Samsung WD80J6A00AW

Specificaties
tile-Energieklasse
A energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WD80J6A00AW op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sander 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

8,0
na veel zoeken toch bij deze was droog combi gekomen omdat hij stil is en energie zuinig voor de specs. Kwa geluid klopt dat zeker je hoort hem echt niet

Pluspunten

  • stil
  • grotedeur
  • heel simpel
  • geeft onderhoud zelf aan

Minpunten

  • ???? geen idee nog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christel1206 15-11-2018

Mooie machine

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine vorige maand gekocht en inmiddels enkele keren gebruikt. Hij wast goed en ook drogen doet hij als de beste. Een fijne machine voor als je klein behuisd bent en geen ruimte hebt voor een aparte was en droogmachine.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

N 31-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

8,0
Leuk muziekje op het einde. Het wassen en drogen werkt heel goed. Programma wassen+drogen duurt wel erg lang. Tussen de 6 en 8 uur.
Het design is heel mooi.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sven27 30-12-2019

mooi uitziende en goede was droog combi

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
inmiddels 2 week in bezit en al meerdere was beurten gedraaid.
droogt echt goed en is ook erg makelijk in gebruik
zeker aan te raden!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 27-12-2019

Zeer mooie wasmachine!

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

8,0
De wasmachine ziet er super uit! Hij is ideaal voor mensen die geen wasmachine én droger op elkaar kwijt kunnen. Het enige minpuntje is dat wanneer wij de droogfunctie hebben gebruikt en we daarna weer een wasje draaien, dat sommige was er dan pluizig uit komt. Misschien ligt dat aan ons. Verder doet de wasmachine wat hij belooft: de was komt er schoon én droog uit! Hij is uitermate stil (je hoort hem echt bijna niet) en hij ziet er ook nog eens geweldig uit! Wij zijn zeer blij met deze was-droogcombinatie!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

J. 24-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ok washing performance, poor drying

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

3,0
The washing programs are too long 2.5hr+, the only acceptable is a 1 hr "super fast" program with the limited choice of functions. After the drying programs, the laundry is so extremely wrinkled that is not usable, even when all the standard precaution is applied. Total waste of money and energy.

Pluspunten

  • quiet
  • large door

Minpunten

  • programs too long
  • extreme wrinkling

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Pimpim 17-12-2019

Mooi design en super stil

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Vorige week gekocht en tot nu toe heel blij mee. Veel verschillende programma's en hij is super stil. Droomcombi zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld handdoeken en wasgoed kan drogen in de droger terwijl kleine items aan de waslijn drogen. Wel even wennen aan de lange programma's maar verder heel tevreden. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Enes 14-12-2019

Simpel en Schoon!

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Ken je dat gevoel wanneer je nieuwe dure kleding koopt? Een nieuwe shirt dat heel fijn aanvoelt, en in z'n vorm blijft? Dat heb ik elke keer met mijn kleding nadat ik ze heb gewassen en vervolgens gedroogd heb.
Super tevreden!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Arcadius 14-12-2019

Great eco choice

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Very happy with the purchase. Machine check itself the load and adjust time and water used to the needs. Amazing if you are environment conscious.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

HildeH1 11-12-2019

Werkt ontzettend prettig

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Erg fijn om een programma aan te zetten en thuis te komen van je werk en je was is schoon én droog: klaar om op te vouwen en in de kast te leggen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

koop 05-12-2019

De ideale was/droogcombinatie

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Nog maar kort in huis maar bijzonder tevreden over de werking van deze EcoBubble. Ik had weinig plek om wasmachine en droogmachine te plaatsen en dit is de perfecte oplossing. Heel fijn om in de ochtend de machine aan te zwengelen en bij thuiskomst droge was in de trommel te vinden. Flink aantal verschillende wasprogramma's maar eenvoudig genoeg om uit te kiezen. De droogfunctie is perfect. Ik heb niet eerder een droogmachine gehad die de was in zo korte tijd ook echt droog maakt. Voordeliger dan twee losse machines aanschaffen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Daniel 02-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Was/Droog combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

8,0
Mooi vormgegeven apparaat. met veel programma opties en uitgestelde start optie wat erg handig is.

afgelopen week was/droog combi beetje getest, en voldoet aan mijn verwachtingen
was komt schoon en droog uit het apparaat. is stil. kortom goede koop!

Pluspunten

  • mooi design
  • stil
  • uitgestelde start optie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Chrisjanm 02-12-2019

Geweldig wasresultaat en eenvoudige bediening.

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Ik heb deze was/droogcombinatie bij een webshop gekocht. Als man, met een aangeboren angst voor wasmachines, leek mij dit een eenvoudig te bedienen apparaat en de recensies waren ook uitstekend. Bij de eerste was, natuurlijk zonder de gebruiksaanwijzing te lezen, stelde ik de droger in op 30 minuten. Dat was een beetje dom maar gemakkelijk te herstellen. Kortom, een geweldig apparaat. Mijn echtgenote is blij met mij.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mike83 01-12-2019

super handige programma's

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
was droog combinatie vorige week aangekocht. super blij met de vele programmamogelijkheden. ideaal als je te weinig ruimte hebt voor 2 losse machines
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

RL 29-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super was-droogcombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

9,0
Super stille was-droogcombinatie, veel functies oa voor sportkleding.
Programma wassen&drogen makkelijk in te stellen, was klaar als je thuis komt van werken.
Iedereen aan te raden.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 28-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat ie belooft

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

8,0
Zonder toeters en bellen apparaat. Wast goed, en droogt als een gewone droger. Redelijk makkelijk in gebruik. Neemt weinig plaats in.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lokasa0511 26-11-2019

Goede wasdroog combi!!!!

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

8,0
De wasmachine heeft goede functionaliteiten en verder droog het relatief snel, mits je apart wast en droogt. Dus niet de combi programma was en drogen, maar apart. Verder is de wasmachine stil, zuinig en modern! Echt van deze tijd!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

L H L T 23-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Excellent Product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Excellent product...I definitely recommend. Machine is always in good state and never disappoints!!!

Pluspunten

  • Washing Programs
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertje3 21-11-2019

gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

8,0
heel fijn, zo uit de machine de kast in. Doordat je aar 1 machine hebt neemt het weinig ruimte in. Ziet er ook mooi uit
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wilco 16-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

MOOI PRODUCT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
De machine doet wat wordt belooft. s'morgens nieuwe was aan en na me werk er weer droog / schoon uit. Dit alles mogelijk doordat de programma's aan elkaar te koppelen zijn bij het instellen.

Pluspunten

  • het koppelen van programma's
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews