Samsung WW80M760NOA/EN QuickDrive

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++-40% energieklasse
tile-Geluidsniveau
75 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW80M760NOA/EN QuickDrive op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G.Herings 19-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Heb deze wasmachine nu een week.
super schone was. ik ben zeer tevreden.
mooi design en zeer stil.
hoop er veel wassen mee te kunnen doen.

Pluspunten

  • stil
  • veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carla 07-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote vul opening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Zeer stil, je hoort hem bijna niet en je kan het via je mobiel zien hoe ver hij is. Grote vul opening veel programma's. Super machine

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Zeer stil

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.M. Kroon 25-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Duidelijke display, makkelijke bediening. Verbeterde wasmiddelen bakjes. Duidelijkere weergave van de wastijd.

Pluspunten

  • Handigere deur
  • Het kleine deurtje voor vergeten wasje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

EvelienH 11-06-2019

Super wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Echt een aanrader. Stil en zuinig in gebruik. Handig dat je nog extra vergeten sokken bijv. kunt toevoegen als de was al aan staat. Mooi strak design
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mieks123 19-05-2019

Issues met deur

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

6,0
Mooie fictionele en grote en vooral snelle wasmachine, maar na eerste 2x wassen direct gedoe met de deur. Als de machine open is denk hij dat hij dicht is - en start hij met draaien...
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JansenP 18-05-2019

QD 8kg wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

6,0
Nu even in huis.
Doet wat hij moet doen! Prima wasmachine. Makkelijk online mobiel wasprogramma in te stellen. Na de vervanging van een oud model ... is dit de perfecte update!
Heel gelukkig mee!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Romesly 09-05-2019

Wat een slimme wasmachine is dit!

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Vorige week deze wasmachine gekocht en meteen uitgeprobeerd. Het is een slim apparaat waar het erop lijkt alsof de was vanzelf erin gaat. Er zitten tal van slimmigheidjes ingebouwd zoals die Quickdrive waardoor de was met de helft van de tijd klaar is. Ook wat erg handig is als je wat vergeten bent om deze nog tijdens de was toe te voegen. Het lampje is ook erg ideaal omdat bij ons de machine in een technische ruimte staat waar iets minder licht aanwezig is.Zelf hebben wij ervaring met het bekende duitse merk die beweert dat er geen betere wasmachine bestaat. Ik moet eerlijk zeggen na deze week ben ik al overtuigd dat dit de allerbeste wasmachine is. Met de 10 jaar garantie op de motor zit het al helemaal goed!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Silvie 09-05-2019

Makkelijke en vele wasprogramma optie's

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Prima wasmachine voor een gezin met 2 kinderen. Met vele wasprogramma's. Erg stil! Grote trommel en trommelopening! En wast perfect schoon. En wat een uitkomst die AddWash. Eigenlijk veel te mooi voor in onze schuur.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

idsardi 04-03-2019

samsun eco bubbel

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

8,0
Lekker grote opening. Stil in gebruik ook bij centrifugeren. Fijn dat je eind signaal kunt wijzigen. Ook dat hij het wasgoed weegt en daaraan de was duur instelt vind ik prettig
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ivan 06-10-2018

een echte aanrader !!!

Geschreven voor: Samsung WW80M760NOA/EN QuickDrive

Algemene score

10,0
Net in huis , al wasjes gedaan, super snelle programma`s en wat een design. Heel blij mee na, 24 jaar een ander Duits merk !!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer