Bosch WAT28493NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
72 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WAT28493NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Snaak 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Wat een pracht machine!
Qua uiterlijk maar ook wat hij allemaal kan én doet!
We hebben onze vorige wasmachine 20 jaar gehad, ook een Bosch.
Op naar de volgende jaren! Mét Bosch natuurlijk!

Pluspunten

  • grote vulopening
  • stil
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 11-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en een degelijke wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

9,0
Na 25 jaar was mijn oude wasmachine stuk. Heb gezocht op internet en kwam uit op dit apparaat van Bosch. Heb sinds kort in gebruik en tot nu toe bevalt het me prima! Bediening is zeer makkelijk. Apparaat is degelijk en stil je hoort hem nauwelijks. Schijnt energie zuinig te zijn maar dat moet ik nog kijken over een paar maanden als ik de elektra verbruik rekeningen binnen heb.

Pluspunten

  • stil bij het wasssen en centrifugeren
  • degelijk goede materialen etc
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • De stelpoten zijn lastig in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marc Dekker 03-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk programma, ruime voorlader, een stille machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
De wasmachine ziet er strak en mooi uit. Heeft een ruime voorlader en verschillende wasprogrammamma's en dat allemaal voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yola 06-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer goede prijs/kwaliteit makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

9,0
Mooi design. Goede prijs kwaliteit verhouding. De was is goed schoon. Duidelijke display en makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Gebruiksgemak
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 27-03-2020

Verassend gemakkelijke bediening

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Machine is heel erg gemakkelijk te bedienen, zelfs zonder de gebruiksaanwijzing te lezen. Wast goed en is erg stil [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 26-03-2020

Bosch wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

8,0
Hii is rustiger als mijn vorige met centrifugeren. Jammer dat hij bij een 40 graden was maar tot 1200 toeren centrifugeert. Het is nog wennen dat hij langer tijd nodig heeft voor de was klaar is en ik mis een tijdsinstelling erop. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Lidian 24-03-2020

Top

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Vandaag de wasmachine gekregen en had een hoop op de stapel liggen. Alles weg gewassen. Fijne ruime trommel haast geluid loos. Toppie [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 23-03-2020

Mijn nieuwe wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Deze wasmachine is een verademing na onze Miele waar wij 7 jaar ellende mee hebben gehad. Er was altijd wel wat mee.
Ik kan nu even snel een was draaien zonder dat ik bang moet zijn dat de zeep er niet uitgespoeld is of dat het centrifugeren er ineens weer mee ophoudt.
Ik wil niets anders meer dan Bosch. Wij hebben ook een droger uit 2007. Deze is nooit kapot. Terwijl wij een gezin met 5 personen hebben. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rony 22-03-2020

Bosch wasmachine 10!

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Top,top!Het is een heerlijke machine,makkelijk te bedienen.
Hij wast super schoon en is heel zuinig. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 21-03-2020

Bosch Wasmachine WAT28493NL

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Fijne machine en makkelijk in gebruik. Ideaal dat er instellingen tijdens programma-afwerking nog gewijzigd kunnen worden!
Is inderdaad stil tijdens draaien, afwerking is mooi!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

wdevr1 17-03-2020

Top wasmaschine.

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Zeer eenvoudige bediening en heel zuinig in verbruik.
En we kunnen vertrouwen op een bouw kwaliteit van een merk wat wij al een generatie lang in huis hebben met allerlei apparaten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jeng 17-03-2020

Prima machine

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Vooral de korte programma's zijn handig. Verder doet de machine wat hij moet doen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosma 13-03-2020

Fijn, geruisloos, apparaat

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Een prettige wasmachine die weinig geluid produceert én niet trilt. Zelfs onze kat blijft in diepe slaap wanneer ik de was draai met 1400 toeren. De wasprogramma’s zijn makkelijk in te stellen per wasbeurt. Kortom, zeer tevreden over onze nieuwe wasmachine. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch wasmachine serie 6 11-03-2020

heel goed

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
wasmachine van Bosch is fantastisch. geruisloos en de programmas zijn ook duidelijk [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

vervoort 10-03-2020

tot nu toe goed nog maar 3 keer gebruikt

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
vind het jammer dat er 100 euro verschil zit in de ene winkel met de andere [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marga 05-03-2020

Fijne machine

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Ik ben blij met deze wasmachine. Goede keuze in wasprogramma’s, niet ingewikkeld. Ook vind ik het fijn dat er lekker veel in past en dat er per programma wordt aangegeven hoeveel kg er in kan. Het enige nadeel tot nu toe vind ik dat er geen standaard kreukbeveiliging bij elk programma is. Mijn vorige wasmachine bleef na het beëindigen van het programma regelmatig een rondje draaien, wat er voor zorgde dat de was luchtig bleef en minder kreukte. Nu blijft na het beëindigen van het programma de was stil liggen.
Verder vind ik het een goede machine voor een fijne prijs, tov mijn vorige, veel duurdere, machine. Aanrader! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

calkhoven 03-03-2020

Excellent exclusiv

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Na 23 jaar Bosch weer een Bosch aangeschaft. Goede beslissing! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Math 03-03-2020

Nieuwe prins

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Een sympathieke metgezel met een zeer comfortabele vulopening, die mijn was zorgvuldig en met liefde reinigt.
In een woord : verademing. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

rroos 21-02-2020

Weer een Bosch wasmachine

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Super stille wasautomaat. Moest zelfs gaan kijken of hij nog wel aan stond.Ook het centrifugeren was heel rustig zodat we ook later op de avond nog kunnen wassen. Wast heel schoon. Geweldige programma keuzes en zeer duidelijk. Topmachine. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

René 10-02-2020

Mooie stille machine

Geschreven voor: Bosch WAT28493NL

Algemene score

10,0
Heerlijk stil is deze machine als hij draait, een goede verbetering. Diverse programma's en wat ik fijn vind is de machine reinigingsstand, 1x per maand wordt aanbevolen om de zeepresten goed weg te spoelen. De trommel heeft een ruime opening en kan 8 kg wasgoed dragen. Top dat je 10 jaar garantie op de motor krijgt.
De was komt schoon en lekker fris uit de machine
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews