Fixami.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 206 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fixami.be.

Fixami.be stelt zich voor

Fixami.be is dé specialist voor professioneel gereedschap. Alle bekende merken maken deel uit van het assortiment. Bij Fixami.be profiteert u van scherpe prijzen, deskundig advies en razendsnelle levering!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 137 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jef 23-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel overzichtelijke website, groot aanbod, zeer snelle levering. Enkele vragen gesteld via mail, altijd antwoord gekregen. Hopelijk is de dienst na verkoop ook in orde.

Reageer

stevens lucien 16-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
we hebben al het een en ander bij jullie gekocht en dit tot onze tevredenheid
vooral deze keer was er iets mis met de bestelbon er stonden 2 machienes op
en ik kreeg dat maar niet goed we moesten er maar 1 hebben
de volgende morgen gebeld de dame had ook moeite met het verwijderen maar alles is in orde gekomen
voor de dag van bestelling was er niemand thuis geen probleem er werd direkt een andere dag
gekozen bij deze bedankt voor de goede service

Reageer

Georges 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke en overzichtelijk , vlot opzoekbaar met de nodige info.Correcte afhandeling via pc.

Reageer

Vanderpoorten Peter 14-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Perfecte service, perfecte en op tijd geleverd. Sterke kwaliteit van het materiaal.

Reageer

Erhan 13-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toppi, webwinkel enkel voor gereedschap, dus geen megashop met allerlei dingen wat geen gereedschappen zijn. Daardoor zal het service voor hulp na aankoop ook beter en sneller verlopen! Tot de volgende aankoop Fixami!!... :-)

Reageer

Nancy 13-05-2019

Algemene score

3,0
Het leek een mooie deal maar ik had een toestel zonder accu. De telefoniste van klantendienst ging lmeeen mail sturen met opties maar die heb ik niet ontvangen.
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 14-05-2019

Hartelijk dank voor uw review. Wij bieden inderdaad machines aan zonder accu's en lader. De juiste accu en lader zijn alsnog per e-mail naar u gestuurd. Mocht u daar vragen over hebben kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Reageer

Bruno 11-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de volgende dag geleverd, goed verpakt, product voldoet aan de beschrijving.

Reageer

Martin 02-05-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd eerst eens vergelijken, maar over het algemeen de goedkoopste, zeer snel en correct.

Reageer

Luc 30-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte levering en netjes op tijd zoals beloofd. Je vind er zowat alles wat een vakman nodig heft om te klussen.

Reageer

Dirk Theunissen 25-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima, steeds correct in aflevering. Ik zou het wel fijn vinden dat goede klanten extra beloond worden door vb een extra korting

Reageer

Tim 23-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede webshop, met producten aan de laagste prijzen! De datum van verzenden werd op tijd gecommuniceerd. Wel spijtig dat ik de optie "niet afleveren bij buren" had aangevinkt, en het toch bij de buren werd afgeleverd. Buiten dit kleine voorval, dat eigenlijk de schuld was van postnl, ben ik zeer tevreden over mijn aankoop.

Reageer

Koen 23-04-2019

Algemene score

7,0
Na contact t met de chat een accu besteld die moest passen op mijn schroefboormachine.

Bij ontvangst kunnen constateren dat dit niet lukte dus terug moeten sturen.

Vlotte afhandeling van de retour

Reageer

Dirk 21-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering precies volgens de voorgestelde voorwaarden! Fixami doet wat het beloofd!

Reageer

Bruno 12-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijke prijs/kwaliteit. de dag na de bestelling al geleverd. zeer goed verpakt. zeker een aanrader. Dit was een tweede bestelling bij deze winkel en ik zal in de toekomst er nog bestellen als ik iets nodig heb.

Reageer

Ben 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na verkeerde bestelling zeer goed geholpen en snelle aanpassing van de medewerkers die zeer vriendelijk waren
Nog nergens zo goede klantenservice gekregen als bij fixama
Bestelling altijd volgende werkdag in huis

Reageer

smetcoren 11-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De super snelle levering s'avonds besteld dag nadie op de middag thuis. En zeer veel keuze aan producten en variaties van merken. Zeker top en ga nog bestellen

Reageer

Wim VR 08-04-2019

Algemene score

10,0
zeer makkelijk bereikbare & vriendelijke klantenservice, zeer klantgerichte attitude, snelle levering, overzichtelijk site, mooi productaanbod, interessant levering- & retourvoorwaarden

Reageer

Wim 06-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
perfecte levering en een scherpe prijs. kan deze webwinkel zeker aanbevelen

Reageer

Jeff Nys 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service ,snelle levering !
Gemakkelijke Site om te bestellen en te betalen

Reageer

Trikke119 30-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is perfect en snel verlopen. Mooie prijs en uitstekende producten. Bedankt!

Reageer

Koen VDW 25-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer snelle levering, goed verpakt, product helft goedkoper dan in België voor identiek toestel.

Reageer

Michel bossuyt 17-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijk website , veel produktien en zeer competitieve prijzen.
Vlotte bestellingen en professionele uitvoerging.
Geleverd produkt beantwoord aan de verwachtingen. You get what you see.

Reageer

thierry 16-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke en overzichtelijke site. Levering snel, eerlijk en.....goede prijs doe zo voort

Reageer

Electro Luc 14-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlugge levering . Bij het problemen met levering word actief gezocht voor oplossing . Top winkel voor top matriaal

Reageer

erik 14-03-2019

Algemene score

10,0
We vonden hier hetgeen we nergens elders vonden! De levering gebeurde quasi onmiddellijk, ook al was het in het weekend.

Reageer

Wouter 12-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en vlotte levering. Betere prijs/kwaliteit. Goede "up to date" via email .

Reageer

Lauwers 12-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
is reeds de 2de bestelling voor ons bij Fixami !
deze levering was opnieuw heel snel en perfect!
heel tevreden!!

Reageer

Sanitair de Vis 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reeds 3 keer een bestelling geplaatst. Tot nu toe altijd keurig op tijd geleverd. Ook een mail gekregen met de geplande dag van levering en tussen welke uren geleverd zou worden.

Reageer

Andre 11-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had snel een goede stofzuiger nodig. Fixami heeft een groot aanbod. Keuze was snel gemaakt. Ook extra zakken werden erbij aangeboden met vermelding van compatibiliteit. Dat schept vertrouwen. Afrekening op BTW nummer verliep vlot in hun standaard order proces. Keurig de volgende dag geleverd. Ben zeer tevreden.

Reageer

RogerV 09-03-2019

Algemene score

8,0
Ik bestelde een opbergdoos L-Boxx II voor Bosch materiaal.
De levering was snel: woensdag besteld, donderdag geleverd.
Het geleverde materiaal scheen wel al heel lang ergens in een loods gestaan te hebben: de opbergdoos hing vol stof. Aan één zijde moet er ooit een sticker op de doos geplakt hebben, want er was een grote plakkerige vlek op het oppervlak. Het heeft me een tijdje gekost om de vuile plak van de opbergdoos te verwijderen, maar dat is gelukt.
Besluit: snelle levering, maar het geleverde materiaal zag er alles behalve nieuw uit. Gelukkig dat het maar om een opbergdoos gaat.

Reageer

JM 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de prijs, kwaliteit en de snelle gratis levering!!!!

Reageer

dirk 06-03-2019

Algemene score

8,0
Is zoals beloofd , zowel winkel als levering , eerlijk.
Is ook betreft de prijs zeker correct.

Reageer

Bricoleur 06-03-2019

Algemene score

9,0
Keurige en vlotte behandeling van het bestelde produkt. Na de bestelling ook een email over je bestelling

Reageer

Inez 05-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Volgende dag geleverd, vriendelijke bezorger en de spade bestaat uit zeer kwalitatief materiaal. Perfect om al mijn tuinwerken uit te voeren. 10 op 10.

Reageer

Chris 02-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, ruime keuze aan materiaal, goede prijszetting. Dag na bestelling geleverd, mooi verpakt. Een aanrader.

Reageer

Nico 28-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en snelle verzending.
Had een vraag ivm de levering en ben snel en vakkundig geholpen.

Reageer

toon 26-02-2019

Algemene score

10,0
het was de goedkoopste en een goed overzichtelijke website

alles was makkelijk te vinden en de dag nadien correct geleverd

Reageer

Kris Van den Ouwelant 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webside goed materiaal en super snelle levering gewoon weg fantastisch

Reageer

Thierry 19-02-2019

Algemene score

1,0
Na het ellenlang gepalaver van Fixami naar aanleiding van een fout geleverde decoupeerzaag werd beslist de zending retour te sturen. Fixami zag het nut namelijk niet in van een klantvriendelijke oplossing, hoewel er vóór de bestelling afspraken gemaakt werden met twee werknemers van Fixami. Deze werden totaal niet nagekomen en er werd mij gevraagd heel wat extra te betalen om toch te krijgen wat mij tot twee keer toe beloofd was.

Retour dan maar. Er werd mij een label van dpd toegestuurd en ik maakte de dzending alvast postklaar om ze te droppen in een dpd afleverpunt. Groot was mijn verbazing dat er plots iemand aan de deur stond om de zending op te halen in naam van Fixami. (Dit was niet gecommuniceerd.) De man had niets te maken met dpd en werkte voor een andere firma. Dpd label dus weg en zijn label op de doos. Tekenen en klaar.

Nu blijkt echter dat deze zending twee weken later nog niet aangekomen is bij Fixami en... plots wordt dat mijn probleem. Ik moet zelf contact opnemen met hun transporteur en uitvissen waar de zending zit alvorens ik een refund kan krijgen.

Mijn ervaring met Fixami is van in het begin een grote klucht geweest en blijkbaar is de klucht nog niet ten einde. Foute info krijgen ivm het toestel door 2 Fixami-medewerkers, het onvermogen een klantvriendelijke oplossing te bieden voor hun fout, het gedoe met de retourzending die uiteindelijk ook nog zoek raakt, de vraag om het dan maar zelf op te lossen... Eén grote klucht en een voorbeeld van erbarmelijke klantenservice. Buyer beware!
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 26-02-2019

Hartelijk dank voor uw review. Mijn excuses dat u de service op deze manier ervaren heeft. Dat is natuurlijk niet de bedoeling geweest. Inmiddels zijn wij in contact met de vervoerder om na te gaan waar uw pakket is. Zodra hier een terugkoppeling op is laten wij dit uiteraard meteen weten.

Reageer

dimpie 18-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer aangenaam contact met fixami, gevraagd voor een aangepaste offerte met enkele toestellen in combinatie. mooie prijs gekregen, top toestellen Makita zonder koolborstels en batterijen die lange levensduur hebben. 1 puntje van kritiek is leveren met post.nl Voor mensen in belgie loopt dit niet altijd vlot, vooral als je niet thuis bent :-). Maar voor de rest .. doe zo voort ;-)

Reageer

deze vrouw zaagt, letterlijk! 18-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke omschrijving van het product en bij levering blijkt het ook volledig te voldoen aan de omschrijving. Het toestel brengt 100 % wat ik ervan verwachtte. De infrarood zaaglijnaanduiding is volledig juist afgesteld. Machine is met andere woorden onmiddellijk gebruiksklaar, er moet niets meer uitgemeten of afgesteld worden.
Levering gebeurde ook 's anderendaags zoals beloofd.

Reageer

Kristof 17-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer overzichtelijke webshop en uitstekende service.. echt een aanrader!!!!!

Reageer

Algemene elektriciteitswerken PH 16-02-2019

Algemene score

8,0
Mooie website en vlotte afhandeling van bestellingen keurig en net doe zo verder

Reageer

david 15-02-2019

Algemene score

1,0
Uitermate slechte klantendienst. Niemand weet van elkaar. Duurt dagen vooraleer ze reageren. Retourformulier ingediend. Nog altijd aan het wachten

Reageer

Marc Campo 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte levering zoals beloofd.

Had een bedenking en een vraag ook daarop heb ik een correct en voldoend antwoord gekregen.

Heb besteld vanuit België en kon zelfs gewoon naar een vriendelijke dame via een Belgisch telefoonnummer bellen.

Reageer

Bert 13-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Divers en uitgebreid assortiment.
Goede prijszetting.
Correcte levering zoals gepland.

Reageer

frank 13-02-2019

Algemene score

10,0
Direct besteld = snelle geleverd. Top service en top product aan een scherpe prijs. Go for it!

Reageer

guido 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na verschillende vergelijkingen is deze van fixima de betere koop, prijs kwaliteit prima

Reageer

Gregory 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel snelle en correcte levering van de bestelling. Bestelling geplaatst op vrijdag, rond 17h en de volgende middag (zaterdagmiddag) al geleverd! Zeker een aanrader voor dringende bestellingen!

Reageer

Stijn 07-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een toestel was niet op voorraad waardoor ganse levering iets langer duurde. Dit was correct aangegeven, en uiteindelijk was alles er toch sneller dan verwacht. Goed verzorgde verpakking

Reageer

Toon meer reviews