Fixami.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 229 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fixami.be.

Fixami.be stelt zich voor

Fixami.be is dé specialist voor professioneel gereedschap. Alle bekende merken maken deel uit van het assortiment. Bij Fixami.be profiteert u van scherpe prijzen, deskundig advies en razendsnelle levering!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 126 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert 25-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op het nippertje besteld om 22.59. en twintig minuten erna bericht ontvangen dat de bestelling aan de transporteur afgeleverd was. En de dag erna geleverd. SUPER SERVICE!

Reageer

huyghe 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was juist en is snel verzonden, zoals gevraagd.
duidelijke website

Reageer

Tijl Beets 20-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte prijs en goede opvolging van de bestelling.
Ik kon het tussentijdse bericht in de 3 weken levertermijn appreciëren.

Reageer

Bart 19-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals gewoonlijk alles prima verlopen. Het artikel was bij bestellen niet in voorraad, maar 2 dagen na bestelling in mijn bezit!

Reageer

Guido 17-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer grote keuze van materiaal, prijs naar kwaliteit. Snelle en verzorgde levering .

Reageer

Roel Van de Water 13-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen, zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice en snelle verzending zoals beloofd.
Op één van de gereedschapskoffers hing wel een hele streep plak maar die ging er makkelijk af met aceton.

Reageer

William 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte site , snelle keuze en snelle levering met efficiënte communicatie hieromtrent

Reageer

Daniel 09-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is heel overzichtelijk en gemakkelijk!
Goede prijs, goede kwaliteit, goede en super snelle levering!
Heel tevreden over de aangekochte producten, service en levering!

Reageer

Dorien Meeusen 07-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijke site. Duidelijke omschrijving. Duidelijke foto's .
super snelle levering.

Reageer

Lieven 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtige website. Om 22u besteld en de dag erna op de middag reeds ontvangen.
Prima service. Een aanrader!

Reageer

Peter lips 27-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel tevreden.
Je vind snel wat je zoekt. Het wordt altijd heel snel geleverd en als het nog niet binnen is, is er heel goede communicatie.

Reageer

Ludo 21-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb reeds een paar maal aankopen gedaan bij Fixami waarbij alles op een zeer correcte manier verlopen is.Fixami bied een ruim assortiment aan goede prijzen.Een tip voor de koper,er worden geen deelbestellingen geleverd,dus maak van de artikelen die direct leverbaar zijn een aparte bestelling.

Reageer

Iv 19-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede kwaliteit van het aan gekochte product. Zeker een aanrader.

Reageer

Tom 19-07-2019

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met duidelijke informatie over de artikelen...makkelijk om onderling de artikelen te vergelijken qua specificaties en prijs.

Reageer

Husky 18-07-2019

Algemene score

6,0
1 Dewalt dw088 kruislaser gekocht wat jammer genoeg een brede rode streep geeft en geen groene streep. En de bijgeleverde batterijen waren alle drie leeg waardoor ik het apparaat niet heb kunnen gebruiken met de bijgeleverde accesoires vanwege de batterijen.

Reageer

rossboro 16-07-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering
Kwaliteitsvol gereedschap en machines aan zeer democratische prijzen

Reageer

Johan 15-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs kocht ik een Makita MLT100 aan. De levering gebeurde sneller dan verwacht maar jammer genoeg bleek de machine beschadigd te zijn. Na een mailtje met foto's opgestuurd te hebben kreeg ik vlug een antwoord. Ik kreeg uiteraard de kans de machine te retourneren. Gezien de grootte van de zaagmachine en het feit dat ik de schade zelf wel kon herstellen stelde ik voor om een tegemoetkoming te overwegen. Enkele dagen later werd mij een korting voorgesteld. Ik deed een tegenvoorstel (een accessoire voor de machine) tegen een scherpe prijs en kreeg een bevestiging dat men akkoord ging. Deze werd daags nadien geleverd. maw voor mij een super service. Sommige andere online-winkels kunnen hier zeker iets van leren.

Reageer

deprez krist 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een vlotte bestelling, goeie prijs kwaliteit en snelle levering. heb mijn momentsleutel direct gebruikt en bevalt mij zeer goed

Reageer

Couvreur Filip 02-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was mijn eerste aankoop op deze site. Alles is prima verlopen en goed en op tijd geleverd.
Ik betaalde ,in promotie weliswaar, bij Fixami.be €195.00; ik heb dezelfde machine in de winkel zien staan voor €319.95. Toch wel een heel groot verschil.

Reageer

DHzelver 01-06-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze, scherpe prijzen, correct in het afhandelen van bestellingen, top!

Reageer

Stijn 28-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer scherpe prijs. Een dagje later geleverd dan verwacht, maar woon dan ook aan de kust in België. Zeer tevreden van product.

Reageer

August 27-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site met goede omschrijving van de producten. Makkelijk om bestelling te plaatsen, goede info over de te verwachten levering en precies op tijd. Helemaal goed!

Reageer

Electronic Technology Consultants 25-05-2019

Algemene score

1,0
I think it is important to let the world know when a shop does not fulfill its promises. Fixami, like Coolblue, claim to offer next day delivery. However while Coolblue keeps its promise, Fixami does not. I have now waited 12 days for the delivery of a Makita multi-tool from this company and it still has not arrived. I have just complained to them for the second time. This is my second order and both have been late. This is more than Coolblue has been late in over 20 orders. I do not have time for poor service, I have a business to run. I will stick with Coolblue from now on. Fixami will be removed from my list of preferred suppliers.
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 29-05-2019

Thank you for your review. I apologize for the delay and inconvenience. We contacted you by telephone and together we came to a solution. If you have any questions, you can always contact our customer service.

Electronic Technology Consultants 01-06-2019

As stated in the response I now have all of the tools I ordered. However the multitool did not arrive on Saturday (the day after the telephone call) but Monday. Perhaps Fixami should review their use of Post.nl as all of the orders shipped by Post.nl did not arrive the day they said they would in the online tracking but the next working day? This means I have to have to be there two days to collect each parcel. Thankyou to Fixami for the better customer service at the end.

Reageer

Jef 23-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel overzichtelijke website, groot aanbod, zeer snelle levering. Enkele vragen gesteld via mail, altijd antwoord gekregen. Hopelijk is de dienst na verkoop ook in orde.

Reageer

stevens lucien 16-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
we hebben al het een en ander bij jullie gekocht en dit tot onze tevredenheid
vooral deze keer was er iets mis met de bestelbon er stonden 2 machienes op
en ik kreeg dat maar niet goed we moesten er maar 1 hebben
de volgende morgen gebeld de dame had ook moeite met het verwijderen maar alles is in orde gekomen
voor de dag van bestelling was er niemand thuis geen probleem er werd direkt een andere dag
gekozen bij deze bedankt voor de goede service

Reageer

Georges 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke en overzichtelijk , vlot opzoekbaar met de nodige info.Correcte afhandeling via pc.

Reageer

Vanderpoorten Peter 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Perfecte service, perfecte en op tijd geleverd. Sterke kwaliteit van het materiaal.

Reageer

Erhan 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toppi, webwinkel enkel voor gereedschap, dus geen megashop met allerlei dingen wat geen gereedschappen zijn. Daardoor zal het service voor hulp na aankoop ook beter en sneller verlopen! Tot de volgende aankoop Fixami!!... :-)

Reageer

Nancy 13-05-2019

Algemene score

3,0
Het leek een mooie deal maar ik had een toestel zonder accu. De telefoniste van klantendienst ging lmeeen mail sturen met opties maar die heb ik niet ontvangen.
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 14-05-2019

Hartelijk dank voor uw review. Wij bieden inderdaad machines aan zonder accu's en lader. De juiste accu en lader zijn alsnog per e-mail naar u gestuurd. Mocht u daar vragen over hebben kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Reageer

Bruno 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de volgende dag geleverd, goed verpakt, product voldoet aan de beschrijving.

Reageer

Martin 02-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd eerst eens vergelijken, maar over het algemeen de goedkoopste, zeer snel en correct.

Reageer

Luc 30-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte levering en netjes op tijd zoals beloofd. Je vind er zowat alles wat een vakman nodig heft om te klussen.

Reageer

Dirk Theunissen 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima, steeds correct in aflevering. Ik zou het wel fijn vinden dat goede klanten extra beloond worden door vb een extra korting

Reageer

Tim 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede webshop, met producten aan de laagste prijzen! De datum van verzenden werd op tijd gecommuniceerd. Wel spijtig dat ik de optie "niet afleveren bij buren" had aangevinkt, en het toch bij de buren werd afgeleverd. Buiten dit kleine voorval, dat eigenlijk de schuld was van postnl, ben ik zeer tevreden over mijn aankoop.

Reageer

Koen 23-04-2019

Algemene score

7,0
Na contact t met de chat een accu besteld die moest passen op mijn schroefboormachine.

Bij ontvangst kunnen constateren dat dit niet lukte dus terug moeten sturen.

Vlotte afhandeling van de retour

Reageer

Dirk 21-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering precies volgens de voorgestelde voorwaarden! Fixami doet wat het beloofd!

Reageer

Bruno 12-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijke prijs/kwaliteit. de dag na de bestelling al geleverd. zeer goed verpakt. zeker een aanrader. Dit was een tweede bestelling bij deze winkel en ik zal in de toekomst er nog bestellen als ik iets nodig heb.

Reageer

Ben 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na verkeerde bestelling zeer goed geholpen en snelle aanpassing van de medewerkers die zeer vriendelijk waren
Nog nergens zo goede klantenservice gekregen als bij fixama
Bestelling altijd volgende werkdag in huis

Reageer

smetcoren 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De super snelle levering s'avonds besteld dag nadie op de middag thuis. En zeer veel keuze aan producten en variaties van merken. Zeker top en ga nog bestellen

Reageer

Wim VR 08-04-2019

Algemene score

10,0
zeer makkelijk bereikbare & vriendelijke klantenservice, zeer klantgerichte attitude, snelle levering, overzichtelijk site, mooi productaanbod, interessant levering- & retourvoorwaarden

Reageer

Wim 06-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
perfecte levering en een scherpe prijs. kan deze webwinkel zeker aanbevelen

Reageer

Jeff Nys 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service ,snelle levering !
Gemakkelijke Site om te bestellen en te betalen

Reageer

Trikke119 30-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is perfect en snel verlopen. Mooie prijs en uitstekende producten. Bedankt!

Reageer

Koen VDW 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer snelle levering, goed verpakt, product helft goedkoper dan in België voor identiek toestel.

Reageer

Michel bossuyt 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijk website , veel produktien en zeer competitieve prijzen.
Vlotte bestellingen en professionele uitvoerging.
Geleverd produkt beantwoord aan de verwachtingen. You get what you see.

Reageer

thierry 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke en overzichtelijke site. Levering snel, eerlijk en.....goede prijs doe zo voort

Reageer

Electro Luc 14-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlugge levering . Bij het problemen met levering word actief gezocht voor oplossing . Top winkel voor top matriaal

Reageer

erik 14-03-2019

Algemene score

10,0
We vonden hier hetgeen we nergens elders vonden! De levering gebeurde quasi onmiddellijk, ook al was het in het weekend.

Reageer

Wouter 12-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en vlotte levering. Betere prijs/kwaliteit. Goede "up to date" via email .

Reageer

Lauwers 12-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
is reeds de 2de bestelling voor ons bij Fixami !
deze levering was opnieuw heel snel en perfect!
heel tevreden!!

Reageer

Toon meer reviews