Fixami.be - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 101 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fixami.be.

Fixami.be stelt zich voor

Fixami.be is dé specialist voor professioneel gereedschap. Alle bekende merken maken deel uit van het assortiment. Bij Fixami.be profiteert u van scherpe prijzen, deskundig advies en razendsnelle levering!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 99 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jimmy 17-08-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

10,0
Super service, goedkoop, veel aanbod, makkelijk te gebruiken site, pakjes altijd goed en compact verpakt. De persoon aan de hulplijn was ook vriendelijk en heeft mij vlot geholpen. Ik bestel mijn materiaal alleen maar fixami

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parabond 17-08-2018 Via de website gekocht

zelfstandig zijn gaat een stuk beter met " Fxami "

Ja, ik beveel deze shop aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.be

Algemene score

10,0
stipt , overzichtelijk , betrouwbaar !
iets nodig , zoeken , bestellen , thuis geleverd !
geen tijd verloren met rondrijden om het juiste gereedschap .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc Wulteputte 10-08-2018 Via de website gekocht

Super sevice alles zoals beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek voor een snelle levering door de hoogdringendheid van mijn bestelling , deze site kon de dag nadien leveren . Nogmaals dank .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 28-07-2018 Via de website gekocht

Altijd een goeie ervaring;

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb nu al verschillende keren gekocht bij Fixami. En altijd met een goeie ervaring. Goeie communicatie, goeie opvolging en als je ze mailt, krijg je snel een zinvol antwoord.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 27-07-2018 Via de website gekocht

Super snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en gemakkelijk. Beste koop die ik vond op het internet. Indien de na-service ook goed is dan is er helemaal niets te klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Svop 27-07-2018 Via de website gekocht

Fixami is mijn vaste vriend..... voor gereedschap!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs en steeds een goede service. Altijd een reactie bij een vraag!
Goed aanbod met topmerken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves 26-07-2018 Via de website gekocht

correct en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoopste prijs van het internet, gemakkelijk te bestellen. Direct verzonden. Allemaal perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joz katorzz 24-07-2018 Via de website gekocht

bestelgemak,uitgebreid asortiment,snelle levering

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment met beschrijving van het product,bestelgemak en betaling.Snelle en correcte levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 22-07-2018 Via de website gekocht

geen 4 tot 8 dagen maar de volgende dag reeds ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
via een chatsessie de nodige info ingewonnen over de verschillende modellen boorhamers en hun mogelijkheden vooraleer tot de aankoop over te gaan. Geen vraag was te veel en indien het antwoord niet was geweten werd het opgezocht. een dikke 10 voor hulpverlening.
Prijs was dan ook nog eens uiterst gunstig en dit met een snelle en correcte levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilarius 22-07-2018 Via de website gekocht

Hoewel op voorraad, toch meer dan 30 dagen leveringstijd.

Algemene score

5,0
Product was in voorraad, max 8 dagen leveringstijd, het werd meer dan 30 dagen, blijkbaar toch voorradig. Tot tweemaal toe werd leveringstijd vertraagd. Geen tegemoetkoming van Fixami.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

S. Vdg 21-07-2018 Via de website gekocht

goed product maar lang wachten

Algemene score

7,0
Er is een zeer ruime keuze in de shop maar ik heb 11 dagen op de levering moeten wachten terwijl er mij 5 tot 10 dagen beloofd was (dit is wel het enige minpunt dat ik ondervonden heb)

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Doe-het-zelver 16-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreid aanbod van hoogwaardige producten in een gemakkelijk te gebruiken website, goede prijzen en correcte snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cretu Cristian 13-07-2018 Via de website gekocht

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijzen en een klantenservice, perfect. Sinds mijn eerste aankoop tot nu toe heel blij met alles, hoef ik niet op zoek naar een andere winkel.
Dank U.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 13-07-2018 Via de website gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, snelle correcte levering van kwaliteitsproduct en dit tegen een zacht prijsje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anta 12-07-2018 Via de website gekocht

super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de beschrijving op de website strookt volledig met de bestelling en de bestelling kwam zelfs vroeger toe dan voorzien! als dat geen goede service is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 10-07-2018 Via de website gekocht

Ze doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel overzichtelijke website en een groot aanbod, zeker niet de laatste keer dat ik bij jullie ga bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk DHZ 10-07-2018 Via de website gekocht

Super service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreide keuze tussen heel veel verschillende kwaliteitstoestellen. Super klantenservice, kan niet beter!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

md 08-07-2018 Via de website gekocht

de goedkoopste die ik vond.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke website, correcte afhandeling. ik ben tevreden over het ontvangen toestel. ook de communicatie ivm de levering is correct verlopen, al duurde die wel een paar dagen langer dan ik verwachtte.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mitch 08-07-2018 Via de website gekocht

Zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zelfs met een dagje ophoud door een vetraging bij PostNL, toch een perfect en snel afgeleverd pakket! Een mail gekregen met hun oprechte excuses ivm met de vertraging. Dus top en zoals het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andy Dolmans 05-07-2018 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een mooie overzichtelijke shop die woord houd!!!
Zeer snelle levering met een degelijke ingepakte doos ben er zeer tevreden over

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees van Koevorden 26-06-2018 Via de website gekocht

Super snel en correct. Zo willen we het graag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gekozen voor deze shop omdat deze de beste prijs kwaliteit kon leveren.Tevens overzichtelijk en ook het feit dat je kan betalen na de levering vindt ik noodzakelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 25-06-2018 Via de website gekocht

doet wat het beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vandaag besteld morgen geleverd na een even misverstand toch woord gehouden dank zij de live chat mogelijkheid een minpuntje een bithouder ontbrak bij een slagmoermachine rest alles zoals gewenst

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marc A 18-06-2018 Via de website gekocht

Alweer superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fixami is een geweldige shop prijzen behoren meestal tot de laagste zin hebben een geweldige service dus zeer betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maes François 17-06-2018 Via de website gekocht

vriendelijke ontvangst aan de telefoon , en een goede info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb deze shop per toeval gevonden, en wat ik nodig had konden die mensen mij leveren, en dan nog aan een voordelige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coboreno 14-06-2018 Via de website gekocht

Snel en zeker niet duur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heel overzichtelijke webshop waar alle product info ter beschikking is. Het bestellen gaat zeer vlot zonder veel poespas en de levering van het materiaal was zoals op voorhand geleld keurig op tijd. Ik ga in de toekomst zeker nog gebruik maken van fixami en ook aanraden aan kennisen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 14-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze.snelle levering.zeer tevreden over wat ik besteld heb. Leuke web site. Zeker een aanrader. Toppie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 11-06-2018 Via de website gekocht

eerste klas dienst

Algemene score

10,0
scherpe prijzen, levering zoals beloofd binnen de leveringstermijn. Dus zeker een aanrader.
Bedankt voor de prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kathia 04-06-2018 Via de website gekocht

Prima in orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemaakte beloftes ivm levering en product werden nageleefd. De aangekochte grondboor van fiskars is gewoon de beste manuele grondboor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coppens Peter 29-05-2018 Via de website gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was mijn eerste keer,dat ik heb gewinkeld,in deze winkel,en direct een prima ervaring opgedaan,geweldige service,betrouwbaar,vriendelijk,en zeer concrete info,kortom,geweldig,ga hier zeker nog winkelen! 👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 26-05-2018 Via de website gekocht

Levering bleef wat uit.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prijs voor het artikel was bij Fixami het laagst , levering was wat aan de late kant maar goede communicatie daarover.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Degraeve Bianca 25-05-2018 Via de website gekocht

Untill next time !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een werfradio besteld s'avonds en s'anderendaags in de namiddag stond de courrierdienst er al met het pakket.
Heel duidelijke mails ontvangen ivm de bestelling! Perfect te volgen wat er met je pakket gebeurt. Snelle service ! Leve de muziek op de werf ' shaking bouwvakkers '

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bruchri 23-05-2018 Via de website gekocht

snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en betrouwbare service.Overzichtelijke site.Makkelijk navigeren en je bestelling is gedaan met enkele muisklikken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 18-05-2018 Via de website gekocht

Snel en degelijk materiaal geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makita combi besteld en helemaal zoals verwacht in ruime Mbox. Opgeladen intussen en ready to screw things up. Snel en degelijk materiaal geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waterman 10-05-2018 Via de website gekocht

Gemakkelijke bestelling, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is gemakkelijk in gebruik. Vlotte bestelling. Zeer snelle levering achteraf. Meestal de beste prijs op het moment. Verleidelijk om te veel te bestellen :-).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurt 04-05-2018 Via de website gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte afhandeling en snelle levering van de goederen aan zeer scherp prijs, alles verliep naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel Gorissen 01-05-2018 Via de website gekocht

