksgemak twijfelde (bijvoorbeeld oplader voor gewone batterijen). Altijd goede kwaliteit en de producten doen wat de website beloofd. Prijstechnisch gunstig (anders bestel ik er niet en ga ik naar een winkel), lage verzendkosten en snelle afhandeling. Kortom, een genot om zo op internet te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet van Kroonenburg 10-06-2011

Algemene score

9,0
Heb al meerdere malen aankopen bij deze winkel gedaan en mijn indrukken zijn zeer goed. Snelle levering, nooit problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cozeboos 10-06-2011

Algemene score

10,0
Deze zaak wordt geleid door een uitermate kundig en snel-reagerend team. Op vragen krijg je meteen antwoord en advies. Levering is, zoals beloofd; vóór 16.30 besteld is de volgende dag in huis.
Ook zijn de prijzen over het algemeen lager dan ergens anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald6464 08-06-2011

Algemene score

9,5
duidelijke info over snelle levering !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Sandt 08-06-2011

Algemene score

9,0
Op Tweakers.net als een van de weinige met een lage prijs voor dit product. De snelle levering én de lage prijs betekent voor mij in de toekomst weer een bezoek aan deze webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Kleijn 08-06-2011

Algemene score

9,5
Geweldig duidelijke website met goede zoekfunctie. Prijs prestatie in prima verhouding. Perfecte mailcommunicatie. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Smith 07-06-2011

Algemene score

10,0
Prima site en producten zijn eenvoudig te selecteren. Informatie is meestl voldoende om keuze te kunnen maken. prijzen zijn concurrerend. Betling eenvoudig en voldoende keuze. Levering snel, goed verpakt en conform bestelling en toezegging. Emailbegeleiding tijdens levering is adequaat. Al meerdere bestellingen geplaatst en steeds snel geleverd. Betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Meenderink 06-06-2011

Algemene score

9,0
Prima winkel met zeer goede after sales.
Ik had de verkeerde accu besteld, zonder problemen binnen 2 dagen omgeruild. Perfect ik kom zeer terug!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Little Bear 04-06-2011

Algemene score

10,0
Snel, gemakkelijk en goedkoop! Wat wil je meer?
Hartelijk dank!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Verkerk 02-06-2011

Algemene score

10,0
Duidelijke site.
Goede info ook over de nieuwste typen etc.
Snelle levering.
Goede prijsstelling.
Kortom : PRIMA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie Leibbrand 01-06-2011

Algemene score

10,0
Batterijen en opladers besteld snel en keurig verzorgd thuis gekregen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stan666 31-05-2011

Algemene score

9,2
Snelle reactie op bestelling, en net zo snel de levering van de artikelen.
Ook goedkoper in vergelijking met grote fotowinkels, dan is de keuze snel gemaakt.
Alles prima!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cabanon 28-05-2011

Algemene score

10,0
Perfect bedrijf. Ik doe hier al vele jaren zaken mee. Altijd bereikbaar en uitermate correct! Een parel voor onze economie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-2305 24-05-2011

Algemene score

8,8
Ik heb het product 23-5-2011 besteld,
De volgende dag is het bij mij afgeleverd,supersnel.
Ik ben zeer tevreden, ik zal zeker mijn volgende
aankoop ook bij deze webwinkel doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smits79 21-05-2011

Algemene score

8,5
Ik heb de accu in de avonduren besteld, volgende dag kreeg ik al mail dat de goederen verstuurd waren en weer een dag daarna was alles binnen. Dus binnen anderhalve dag was het bestelde binnen. Super. Het is netjes verpakt. Ik heb geen ervaring met bereikbaarheid, ik heb deze service nog niet nodig gehad. Verder kan ik ook nog niet oordelen over hetgeen geleverd is ook goed, maar daar ga ik wel vanuit!! Goede winkel en ik zal er vaker iets gaan kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Kouwenhoven 20-05-2011

Algemene score

8,7
Aanbieding via e-mail ontvangen, en levering binnen 24hr, zoals aangekondigd.
Kan niet beter!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

japie45 18-05-2011

Algemene score

9,3
3x batterijen en een acculader besteld en altijd de volgende dag in huis, en ook goed verpakt. een hele fijne zaak heel correct. ze doen wat ze beloven....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam5261 18-05-2011

Algemene score

9,3
Duidelijke website; vlotte orderbevestiging en info via mail wanneer de bestelling verzonden is. Vervolgens mail met faktuur. Allemaal goed voor elkaar. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant2011a 18-05-2011

Algemene score

9,0
Gisterenmiddag een bestelling geplaatst en vandaag voor 2 uur al in mijn bezit. prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosschaart 17-05-2011

Algemene score

9,5
Duidelijke website en prima overzicht.
Perfecte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

APR 16-05-2011

Algemene score

9,8
De levering is foutloos en vrijwel "onmiddellijk". Contact is prettig en klantvriendelijk. Een voorbeeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w van der poel 16-05-2011

Algemene score

9,3
Vlotte afhandeling,goede communicatie
Aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikop 14-05-2011

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen en zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

zdh 14-05-2011

Algemene score

9,0
Besteld, en voordat je het weet is het netjes geleverd.
Er bij was zelfs een niet bestelde usb kaarlezer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews