Russell Hobbs Colours Plus blauw

Specificaties
Vermogen
2400 watt
Waterreservoir
1,70 liter
Type/soort
waterkoker
Bekijk 2 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 225 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus blauw op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HENK 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Mooi om te zien en past goed in de keuken inrichting wat model en uitstraling betreft, oude waterkoker was stuk en dit is een prachtige vervanger

Pluspunten

  • PRACHTIG OM TE ZIEN
  • WORDT SNEL WARM

Minpunten

  • DEKSEL SLUITING

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vana63 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraai design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Gekozen op kleur, stijl en testresultaten.
Wordt inderdaad aan de buitenkant enigszins warm, maar is geen probleem.

Pluspunten

  • vormgeving
  • kleur

Minpunten

  • wordt enigszins warm

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bjorn 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt heel snel en super goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

9,0
Waterkoker met grote inhoud en doet stilletjes zijn werk vergeleken met andere waterkokers die ik gewend ben.
Wat ik daarbij ook heel top vind aan deze waterkoker is de aanduiding voor 1,2 of 3 theekoppen (binnen in de waterkoker). Hiermee vul je de waterkoker niet met teveel water en is deze extra snel klaar. De inhoud in liters is te zien naast het handvat. Net als bij andere waterkokers kan de buitenkant goed heet worden, dus hier wel op letten met kinderen. Deksel kan je wel gewoon aanraken als hij klaar is. Verder schenk de waterkoker perfect in en druppelt niet.
Er zit een roostertje bij de tuit om evt. kalk tegen te houden, maar je kan er ook makkelijk in om de waterkoker van binnen netjes schoon te houden.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik en ziet er netjes uit
  • Deksel werkt soepel en de opening is ruim
  • Kookt het water snel en stiller dan gewend
  • Aanduiding voor 1,2 of 3 kopjes

Minpunten

  • De standaard/ voet voelt licht en goedkoop aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit, de 30 seconden functie lijkt een beetje overdreven maar zeker snel. Er past heerlijk veel in.
Open maken voor hervullen nadat hij heeft gekookt kan lastig zijn omdat de deksel warm word

Pluspunten

  • snel
  • mooi

Minpunten

  • geen 30 seconden
  • warme deksel bij open maken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Eindelijk een leuke waterkoker in huis. 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus blauw

Algemene score

8,0
Eindelijk hebben we een leuke goede waterkoker voor een hele gunstige prijs.
Met 2400 Watt is het water in no-time aan de kook...

Pluspunten

  • Automatische afslag
  • Leuke kleur
  • Degelijke behuizing

Minpunten

  • Buitenzijde wordt erg warm.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noorderling 12-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

knusse vorm gecombineerd met doelmatigheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

9,0
Goed en goedkoop. Doelmatig en een hele fijne vormgeving. Ik had snel een nieuwe nodig en ik hoefde niet lang te zoeken!

Pluspunten

  • mooi
  • handzaam
  • doelmatig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

10,0
Water is snel klaar en het staat heel mooi in mijn keuken. Met deze actie ook voor een hele leuke prijs.

Pluspunten

  • Snel kookproces
  • Mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaasje 21-09-2019
  • Product gekocht

Prima waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

8,0
Doet wat een waterkoker moet doen. Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Aardig design. 1 nadeel, het afleesvenster zit precies achter het handvat, waardoor het lastig af te lezen is.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Afleesvenster onhandig achter handvat

Reageer

Peter 29-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

10,0
Waterkoker die mooi vorm gegeven is. Water koken gaat prima, goed te vullen snel op temperatuur. Prima aankoop.

Pluspunten

  • vormgeving
  • snel op temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 08-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Rode kleurlaag

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

6,0
Ketel gekozen om de kleur en naamsbekendheid. De prijs was aantrekkelijk. Na enige tijd in gebruik te hebben gehad blijkt dat de kleurlaag ter plekke van de deksel los laat en de onderlaag zichtbaar wordt. Jammer.

Pluspunten

  • Leur
  • Prijd

Minpunten

  • De rode kleur bij de deksel is kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Russell Hobbs 11-03-2019

Beste Frans, wat vervelend om te horen dat de kleurlaag loslaat. Dit zou zeker niet moeten gebeuren, en al helemaal niet zo snel na uw aankoop. U kunt hiervoor contact opnemen met ons service center. Zij zullen graag wat meer informatie ontvangen over uw 'klacht', en dan kunnen we hopelijk samen tot een mooie oplossing komen. U kunt ons benaderen via het mailadres: service@eu.russellhobbs.com

Met hartelijke groet, team Russell Hobbs

Reageer

HS 25-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

8,0
Net een dag in bezit maar zeer tevreden over de uitstraling en ook hoe snel het water kookt. Verder is het makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

marlies 18-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Rode waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Mijn vorige waterkoker is kapot gegaan en ik heb deze rode special voor de kleur gekozen.
Mooie functionele waterkoker met snelle bereiking van het kookpunt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gonne 16-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne waterkoker!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

8,0
Mooie, ruime waterkoker. Ook geschikt (duidelijk aangegeven met maatstrepen) voor 1 of 2 koppen. Wel wat rumoerig.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Ruim

Minpunten

  • Wat rumoerig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Desiree 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus crème

Algemene score

10,0
Gekozen om het design en de kleur en natuurlijk eerst reviews gelezen. Pas een paar dagen in gebruik maar tot nu ben ik blij met deze aankoop.
Erg handig met de hoeveelheid-aanduiding voor 1, 2 of 3 koppen. Dat scheelt stroom en onnodig veel water koken.

Pluspunten

  • Design
  • Kleur
  • Fijne schenktuit
  • 1 t/m 3 kopjes-aanduiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sanniejop 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design, doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Op aanraden van vele positieve reviews aangekocht. Maakt het helemaal waar. Snel, stil en handig in gebruik.

Pluspunten

  • Snel
  • Stil

Minpunten

  • klein kalk filter

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

LISA 07-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Rode waterkoker Russell Hobbs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

10,0
Moderne en goede waterkoker, heb hem zelf al in gebruik en nu weer een rode waterkoker gekocht voor een verjaardagscadeau

Pluspunten

  • vormgeving en kleur
  • prijs incl. cashbackactie
  • prima werking

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke van Amstel 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving. Water wordt snel tot kookpunt verwarmd. Eenvoudig te vullen.
In de waterkoker zitten handige maatduidingen voor aantal kopjes ( 3 maten).

Minpunten

  • Filterroostertje lastig te plaatsen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alexandra 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

9,0
Mooie kleur , snel warm , is degelijk , vond alleen dat de water indicatie achter de handvat een beetje vreemd , maar dat went snel genoeg, ben zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fermon 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stevig en mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
ik heb deze waterkoker gekocht voor mijn mama voor kerstmis. Zij houd van rood en deze past perfect in de keuken!

Pluspunten

  • kleur
  • stevigheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleur in mijn keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze waterkoker vooral gekocht op zijn uitstraling. Rood is mijn lievelingskleur en dat is deze waterkoker zeker. Hij werkt prima, is goed rond te draaien en er kan met gemak 1,7 liter in. Wat ook fijn is, is het handigheidje aan de binnenkant van de waterkoker. Er zit een waterindicatie in, waarmee je de kan kunt vullen van 1, tot 2 tot 3 koppen. Op die manier zet je nooit water teveel en bespaar je energie. Dit had ik bij mijn vorige waterkoker niet en ik had altijd net teveel water.

Pluspunten

  • Waterindicatior
  • Mooie kleur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews