Samsung WD80J6A00AW

Specificaties
tile-Energieklasse
A energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WD80J6A00AW op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sander 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

8,0
na veel zoeken toch bij deze was droog combi gekomen omdat hij stil is en energie zuinig voor de specs. Kwa geluid klopt dat zeker je hoort hem echt niet

Pluspunten

  • stil
  • grotedeur
  • heel simpel
  • geeft onderhoud zelf aan

Minpunten

  • ???? geen idee nog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christel1206 15-11-2018

Mooie machine

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Ik heb deze machine vorige maand gekocht en inmiddels enkele keren gebruikt. Hij wast goed en ook drogen doet hij als de beste. Een fijne machine voor als je klein behuisd bent en geen ruimte hebt voor een aparte was en droogmachine.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wilco 16-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

MOOI PRODUCT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
De machine doet wat wordt belooft. s'morgens nieuwe was aan en na me werk er weer droog / schoon uit. Dit alles mogelijk doordat de programma's aan elkaar te koppelen zijn bij het instellen.

Pluspunten

  • het koppelen van programma's
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 17-06-2019

Maakt blije geluiden

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Mooie compacte machine, oogt mooi in onze overloop. We wilde een was droomcombinatie die ook nog een beetje uitzag. Goed wast en goed droogt.
Beide zijn perfect!
Wel in gedachten houden dat je de was wel even verdeeld, niet in een keer alles willen drogen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

SJERREL 16-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

SUPER TEVREDE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
NA EERST EEN ANDERE WASMACHINE GEKOCHT TE HEBBEN NIET TE VREDE TOCH DEZE SAMSUNG AANGESCHAFT DE PRIJS KWALITEITS VERHOUDING IS HEEL GOED.
HIJ SPAART ONS ENORM WAT RUIMTE OMDAT DIT EEN DROOGER EN WASMACHINE IN 1 IS. HET GELUID GEWOON SOMS FF CHECKEN OF DIE AAN STAAT ZO STIL VERGELEKEN MET ONZE OUDE WASMACHINE. DAT WAS OOK EEN SAMSUNG EN DAAR HEB IK ZO 12 JAAR PLEZIER VAN GEHAD ;-) DUS WE HOPEN DAT MET DEZE OOK TE KUNNEN. DAARBIJ VIND IK FIJN DAT JE VERSCHILLENDE KEUZE HEBT IN DROOG OPTIES EN OOK KORTE PROGRAMMA VAN HET WASSEN SOMS IS HET GEWOON EVEN OPFRISSEN. IK GA WERKEN EN ALS IK THUIS KOM ZIJN MN HANDOEKEN GEWASSEN EN GEDROOGD WAT WIL JE NOG MEER METEEN OPVOUWEN EN OPBERGEN MET EEN GROOT GEZIN IS DIT ECHT EEN PLUS PUNT. HIJ STAAT ELKE DAG AAN. ;-) ECHT EEN AANRADER ZEKER VOOR GROTE GEZINNEN MET VEEL HANDDOEKEN WAS EN BEDDENGOED. KLEDING DROOG IK ZELF ALTIJD OP EEN DROOGREKJE...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hekkelman 12-06-2019

Erg fijne machine

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

8,0
Erg fijne was-droog combinatie. Droogt goed.
Verschillende programma's. Zowel combinatie van wassen en drogen als van alleen wassen of alleen drogen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

sjan 12-06-2019

topmachine

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Ik gebruik de machine nu 2 weken en ben helemaal om....
het wassen en drogen gaat prima....super wasmachine ik ben tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Alice 10-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

8,0
Prima apparaat met een leuk deuntje, je wordt gewoon vrolijk als je weer mag wassen! Wel lange programma’s, maar bij geen ruimte voor 2 apparaten een goede combi.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rob alsemgeest 28-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TOPWASMACHINE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Het is een mooi en stil apparaat, gekocht omdat ik in een tweekamerappartement woon.
Het is een stille machine die doet wat hij moet doen en zo hoort het ook.
Samsung bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annie Hukema 20-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

9,0
Het is een was-droogcombinatie met een leuk vormgegeven deur. Hij is heel stil tijdens wassen en drogen. Veel keuze mogelijkheden. Programma om je kleren even op te frissen ook ideaal

Pluspunten

  • vormgeving
  • geluidsniveau
  • gebruiksgemak
  • keuzemogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gies 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wast prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

9,0
Overzichtelijk. De was droogcombinatie is prima. Weinig ruimte. Stil. Mooi design. Grote laaddeur. En vooral energiezuinig

Pluspunten

  • Wast goed
  • Energie zuinig
  • Grote Laaddeur

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 16-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Programma keuze zeer beperkt

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

4,0
Apparaat valt om meerdere redenen heel erg tegen. Maakt heel veel herrie met centrifugeren, snap niet dat mensen schrijven dat ie zo stil is.
Beperkte mogelijkheid 60 GR. was., programma's duren erg lang, klein 60 gr wasje niet mogelijk.

Minpunten

  • Geen kort programma op 60 GR. mogelijk
  • Maakt heel veel herrie met centrifugeren
  • Na droger volgende was met heel veel pluizen
  • Veel programma's langdurig
  • Valt heel erg tegen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Bellex 30-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

7,0
Hele fijne machine, wast en droogt erg goed. Uitgebreid scala aan programma's, muziekje bij klaar is leuk!

Pluspunten

  • Goede functies
  • Uitgebreid functiepakket

Minpunten

  • Wasprogramma zonder drogen is erg lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 27-04-2019

Futuristische machine maakt je was weer schoon

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Ik heb eerder deze week de EcoBubble™ was-droogcombinatie 8kg WD80J6A00AW aangeschaft na alle lovende recensies online. Ik ben vooralsnog reuze tevreden over het gebruikersgemak (al ontkom je niet aan het lezen van de handleiding ;) en alle toeters en bellen en programma's van deze machine die je was weer heerlijk schoon en droog maakt !! Na een weekje al helemaal blij met mijn aankoop, wat mij betreft een echte aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jan peter 24-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Super mooi product. Na het inwerken gelijk een was gedraaid en het was/ is een genot. Zelfs als de wasmachine op volle snelheid tekeer gaat kunnen we rustig gesprekken voeren en de was kwam er super schoon en droog uit.
Echte aanrader

Pluspunten

  • Geluid
  • Schoon en droog

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 24-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn alles in 1 apparaat

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Het is even puzzelen hoe je hem het meest effecient kan gebruiken maar wat een top apparaat.
Bij katoen wassen en drogen duurt het programma ontzettend lang maar als je het droogniveau aanpast van kastdroog naar een tijd (ik had 2 uurtjes drogen) kan je de duur aanzienlijk verkorten en is je was kurkdroog.

Pluspunten

  • De extra opties
  • 1 apparaat voor wassen en drogen
  • Wast en droogt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 10-03-2019

Geweldig!

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Jarenlang gezocht naar de ultieme was&droog combinatie. Nu eindelijk gevonden. Was geweldig, droogt super en is super stil! Thanks, Samsung!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Edseline 08-03-2019

Een aanrader!

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Wat een geweldig apparaat. Op advies van mijn dochters gekocht, die ook een Samung automaat hebben. Wast en droogt heel goed!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 06-03-2019

Wast beter dan mijn grootmoeder

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Deze was-droogcombinatie is beter dan elke huisvrouw. Het ding doet zijn werk! Natter dan nat, droger dan droog, het is echt een heel betoog! Hier raak je niet aan bekocht, het is een topper! Jammer dat hij geen stoom kan afblazen...
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

RickvW 02-03-2019

Goede was-droog combinatie

Geschreven voor: Samsung WD80J6A00AW

Algemene score

10,0
Machine inmiddels al een aantal keer gebruikt. Veel mogelijkheden aan wasprogramma's en handig dat de machine een combinatiemachine is, waardoor deze ook kan drogen. Het nadeel van de droogfunctie is dat er stof in de rubberen binnenrand blijft zitten. Zorg ervoor dat je dit weghaalt voor je een nieuwe was draait. Leuk "muziekje" als het was/droog programma klaar is en een mooi design.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews