Princess Classic Water Kettle Roma 1.7L - Reviews

5,5 Lees 36 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Inhoud
1,7 liter
Vermogen
2200 watt
Waterniveau indicator
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 36 reviews

5,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Edelweissje 1988 09-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,0
Dit is echt de kuttigste waterkoker welke ik ooit heb gekocht... Het dekseltje werkte al naar een paar maanden niet meer naar behoren, gaat telkens open tijdens het koken, hiermee komt de keuken onder de stoom te staan !!! En hij kan zo droogkoken, erg gevaarlijk dus. Maakt ook veel herrie... Zucht, kolere ding dus !!!

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Edelweissje 1988 09-04-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

3,0
Dit is echt de slechtste waterkoker welke ik ooit heb gekocht!!! Na een paar maanden werkte het deksel niet meer naar behoren, gaat steeds open tijdens het koken, waarna deze doorkookt, en de keuken vervolgens onder stoom staat, gevaarlijk dus! Verder maakt deze veel lawaai.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
dcdr 29-12-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,7
De waterkoker doet wat hij moet doen, maar maakt erg veel lawaai bij het opwarmen. Na verloop van tijd is het sluitingssysteem van het deksel stuk (veer verkalkt of verroest) deksel kan niet open en dus niet gerepareerd worden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Test case 11-08-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,3
Zeer slecht apparaat. Dekselmechanisme wordt met de dag stroever. Binnen 1 jaar was het apparaat al lek. Gisteren het apparaat afgevoerd omdat water en elektriciteit niet best samengaan. Hiervoor Philips gehad en die gingen jarenlang mee. Nu voor de verandering een Electrolux gekocht.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
tubs 02-07-2013 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,7
Onverantwoord hoe warm dit ding aan de buitenkant word. Jarenlang een lelijk wit kunstof waterkoker gehad, maar die was tenminste wel veilig. Deze gaat linea recta terug naar de winkel, om hem om te ruilen voor een kunststof variant, met kleine kinderen in huis vind ik dit ontzettend gevaarlijk.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende
linda_V 08-11-2011 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,3
Ik heb deze waterkoker voor 27,95euro gekocht bij de Blokker. Hij is nu drie weken in mijn bezit, dus over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen.

De waterkoker is simpel in gebruik; hij doet wat hij moet doen en is niet te zwaar, zoals sommigen anderen. De waterkoker maakt wel redelijk veel herrie als deze aan staat (meer dan mijn vorige 10 jaar oude Philips-waterkoker)en er komt veel hete stoom vanaf. Ook zit er na een paar keer gebruiken al kalkaanslag op de bodem, maar ik ga er vanuit dat dit normaal is.

Verder smaakte en rook het water in het begin heel erg naar plastic, dus zo ook mijn thee. Een paar keer met water koken en koken met azijn hielp niet, maar uiteindelijk de gouden tip gevonden op internet: ik heb de waterkoker maximaal gevuld en er 2 scheppen soda bijgedaan, sindsdien is de plasticsmaak en -geur verdwenen.

Al met al, een prima waterkoker voor een prima prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
linda_V 08-11-2011 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,3
Ik heb deze waterkoker voor 27,95euro gekocht bij de Blokker. Hij is nu drie weken in mijn bezit, dus over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen.

De waterkoker is simpel in gebruik; hij doet wat hij moet doen en is niet te zwaar, zoals sommigen anderen. De waterkoker maakt wel redelijk veel herrie als deze aan staat (meer dan mijn vorige 10 jaar oude Philips-waterkoker)en er komt veel hete stoom vanaf. Ook zit er na een paar keer gebruiken al kalkaanslag op de bodem, maar ik ga er vanuit dat dit normaal is.

Verder smaakte en rook het water in het begin heel erg naar plastic, dus zo ook mijn thee. Een paar keer met water koken en koken met azijn hielp niet, maar uiteindelijk de gouden tip gevonden op internet: ik heb de waterkoker maximaal gevuld en er 2 scheppen soda bijgedaan, sindsdien is de plasticsmaak en -geur verdwenen.

Al met al, een prima waterkoker voor een prima prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goofert 28-10-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,7
We hadden dit zelfde model al eens 3 jaar in gebruik, en toen wilde het klepje niet meer open, na het open wrikken wilde dit niet meer dicht. Nu toch maar weer hezelfde apparaat gekocht. Maar er komt een vieze lucht van het kokende water. Iets tussen de geur van chloor en jodium in. Heb met het apparaat bijna oneindig water gekookt en gespoeld, en de binnenzijde met afwasmiddel gereinigd. Maar het is niet weg te krijgen, thee gezet met het water uit dit apparaat is niet te drinken. Hij gaat terug naar Blokker!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Alex-waterkoker 13-08-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,0
Net een paar dagen in gebruik en de vieze smaak was er niet uit te krijgen. Alles geprobeerd, schoongemaakt 10x water koken zonder te gebruiken, etc. etc. maar hielp niet. Terug gebracht naar de Blokker die hem heel netjes terug namen.
Zier en mooi uit, is eenvoudig in gebruik (nou ja, welke waterkoker eigenlijk niet) maar waar het omgaat (schoon kokend water) kan 'ie dus niet leveren. Ik kan deze dus niet aanraden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Anneloes39 10-05-2011 Product paar weken in bezit

Algemene score

3,3
Heb deze waterkoker 2 weken in gebruik, het is een vieze chemische smaak die na het koken al ruikbaar en proefbaar is. Ik lees nu de berichten van andere consumenten en het is misschien nog gevaarlijk ook als je deze chemische troep dagelijks naar binnen
krijgt.Ik ga hem meteen terugbrengen naar Blokker.
Bedankt voor het lezen van jullie ervaring
Ik vond het wel een hele mooie vormgeving! Jammer!
Anneloes

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht
Ria234 02-05-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,3
Heb deze waterkoker 2,5 jaar kunnen gebruiken, al heb ik 'm wel intensief gebruikt. Het klepje bleef vastzitten, dus in eerste instantie niet meer te gebruiken. Na veel geweld wel open, maar nu wil ie niet meer dicht, dus ik moet er iets zwaars opzetten om nu water te koken. Kortom, ik koop een nieuwe, maar geen princess meer....

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Ruth-Anne 22-04-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Wij hebben geen problemen met deze waterkoker. Bij het begin moet je eerst even 2a3 keer koken met water zonder het te gebruiken. Wel is dit onze 2e omdat de 1e princes roma lekte aan alle kante. Wel enig nadeel is dat ernog al weinig water in kan.(we drinken altijd met zijn alle thee tegelijk) dus als je denk om deze te kopen doe het niet via een online shop. Denk even erbij na hoeveel liter je kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
RF12345 10-04-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,3
Mijn ervaring is dat het apparaat zelf het wel goed doet,maar het water dat gekookt word smaakt echt vies.Er zit een bijsmaak aan de ik moeiljk kan plaatsen.Wat het nou precies is...plastic volgens mij.Want ik zie 2 platic dopjes in de waterkoker zitten en ik denk dat die de oorzaak van de nogal chemische smaak zijn.Of dat überhaupt gezond is...
Ik raad dit apparaat zeker niet aan.Ik ga voorlopig terug naar mn fluitketel op gas.Daar heb ik geen bijsmaak van .Tot ik een waterkoker weet die ook geen bijsmaak heeft alleen de smaak van water.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
geminialpha 05-02-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,0
niet kopen! Doe de deksel open, je ruikt een sterke chemische lucht, zo gaat het water smaken! Na 3x thee zetten deze 3x weggegooid. Niet te drinken! Meteen teruggebracht naar Blokker en met 10 euro meer een Tefal gekocht. Geen vies luchtje en vieze thee meer.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
ria 14-01-2011 Product maand in bezit

Algemene score

3,3
Heb deze waterkoker voor kerst gekregen
Zeer slechte waterkoker.
Stink verschrikkelijk water smaakt chemisch,dus niet te gebruiken.
Ben helaas me bon kwijt,dus blokker neemt hem niet terug.
Niet kopen dit is echt een miskoop

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht
Jet3 25-10-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,5
Gisteren deze waterkoker gekocht bij Blokker en vandaag weer teruggebracht.
De deksel stinkt, bepaalde kunststoffen doen dat.
Als de deksel heet wordt neemt die akelige geur toe, maar het ergste is dat het water ernaar gaat smaken. Als je thee zet met dat water, smaakt je thee chemisch, afschuwelijk.
Ik heb tig keer water gekookt en dat weggegooid en daarna heb ik verschillende keren thee gezet met vers gekookt water, maar de thee bleef ondrinkbaar.
NIET KOPEN DUS!

Review criteria:

Slecht
Voldoende
jhrauw 19-10-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,7
Een aantrekkelijke waterkoker, alleen na enkele keren gebruik gaat het water smaken naar het kunststof en is niet meer te gebruiken. Waterkoker terug gegeven aan Blokker en een ander merk uitgezocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
lizke 26-02-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,0
Nog nooit een beoordeling geplaatst, maar dit apparaat schreeuwt erom...

NIET KOPEN!!

* De aan/uit knop blijft niet aan (meerdere keren proberen en misschien heb ik geluk).
* het deksel klikt niet dicht, behalve wederom, met veel geweld.
* vrienden hebben m ook en bij hen schiet het deksel steeds open, waardoor hij maar blijft doorkoken

en natuurlijk alle voorgaande reviews vol klachten, dat het op de markt mag...

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
sybbbb 21-02-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,0
Wat is dit een waardeloos apparaad!!!! Ding is kokend heet aan de buitenkant, komt na 4 maanden water uit het schakelaartje.Slaat soms niet af.Ik heb hem nu 3/4 jaar ga hem morgen terugbrengen.Geen haar op m'n hoofd die ooit nog een Princess apparaad koopt!!!

-waterkoker Roma bagger slecht
-frituur valt vaak uit
-tostieijzer anti aanbak laag na 3 maanden al helemaal weg.

Alles in 1 keer gekocht nooit meer Proncess voor mij.

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht
suzanpoel 19-02-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,0
wat een drama apparaat. binnen 1 maand ging het filter stuk dus kreeg ik een nieuwe van de winkel maar nu weer na 1 maand lekt hij!!!!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Toon meer reviews