Zoals het hoort, snel en correct!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop en zeer snelle levering...produkt was stevig ingepakt en alles was erbij, getest en in orde bevonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart D. 27-04-2018 Via de website gekocht

Top Shop!! Service, leveringen, materiaal .TOP????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al enkele malen gereedschap gekocht, super service als er na bestelling toch een vergissing zou gebeurd zijn, word zonder probleem opgelost en geregeld. Zeer overzichtelijke en duidelijke shop, je vind eo wat je nodig hebt, netjes en overzichtelijk. Levering was normaal dag erna geleverd maar je word wel op de hoogte gesteld als het een dag word verzet. Respect en Echte aanrader!! Ik koop nergens anders!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andy 23-04-2018 Via de website gekocht

Snel, efficient en correct !

Algemene score

10,0
Was mijn eerste aankoop op deze site.
Ongelooflijke prijzen en daarbij nog een schitterende service !
Doe zo verder !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wes 14-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste keer dat ik via fixami koop.
Om 20u besteld, dag erna netjes geleverd rond 15u.
Product precies zoals omschreven.
Ik heb meermaals geprobeerd om factuuradres anders te doen als het leveradres maar dit wilde maar niet lukken. Dus factuuradres dan maar hetzelfde genomen als leveradres. Buiten dat een uitstekende ervaring!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy B 13-04-2018 Via de website gekocht

Snelle service en één bedenking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De gevraagde klopboormachine op batterijen werd vlug geleverd in een goede verpakking.
Wanneer ik de opbergkist opende en de batterij aan de machine losmaakte, viel mij op dat deze vuil en vol stof zat. Hoe komt dat ? Dit is mijn bedenking: is het een nieuwe of een reeds gebruikte om de kist aan te vullen? De rest van de inhoud was in onberispelijke staat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Loozen H 13-04-2018 Via de website gekocht

Correct verloop !

Algemene score

9,0
Alles verliep naar wens. Uitgebreide keuze. Makkelijke betaling. Leveringen gebeuren op tijd.
Een aangename manier om online te shoppen voor professioneel materiaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Finderwood 11-04-2018 Via de website gekocht

Zeer scherpe prijs en supersnelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is een zeer degelijke machine die geweldig goed in de hand ligt. Hier staat Dewalt voorvoelend en de hoge kwaliteit van hun machines is alom gekend.
Daarnaast biedt Fixami de Dewalt toestellen aan tegen super scherpe prijzen. De levering was zoals aangekondigd en de service is perfect.
De gevraagde wijziging aan de factuur werd onmiddellijk uitgevoerd.
Een meer dan verdiende 10/10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bereke 10-04-2018 Via de website gekocht

goed sevice ben tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel goed en heel vriendelijk als ze het komen brengen ben blij dat ik toevallig op jullie website zat

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Customcooling 05-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima snelle levering En goedkoop zeker en aanrader
Als ik nog zou bestellen zal ik het zeker eerst bij die webwinkel kijken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc coryn 05-04-2018 Via de website gekocht

Gewoon oké.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webshop is heel overzichtelijk, eveneens een snelle en korekte levering , kortom een aanrader voor wie degelijk materiaal wenst .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Vreys 01-04-2018 Via de website gekocht

Top service !

Algemene score

9,0
Makkelijke website . Gied op de hoogte gebracht van de status van je bestelling via mail . Correcte afhandeling .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

athrun 31-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, super aanbiedingen, correcte afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het kort. Geweldige service, aanbiedingen zijn zeer aanlokkelijk, verzendingen zijn snel.
Kortom zijn ze erin geslaagd mijn vaste webshop te worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen Dejonckheere 29-03-2018 Via de website gekocht

Super verrast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit meegemaakt! S'avonds besteld volgende dag al geleverd! Netjes in een kartonnen doos en binnenin stevig verpakt met bubbelplastic... En de prijzen... Absoluut een aanrader om hier te bestellen! Dat verdiend zeker een tien.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 26-03-2018 Via de website gekocht

Beste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer goede prijzen. Snelle levering als het bij hen op stock is. Zoniet kan de wachttijd langere duren dan voorspeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Warnier Dirk 23-03-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit goed materiaal goede service goede website veel keuse professioneel matriaal snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews