Kamera-express.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 23656 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Kamera-express.be.

Kamera-express.be stelt zich voor

Kamera Express is al meer dan 20 jaar dé foto retailspecialist van Nederland en België! De combinatie van webshop en City- en Superstores in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Leeuwarden, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Goes, Gent en Antwerpen maakt Kamera Express uniek. Al onze producten staan demonstratie klaar in de Superstores. Bij ons getrainde en gekwalificeerde personeel kunt u altijd terecht voor goed en vertrouwd advies. Koopt u liever via onze webshop en heeft u voor 22:30 uur besteld? Dan heeft u uw pakket de volgende dag al in huis. Bestellingen boven de 50 euro worden zelfs gratis thuisbezorgd!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3328 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

thomas 123 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fantastisch vandaag besteld morgen in huis

Service
ik kreeg een vriendelijk en behulpzaam persoon aan de telefoon

Assortiment
heel veel keus voor een hele goede prijs

Aanbeveling
door de prijs 'behulpzaamheid en de levering

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden . ik heb alleen maar pluspunten en geen minpunten ga zo door als ik weer iets nodig heb zal ik zeker aan jullie denken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rail-kees 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vrij eenvoudig mijn camera gevonden op de site die overzichtelijk en duidelijk is.

Service
Na een telefoontje werd ik prima van info voorzien welke mij genoeg aanwijzingen gaf om de bestelling te plaatsen via de site ipv deze op te halen in de winkel.

Assortiment
Genoeg keuzemogelijkheden die toch helder zijn om een beslissing te nemen.

Aanbeveling
Onder het motto: Goed, beter, best valt deze winkel in de laatste categorie. De volgende aankoop zal dan ook weer via kamera express zijn.

Extra toelichting
Bij deze winkel heb ik duidelijke informatie kunnen vinden op zowel de site als via persoonlijk contact. dit geeft mij vertrouwen in deze winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lieke90 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website van camera express is enorm fijn in gebruik. Met behulp van een fotograaf heb ik gezocht naar specialisaties van de camera's. Ik heb uiteindelijk precies gevonden wat ik zocht: de perfecte handige spiegelreflex camera. Het is helemaal mijn hobby geworden om te fotograferen.

Service
Wat ik erg fijn vond was de enorm snelle levertijd. Daarnaast is alles prima verpakt, wat mij wat zorg leverde voor de levering.

Assortiment
Toen ik naar een camera winkel ging welke mij specifiek geadviseerd werd door meerdere mensen hadden ze natuurlijk erg veel camera's. Maar nooit zoveel als op deze website. Het maakte me wel enorm aan het twijfelen, maar met de juiste adviezen ben ik er gekomen.

Aanbeveling
Ik zou meteen deze website aan raden. Deze website is mij ook aangeraden door een professionele top fotograaf. Het maakte mij een beetje bang want ik had nooit eerder zo iets duurs besteld via internet maar uiteindelijk ben ik dik tevreden! Ik kreeg er zelfs twee Guus Meeuwis wat mijn blije gevoel die dag helemaal compleet maakte!

Extra toelichting
Kamera express heeft mijn droom eindelijk waar gemaakt. Met een super pakket aan lenzen, camera en een tas was ik helemaal trots op mijn spiegel reflex camera! Ik ga deze site zeker aanraden aan andere, heb dit dan ook al veel gedaan. Je bespaard kosten waf sowieso fijn is in de crisis. Daarnaast is het een prima aanbod en service! Dankjewel voor jullie mega fijne site en bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieterhendrik 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De bestelling kon ik probleemloos in voeren, het waren overzichtelijke invoervelden.

Service
ik had de bestelling rond 8 uur 's avonds gedaan en de bestelling werd keurig verpakt de volgende middag bezorgd.

Assortiment
het assortiment van kamera-express is ruim voldoende om een goede keus te maken. De prijzen kunnen wel wat meer concurrerend zijn.

Aanbeveling
gewoon goede ruime winkel, goede bereikbaarheid en prima service. parkeren soms een probleem

Extra toelichting
gewoon een prettige winkel om rond te snuffelen en op je gemak een eventuele aankoop te doen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jjsvo 27-06-2013 In de winkel gekocht
Capelle
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ik had in eerste instantie een rugtas online gekocht, maar dat was toch niet wat ik zocht. Dus maar naar de fysieke winkel gegaan om te ruilen en een nieuwe tas te passen. Deze had ik wel alvast gereserveerd en lag keurig voor mij klaar. Vriendelijk geholpen en de mogelijkheden van de tas besproken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tklapgat 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's Avonds om 9 uur besteld; 's anderendaags thuis. Zonder verplaatsingskosten- en tijd.

Service
Heel stevig verpakt, van perfecte kwaliteit en met alle documenten.

Assortiment
Ik ben geen pro die misschien het onmogelijke zoekt, maar alles wat ik zoek is er.

Aanbeveling
Ook al voor de prijs. De plaatselijke fotoboer kan niet concurreren.

Extra toelichting
Heel gemakkelijk uit een onuitputtelijke ? stock via het internet, maar vele zaken kan je afhalen in de winkel, waar je ongetwijfeld veel goede raad zal meekrijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvanabbe 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb mijn product online gekocht. Ik bestel vaker producten via kameraexpres dus ik had al een account. Het product was 1 van de goedkoopste aanbiedingen die ik kreeg via een beoordelingssite. Misschien was er een aanbieder die 2 a 3 euro goedkoper was maar ik heb zeer goede ervaringen met Kamera-express. Voor die drie euro neem ik liever geen risico's op een bedrag van rond de 500 euro. De betaling verliep zoals altijd soepel evenals het doorlopen van mijn gegevens. Ik kon online precies meekijken waar mijn bestelling zich bevond. De bestelling werd keurig op tijd geleverd.

Service
Voor ik mijn bestelling plaatste heb ik telefonisch contact opgenomen met de klantenservice om te informeren naar mijn product. Ik wilde weken of de cashback actie van Canon van toepassing was op mijn product. Ik werd meteen geholpen. Geen ingewikkelde keuzemenu's en een vriendelijke meneer nam de tijd om me verder te helpen.

Assortiment
Wat ik erg fijn vindt aan Kamera-express is dat ze bij het product waar je in geïnteresseerd bent relevante accessoires voor een voordelige prijs worden aangeboden.

Aanbeveling
Goede service, snelle levertijden, zeer scherp geprijsd. En ook niet geheel onbelangrijk. Kamera-express heeft meerdere winkels waar je terecht kunt. Dit vind ik persoonlijk erg belangrijk. Het is nog niet voorgekomen dat ik iets besteld heb waarmee ik niet tevreden was maar als dit wel het geval is breng ik het liever zelf naar de winkel dan dat ik het terugstuur.

Extra toelichting
Ik heb mijn product online gekocht. Ik bestel vaker producten via kameraexpres dus ik had al een account. Het product was 1 van de goedkoopste aanbiedingen die ik kreeg via een beoordelingssite. Misschien was er een aanbieder die 2 a 3 euro goedkoper was maar ik heb zeer goede ervaringen met Kamera-express. Voor die drie euro neem ik liever geen risico's op een bedrag van rond de 500 euro. De betaling verliep zoals altijd soepel evenals het doorlopen van mijn gegevens. Ik kon online precies meekijken waar mijn bestelling zich bevond. De bestelling werd keurig op tijd geleverd. Voor ik mijn bestelling plaatste heb ik telefonisch contact opgenomen met de klantenservice om te informeren naar mijn product. Ik wilde weken of de cashback actie van Canon van toepassing was op mijn product. Ik werd meteen geholpen. Geen ingewikkelde keuzemenu's en een vriendelijke meneer nam de tijd om me verder te helpen. Wat ik erg fijn vindt aan Kamera-express is dat ze bij het product waar je in geïnteresseerd bent relevante accessoires voor een voordelige prijs worden aangeboden. Goede service, snelle levertijden, zeer scherp geprijsd. En ook niet geheel onbelangrijk. Kamera-express heeft meerdere winkels waar je terecht kunt. Dit vind ik persoonlijk erg belangrijk. Het is nog niet voorgekomen dat ik iets besteld heb waarmee ik niet tevreden was maar als dit wel het geval is breng ik het liever zelf naar de winkel dan dat ik het terugstuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edpeet 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
even bestellen en de volgende dag in huis!

Service
Snel contact en duidelijke uitleg

Assortiment
prima

Aanbeveling
Prima webshop! Goede service en snelle levering!

Extra toelichting
overzichtelijk, duidelijk, en snel contact en levering..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rnunes 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

homie300 27-06-2013 In de winkel gekocht
Kamera-express Capelle a/d Ijssel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg fijne winkel, waar het goed duidelijk is wanneer je aan de beurt ben. En je meteen geholpen wordt met de juiste informatie

Service
De service was zeer goed. Ze kunnen je letterlijk alles vertellen, voor en na-delen van het te kiezen product. Ze maken het je soms natuurlijk wel lastig om te kiezen :).

Assortiment
Simpelweg een gigantisch assortiment. Alles wat je nodig hebt en wat je hartje begeerd.

Aanbeveling
Alle bovenstaande bij elkaar. Geweldige service, groot assortiment tegen een zeer goede prijs!

Extra toelichting
Ze hebben me super geholpen met advies geven en later kiezen. Ze weten overall van af. Het enige echte nadeel van deze winkel is.. dat het kiezen zo lastig is! Maar gelukkig zijn de echte pro's aanwezig om iedereen te helpen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j_boers 27-06-2013 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een duidelijke niet te drukke lay-out zorgt voor goede leesbaarheid van de site. Via diverse zoekmogelijkheden kom je op een simpele manier op de plek waar je krijgt te zien wat je ook daadwerkelijk nodig hebt. Aangezien ik het product gereserveerd hebt, heb ik geen gebruik gemaakt van de betaal module en hier dus geen ervaring mee. De hoeveel gegevens die je kwijt moet op de website om te bestellen of te reserveren is niet overmatig waardoor je snel door het hele proces heen bent. De door te lopen stappen zijn simpel en duidelijk.

Service
De winkel is goed bereikbaar met voldoende parkeerplaats. Telefonisch wordt je goed en professioneel en met kennis te woord gestaan met al je vragen. De levertijden zijn boven verwachting te noemen en bij onverwachte levertijden werd ik correct telefonisch geïnformeerd.

Assortiment
Binnen alle prijsklasse is er goed assortiment incl. bij behorende accessoires te vinden. Ik vind meestal ook het juiste product wat benodigd is. De prijzen zijn goed concurrerend en ik vind het niet erg gezien de service die er verleend wordt, sommige zaken mogelijk iets duurder zijn dan de goedkoopste in de markt.

Aanbeveling
Goede diepgaande kennis van de producten geven mij veel vertrouwen om deze winkel de adviseren bij de aankoop van spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

natuur fotograaf 27-06-2013 In de winkel gekocht
capelle aan de ijsel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kunt alles zo per post bestellen.

Service
als je voor b.v. een tas komt krijg je zeer uitgebreid advies en komt zo tot een goede keus.
Voor lenzen heb ik vaak telefonisch contact gehad werkt prima!

Assortiment
alles wat ik nodig kan hebben is er.

Aanbeveling
nog nooit problemen gehad dus stuur ik mijn vrienden er rustig naar toe deskundig advies.

Extra toelichting
ik had mijn camera meegenomen mijn wensen kenbaar gemaakt en zo deze tas aangekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peetr 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel gemakkelijker kan niet. 's Avonds bestellen en de volgende ochtend al in huis!

Service
Service gaat pas spelen als er problemen zijn. Die zijn er niet maar ik heb er vertrouwen in dat Kamera-express de juiste service kan bieden als het nodig is.

Assortiment
Bijna alles in de verkoop, zeker voor de amateur fotograaf. Ook heel veel in no-time uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Schappelijke prijzen, mooie winkel en snelle levering via internet.

Extra toelichting
Kamera-express heeft een enorm assortiment voor de amateur fotograaf maar ook voor de pro. Snelle levertijden maar ook vakkundig personeel in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

moeskoetie 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site, duidelijk overzicht

Service
mail advies over product

Assortiment
veel producten nieuw zowel als occaison

Aanbeveling
compleet,snelle levering

Extra toelichting
duidelijke site, snelle levering, en snel antwoord op vragen via mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RVImaging 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik bestel doorgaans online en had bij mijn laatste bestelling om logistieke redenen gevraagd te leveren in de winkel te Wilrijk. Daags nadien kreeg ik prompt een vriendelijk telefoontje dat de goederen beschikbaar waren. Puike service dus.

Service
Zeer vriendelijk onthaal en parate kennis van de producten en toebehoren.
Bovendien gratis advies. Volledig nazicht van de bestelling.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment aan merkproducten en accessoires. Nette en overzichtelijke indeling in de winkel in Wilrijk.

Aanbeveling
Absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bterlouw 27-06-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
De site biedt heel veel gemak bij het bekijken van de producten. Ook het bestellen gaat eenvoudig

Service
De service is uitstekend. Je krijgt na bestelling en betaling direct bevestigende mail en ook de bezorging wordt netjes gecommuniceerd.

Assortiment
Wij keken voor een fotocamera met een extra lens. Het assortiment was ruimschoots voldoende.

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden over de duidelijkheid van de site, de wijze van bestellen, de communicatie over de bezorging en de snelle bezorgtijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marcskater 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoals een webshop hoort te zijn.
Makkelijke zoekfunctie die snel alle producten vind. Dit is soms wel eens anders bij andere webwinkels.

Ook was de voorraad gemakkelijk te checken. Altijd handig als je niet zo lang op je bestelling wilt wachten.

Service
Zeer goede service.
Voor mijn bestelling had ik gekozen voor afhalen. Toen mn bestelling klaar lag kreeg ik naast een mailtje, hier ook een belletje over.

Bij het afhalen werd ik goed geholpen door een van de verkopers.
Ik kreeg de kans om alles uitgebreid te testen.
Ook opperde de verkoper diverse accessoires die handig konden zijn bij het gberuik van mijn aankopen. Natuurlijk probeert de verkoper meer te verkopen, maar ik vind dat dit ook een soort van meedenken is met de consument, want als je dr nog nooit van gehoord hebt kan dit nuttige informatie bevatten.

Het enige min punt dat ik heb is dat ik mn bestelling meekreeg in van die goedkope half transparante markt plastic zakjes. Hierdoor was mijn bestelling voor iedereen zichtbaar en kan een oplettende voorbijganger al gauw zien dat je voor een redelijk bedrag aan producten met je mee zeult.

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment, uiteraard zijn er sommige merken die ontbreken. Maar dit is niet zo raar als we kijken naar de talloze fabrikanten die ook graag een graantje meepikken.

Aanbeveling
Ik zou de winkel direct aanbevelen bij iemand anders, omdat de verwerking zeer vlot verliep en ik voorzien werd van goed advies.
Mijn gekozen producten waren op voorraad, dus ik weet niet hoe het zal gaan bij producten die niet op voorraad zijn. Maar ik denk dat Kamer-Express hier ook een goede afhandeling verzorgt.

Neem wel even een eigen tas mee om de spullen in te vervoeren.

Extra toelichting
Goede overzichtelijke website, met een webshop zoals een webshop hoort te zijn. Goede vakkundige informatie bij afhalen. Jammer van de tasjes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

maickelfotografie 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
paar dagen geleden een Sigma objectief gekocht voor mijn canon. ik kwam op Kamera-express.nl uit omdat die het goedkoopste waren verder nooit iets bestelt bij kamera-express.nl dus mijn eerste keer, alles soepel verlopen en heel gemakkelijk om een product te kopen via www.kamera-express.nl

Service
Volgende dag kwam het pakketje al binnen na tevredenheid is dat toch snel gegaan. tevens ook mijn pakketje kunnen volgen en precies op juiste tijd binnen.

Assortiment
geef ik ook een 10 voor. product was op voorraad en meerdere producten konden zo bestelt en geleverd worden.

Aanbeveling
omdat de levering snel is, en natuurlijk gemakkelijk via internet te betalen is. zelf geen verzendkosten op sommige producten.

Extra toelichting
vind de winkel zeer goed, snelle levering groot Assortiment zelf nog niet bij de winkel zelf geweest maar ben dit zeker van plan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m0t0rmuis 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Geen enkele leverancier kon snelle levering garanderen, maar bij Kamera-Express hadden ze nog een pakket op de plank liggen. Online betaald en de volgende dag in huis! Chappo!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

MarcoMan 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Even zoeken, zo gevonden. Meteen te zien dat het op voorraad is. Inloggen, bestellen, betalen en klaar.

Service
Goed advies, zowel in de winkel als aan de telefoon. Medewerkers laten zich wel gemakkelijk afleiden door andere klanten, dat is een beetje jammer.

Assortiment
Ik mis nog wat van mijn favoriete merken, maar ze hebben vrijwel alles.

Aanbeveling
Nooit problemen gehad bij Kamera Express. Zelfs toen er een fout gemaakt werd, werd dit meteen opgelost.

Extra toelichting
Als een ander product beter en goedkoper is, dan adviseren ze je dat. Een tevreden klant staat volgens mij bovenaan de lijst bij KE. Jammer dat er wat weinig parkeerplekken zijn in Capelle, maar dat kan de pret niet drukken. Gewoon een goed adres voor je spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

10Mbaars 27-06-2013 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Verkoper was zeer deskundig en nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik voelde mij serieus genomen, ik ben geen kenner/professional, en alles werd ook begrijpelijk uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

filla 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
handige zoekmotor om gericht producten op te zoeken

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment, zowel in merken als modellen en prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter71 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site waar je snel je produkten kunt selecteren.

Assortiment
Zeer uitgebreid tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
Eenvoudig te bestellen, snelle levering en uitgebreide keuze.

Extra toelichting
Eerste keer dat ik de website bezocht. Snel en eenvoudig en de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kvinna 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heel duidelijke site

Service
heel snelle afhandeling van mijn bestelling

Assortiment
ik vond wat ik zocht !

Aanbeveling
vlotte afwerking van de bestelling, prima verzorgd

Extra toelichting
ben zeer tervreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonneke84 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele duidelijke en overzichtelijke site.

Service
De bestelling is op het afgesproken tijdstip bezorgd.

Assortiment
Op de site van kamera express kun je echt uit alles kiezen voor iedere fotograaf beginnend of ervaren. En voor ieder budget!

Aanbeveling
Heb het al aan andere verteld! Deze winkel is echt uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kilogram 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
producten makkelijk te vinden, artikel bestellen is zeer eenvoudig. Verzending gaat ook erg goed en snel. Binnen 1 dag had ik alles al binnen.

Assortiment
Zeer uitgebreid,ik zocht een camera. Ze hebben zo veel verschillende soorten, je blijft kijken.

Aanbeveling
ik zou het zeker aanbevelen aan anderen, mijn bestelling is prima afgehandeld. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Extra toelichting
1. Zeer groot assortiment. 2. Concurrerende prijzen. 3. Zeer snelle levering. 4. Je wordt goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeltaCharlie 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.

Service
Goede service, bestelling netjes ingepakt en binnen 24 uur geleverd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, alles kunnen vinden wat ik nodig had en elke keer was het op voorraad.

Aanbeveling
Wanneer je iets voor je camera online wilt bestellen raad ik Kamera Express zeker aan!

Extra toelichting
Goede ervaringen met de webshop van Kamera Express. Alles is op de website goed te vinden, het enige minpuntje is dat je bij je bestelgegevens op de website zelf niet kunt zien of de bestelling al verstuurd is. Je wordt wel goed op de hoogte gehouden via email en je kunt je pakket volgen met Postnl.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hofstede-schoon 27-06-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk via internet besteld , voor een goede prijs , makkelijk en snel geleverd

Service
we hadden een probleempje toen de camera net was afgeleverd en ben toen naar het filiaal gegaan en ontzettend netjes en vakkundig geholpen

Assortiment
veel keus ,voor ieder wat wils tegen goede concurerende prijzen

Aanbeveling
super goede en vakkundige medewerkers

Extra toelichting
via internet camera gekocht en daarna in de winkel nogmaals goed geinformeerd en geholpen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WimVermeulen 27-06-2013 In de winkel gekocht
Amsterdam en Capelle a/d IJssel
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TommieVer 27-06-2013 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Veel producten beschikbaar voor een goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peerse 19-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk zoals het hoort om te bestellen, jammer alleen van de internetbankieren storing.

Service
Top service met betrekking tot korting, want ze gingen mee in een aanbieding van een concurrent toen ik er om vroeg.

Assortiment
heeft alles wat een camerawinkel zou moeten hebben

Extra toelichting
Enige minpunt is dat de spiegelreflex die ik kocht een stofje op de sensor heeft, mogelijk al tijdens de koop, maar de doos was geseald.(dus kamera-express had daar niet echt invloed op)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HARP Photo 18-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Dicht in de buurt, veel medewerkers die er verstand van hebben.

Service
Bij het bestellen wilde ik iets aanpassen en na een telefoontje was dat opgelost.

Assortiment
Heel veel keus ook in accessoires.

Aanbeveling
Soms een beetje aan de duurdere kant. Maar voor de rest een prima zaak.

Extra toelichting
Het is een fijne winkel waar je lekker op je gemak kan rond kijken en vragen kunt stellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DHFW 10-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet besteld. Gemakkelijk dus!

Service
Na aanschaf waren de spullen lekker snel binnen, maar er zat in een lens een kleine beschadiging (is zo uit de fabriek gekomen). De lens in de winkel (na invullen retour/reparatie formulier) geruild, dus zonder problemen (en zoals het hoort).

Assortiment
Er zijn altijd wel producten die Kamera-Express niet heeft (of op voorraad), maar het meeste is gewoon uit voorraad dus snel leverbaar.

Aanbeveling
Geen twijfel mogelijk.

Extra toelichting
Zonder problemen ruilen, omdat het product niet goed is, is misschien vanzelfsprekend, maar daarom ben ik blij dat ze ook echt niet moeilijk doen over zoiets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelroelofsen 09-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima site,

Service
goede verwerking van de bestelling

Extra toelichting
site was duidelijk, keus uit meerdere soortgelijke produkten, service was goed. bestelling werd op tijd en goed geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

MarschaBonne 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site. Ideaal werken met verlanglijstje, heb je alle producten al bij elkaar staan scheelt weer zoeken.

Service
Super service! Pakket was de volgende dag al in huis ik werd keurig op de hoogte gehouden en het keurig op tijd.

Assortiment
Ik heb alles wat ik zocht kunnen vinden.

Aanbeveling
Het was mijn eerste spiegelreflex-camera, dus ik vond het eventjes spannend om mijn aankoop via het internet te doen. Dus heb ik veel reviews gelezen en allemaal erg positief over Kamera-Express, dus zodoende heb ik de stap gewaagd. Ik ben erg tevreden en zou het ieder ander ook aanraden.

Extra toelichting
Meer dan tevreden, goede en snelle service, duidelijke website, betrouwbaar, breed assortiment, goede producten. Voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brianpater 02-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website,makkelijk zoeken en een duidelijk bestelproces.

Assortiment
De winkel heeft een erg groot assortiment en alles voor de laagste prijs.

Aanbeveling
Erg gemakkelijk te bestellen en de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Tremech 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet besteld. Volgende dag al bezorgd.

Service
Had een kortingscode. Deze werd bij de afrekening op de website niet geaccepteerd. Gemaild met klantenservice, zelfde dag antwoord. Enkele dagen later werd deze korting overgemaakt op mijn bankrekening.

Assortiment
Groot assortiment, ook in accessoires zoals geheugenkaarten en fototassen.

Aanbeveling
Grote keuze, snelle bezorging, snel antwoord van klantennmail.

Extra toelichting
Vlotte bezorging, snel reageren en correct afhandelen van klacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rzky 01-06-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelling geplaatst binnen 15min. met korting; producten waren op voorraad, en de volgende dag thuis bezorgd.

Assortiment
Op gebied van camera's en lenzen hebben ze een uitgebreid assortiment op voorraad.

Extra toelichting
Snelle bezorging, relatief lage bezorgkosten, en (incl. korting) de goedkoopste op internet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob978 01-06-2013

Algemene score

4,0

Service
Aankoop Canon 550 met 5 jaar garantie. Na half jaar stopt camera ermee en wordt ter reparatie geretourneerd naar Kamera-Express. Vervolgend komt schaderapport met een twijfelachtig verhaal: kleverige vloeistof in het toestel, dus geen garantie! Schade: volledig aankoopbedrag toestel!
Dit terwijl ik er 100% zeker van ben dat er geen vocht over de camera is gevallen, en er geen door mij veroorzaakte schade aan het toestel is geweest!
Voor een second opinion dien je nog eens 70 euro extra over te maken om je kapotte toestel terug te krijgen. Een schande om zo met je klanten om te gaan. Voor mij de laatste aankoop bij Kamera-Express geweest.

Aanbeveling
Ik heb de after-sales service als zeer slecht ervaren. wanneer je je toestel na het krijgen van het schaderapport terug wilt, dien je nog eens 70 euro te betalen. Dit dus om je -niet gerepareerde- toestel terug wilt zien, of een second opinion wilt vragen.
De garantie stelt m.i. dus niet veel voor! (nogmaals: toestel was nog geen half jaar oud, en had 5 jaar garantie)

Extra toelichting
Aankoop Canon 550 met 5 jaar garantie. Na half jaar stopt camera ermee en wordt ter reparatie geretourneerd naar Kamera-Express. Vervolgend komt schaderapport met een twijfelachtig verhaal: kleverige vloeistof in het toestel, dus geen garantie! Schade: volledig aankoopbedrag toestel! Dit terwijl ik er 100% zeker van ben dat er geen vocht over de camera is gevallen, en er geen door mij veroorzaakte schade aan het toestel is geweest! Voor een second opinion dien je nog eens 70 euro extra over te maken om je kapotte toestel terug te krijgen. Een schande om zo met je klanten om te gaan. Voor mij de laatste aankoop bij Cameraland geweest.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

man_py 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is overzichtelijk. Ik kon de producten die ik zocht heel snel vinden en bestellen.

Service
Erg tevreden over de service. Ik wilde het pakketje ophalen op de vestiging in Amsterdam. Helaas kon ik dit niet aangeven tijdens de bestelling online, dus moest ik bellen. Ik heb meerdere keren gebeld omdat ik mailtjes kreeg die nogal vaag waren. En over het algemeen zijn de medewerkers erg behulpzaam (behalve 1 meneer, die er duidelijk geen zin in had).

Assortiment
Perfect. Jullie hebben alle producten die ik nodig heb.

Extra toelichting
Over het algemeen ben ik meer dan tevreden, periode van bestelling tot levering is super snel (indien op voorraad). En de medewerkers in de winkel en aan de telefoon zijn ook erg behulpzaam. Heb vaker spullen besteld bij Kamera Express. Is altijd snel en goed afgeleverd. Enige wat ik zou willen is dat er een optie wordt neergezet 'ophalen in de winkel', nu was het voor mij nogal omslachtig om dit voor elkaar te krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remivermeulen 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooie overzichtelijke website met veel zoekfuncties en filterfuncties.

Service
Bij vragen over een product bel ik altijd even op en wordt ik goed te woord gestaan waarbij ze een eerlijk advies geven over de producten.

Assortiment
Alles te koop wat ik zoek op het gebied van foto appratuur.

Aanbeveling
Fijn bedrijf vind ik en ook makkelijk dat ze meerdere winkels hebben in NL.

Extra toelichting
Ik wordt altijd goed geholpen bij deze winkel en de prijzen zijn over het algemeen ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cdemey 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik weet altijd mijn artikels goed te vinden en bestellen.

Service
Nog nooit de klantenservice moeten bellen, maar de levering is altijd snel en prima op tijd.

Assortiment
Minder voor (goedkoop) accessoires

Aanbeveling
Altijd bij Kamera-Express de prijs checken!

Extra toelichting
Betrouwbare kwaliteit voor lage prijzen, da's Kamera-express. Ik bestel regelmatig op deze website en ben zeer tevreden. Van camera's, lenzen tot accessoires, ik heb nog nooit problemen gehad en alles is, indien leverbaar, de dag daarna thuis. Top! Zelfde 2de hand camera doen het prima. Ik kan dus nog niks zeggen over hun klantenservice, ik hoef ze niet te bellen. Het enige artikel waarvoor ik spijt heb gehad is een wacompad, die blijkt alleen te werken met vingers. Mijn fout ik had het advertentie verkeer gelezen. Het enige wat ze op minder scoren vind ik wel het aanbod op goedkoop accessoires/batterijen/filters. Vaak hebben ze alleen de dure merken en voor deze soort artikels ga ik wel ergens anders zoeken. Wat ik ook erg fijn vind aan de website is het gemak waarmee ik artikels kan zoeken, en de categories verfijnen, vooral voor de lenzen werkt dat erg goed. Maar laat het maar eerlijk zijn: ik bestel vooral op Kamera-Expres omdat ze lage prijzen hebben, vaak wel de laagste prijzen en daarom is voor me Kamera-Express mijn standaard website om het prijs van fotoapparaturen te checken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Bici foto 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
als het hier niet leuk was dan was is niet steeds terug komen kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stevenfavier 30-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede, snelle, overzichtelijke website. Snelle levering. Ofwel: heel gemakkelijk!

Service
Vakkundig advies, zowel telefonisch als in de winkel (Capelle a/d IJssel). Eindelijk weer een winkel waar de verkoper echt weet waar hij het over heeft.

Assortiment
Veel producten, scherp geprijsd.

Extra toelichting
Positief: -vakkundig advies -snelle levering -goede website -scherp geprijsd Negatief: -Bij de levering 1 geheugenkaartje vergeten, maar dat had ik snel in huis en er werden uitgebreid excuses gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.c.m. 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Begrijpelijke web site met aanbevelingen voor gerelateerde producten.

Service
Niet nodig gehad, dus ik ga af op de snelheid van leveren en die was prima.

Assortiment
Ik wist al wat ik wilde hebbe, maar heb toch nog even rondgekeken. :)

Aanbeveling
Snelle levering, breed assortiment.

Extra toelichting
Eén keer iets gekocht hier; was een goede ervaring: overzichtelijke bestelprocedure, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jose Swelsen 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering, goede service, groot assortiment, goed bereikbaar ook telefonisch, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gezinkramer 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Sowieso is internet gemakkelijk en als er dan goed overzicht is over het aanbod en voortreffelijke informatie....... dan is de keuze toch snel gemaakt?

Service
Snelle afhandeling van de levering en bijkomende zaken

Assortiment
Wat mij betreft prima keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Waarom niet?

Extra toelichting
Ik ben absoluut tevreden. Mijn eerste ervaring met deze winkel en meteen goed. Veel keus en prima prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leoniehuijbers 29-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website werkt goed, duidelijk en makkelijk zoeken

Service
Helemaal goed. De filter was niet of voorraad en daarvoor werd ik netjes gebeld en er werd ook meteen een goed alternatief geboden.

Extra toelichting
Niets wat niet goed is verlopen dus ik ben zeker tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mpdoeleman 28-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima site, duidelijk en werkt naar behoren, alles is makkelijk te vinden en bestellen werkt eenvoudig. Handig dat je een verlanglijstje kunt aanmaken en bewaren. Wel zou het prettig zijn meer details mbt de status van je bestelling te kunnen inzien. Nu kan je alleen orderdatum en inhoud bekijken (ook eerdere orders), niet de status van bijv. een nalevering.

Service
Al vele malen besteld via KE en nooit problemen ondervonden, als iets niet op voorraad is wordt je over het algemeen goed op de hoogte gehouden en worden zaken indien nodig nagestuurd. Wel zou het handig zijn orderstatus-informatie in wat meer detail in te kunnen zien op je account.

Assortiment
Zeer breed assortiment maar ook weer niet uitputtend, voor bijv. F-stop tassen of Really Right Stuff producten moet je helaas uitwijken naar andere sites.

Aanbeveling
Je kan met een beetje zoekwerk vast bepaalde producten elders iets goedkoper vinden, maar dan moet je bij meerdere sites alles los bestellen, bij KE kan je over 't algemeen voor al je wensen bij 1 winkel terecht, wat wel erg praktisch is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wolde 27-05-2013
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke productcategorieën
simpel te vergelijken
eenvoudig te bestellen

Service
aflevering conform opgave

Assortiment
alle gewenste producten waren voorradig, daarnaast konden voordeel combinaties besteld worden waardoor gelijk een compleet product kon worden aangeschaft (inclusief geheugenkaart, lenzen, tas etc.)

Aanbeveling
ik ging vanwege advies en service in het verleden naar de winkel. advies kan ook telefonisch, service is uitstekend, aflevering conform opgave: tijdig en compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews