Fixami.be - Reviews & Ervaringen

9,0 Lees 121 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fixami.be.

Fixami.be stelt zich voor

Fixami.be is dé specialist voor professioneel gereedschap. Alle bekende merken maken deel uit van het assortiment. Bij Fixami.be profiteert u van scherpe prijzen, deskundig advies en razendsnelle levering!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 119 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Keyser Söze 15-10-2018 Via de website gekocht

Goede service, beste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke duidelijke website met actuele voorraad of leveringstermijn van de producten. Leuk om te weten dat er ook een echte winkel achter staat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stafke 13-10-2018 Via de website gekocht

top servise en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hi fixami .be is een correcte web winkel die ik de consumenten aanraad .
De site is overzichtelijk en leuk de prijs redelijk goedkoop en snel geleverd met post nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.A. 11-10-2018 Via de website gekocht

Laat tijdige melding over nieuwe leveringstermijn

Algemene score

1,0
23/08 Master DF 20 P Ventilator - 100W besteld we krijgen 11/10 melding dat deze pas eind oktober worden geleverd.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Linda van rooij 10-10-2018 Via de website gekocht

goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
een schuurmachine besteld alleen jammer dat er maar 1 velletje schuurpapier bij zat.. had als je een profesioneel scheerapparaat koopt van 145 euro toch wel verwacht dat er meer schuurpapier bij zou zitten.. beetje zielig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maanzand 08-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor deze site, omdat zij de goedkoopste waren. Eenmaal besteld kreeg ik onmiddellijk communicatie betreffende de verzending. Een halve dag later werd de machine reeds geleverd. Prima service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 08-10-2018 Via de website gekocht

Zeer vlugge levering

Algemene score

9,0
Concurentiele winkel met scherpe prijzen
Vlugge levering
Goede verpakking
Niet altijd correcte trace van levering op website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeremy 06-10-2018 Via de website gekocht

Vlotte service

Algemene score

10,0
Dit is een goeie webshop met vlotte service en een goed assortiment. Ook de prijzen zijn heel scherp.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 05-10-2018 Via de website gekocht

Correcte prijs en artikel, levering dag later

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bestelling geplaatst op maandag, levering was voorzien op dinsdag, woensdag in de voormiddag levering ontvangen. Buiten deze vertraging was de bestelling goed ingepakt en perfect volgens wens.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kristof 30-09-2018 Via de website gekocht

Zoals beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en keurig afgeleverd zoals beloofd correcte prijs en handig te volgen met gratis tracking wist ik waneer ie kwam . .aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carolien 29-09-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De webwinkel is erg duidelijk. Het koste ons weinig moeite om de relevante eigenschappen terug te vinden om producten te kunnen vergelijken. Verder was er een vlotte levering. De beloofde leverdatum werd netjes nagekomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Castro Bart 27-09-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goeie webshop, prijs leek achteraf niet de beste, maar wel uitstekende service. Vreemd dat er geen link aanwezig is naar de Makita-actie voor gratis accu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jonas 14-09-2018 Via de website gekocht

Top materiaal en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed materiaal. Veel in stock en zeer snel geleverd. Top service. 1 adres waar ik enkel nog bestel is fixami

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pelt 12-09-2018 Via de website gekocht

Alles positief

Algemene score

10,0
. Duidelijke site met alle info, scherpe prijs. Had het gereedschap ‘s avonds besteld en daags nadien in de voormiddag mogen ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 12-09-2018 Via de website gekocht

Supersnel. Vrijdagnamiddag besteld, zaterdagmorgen geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik belde eerst met een supervriendelijke dame omdat ik twijfels had over het te bestellen wisselstuk en de compatibiliteit met mijn tool. Maar alles was dus dik ok.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romain 05-09-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Algemene score

10,0
Mijn artikel werd zoals beloofd de dag afgeleverd een winkel die doet wat ze beloven toppie service ik zal mijn vrienden zeker deze winkel aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henrioulle jean paul 01-09-2018 Via de website gekocht

heel kontent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel kontent 100procent betrouwbaar was heel stipt bij levering fixami .be is perfekt voor onlain te kopen en betrouwbaar heel kontent

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GertM 30-08-2018 Via de website gekocht

TOP! Snel, Correct , Duidelijk en een scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de aankoop van een Accu-freesmachine van Makita was ik reeds ruime tijd opzoek naar winkels die dit in hun aanbod hebben. Wegens de hoge waarde en tegenslagen bij andere online-winkels in het verleden die ik gekend heb Was er eerst de drempel om deze aankoop
Via internet te doen. Tot ik op de website van Fixami terecht kwam en daar een duidelijke info terugvond over zowel het product, als de levergarantie/aankoopbescherming. Eveneens staan de contactgegevens correct vermeld zodanig je bij eventuele problemen steeds contact kan opnemen met de winkel. En daarbovenop had ik de goedkoopste prijs voor mijn artikel, en het product de volgende dag reeds geleverd, netjes en veilig verpakt! TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 25-08-2018 Via de website gekocht

Topwebshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eeerst geapppt ( Marieke) en zeer snel en vriendelijk advies gekregen.
Onmiddelijk besteld, en product werd zoals beloofd daags nadien geleverd.
Is een schoolvoorbeeld !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serge 24-08-2018 Via de website gekocht

Laat besteld en 's anderendaags in de morgen al ontvangen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel in aanbieding en prima levering.
Minimum voor 100€ bestellen vooraleer gratis verzending zou mijn inziens wat lager mogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris Van Oost 18-08-2018 Via de website gekocht

De goedkoopste

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot assortiment en heel scherpe prijzen. Product zit wel niet altijd in originele verpakking. Mijn vorige aankoop, haakse slijper Makita zat gewoon in bubbelplastiek.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jimmy 17-08-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, goedkoop, veel aanbod, makkelijk te gebruiken site, pakjes altijd goed en compact verpakt. De persoon aan de hulplijn was ook vriendelijk en heeft mij vlot geholpen. Ik bestel mijn materiaal alleen maar fixami

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parabond 17-08-2018 Via de website gekocht

zelfstandig zijn gaat een stuk beter met " Fxami "

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
stipt , overzichtelijk , betrouwbaar !
iets nodig , zoeken , bestellen , thuis geleverd !
geen tijd verloren met rondrijden om het juiste gereedschap .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc Wulteputte 10-08-2018 Via de website gekocht

Super sevice alles zoals beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek voor een snelle levering door de hoogdringendheid van mijn bestelling , deze site kon de dag nadien leveren . Nogmaals dank .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 28-07-2018 Via de website gekocht

Altijd een goeie ervaring;

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb nu al verschillende keren gekocht bij Fixami. En altijd met een goeie ervaring. Goeie communicatie, goeie opvolging en als je ze mailt, krijg je snel een zinvol antwoord.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 27-07-2018 Via de website gekocht

Super snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en gemakkelijk. Beste koop die ik vond op het internet. Indien de na-service ook goed is dan is er helemaal niets te klagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Svop 27-07-2018 Via de website gekocht

Fixami is mijn vaste vriend..... voor gereedschap!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs en steeds een goede service. Altijd een reactie bij een vraag!
Goed aanbod met topmerken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yves 26-07-2018 Via de website gekocht

correct en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoopste prijs van het internet, gemakkelijk te bestellen. Direct verzonden. Allemaal perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joz katorzz 24-07-2018 Via de website gekocht

bestelgemak,uitgebreid asortiment,snelle levering

Algemene score

10,0
Uitgebreid assortiment met beschrijving van het product,bestelgemak en betaling.Snelle en correcte levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 22-07-2018 Via de website gekocht

geen 4 tot 8 dagen maar de volgende dag reeds ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
via een chatsessie de nodige info ingewonnen over de verschillende modellen boorhamers en hun mogelijkheden vooraleer tot de aankoop over te gaan. Geen vraag was te veel en indien het antwoord niet was geweten werd het opgezocht. een dikke 10 voor hulpverlening.
Prijs was dan ook nog eens uiterst gunstig en dit met een snelle en correcte levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilarius 22-07-2018 Via de website gekocht

Hoewel op voorraad, toch meer dan 30 dagen leveringstijd.

Algemene score

5,0
Product was in voorraad, max 8 dagen leveringstijd, het werd meer dan 30 dagen, blijkbaar toch voorradig. Tot tweemaal toe werd leveringstijd vertraagd. Geen tegemoetkoming van Fixami.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

S. Vdg 21-07-2018 Via de website gekocht

goed product maar lang wachten

Algemene score

7,0
Er is een zeer ruime keuze in de shop maar ik heb 11 dagen op de levering moeten wachten terwijl er mij 5 tot 10 dagen beloofd was (dit is wel het enige minpunt dat ik ondervonden heb)

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Doe-het-zelver 16-07-2018 Via de website gekocht

Zeer goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer uitgebreid aanbod van hoogwaardige producten in een gemakkelijk te gebruiken website, goede prijzen en correcte snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cretu Cristian 13-07-2018 Via de website gekocht

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijzen en een klantenservice, perfect. Sinds mijn eerste aankoop tot nu toe heel blij met alles, hoef ik niet op zoek naar een andere winkel.
Dank U.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 13-07-2018 Via de website gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, snelle correcte levering van kwaliteitsproduct en dit tegen een zacht prijsje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anta 12-07-2018 Via de website gekocht

super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de beschrijving op de website strookt volledig met de bestelling en de bestelling kwam zelfs vroeger toe dan voorzien! als dat geen goede service is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 10-07-2018 Via de website gekocht

Ze doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel overzichtelijke website en een groot aanbod, zeker niet de laatste keer dat ik bij jullie ga bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk DHZ 10-07-2018 Via de website gekocht

Super service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreide keuze tussen heel veel verschillende kwaliteitstoestellen. Super klantenservice, kan niet beter!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

md 08-07-2018 Via de website gekocht

de goedkoopste die ik vond.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke website, correcte afhandeling. ik ben tevreden over het ontvangen toestel. ook de communicatie ivm de levering is correct verlopen, al duurde die wel een paar dagen langer dan ik verwachtte.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mitch 08-07-2018 Via de website gekocht

Zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zelfs met een dagje ophoud door een vetraging bij PostNL, toch een perfect en snel afgeleverd pakket! Een mail gekregen met hun oprechte excuses ivm met de vertraging. Dus top en zoals het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andy Dolmans 05-07-2018 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een mooie overzichtelijke shop die woord houd!!!
Zeer snelle levering met een degelijke ingepakte doos ben er zeer tevreden over

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees van Koevorden 26-06-2018 Via de website gekocht

Super snel en correct. Zo willen we het graag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gekozen voor deze shop omdat deze de beste prijs kwaliteit kon leveren.Tevens overzichtelijk en ook het feit dat je kan betalen na de levering vindt ik noodzakelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 25-06-2018 Via de website gekocht

doet wat het beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vandaag besteld morgen geleverd na een even misverstand toch woord gehouden dank zij de live chat mogelijkheid een minpuntje een bithouder ontbrak bij een slagmoermachine rest alles zoals gewenst

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marc A 18-06-2018 Via de website gekocht

Alweer superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fixami is een geweldige shop prijzen behoren meestal tot de laagste zin hebben een geweldige service dus zeer betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maes François 17-06-2018 Via de website gekocht

vriendelijke ontvangst aan de telefoon , en een goede info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb deze shop per toeval gevonden, en wat ik nodig had konden die mensen mij leveren, en dan nog aan een voordelige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coboreno 14-06-2018 Via de website gekocht

Snel en zeker niet duur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een heel overzichtelijke webshop waar alle product info ter beschikking is. Het bestellen gaat zeer vlot zonder veel poespas en de levering van het materiaal was zoals op voorhand geleld keurig op tijd. Ik ga in de toekomst zeker nog gebruik maken van fixami en ook aanraden aan kennisen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 14-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze.snelle levering.zeer tevreden over wat ik besteld heb. Leuke web site. Zeker een aanrader. Toppie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 11-06-2018 Via de website gekocht

eerste klas dienst

Algemene score

10,0
scherpe prijzen, levering zoals beloofd binnen de leveringstermijn. Dus zeker een aanrader.
Bedankt voor de prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kathia 04-06-2018 Via de website gekocht

Prima in orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemaakte beloftes ivm levering en product werden nageleefd. De aangekochte grondboor van fiskars is gewoon de beste manuele grondboor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coppens Peter 29-05-2018 Via de website gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was mijn eerste keer,dat ik heb gewinkeld,in deze winkel,en direct een prima ervaring opgedaan,geweldige service,betrouwbaar,vriendelijk,en zeer concrete info,kortom,geweldig,ga hier zeker nog winkelen! 👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 26-05-2018 Via de website gekocht

Levering bleef wat uit.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prijs voor het artikel was bij Fixami het laagst , levering was wat aan de late kant maar goede communicatie daarover.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews