Russell Hobbs Colours Plus blauw

Best Reviewed dec 2019 Russell Hobbs Colours Plus blauw
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
Vermogen
2400 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Type/soort
waterkoker
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 251 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus blauw op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HENK 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Mooi om te zien en past goed in de keuken inrichting wat model en uitstraling betreft, oude waterkoker was stuk en dit is een prachtige vervanger

Pluspunten

  • PRACHTIG OM TE ZIEN
  • WORDT SNEL WARM

Minpunten

  • DEKSEL SLUITING

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Kleuters 21-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

chique uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

10,0
Deze waterkoker heeft in het rood een chique uitstraling en is aanwinst voor de keuken.
Bovendien kun je er ook water voor 1 kopje thee mee koken dankzij het markeersysteem in de koker.
Uitstekende ervaring met andere producten van Russell Hobbs (slow cooker) deden mij besluiten om deze waterkoker te kopen.

Pluspunten

  • chique uitstraling
  • kleine hoeveelheden koken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vana63 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraai design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Gekozen op kleur, stijl en testresultaten.
Wordt inderdaad aan de buitenkant enigszins warm, maar is geen probleem.

Pluspunten

  • vormgeving
  • kleur

Minpunten

  • wordt enigszins warm

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bjorn 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt heel snel en super goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Waterkoker met grote inhoud en doet stilletjes zijn werk vergeleken met andere waterkokers die ik gewend ben.
Wat ik daarbij ook heel top vind aan deze waterkoker is de aanduiding voor 1,2 of 3 theekoppen (binnen in de waterkoker). Hiermee vul je de waterkoker niet met teveel water en is deze extra snel klaar. De inhoud in liters is te zien naast het handvat. Net als bij andere waterkokers kan de buitenkant goed heet worden, dus hier wel op letten met kinderen. Deksel kan je wel gewoon aanraken als hij klaar is. Verder schenk de waterkoker perfect in en druppelt niet.
Er zit een roostertje bij de tuit om evt. kalk tegen te houden, maar je kan er ook makkelijk in om de waterkoker van binnen netjes schoon te houden.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik en ziet er netjes uit
  • Deksel werkt soepel en de opening is ruim
  • Kookt het water snel en stiller dan gewend
  • Aanduiding voor 1,2 of 3 kopjes

Minpunten

  • De standaard/ voet voelt licht en goedkoop aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit, de 30 seconden functie lijkt een beetje overdreven maar zeker snel. Er past heerlijk veel in.
Open maken voor hervullen nadat hij heeft gekookt kan lastig zijn omdat de deksel warm word

Pluspunten

  • snel
  • mooi

Minpunten

  • geen 30 seconden
  • warme deksel bij open maken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Eindelijk een leuke waterkoker in huis. 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus blauw

Algemene score

8,0
Eindelijk hebben we een leuke goede waterkoker voor een hele gunstige prijs.
Met 2400 Watt is het water in no-time aan de kook...

Pluspunten

  • Automatische afslag
  • Leuke kleur
  • Degelijke behuizing

Minpunten

  • Buitenzijde wordt erg warm.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 03-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel lawaai

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

1,0
Deze waterkokers maken veel lawaai.
Een ander ding is, alles van het merk Russell Hobbs ouder dan drie jaar zijn er zo goed als geen onderdelen meer te koop.
Ik heb een nog goed werkende waterkoker maar zonder kalkfilter, hij is dus niet meer bruikbaar en je moet dus een nieuwe waterkoker kopen,
Maar GEEN Russell Hobbes meer.

Pluspunten

  • Ziet er wel goed uit

Minpunten

  • na drie jaar geen onderdelen meer
  • maak veel lawaai

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Russell Hobbs 04-02-2020

Beste Karel,

Wat we nog wel eens opmerken is dat een waterkoker meer lawaai kan gaan maken wanneer er te veel kalk in de waterkoker aanwezig is. Dit zou eventueel het geluid voor u wat kunnen terugdringen. We begrijpen ook dat de kalkfilter niet meer bruikbaar is. Dit kunt u zeker wel aanschaffen via ons. Dat kan via deze website: https://russellhobbs.convar.com/en/kettle/115-700109-scale-filter-4008496879731.html Deze is geschikt voor uw Colours Plus+ waterkoker. Hopelijk kunt u dan weer snel van uw waterkoker genieten.

Met vriendelijke groet,
Team Russell Hobbs

Reageer

Karel 31-01-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Deze waterkokers maken veel lawaai.

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

1,0
Deze waterkokers maken veel lawaai.

Kalkfilter van Russell Hobbs gaan snel stuk en als ze wat ouder zijn kun je zo goed als geen onderdelen meer te koop. Ik heb een nog goed werkende waterkoker maar zonder kalkfilter. Voor mij GEEN Russell Hobbes meer.

Minpunten: na drie jaar geen onderdelen meer; maak veel lawaai

Pluspunten

  • Snel warm

Minpunten

  • Veel lawaai
  • onderdelen

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Russell Hobbs 04-02-2020

Beste Karel,

Wat vervelend dat de kalkfilter van uw waterkoker kapot is gegaan. Deze kunt u hier opnieuw aanschaffen: https://russellhobbs.convar.com/en/kettle/115-700109-scale-filter-4008496879731.html

Hopelijk kunt u weer snel gebruik maken van de Colours Plus+ waterkoker.

Met vriendelijke groet,
Team Russell Hobbs

Russell Hobbs 04-02-2020

Beste Karel,

Wat vervelend dat de kalkfilter van uw waterkoker kapot is gegaan. Deze kunt u hier opnieuw aanschaffen: https://russellhobbs.convar.com/en/kettle/115-700109-scale-filter-4008496879731.html

Hopelijk kunt u weer snel gebruik maken van de Colours Plus+ waterkoker.

Met vriendelijke groet,
Team Russell Hobbs

Reageer

Suus 24-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gezellige kan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

9,0
Hiervoor hadden we precies eenzelfde waterkoker gekocht in engeland.
Deze vonden we zeer prettig in gebruik,weinig lawaai,snel klaar,weinig kalkaanslag onderin,decoratief in de keuken!
Helaas ging onze vorige na 2jaar kapot op het peilglas’!

Pluspunten

  • Stil
  • Snel

Minpunten

  • Schenkt scheef (kleinere tuit)
  • vormgeving opzetplaatje is anders

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

A. Yalcin 20-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

10,0
De waterkoker doet wat het moet doen, is snel en lekt niet. In tegenstelling tot twee voorgaande waterkokers die ik heb gebruikt is deze de fijnste en meest duurzame. Ik vind de kleur (creme) overigens ook heel mooi passen in mijn keuken.

Pluspunten

  • mooi design
  • snel
  • lekt niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raphael 15-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol - kookt snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Een stijlvolle waterkoker (rode kleur) die water snel kookt. De cashback korting was mooi meegenomen.
Waterniveau is wat moeilijk af te lezen bij het vullen van de koker. Klepje lijkt niet helemaal open te kunnen bij vullen, maar dit is niet hinderlijk.

Pluspunten

  • stijlvol
  • kookt snel

Minpunten

  • watr niveau moeilijk te zien bij vullen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ann 12-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Prima product, kookt snel en mooi design. Enige minpunt is dat de verf snel krast bij de deksel opening aan de bovenkant.

Pluspunten

  • snel
  • design

Minpunten

  • snel krasjes op de verf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

visser 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie rode waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
kort geleden een koffiezetapparaat gekocht. rood. Nu de bijbehorende rode waterkoker gekocht. Staat mooi bij ons in de keuken. Het koffiezetapparaat zijn we heel blij mee. De waterkoker gaf positieve reviews vandaar deze aankoop.

Pluspunten

  • mooi design
  • grote hoeveelheid water kunnen koken
  • maar juist ook 1, 2 of 3 kopjes.

Minpunten

  • kan niets bedenken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janny 11-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

water kookketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
mooi uiterlijk goede prijs kwaliteit buiten kant word wel erg warm maar een goed handvat snoer wel wat kort

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • fijn handvat

Minpunten

  • buiten kant word wel erg warm
  • beetje kort snoer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Knaap 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

7,0
Mooie, heeft een waterfilter,je kunt er 1 ,2,0f 3 kopjes instellen, 360 graden draaibaar, theekoker en stekker zijn sepaseparaat . Dat was het.

Pluspunten

  • 360 graden draaien
  • 1 tot 3 kopjes instellen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mooie en leuke waterkoker 09-01-2020
  • Product gekocht

Mooie felrode waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Ik koos deze waterkoker omdat ik een broodrooster van dezelfde reeks en kleur heb gekregen.
Hij oogt supermooi in ons nieuwe rustieke keukentje. Hij doet goed wat hij moet doen; snel en zonder teveel lawaai water aan de kook brengen. We hopen dat hij lang mee gaat. De vorige waterkoker, van een ander merk, heeft veel te snel de geest gegeven!

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • De buitenkant wordt erg warm als je water opwarmt

Reageer

Ayla 08-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleur, schenkt heel fijn.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor kwaliteit en voor uiterlijk. Hij staat er vrolijk bij, schenkt heel goed. Doet wat moet....mijn theewater aan de kook brengen. Makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • Schenkt prettig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

vd Brink 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie waterkoker!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

9,0
Hele mooie waterkoker, vooral gekocht vanwege de kleur en het merk. Het water kookt ook vrij snel. Super!

Pluspunten

  • Kookt snel
  • Mooie kleur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KeHe 02-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet het prima, wel wiebelig en veel te kort snoer

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus blauw

Algemene score

7,0
Deze waterkoker doet het net zo goed als onze vorige. Dat was een Bosch. Het valt ons wel op dat alle waterkokers al na een paar jaar lekkage krijgen. Je zou toch hopen dat ze langer meegaan. Hopelijk is dat bij deze beter, we zullen zien. Voor deze gekozen vanwege de reviews, de prijs en het frisse kleurtje. De waterkoker staat nogal wiebelig op het onderstel. Dat 'probleem' is bekend bij de fabrikant, hij functioneert er niet minder om. Deze waterkoker heeft een nog korter snoer dan onze vorige, zo'n 65 cm. Wat ons betreft echt te kort! De gietopening is te klein om water bij te vullen, dus daarvoor moet je altijd handmatig het deksel opendoen (je kunt em niet openklikken met een drukknop op het handvat). En tot slot kun je het zeefje er eenvoudig per ongeluk uittikken, maar er weer in krijgen is een stuk lastiger. Kortom, hij doet het prima voor een prima prijs, maar er zitten ook een aantal nadelen aan.

Pluspunten

  • frisse kleur
  • prijs
  • 360 gr draaibaar
  • vermogen
  • inhoud (1,7 liter)

Minpunten

  • wiebelig
  • niet bij te vullen door gietopening
  • klep met de hand openen ipv via knop op handvat
  • kort snoer (65cm)
  • zeefje gaat er makkelijk uit en moeilijk in

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

CJ 27-12-2019
  • Product gekocht

Mooie waterkoker, kookt snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Mooie waterkoker! En het water kookt snel en redelijk stil (zeker in vergelijking tot mijn vorige waterkoker). Aanrader :) Hopelijk blijft ie het lang goed doen!

Reageer

Toon meer reviews