Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens WM16T420NL

Vergelijkbare producten

Siemens WM16W461NL

Siemens WM16W461NL Best Reviewed jan 2019
8,9 (295)
Best Reviewed jan 2019
Bekijk alle Wasmachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM16T420NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ajobse 12-11-2018

A bit noisy, but washes and dries well

Geschreven voor: Siemens WM16T420NL

Algemene score

8,0
It's noisy when tapping water, much more than our previous machine. Programs seem to take longer also, but the result is good.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dante Riepe 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SIEMENS WM16T420nl WASMACHINE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16T420NL

Algemene score

9,0
HEB deze wasmachine nu 2 weken in gebruik en ben er erg over te spreken was is super wit en schoon dus waar voor je geld

Pluspunten

  • korte wasprogramma
  • energie zuinig
  • stil bij wasen en centrifuge

Minpunten

  • geen
  • geen

Reageer

Lourence van der Linden 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stoer uiterlijk en een duidelijk gebruikspaneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16T420NL

Algemene score

9,0
- Ging voor een Bosch maar werd Siemens, ook vanwege de aanbieding.
- Het apparaat ziet er modern uit en heeft een geweldig gebruiksgemak. De uitgebreide wasprogramma's laten niets te wensen over. Heb hem nog maar net maar heb het gevoel of dat ik hem al jaren in huis heb.
Last but not least.. het wasresultaat is ook voortreffelijk en alles op een zeer acceptabel geluidsniveau!

Pluspunten

  • comfortabel gebruiksgemak
  • stevige ophanging van deur

Reageer

ron 15-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geluidsarm en zeer droge was

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16T420NL

Algemene score

10,0
Door de uitstekende ervaringen van kennissen overgestapt op Siemens. De lage prijsklasse heeft geen enkele invloed op de kwaliteit van het wassen. Was komt er bij droog uit door de hoge toeren van 1600 en het apparaat staat op zolder naast de slaapkamer maar produceert nauwelijks geluid zodat we in de daluren kunnen wassen. De verkorte wascyclus heeft geen enkele invloed op de waskwaliteiten. Dus een aanrader.

Pluspunten

  • toeten, dorege was
  • verkorte wascyclus
  • geluidsarm

Minpunten

  • had hem eerder moeten kopen

Reageer

Annita 11-10-2019

Beoordeling Wasmachine

Geschreven voor: Siemens WM16T420NL

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe Siemens wasmachine. Hij is stil vergeleken met mijn vorige apparaat. Wast goed en heeft veel keuzemogelijkheden. De eco-stand vind ik ook erg fijn!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ton 25-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig verrast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16T420NL

Algemene score

9,0
Vergeleken met de oude Siemens-machine: geluidsarm, eenvoudige bediening, grote vulopening, meer toeren bij centrifugeren enz.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

peter 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede service

Geschreven voor: Siemens WM16T420NL

Algemene score

9,0
goed product wast naar behoren ,en de was komt er goed droog uit. alles en een goede uitbreiding van mijn siemens verzameling

Reageer