Fixami.be - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 144 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fixami.be.

Fixami.be stelt zich voor

Fixami.be is dé specialist voor professioneel gereedschap. Alle bekende merken maken deel uit van het assortiment. Bij Fixami.be profiteert u van scherpe prijzen, deskundig advies en razendsnelle levering!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 133 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9.1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, goeie vergelijkingen. Vlotte bestelling en betalingsmogelijkheden. Levering wordt heel vlug uitgevoerd en goeie opvolging waar pakket is en wanneer geleverd.
De gekochte afkortcirkelzaag van Metabo was nergens anders aan deze prijs te vinden!

Reageer

stamperke 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top machine, doet alles wat hij moet doen. juiste prijs! enkele in bezit. batterijen gaan lang mee.

Reageer

Fr. Corstjens 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste koop,
Snelle en correcte levering.
Enige tijd geleden een accu klopboormachine moeten terugsturen wegens defect, herstelling uitgevoerd zonder problemen en zonder kosten zoals voorzien in de garantie voorwaarden.

Reageer

Pol 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs top, levering top. Alle beloftes ingelost.
Ik ben dan ook zeer tevreden.

Reageer

KRYSTIAN 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snel reactie en levering artikel perfect ingepakt en geen schade op alles werkt perfect

Reageer

KD 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen ging vlot op de site en de levering was er de volgende dag rond de middag. Niets op aan te merken.

Reageer

Johan V. M. 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over mijn bestelling. Alles is zeer vlot verlopen. Mooie keuze aan gereedschappen en dit aan concurrerende prijzen. Pakket was goed verpakt en werd netjes op tijd afgeleverd. Mooi zo.

Reageer

Naert Davy 26-11-2018 Via de website gekocht

super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vlot en super prijzen ! zeker de moeite waard om te bezoeken en materialen te vergelijken en indien in voorraad super snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wynen Luc 17-11-2018 Via de website gekocht

Beloofde service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Correcte afhandeling en opvolging van mijn bestelling
Goederen worden degelijk ingepakt voor verzending

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jos 16-11-2018 Via de website gekocht

Een handig en onmisbaar iets !

Algemene score

9,0
Zeer mooie en betrouwbare shop.
De producten die ik hier bestelde werden altijd
binnen 24 uur geleverd in een uitstekende staat!
Kortom: een aanrader voor iedereen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim 16-11-2018 Via de website gekocht

zoals altijd, snel geleverd, alles in orde !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige dag besteld volgende dag in huis (belgie), toppie, eerlijke prijzen, snelle levering via postnl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefan vs 11-11-2018 Via de website gekocht

nog maar net besteld en het was al thuis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
overzichtelijke site.goede prijs kwaliteit en zeer snelle levering.een echte aanrader,zou het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Quinn 10-11-2018 Via de website gekocht

Beter dan goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zonder twijfel de beste dienst na verkoop. Na een dispuut met makita heeft Fixami me verder geholpen. Keer op keer leveren ze topproducten aan een snelheid die mijn lokale bouwhandel niet aankan. Aan een prijs waar de action nog jaloers van zal worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miel 09-11-2018 Via de website gekocht

vlugge correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vond de winkel via Google, was op zoek naar een haakseslijper (accuslijpmachientje) 125 minimum 18 volt . Op de site duideijke weergave en zeer concurrerende prijs. Vlugge levering , dag na bestelling (binnen 24 uur). Keuze in type , prijsklasse met of zonder batterij, met of zonder koffer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirko 09-11-2018 Via de website gekocht

Top, snelle levering goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer dat ik hier iets kocht maar zeker niet de laatste keer!
Goede prijzen, goede service en heel snel verzonden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dx2 08-11-2018 Via de website gekocht

Battery makita

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Savonds besteld en smorgens reeds geleverd ,het juiste product en geen namaak .veilige site en gemakkelijk betalingssysteem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Quirijnen 07-11-2018 Via de website gekocht

Service is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het produkt dat ik bestelde was prijs kwaliteit het beste koop bij jullie en is
Snel en geweldig goed en goed aangekomen 👏👏👏👏

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 06-11-2018 Via de website gekocht

Vlugge en korrekte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlugge en korrekte afhandeling. Alles goed verpakt en in perfecte staat. De inlay is niet perfect voor m'n boormachine, maar scheelt niet veel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rr90 01-11-2018 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en correcte levering. Makkelijk bereikbaar via Whatsapp indien je een vraag of een probleem zou hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik kerremans 29-10-2018 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit.
Snelle levering en goede klanten service.
Ook zeer veel aanbod dus het is zeker de moeite.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

timruyters 26-10-2018 Via de website gekocht

Super webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snbelle levering dag erna in huis , goedkoopste shop die ik vinden kan ook en degelijke merken te koop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wannes 26-10-2018 Via de website gekocht

goede en vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede prijzen en goede service. Met kwalitatief materiaal.
Ze leveren op tijd en met veel zorg voor het materiaal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AC 25-10-2018 Via de website gekocht

Levertijd was top. De volgende dag al in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozezn omdat ik de dag zelf mijn bestelling plaatste en de volgende dag het al in huis had. Ook de prijs viel super goed mee in vergelijking met de andere shops. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Keyser Söze 15-10-2018 Via de website gekocht

Goede service, beste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke duidelijke website met actuele voorraad of leveringstermijn van de producten. Leuk om te weten dat er ook een echte winkel achter staat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stafke 13-10-2018 Via de website gekocht

top servise en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hi fixami .be is een correcte web winkel die ik de consumenten aanraad .
De site is overzichtelijk en leuk de prijs redelijk goedkoop en snel geleverd met post nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.A. 11-10-2018 Via de website gekocht

Laat tijdige melding over nieuwe leveringstermijn

Algemene score

1,0
23/08 Master DF 20 P Ventilator - 100W besteld we krijgen 11/10 melding dat deze pas eind oktober worden geleverd.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Linda van rooij 10-10-2018 Via de website gekocht

goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
een schuurmachine besteld alleen jammer dat er maar 1 velletje schuurpapier bij zat.. had als je een profesioneel scheerapparaat koopt van 145 euro toch wel verwacht dat er meer schuurpapier bij zou zitten.. beetje zielig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maanzand 08-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor deze site, omdat zij de goedkoopste waren. Eenmaal besteld kreeg ik onmiddellijk communicatie betreffende de verzending. Een halve dag later werd de machine reeds geleverd. Prima service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 08-10-2018 Via de website gekocht

Zeer vlugge levering

Algemene score

9,0
Concurentiele winkel met scherpe prijzen
Vlugge levering
Goede verpakking
Niet altijd correcte trace van levering op website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeremy 06-10-2018 Via de website gekocht

Vlotte service

Algemene score

10,0
Dit is een goeie webshop met vlotte service en een goed assortiment. Ook de prijzen zijn heel scherp.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 05-10-2018 Via de website gekocht

Correcte prijs en artikel, levering dag later

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bestelling geplaatst op maandag, levering was voorzien op dinsdag, woensdag in de voormiddag levering ontvangen. Buiten deze vertraging was de bestelling goed ingepakt en perfect volgens wens.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kristof 30-09-2018 Via de website gekocht

Zoals beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en keurig afgeleverd zoals beloofd correcte prijs en handig te volgen met gratis tracking wist ik waneer ie kwam . .aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carolien 29-09-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webwinkel is erg duidelijk. Het koste ons weinig moeite om de relevante eigenschappen terug te vinden om producten te kunnen vergelijken. Verder was er een vlotte levering. De beloofde leverdatum werd netjes nagekomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Castro Bart 27-09-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goeie webshop, prijs leek achteraf niet de beste, maar wel uitstekende service. Vreemd dat er geen link aanwezig is naar de Makita-actie voor gratis accu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonas 14-09-2018 Via de website gekocht

Top materiaal en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed materiaal. Veel in stock en zeer snel geleverd. Top service. 1 adres waar ik enkel nog bestel is fixami

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pelt 12-09-2018 Via de website gekocht

Alles positief

Algemene score

10,0
. Duidelijke site met alle info, scherpe prijs. Had het gereedschap ‘s avonds besteld en daags nadien in de voormiddag mogen ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 12-09-2018 Via de website gekocht

Supersnel. Vrijdagnamiddag besteld, zaterdagmorgen geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik belde eerst met een supervriendelijke dame omdat ik twijfels had over het te bestellen wisselstuk en de compatibiliteit met mijn tool. Maar alles was dus dik ok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romain 05-09-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Algemene score

10,0
Mijn artikel werd zoals beloofd de dag afgeleverd een winkel die doet wat ze beloven toppie service ik zal mijn vrienden zeker deze winkel aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henrioulle jean paul 01-09-2018 Via de website gekocht

heel kontent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel kontent 100procent betrouwbaar was heel stipt bij levering fixami .be is perfekt voor onlain te kopen en betrouwbaar heel kontent

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GertM 30-08-2018 Via de website gekocht

TOP! Snel, Correct , Duidelijk en een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de aankoop van een Accu-freesmachine van Makita was ik reeds ruime tijd opzoek naar winkels die dit in hun aanbod hebben. Wegens de hoge waarde en tegenslagen bij andere online-winkels in het verleden die ik gekend heb Was er eerst de drempel om deze aankoop
Via internet te doen. Tot ik op de website van Fixami terecht kwam en daar een duidelijke info terugvond over zowel het product, als de levergarantie/aankoopbescherming. Eveneens staan de contactgegevens correct vermeld zodanig je bij eventuele problemen steeds contact kan opnemen met de winkel. En daarbovenop had ik de goedkoopste prijs voor mijn artikel, en het product de volgende dag reeds geleverd, netjes en veilig verpakt! TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 25-08-2018 Via de website gekocht

Topwebshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eeerst geapppt ( Marieke) en zeer snel en vriendelijk advies gekregen.
Onmiddelijk besteld, en product werd zoals beloofd daags nadien geleverd.
Is een schoolvoorbeeld !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge 24-08-2018 Via de website gekocht

Laat besteld en 's anderendaags in de morgen al ontvangen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel in aanbieding en prima levering.
Minimum voor 100€ bestellen vooraleer gratis verzending zou mijn inziens wat lager mogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris Van Oost 18-08-2018 Via de website gekocht

De goedkoopste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment en heel scherpe prijzen. Product zit wel niet altijd in originele verpakking. Mijn vorige aankoop, haakse slijper Makita zat gewoon in bubbelplastiek.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jimmy 17-08-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, goedkoop, veel aanbod, makkelijk te gebruiken site, pakjes altijd goed en compact verpakt. De persoon aan de hulplijn was ook vriendelijk en heeft mij vlot geholpen. Ik bestel mijn materiaal alleen maar fixami

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parabond 17-08-2018 Via de website gekocht

zelfstandig zijn gaat een stuk beter met " Fxami "

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
stipt , overzichtelijk , betrouwbaar !
iets nodig , zoeken , bestellen , thuis geleverd !
geen tijd verloren met rondrijden om het juiste gereedschap .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc Wulteputte 10-08-2018 Via de website gekocht

Super sevice alles zoals beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek voor een snelle levering door de hoogdringendheid van mijn bestelling , deze site kon de dag nadien leveren . Nogmaals dank .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 28-07-2018 Via de website gekocht

Altijd een goeie ervaring;

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb nu al verschillende keren gekocht bij Fixami. En altijd met een goeie ervaring. Goeie communicatie, goeie opvolging en als je ze mailt, krijg je snel een zinvol antwoord.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 27-07-2018 Via de website gekocht

Super snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en gemakkelijk. Beste koop die ik vond op het internet. Indien de na-service ook goed is dan is er helemaal niets te klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Svop 27-07-2018 Via de website gekocht

Fixami is mijn vaste vriend..... voor gereedschap!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs en steeds een goede service. Altijd een reactie bij een vraag!
Goed aanbod met topmerken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves 26-07-2018 Via de website gekocht

correct en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoopste prijs van het internet, gemakkelijk te bestellen. Direct verzonden. Allemaal perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews