Fixami.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 526 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Fixami.be.

Fixami.be stelt zich voor

Fixami.be is dé specialist voor professioneel gereedschap. Alle bekende merken maken deel uit van het assortiment. Bij Fixami.be profiteert u van scherpe prijzen, deskundig advies en razendsnelle levering!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 113 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan VR 21-01-2022

Algemene score

1,0
Ik kocht altijd via Fixami , maar , mijn laatste bestelling is volledig mislopen ; Het pakketje is naar een oud adres verzonden , waar ik na dit te zien op de bestelling onmiddellijk gemeld heb aan Fixami en dit geen probleem was omdat het nog niet verzonden was .
Blijkbaar is het 4 dagen later toch verzonden naar het oude adres en na telefonisch contact steekt men dit binnen het bedrijf op elkaar .... Dan kreeg ik bevestiging van levering op het oude adres . Navraag gedaan , staat leeg , woont niemand dus ook niet afgeleverd . Er was wel een handtekening nodig voor de levering , blijkt een lijntje te zijn als handtekening . Veel beloftes later nog steeds niets gekregen en krijg ik nu een mail dat dit mijn eigen schuld is wegens het oude adres dat ze nog hadden in hun databank . De factuur kunnen ze wel met het juiste adres geven . Niet getreurd , wij zetten verdere stappen !

Reageer

kurt 09-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer vlotte en snelle levering van de aangekochte producten waarbij je redelijk snel op de hoogte werdt gebracht over wanneer het aangekochte goed bij u in huis is

Reageer

Eddy 08-01-2022
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijs van het artikel was het scherpst en ook de levering was zeer vlug en in orde

Reageer

Stromrijder 31-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond hier een mooie aanbieding (afprijzing) van een artikel dat ik al langer in twijfel had om aan te kopen. Heb dan maar besteld, en de volgende dag reeds in huis. Goed en doordacht verpakt. Ben dus heel tevreden !

Reageer

Ron 27-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een zelfde keramische verwarming als waar ik er al eentje van in gebruik had.
Bij de zoekopdracht verscheen Fixami onmiddelijk tussen de mogelijke leveranciers en dat dan nog wel met een prijs die 25% onder de prijs van de andere leveranciers lag.
Ik heb geen seconde getwijfeld en onmiddellijk de bestelling geplaatst.
De bestelling, betaling en levering verliepen erg vlot, dus ik ben zeer tevreden!
Kortom: een kwaliteitsproduct aan een mooie prijs, vlot te bestellen en snel geleverd!

Reageer

Jean 23-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle en correcte levering. Goede productomschrijving en scherpe prijzen.

Reageer

Jochen Creemers 23-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele duidelijke website. Alles is duidelijk en gebruiksvriendelijk.
Het bestellen van de artikelen gaat erg vlot. Snelle vlotte levering.

Reageer

Bart 19-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijke en duidelijks site waar je door eenvoudige selecties tot het juiste materiaal en materieel komt.
Snelle en correcte afhandeling van de levering.

Reageer

Vereecken François 19-12-2021

Algemene score

9,0
Onberispelijke service, een zeer snelle levering (binnen de 24u) en de machine was degelijk verpakt. Zeer positieve ervaring met mijn eerste bestelling bij Fixami !

Reageer

Luc Butaye 18-12-2021

Algemene score

2,0
Héél trage reactie op een verloren gegane bestelling. Bij contact een zéér droog standaard antwoord zonder moeite te doen om een oplossing voor te stellen. Ik moest eerst mijn tijd uitzitten voordat er actie zal ondernomen worden. héél frustrerend !

Reageer

H.P. 17-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn eerste aankoop bij FIXAMI.BE, ben altijd zeer wantrouwend op internet vooral als de prijs véél lager is dan bij de concurrentie.
De levering was voorzien binnen 3 weken, na 10 dagen kreeg ik spontaan een geruststellend mailtje " we zijn jou niet vergeten". Vandaag de zending in ontvangst genomen en alles was perfect in orde. Ik ben een zéér tevreden klant.

Reageer

lodola235 13-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
materiaal is zoals beschreven in de advertentie, zeer goede prijs, vlotte levering, nu hopelijk ook nog lange levensduur

Reageer

Kevin 11-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en gebruiksvriendelijke website. Goede prijzen. Snelle en goede levering. Ga hier zeker nog bestellen .

Reageer

Bart 10-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was top. Correcte prijs, zeer toegankelijke website, ondanks het artikel tijdig niet op voorraad was, kreeg ik een week later een mail dat ze me niet vergeten waren. Net wat je nodig hebt.
Heel tevreden dus

Reageer

lambert 09-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
indien op voorraad snel geleverd en kwaliteit is goed en de prijs is vergleken met anderen evenredig of niet te duur

Reageer

Frank Seghers 07-12-2021

Algemene score

4,0
Bij mijn laatste bestelling werd er een verkeerd product geleverd, na een chatsessie met .... heb ik het retourneer- formulier ingevuld, en tot op heden wacht ik nog steeds op het juiste pakketje.
Dit zou mij worden opgestuurd samen met een label zodat ik het foutieve kosteloos kan terugsturen.
Volgens .... ging er contact worden opgenomen met mij binnen de één (1) werkdag, helaas is dit tot op heden nog niet gebeurd. Ik blijf voorlopig op mijn honger zitten. Jammer …

Reageer

Henri 04-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Beste,op 29/11/2021 plaatste ik een bestelling ,op de aanbieding stond voor23.00h besteld daags nadien geleverd,helaas heb ik tot op heden nog altijd niets ontvangen,dus fel positief kan ik niet reageren.????????

Reageer

Rik 03-12-2021

Algemene score

8,0
goede producten aan een schappelijke prijs, wat wil je nog meer?
Snelle levering aan huis zoals aangeduid op de site.

Reageer

Lasererik 02-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fixami heeft goede prijzen , snelle levering , gewoon een top winkel ik ben er zeer tevereden mee en zal hem aanbevelen aan anderen

Reageer

DavyD 01-12-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vlotte levering van het toestel, correcte prijs, betaling correct verlopen.

Reageer

Gert-Jan 30-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
eerlijke prijzen mooie acties en juiste levering
wat moet een mens nog meer

Reageer

Danny V 26-11-2021

Algemene score

10,0
Ik heb ondertussen al wat bestellingen via Fixami gedaan en er is, eenvoudig, niets op aan te merken. De keuze is goed (professioneel materieel), prijs is zeer competitief en levering/afspraken volledig zoals beloofd.

Reageer

Rick 25-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne site, goede service. Al meerdere keren van besteld, enkel goede ervaringen gehad.

Reageer

Danny 16-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlotte service en levering binnen 24u . Product doet wat beschreven staat op de site .

Reageer

Nick 16-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs /kwaliteit heel goed snelle en correcte levering en zeer goede klantenservice een echte aanrader 👍

Reageer

Kevin 16-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, alles was duidelijk, het product wordt zoals op de website aangegeven zeer snel geleverd.

Reageer

Bart 16-11-2021

Algemene score

9,0
Correcte afhandeling en levering, scherpe prijzen, een ruim assortiment artikelen om uit te kiezen

Reageer

Rik 11-11-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, vandaag besteld en morgen geleverd. Het bestelde voldoet volledig aan de verwachting.

Reageer

Marc 24-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Lage prijzen voor merkartikelen
De laagste zeker voor kwaliteitsartikelen
Snelle levering
Snel wisselen ingeval van problemen

Reageer

Marc 21-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Had vrij dringend een nieuwe compressor nodig, besteld bij Fixami, en de dag nadien in huis! Toppie

Reageer

Tomas 08-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en op tijd , volgende dag geleverd. Tafel zaag van Milwaukee. TOP product ! Goede service

Reageer

Vermeiren 07-10-2021

Algemene score

1,0
Heel slechte ervaring mee! Btw verkeerd gerekend en niet terug willen betalen.
Contact gewoon via een trage chat. Niemand kan een email adres of een contact nummer geven.
Makita torstel van echte slechte kwaliteit.
Officiele reactie van Gereedschapcentrum.nl 08-10-2021

Beste Vermeiren,
Bedankt voor je recensie. Helaas is ons systeem er niet op ingeregeld om na een bestelling nog de BTW te verheffen. Uiteraard mag je wel binnen de bedenktermijn een ongebruikt product retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen waarbij je het BTW nummer doorgeeft.
Neem hiervoor contact met ons op. Alle contactmogelijkheden vind je op https://www.fixami.be/customerservice/faqs/index/10/34

Reageer

Marc Daman 05-10-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij mijn laatste bestelling waren er problemen met levering van eenhandsklemmen van Stanley.
Bij nader inzien staat er op de items made in UK, dus begrijpelijk dat er leveringsproblemen waren.
Al bij al is alles in orde gekomen op een aannemelijke termijn, dus voor mij zeker ok.

Reageer

KH electro 30-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondagavond besteld, maandagmiddag geleverd! Pure tijdswinst als kleine zelfstandige!

Reageer

Wim rutten 21-09-2021

Algemene score

1,0
Verkeerde bestelling aangekregen. Na 5 dagen terwijl erbij stond na 1 dag bestelling in huis. Nog altijd niet de juiste in huis na meer dan een week

Reageer

Jos 20-09-2021

Algemene score

9,0
duidelijke en overzichtelijke webwinkel, duidelijk omschrijving van de artikelen, waardoor je gemakkelijk kan vergelijken.
correcte afhandeling bij het kopen en snelle levering.

Reageer

Alex 04-09-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Correcte prijzen en zeer goede communicatie wat ik van sommige andere niet kan zeggen.

Reageer

BN 10-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toestel besteld en volgende reeds geleverd. Top service en heldere mail communicatie!

Reageer

Lds 09-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Geachte, vroeger 9 nu een 5. Issue: bestelling kon niet geleverd worden doordat een item ontbrak. Voor een deellevering moest ik 2,9€ bijbetalen wat ik onmiddellijk graag ook deed en wat blijkt nu dat diezelfde dag nog de volledige bestelling mij werd opgestuurd incl het item dat zogezegd in de eerst komende weken niet in stock zou komen.
Mij een zeer vreemde situatie; anderzijds is de software niet goed werkend.
MvG,
Luc Desmedt
SAP projectleader Belgium

Reageer

Feiko 06-08-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een snelle service en ook top producten, echt een aanrader.
zondags besteld s'maandags geleverd

Reageer

Wim Fabrice 28-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, keuze uit verschillende goede merken, prijs/kwaliteit, vlotte levering !

Reageer

marjolijn 23-07-2021

Algemene score

5,0
De verzending is niet goed verlopen. Levertijd was niet correct aangegeven. Het pak werd te vroeg geleverd, toen ik niet thuis was. Ondanks dat het een zwaar pak was, werd het geen tweede keer aangeboden. Daarna was het onduidelijk wanneer ik het kon afhalen. Nog 2 dagen moeten wachten en zelf moeten bellen naar het postnl-punt. Zelf nu staat de track-and-trace nog niet correct.
Toen ik chatte met jullie firma hierover vond ik dat de persoon niet zo hulpvaardig was...
Eerder deed ik een andere bestelling, maar die werd 2 weken later geannuleerd. Jammer dat mijn ervaring bij jullie niet zo positief was...

Reageer

Marc 23-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering. Op zondagmiddag bestelling gedaan en maandag voormiddag geleverd das echt top.
Fixami bedankt voor de goede service.

Reageer

Sani 22-07-2021

Algemene score

2,0
Ben zeker niet tevreden over de levering van ups na een week wachten als zelfstandige op het materiaal dat ik nodig heb komen ze aanbellen voor dat je de deur open doet zijn ze al terug weg als zelfstandige wil ik de tijd vermijden om dat nog bij de post te gaan ophalen

Reageer

Greet 15-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vond op deze site hetzelfde product aan een betere prijs, heb op zondag voormiddag besteld en het is op maandag al geleverd, hoe fantastisch is dat!!
Heel tevreden klant, zeker aan te raden.

Reageer

VD projects 15-07-2021

Algemene score

10,0
goede en duidelijke beschrijving makkelijk te betalen stipte levering uitstekend product
een aanrader

Reageer

Denis De Paepe 14-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlotte levering van de bestelde goederen tegen een mooie prijs. De producten kan nog niet beoordelen omdat het een bladblazer + accu betreft en nu liggen er niet veel blaren in de tuin en omgeving.

Reageer

Maurits 08-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs Eenvoudig af te halen in een echte winkel zowaar nog cash te betalen. Lekker zoals het vroeger was

Reageer

Frank Verlinde 03-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Reeds meerdere malen aankoop gedaan bij Fixami.be
Steeds probleemloze levering en goede prijzen.
Prima aanbod. Prima prijzen. Prima levering.

Reageer

Rik 02-07-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte prijzen, en maakt " Vandaag besteld, morgen geleverd" doorgaans waar.

Reageer

Toon meer reviews