Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Vergelijkbare producten

Melitta Enjoy Aqua Zw/Ro 100301 rood, zwart

Melitta Enjoy Aqua Zw/Ro 100301 rood, zwart
Bekijk alle Waterkokers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 348 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kim 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit, de 30 seconden functie lijkt een beetje overdreven maar zeker snel. Er past heerlijk veel in.
Open maken voor hervullen nadat hij heeft gekookt kan lastig zijn omdat de deksel warm word

Pluspunten

  • snel
  • mooi

Minpunten

  • geen 30 seconden
  • warme deksel bij open maken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Baksie 03-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Prima waterkoker, niet perse extra snel of stil maar doet het goed en ziet er leuk uit. Er zit geen knop op om de deksel open te doen. Je trekt als het ware de deksel gewoon open. Is even wennen in het begin maar werkt verder gewoon goed.

Pluspunten

  • Mooi
  • Klein

Minpunten

  • Kan stiller
  • Kan sneller

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Avalon 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker Plus Storm, grijs gemoffeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Mooi ontwerp en design van Engelse makelij. Robuuste constructie.
Chroomstalen binnenwerk en gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Gerenommeerde engelse firma

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

PK93 28-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie waterkoker

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

9,0
Werkt erg snel. Niet geluidloos, maar het geluid is niet irritant. Is mooi genoeg om op de aanrecht te laten staan.

Pluspunten

  • Mooi
  • Snel

Minpunten

  • Niet geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

9,0
Eigenlijk viel mijn oog op het design en de kleur, normaal zijn waterkokers wit of van glas of RVS maar deze ziet er wat modieuzer uit, ook is het handig dat er een nivo indicator in zit voor kleinere hoeveelheden water. Vul je hem helemaal dan kan er 1,5 liter water in wat ook uitzonderlijk is omdat de meeste tot 1 liter gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker Grey Colours plus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

9,0
Gezien ik op internet verschillende merken naast elkaar gelegd heb was mijn besluit gevallen om een waterkoker Russell Hobbs 20414-70 aan te schaffen gezien deze de beste mogelijkheden biedt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

went 21-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Russel Hobbs Colours Plus waterkoker 1,7 Liter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

7,0
Mooie waterkoker kan veel in 1,7 liter. maakt wel meer lawaai als een normale waterkoker tijdens het waterkoken. Afleesventer had op een duidelijker plaats gemogen. Wel een goede waterkoker

Pluspunten

  • Mooi Design
  • 1,7 Liter

Minpunten

  • Goed te horen tijden het waterkoken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rico 20-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

7,0
Mooi product
goed product
degelijk product
mooie prijs voor het product
Fijn gebruiksgemak met dit ding

Pluspunten

  • Goed
  • Degelijk

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ikke 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer snel warm water

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving, zeer snel kookpunt van volle kan, enige minpunt is dat je na het koken de deksel handmatig moet open terwijl dat deksel van metaal gemaakt is en door het koken dus warm kan zijn.

Pluspunten

  • Snelle kooktijd water
  • Mooie vormgeving
  • Voldoende stroomdraad

Minpunten

  • Handmatig openen metalen deksel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rap 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleur, snel kokend water

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

9,0
Deze waterkoker in mooi, goeie kleur en water snel aan de kook. Prijs kwaliteit is uitstekend. Bediening simpel en makkelijk.

Pluspunten

  • Design
  • Snelheid water aan de kook

Minpunten

  • Ik zou het liefst een inhoud hebben van 1,4/ 1,5 l

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kaouthar 16-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stoere waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
De waterkoker is in het echt iets lichter dan op de foto, neigt een beetje naar blauwgrijs. Verder hoor je de waterkoker amper als deze aan staat. Ook fijn dat je aan de binnenkant markeringen voor 1, 2 of 3 kopjes hebt. Al met al ben ik zeker tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • Ietwat andere kleur dan op de foto

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anic 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote licht gewicht waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Fijne waterkoker met grote capaciteit en licht in de hand. Het water is snel op temperatuur. Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Licht in de hand
  • Snel warm

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Iris 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snellw settings

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

9,0
Mooie waterkoker met rapid boil setting zodat je niet lang op een kopje thee hoeft te wachten. Staat ook mooi in de keuken!

Pluspunten

  • Kleur
  • Snel koken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Julius 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Exquisite watercooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

10,0
Kettle looks beautiful. It has all the additional features. The rapid boil is really useful! Love it!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Tielemans 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

9,0
In vergelijking met andere waterkokers een mooi ontwerp, ziet er degelijk uit en door de € 10,00 extra korting prima geprijsd.

Pluspunten

  • UIterlijk
  • Inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bart 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design snelle kooktijd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

9,0
hij ziet er prachtig uit en is handig in gebruik en is bovendien heb je snel kokend water en hij is 70% energie zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja uit Breda 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Mooie grote 1,7 liter waterkoker. Handig in gebruik en mooi design. Perfect om ook kleine hoeveelheden water te koken met de ingebouwde kopjes meter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
De waterkoker ziet er stijlvol uit en doet wat het moet doen. De markering voor 1, 2 of 3 koppen is er handig.

Pluspunten

  • De markering
  • Prijs
  • Draaivoet
  • Opbergruimte snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JD 03-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle waterkoker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Mijn oude waterkoker is er na 16 (!!) jaar mee gestopt. Op zoek naar een nieuwe ziet deze er mooi uit en kookt water snel. Dat vind ik belangrijk, snel een kop thee!

Pluspunten

  • Mooi
  • Kookt snel water voor 1, 2 of 3 kopjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 30-04-2018
  • Product gekocht

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus rood, zwart

Algemene score

8,0
Naast de vormgeving het besparen tot 70 procent energie door middel van het makkelijk indicator om minder water aan de kook te brengen bespaar je een hoop energie. Ook blijft het water lang warm in de ketel zodat je vaak daarna nog hetzelfde water kan gebruiken voor een tweede kop! Het element komt niet direct met het water in aanraking dit betekend een lange levensduur en makkelijker in onderhoud. Naar mijn idee een prima product prijs kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews