Nintendo Big Brain Academy: Wii Degree - Reviews

7,3 Lees 9 reviews
Specificaties
Genre
puzzel
Aantal spelers (max.)
2
Releasedatum
20-07-2007

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

7,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kim1984 17-01-2010 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,3
Leuk spel, vooral met meerdere mensen, maar dat mannetje kletst een beetje teveel dat is wel jammer..

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
hugie28 30-03-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Erg leuk spelletje als je van denkspelletjes houdt..goed voor je snelheids- en denkvermogen, absoluut niet voor 3jr pas voor kinderen van een jaar of 8/9.Grafisch niet geweldig maar het gaat toch ook om het plezier...

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
jelsma 19-12-2008 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Erg leuk spel, ook om jezelf te testen, hoop dat er meer spellen uitkomen van deze serie. niet geschikt voor kinderen onder de 7 jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Truckerruud 14-11-2008 Product paar dagen in bezit

Algemene score

2,0
enorm kinderachtig spel, slechte grafics en geluid is kwalitatief uitermate teleurstellend.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Inge......... 18-12-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Erg leuk spel! De leeftijdsindicatie is niet erg realistisch. Mijn dochter van 6 kan een aantal spellen in de practise module onder begeleiding spelen. Niet aan te bevelen voor kinderen onder de 10. Maar voor de ouderen onder ons, bijzonder verslavend, vermakelijk en soms ook confronterend...... ;-(

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
krikkie 24-08-2007 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
zeer leuk spel, heel afwisselend, erg leuk en competetief, maar niet té. Mijn zusjes van 12 en 10 jaar kunnen dit spel ook spelen, zonder problemen, en die hebben ook last van dyslexie. Ze hadden er beter 8+ op kunnen zetten.

Dus over het algemeen: TOPPERTJE!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Pied 21-08-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,7
Dit is niks. Omslag is volledig Nederlands boekje is Nederlands. Staat op voor 3+! Maar verder is alles Engels in beeld en spraak. Mijn kinderen snappen er niks van. Erg slecht, als je een Nederlands spel suggereert moet ook een Nederlands spel geven, zeker als je erop vermeld dat het voor 3+ is. Niet kopen voor jongere kinderen (onder de 8) dus!

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
StephenL 09-08-2007 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Leuk spel en kost relatief weinig (zeker vergeleken met andere Wii spellen). Het competitie element is enorm en het is dan ook het leukste om dit spel met 2 of meer personen te spelen.
Enige minpunt is dat je niet online tegen anderen kunt spelen, alleen het kunnen doorsturen van je beste scores vind ik nogal mager.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
ross 23-07-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Lijkt heel erg kinderachtig, ziet er zo ook uit,maar is erg leuk en ook niet heel simpel of zo. Ik denk dat het toch echt zal helpen met de brein iets meer te gebruiken. We hebben m vandaag ook met de familie gespeeld, erg leuk. Voor oud en jong. Meerder moeilijkheidsgraad. Wat mij betreft een aanrader. Let wel op, prijzen verschillen behoorlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed