Fixami.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 368 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fixami.be.

Fixami.be stelt zich voor

Fixami.be is dé specialist voor professioneel gereedschap. Alle bekende merken maken deel uit van het assortiment. Bij Fixami.be profiteert u van scherpe prijzen, deskundig advies en razendsnelle levering!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 123 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PaV 17-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat mijn levering betreft perfect. Bestelling dinsdagavond, levering 's anderdaags in de voormiddag.

Reageer

iris 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super snelle en goede service dag nadien had ik mijn pakje mooi aan de deur geleverd

Reageer

Bruno De Vos 08-10-2020

Algemene score

9,0
Fixami levert mij snel (doorgaans binnen de 24h) en correct (nog nooit een incomplete of beschadigde levering gehad) kwalitatief goed en professioneel werkmateriaal voor een scherpe prijs.
Je moet het maar (blijven) doen !
Proficiat.

Reageer

Ken 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer volledig assortiment. Ik vind hier meestal wat ik zoek aan de meest voordelige prijs. De dagaanbiedingen zijn de moeite en klantenservice is snel en correct (via de chat: superfunctie!!). Nadeeltjes: extra betalen voor servicepack (maar wordt goedgemaakt door kortingscode) en toch al vaak gemerkt dat er langere wachttijden zijn wegens niet in stock (ivm andere online toolshops)

Reageer

wifried . v.h 03-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
eerst een gebruik toestel ontvangen!!!!! dierecht telefooons contact opgenomen met klantendienst!!!!
alles opgelost ; nieuw toestel daags nadien verzonden.
EEN CORRECTE FIRMA !

Reageer

Jos 29-09-2020

Algemene score

1,0
Bestelling geplaatst die de dag nadien zou geleverd worden.
Helaas gen enkel bericht van verzending .
Contact opgenomen en heel onbeleefd van antwoord gediend...
Daarom bestelling opgezegd.
Nooit meer bij Fixami

Reageer

linthout roger 22-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik ben op de site terecht gekomen via het zoeken naar een gereedschap en dit via het internet. bij vergelijking met andere bedrijven vond ik FIXAMI de beste keuze en dit wegens de merken die zij aanbieden alsook de zeer concurrentiële prijzen die ze aanbieden. het is een overzichtelijke site en vooral de wijze waarop ze de aankopen afhandelen is zeer vlot en efficiënt en dus perfect.

Reageer

Dylan 13-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is heel makelijk. Goedkoper dan andere websites en ze hebben heel veel. Levering is heel snel had alles de volgende dag in huis!

Reageer

Godfried 12-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Pure service aan meer dan correcte prijzen.Een state of the art website, een volledig gamma, leuke promoties en razendsnelle correcte levering, wat wil een vakman of een huis en tuin handige Harry nog meer.

Reageer

zeer proffessioneel 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer professionele behandeling ; Makita set opgestuurd gekregen inclusief oplader ,oplader werkte niet en contact opgenomen via chat ,zeer vriendelijke dame om 20 u nog afgehandeld ,volgende dag retourticket gekregen en nog opgestuurd ,volgende dag al een nieuwe set gekregen terwijl ze nog geen ontvangst hadden van mijn retour ,daarna melding gekregen van mijn retour ,super

Reageer

verham.i.t. 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle correcte levering , prijs kwaliteit zeer goed , leuke aanbiedingen een aanrader

Reageer

JJ 11-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondertussen de zoveelste aankoop en steeds een perfecte levering van Makita gereedschap... Degelijk verpakt en onbeschadigd!

Reageer

Dieter Devos 09-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering.
Was foutje in een product, direct nageleverd na vriendelijke chat met klantendienst.

Reageer

Guido 01-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreid aanbod. Kwaliteitsmachine gekocht aan zeer scherpe prijs. Mooie overzichtelijke website. Levering zoals beloofd dag na bestelling. Aanrader !

Reageer

André 31-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs en vlotte afhandeling + snelle levering . Grote keus aan gereedschap.

Reageer

renaat 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product had een correcte prijs. De site is betrouwbaar. Onze bestelling werd binnen de 24 uren geleverd.

Reageer

sjakie 30-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte en correcte levering. Vlugger dan beloofd. Product zelfs goedkoper dan de website van de producent;

Reageer

TM 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel scherpe prijs, heel snelle levering, grote keuze, duidelijk opgebouwde en gemakkelijk te gebruiken webshop

Reageer

Bauwens ivan 28-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service. Een aanrader om daar aankopen te doen....
Ik ben een heel tevreden klant.

Reageer

Peter Lennertz 27-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De eerste bestelling was super snelle levering.
Onze tweede bestelling kwam even snel als de eerste maar had een steel voor een pikhouweel besteld dit was in orde maar ook een compleet pikhouweel maar daar kregen we alleen de steel.
Onmiddellijk contact op genomen en het formulier op de website ingevuld. Vandaag 27/08/2020 weer gebeld toen gingen ze het pas uitzoeken hoe dit is gebeurt. Maar ik vind dat ze eerst ons het ontbrekende pikhouweel moeten sturen en het verder intern te onderzoeken.
Nu hoop ik dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld. Want heb deze dringend nodig het komende weekeinde en de volgende week.

Reageer

Guy 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service! Alles netjes mooi op tijd en correct geleverd zoals vermeld op de site. Supercontent!!

Reageer

Gerrit 24-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, scherpe prijzen, top materiaal. Inderdaad snelle levering: 's avonds besteld en volgende dag al levering.
Telefoon wordt snel opgenomen en vriendelijke bediening.
Absoluut een aanrader!

Reageer

Desire 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een negen omdat ik zelden een 10 geef,goede website betrouwbare merken en producten, zeer goede prijzen houden u ook goed op de hoogte wanneer een product niet direct leverbaar is.
Zoals alle postorderbedrijven hangen zij af van de goodwill van de koeriers, fixatie werkt met post.nl wat in mijn regio goed werkt.

Reageer

Desire 23-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een negen omdat ik zelden een 10 geef,goede website betrouwbare merken en producten, zeer goede prijzen houden u ook goed op de hoogte wanneer een product niet direct leverbaar is.
Zoals alle postorderbedrijven hangen zij af van de goodwill van de koeriers, fixatie werkt met post.nl wat in mijn regio goed werkt.

Reageer

Raf C. 21-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering. Groot aanbod. Scherpe prijzen. Erg behulpzaam als het al eens misloopt. (Vergeten artikel).

Reageer

Matthias 19-08-2020

Algemene score

4,0
2 dingen besteld die apart geleverd zullen worden, daarover netjes gecommuniceerd.
Nu reeds 1 pakket ontvangen maar nog steeds geen informatie over het andere pakket.
Ook de €20 verzendkosten zijn ronduit niet meer van deze tijd, zeker als je iets besteld twv €130.
Het was een doos die niet groter was dan die van een tv, met 1 persoon makkelijk te hanteren.

Reageer

hubert fransen 12-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
professioneel en goede prijs/kwaliteit, snelle levering, betrouwbare merken die aangeboden worden, tot op heden geen beroep moeten doen op waarborg, factuur als garantiebewijs, kortom goed.

Reageer

Paul 10-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
'S ochtends besteld na eerst via chat te informeren wat overigens vlot verloopt.
Omdat het een eerste aankoop was gekozen voor ophalen in de winkel, bijna onmiddellijk de bevestigingsmail dat alles klaar stond ontvangen.
Namiddag afgehaald, vriendelijk ontvangen en correct geholpen.
Prijs beduidend lager dan bij concurrentie.

Reageer

Steven 08-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke webshop
Correcte (scherpe) prijzen
Vlotte levering, indien een artikel toch langer onderweg is dan voorzien, dan makkelijk te volgen via track & trace van bezorgdienst
Bij vragen of problemen is men ook goed bereikbaar (vlot contact gehad via telefoon en chat).

Reageer

paul 08-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zij komen hun belofte na, vooral de levertermijnen. Wanneer ze niet tijdig kunnen leveren, sturen ze spontaan een mail, wat bij andere webwinkels zelden gebeurt. Ze hanteren eerlijke prijzen...
zeer tevreden !!!

Reageer

Jo 07-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering ! 'S avonds besteld, de dag nadien reeds geleverd ! Wauw !

Reageer

Pauwel 06-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site kan met zijn momenten sneller, maar zeer duidelijk. Snelle levering, altijd keurig verpakt. Aanrader!

Reageer

ann Vercammen 06-08-2020

Algemene score

4,0
Mijn bestelling is zeer snel toegekomen. Dat was ok. Maar het exemplaar dat ik besteld had, was stuk. Om te retourneren was vrij complex. Geen retour adres sticker, maar zelf proberen op de juiste manier terug te sturen. Tot op heden heb ik nog geen melding van ontvangst bij Fixami van het teruggestuurde exemplaar. Ik hoop dat dit alsnog in orde mag komen.

Reageer

Bernard 06-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling verliep vlot, item niet in de reguliere handel te verkrijgen. Snelle levering binnen de 24h.

Reageer

F. Vanbiervliet 04-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kreeg het toestel netjes op de beloofde datum. Was perfect zoals beloofd en op de koop toe nog goed van prijs.

Reageer

Foexie 03-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Voor mijn aankoop waren ze de goedkoopste. Staat wel tegenover dat ze een lange levertijd hebben tegenover andere websites. Dus bij fixami moet je blijkbaar (soms) afwegen of je goedkoop wil kopen en/of lang wil wachten op je aankoop. Jammer.

Reageer

Peter 03-08-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreide en duidelijke web-shop.
Alles netjes volgens afspraak op tijd geleverd.
TOP

Reageer

Ronny Savels 02-08-2020

Algemene score

1,0
Toestel deed het niet.
Na contact voor retour geen vlugge email met bevestiging.

Reageer

Detlef 31-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en snelle levering
Prijs kwaliteit goed op de markt
Zeker een aanrader om in dit bedrijf uw aankopen te doen

Mvg

Reageer

Steve 29-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grooot assortimen, veel keuze uit verschillende merken, directe levering, en als er een wacht tijd is houden ze je op de hoogte tijdens deze wachttijd van de mogelijke leveringsdatum. Top service

Reageer

Jan 28-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment en hele scherpe prijzen...levering in België de dag na aankoop.

Reageer

Ann 26-07-2020

Algemene score

10,0
Website overzichtelijk, goede zoekfunctie, duidelijke berekening kosten. Bestelling was uitstekend verpakt, prima aangekomen, goede kwaliteit. Aanvaardbare verzendingskosten, zeer vlotte levering.

Reageer

Verlodt André 23-07-2020

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit altijd in orde.
De levering was voorzien op 21/0720 tussen 10h45 en 14h45, gans de dag thuis gebleven maar niemand gezien, de doos stond 's anderendaags an mijn voordeur, normaal is de levering altijd stipt op tijd.

Reageer

Peter Van Maele (peterbiltje) 22-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Object beschrijft zoals op site - Beloofde levering op tijd (ook in coronatijd) Chappeau!!
Chauffeur correct en vriendelijk .

Reageer

Geert Goessens 21-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles wordt in het werk gesteld om de klant tevreden te maken.
Heel vriendelijk personeel. Bovendien top producten met regelmatig fikse kortingen!
Ik geef het graag aan iedereen door

Reageer

Jurgen Crommelinck 20-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is zeer goed je kan zoeken op merk op type, je weet ook direct of het op voorraad is.
Als er een probleem is met de levering werd ik direct verwittigd en verontschuldingen zeer daar voor.
En steeds de scherpste prijs.
Dus een echte aanrader!!!!!!!!

Reageer

SEGERS Joris 18-07-2020

Algemene score

6,0
Ik heb een bestelling geplaatst begin deze week en deze zou geleverd worden de dag nadien , vier dagen later heb ik nog steeds niets ontvangen dus kan ik geen positieve review schrijven !

Reageer

Kloefsan 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs was de goedkoopste op het net. De levering was zeer snel en volgens afspraak.
Proficiat.

Reageer

Jeroen 16-07-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd netjes omschreven product aan duidelijke prijs geen extra verdoken kosten en netjes binne de tijd geleverd toppie

Reageer

FrederikH 15-07-2020

Algemene score

1,0
Veel te lange levertijden ! 4-8 weken wachten op iets dat de meeste webshops binnen de 24 uur kunnen leveren is niet normaal. Ik raad dan ook iedereen aan om een fractie meer te betalen bij andere webshops om de bestelde artikels op enkele dagen thuis te hebben.

Reageer

Toon meer reviews