Bosch Serie 6 WAT28645NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
7 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WAT28645NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart 09-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasmachine WAT 28645NL i-dos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

9,0
Na 4 jaar is de onze Samsung eco bubbel wasmachine defect 10 jaar garantie op de Borstelloze motor echter niet op de electronische schakelklok. Wij hebben besloten om een Bosch wasmachine te kopen....waarom 9 jaar geleden vaatwasser bosch eco silence gekocht geen problemen...14 jaar geleden droger gekocht van Bosch functioneert uitstekend geen problemen, regelmatig simpel onderhoud is echter wel belangrijk....filter reinigen vergeet dit niet. De technologie van Bosch wasmachines WAT 28645NL is uitermate perfect ontwikkeld qua elektronica en functiemogelijkheden voor de gebruiker. i-dos druppel systeem vloeibaar wasmiddel alsook wasverzachter is perfect in te stellen naar eigen wens. Het naar wens zelf instellen qua water en stroomverbruik is zelf programmeerbaar zeer handig voor kleine wasjes het bespaard veel energie en water. Stroomverbruik komt op 106 kWh per jaar een prima wasmachine en met de Bosch extra garantie 7 jaar op alles voor € 95 euro extra. Dat stel ik wel op prijs incl: alle bijkomende kosten vallen binnen de garantie.

Kortom een uitstekende wasmachine voor een zeer scherpe prijs en kwaliteit wat je van Bosch in huishoudapparatuur kan en mag verwachten. Aanbeveling.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Makkelijk te bedienen
  • Tiptoetsen zeer handig
  • Combinatie programma's veelvuldig

Minpunten

  • Te veel wasmiddel kan overstromen op vloer
  • Zet de machine goed waterpas aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D&G 14-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinige stille machine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

9,0
Na meer dan 20 jaar hield mijn oude BOSCh er na trouwe dienst er mee op. Na goed onderzoek gedaan te hebben, nu voor deze gekozen. De machine is bijzonder stil, zuinig, wast keurig schoon en hij heeft een goed aantal programma's. Zeer blij mee, als deze ook nog eens zo lang mee gaat! :)

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • grote trommelopening

Minpunten

  • centrifugeren niet altijd aanpasbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.Docter 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemaksvriendelijke wasmachine met i Dos

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

8,0
Super mooi model wasmachine, i Dos systeem werkt perfect.
Een overzichtelijk touchscreen display.
Tevens erg stil met de koolborstelloze motor.
Wij hebben voor dit model gekozen, omdat wij dezelfde 6 serie lijn droger hebben.

Pluspunten

  • Koolborstelloze motor
  • touchscreen display
  • i-Dos systeem

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rick 24-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine met de nieuwste snufjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

9,0
Mooie en degelijk machine, hij is erg stil en het wasresultaat is prima. De bediening werkt erg fijn met de hoofdknop en touch screen display.
IDos systeem is erg handig en scheelt weer een extra handeling. Dit is helemaal zelf in te stellen alleen is wel maar plek voor 1 soort wasmiddel (naast wasverzachter) maar het doseren kan ook uit voor als je een keer een witte was moet doen.

Verder is de deur rand wel nogal lomp en breed waardoor deze iets uitsteekt en mijn deurkast, waar de machine in staat, niet helemaal dicht kan.
De normale was programma's duren naar mijn ervaring erg lang (3 uur) en de eco stand maakt deze nog langer.

In conclusie erg tevreden over de machine en zeker aan te raden!

Pluspunten

  • iDos doseersysteem
  • Duidelijke bediening
  • Stil

Minpunten

  • Grote brede deur rand
  • Normale programma's duren redelijk lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paulien 26-08-2019
  • Product gekocht

Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

8,0
Prima wasmachine, ik vind alleen de intelligente dosering niet fijn werken. Ik gebruik verschillende soorten wasmiddel voor verschillende soorten was, dan werkt dit niet handig. Ook mis ik een programma voor alleen centrifugeren. Verder erg tevreden.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Gaat vanzelf uit
  • Stil

Minpunten

  • Geen programma voor alleen centrifugeren
  • Programma voor volle machine duurt erg lang

Reageer

Hanneke 27-07-2019

Absolute aanrader!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

10,0
Mooi design, alles mooi strak afgewerkt, mooi groot kleurendisplay
Automatische dosering: fijner dan ik had verwacht (kan ook uitgezet worden)
Wast lekker stil
Resttijd wordt getoond
Heerlijk schone was
Veel functies
Gebruiksvriendelijk [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

E 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote opening, stil, doseersysteem en zeer zuining

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

8,0
stil, grote deuropening, duidelijk bedieningspaneel, doseersysteem en zuinig. Hopelijk gaat deze net zolang mee als de vorige.
goede prijs / kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nick 27-06-2019

Geweldige wasmachine met idos

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

10,0
Helemaal top met automatisch Ido’s systeem en zeer korte programma’s en alles komt er kreukvrij uit !!!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Lucien Vleugels 19-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Vaatwasser met doseersysteem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

9,0
AANRADER:
Mooi een eenvoudig te bedienen wasmachine, met vele opties voor een zeer mooie prijs.
Indicatie op scherm geeft per programma de hoeveel te gebruiken water/stroom weer. Samen met het automatisch doseer systeem voor wasmiddel is het gemakkelijk om bewuster met het milieu omgaan.
Enig nadeel is dat alleen maar 1 soort wasmiddel gebruikt kan worden voor automatisch doseren (wit/bont). Indien je kiest voor bint wasmiddel, moet je voor een was waar wit gebruikt wordt deze toch handmatig per was vullen.
Als deze weer 15 jaar meegaat zoals de vorige 2 van Bosch zijn wij meer dan tevreden.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit is goed.
  • Overzichtelijke display
  • 1 knop bediening: Programma keuze en Start
  • Mogelijkheid wasprogramma's aan te passen

Minpunten

  • Kan maar 1 wasmiddel in iDos systeem (bont of wit)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marius 19-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil, gebruiksvriendelijk, schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

9,0
Sinds enkele dagen in bezit; stille wasmachine ook bij 1400 toeren. Was komt er snel en schoon uit. Het automatisch doseren maakt het heel gemakkelijk.

Pluspunten

  • stil
  • gebruiksvriendelijk
  • mooi display
  • snel

Minpunten

  • 1 wasmiddel reservoir;

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alex 15-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige wasmaschine voor je kleren en voor het oog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

9,0
Mooie wasmaschine, eenvoudig te bedienen en geeft geweldige wasresultaten. Heeft alle voorkomende programma’s en zowel eco als speedstand. En niet te vergeten de slimme wastoevoeginssysteem waardoor je nooit zelf meer hoeft te doseren.

Pluspunten

  • Digitaal
  • Eenvoudig in gebruik
  • Duurzaam met water en wasmiddelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DaphneK 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch WAT28650NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

9,0
De wasmachine werkt super! Hij heeft een nieuw systeem waarbij je een grote hoeveelheid wasmiddel in de machine kan stoppen en de machine zelfs de juiste hoeveelheid instelt per wasbeurt. Daarnaast is de wasmachine heel stil, is hij makkelijk te bedienen, is hij milieuvriendelijk en past er veel was in. Een goede aankoop geweest!

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel was
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Judith 09-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel prettig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

9,0
De automatische doseringen voor zeep en water zijn heel prettig én duurzaam. Het apparaat heeft veel wasprogramma's waar je uit kan kiezen.

Pluspunten

  • automatische dosering
  • heel stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Viguurs 02-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Geweldige Machine, makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

10,0
Mooie wasmachine, makkelijke bediening. Kortom weer een apparaat van Bosch waar ik zeer tevreden mee ben. Bosch laat mij nooit in de steek.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 29-05-2019

i dos systeem voor weinig geld

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

8,0
Een super mooi ontworpen moderne wasmachine, met een groot kleur rijk display en om de draai knop een led . erg stil in het wassen door de kool borstelloze motor dat merk je meteen. Maar pas op met wat je wast I.V.B het controle onbelans systeem want bij mij wou die 1 xxl hoodie voor geen mogelijkheid centrifugeren en met mijn oude bosch maxx wel
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jay 23-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good Product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

10,0
Nice design, beautiful smart screen, lower noise then my previous washingmachine. Expect less consumption.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nick 20-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

9,0
Na lang zoeken en totaal geen merkvoorkeur te hebben gehad, gekozen voor deze wasmachine. i-Dos en het energiezuinige was doorslaggevend voor mij. Nu de eerste wasjes gedraaid zijn, ben ik alleen maar lovender geworden. Het is een echte aanrader

Pluspunten

  • i-Dos
  • Stil
  • Prima wasresultaat (natheid en schoon
  • Goede machine voor deze prijs

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Savers 09-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine zeker goed voor jarenlang schone was.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

8,0
Prima wasmachine die doet wat je ervan mag verwachten. Ideaal is het Idos systeem zodat je zelf geen wasmiddel meer hoeft te doseren. Is stil en kent genoeg programma's. Ook het snelwas programma is super. Binnen 15-30 min een was klaar.

Pluspunten

  • Stil genoeg voor een wasmachine
  • Idos systeem
  • Snelwas programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 08-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

volautomaat wasmachine voorlader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

9,0
Wat een goede aankoop, een machine van alle gemakken en nieuwste snufjes voorzien, en dan ook nog de meevaller van cashback.

Pluspunten

  • bovenstaande motivatie zegt alles

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josina K 07-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine i-Dos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28645NL

Algemene score

9,0
Tot nu toe zeer tevreden met mijn wasmachine, hij is stil,, zuinig en stelt zelf het wasmiddel af,, verschillende standen,, mooi touchscreen,, prachtig apparaat!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews