Siemens WM16WH67NL

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
73 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WM16WH67NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nicole 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens I-dos wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

10,0
Wat een super fijne wasmachine. Het slimme doseersysteem werkt handig, net als het instellen van de tijd waarop ik de was klaar wil hebben. Inclusief ecoPerfect en speedPerfect functies en mijn was is stralend schoon. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Intelligent doseersysteem
  • EcoPerfect functie
  • Uitgestelde tijdfunctie
  • SpeedPerfect functie

Minpunten

  • Wasmiddellade legen bij gebruik ander wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Stephan 11-07-2018

Het is niet waar dat je eerst de wasmidellade moet legen bij gebruik van een ander wasmiddel.
Als je goed in de gebruiksaanwijzing leest, lees je dat je het i-dos doseersysteem doormiddel van de toetsen uit kunt schakelen zodat je er een ander wasmiddel in kunt doen.
Na de aparte wasbeurt zet je het i-dos systeem weer aan op de gewenste hoeveelheid en de wasmachine gaat de volgende wasbeurten weer verder met het doseersysteem.

Reageer

P. Schotanus 07-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zéér stille wasmachine, uitstekend wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

10,0
Zéér stille wasmachine met op afstand via een app een melding én te zien wanneer het programma klaar is. Goed instelbare programma's voor iedere soort was. 1600 toeren centrifugeren

Pluspunten

  • Zéér stil apparaat
  • Handig via een app te monitoren
  • Binnenverlichting
  • iDos doseersysteem
  • 1600 toeren centrifugeren

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Druk gezin van 5 03-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Maakt het leven makkelijker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

10,0
Briljant apparaat!
Ik heb in een paar uur tijd alle was weg kunnen werken! Een echte 'number one' voor als je een druk leven hebt!

Je gooit er een fles wasmiddel in en een halve aan wasverzachter, dat scheelt weer een handeling en de machine gebruikt niet meer dan nodig is. Hierdoor ruikt de was nog frisser!
Hele makkelijke bediening: druk op de 'aan'-knop, draai de knop naar het wasprogramma dat je wilt en raak het startknopje aan. Je hebt er geen omkijken meer naar!

Ik ben ook fan van het unieke 15 minuten programma. Nog even voordat je weg moet snel draaien. Je kan er dan tenminste nog op wachten tot het klaar is en ophangen of in de droger doen, om vervolgens de deur uit te rennen!

Wat een uitvinding Siemens, thumbs up!

Pluspunten

  • Ook frisse was met 15 minuten programma
  • Automatisch doseersysteem: voordelig
  • Alle wasprogramma's verkorten met de speed knop.
  • Vieze geuren in 20 minuten eruit met SensoFresh
  • Zeer zuinig

Minpunten

  • Als hij heel lang meegaat zijn die er niet!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede machine !!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

9,0
Super machine van Siemens, zeer gebruiksvriendelijk en enorm veel mogelijkheden. Vooral de App mogelijkheid is super.
Voor mij is het de wasmachine van de toekomst. Prima Prijs/Kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Stil
  • Uitgebreide programma's

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanenb 17-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

8,0
Stille wasmachine met fijne ruime trommel. Verlichting in de trommel een uitkomst op de donkere zolder waar de machine staat. Veel mogelijkheden/programma's. I-dos werkt prettig. Wifi connect is snel redelijk makkelijk te installeren en is stabiel. Tijdens centrifugeren schud de machine meer als verwacht en kan als storend ervaren worden indien een wasdroger op de wasmachine geplaatst dient te worden ivm ruimtegebrek.

Pluspunten

  • stil
  • trommelverlichting

Minpunten

  • boven verwachting schudden machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marije 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

9,0
Product is precies zoals ik het had verwacht. Ik vind zelf de mogelijkheid om korte programma's te draaien erg fijn. Apparaat is makkelijk te gebruiken en maakt niet zoveel lawaai.

Pluspunten

  • Veel verschillende wasprogramma's
  • Via de app te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koekebacker 05-03-2019

moderne perfectie i alle opzichten

Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

10,0
Vorige maand gekocht op basis van goede informatie die ook gelijk na een paar wasbeurten zijn gelijk kreeg.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wasmachine review 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

8,0
Slim apparaat met IDos systeem. Kan ook zonder IDos worden gebruikt. Veel automatische programma mogelijkheden. Zorgt voor gebruikersgemak. Werkt vrij intuïtief, dus zonder de gebruikershandleiding te hoeven bestuderen. Geluidloos. Echt opvallend zo stil.

Pluspunten

  • wieinig geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 29-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/ kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

8,0
Op zoek gegaan naar een nieuwe wasmachine en uiteindelijk bij deze Siemens uit gekomen. Het is onze keuze geworden door de aanwezigheid van het I-dos systeem en dat we hem kunnen bedienen via de app. Daarnaast is de 9 kg grote wastrommel ook zeer handig met een gezin met 2 kleine kinderen.

Pluspunten

  • Heel stil
  • I-dos is zeer fijn
  • App werkt ook goed

Minpunten

  • Slechts 1 vak voor wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MrFOD 22-12-2018

Top Machine - Allround

Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

10,0
Twee weken in bezit; overtreft alle verwachtingen - robust, stil, snel, intelligent...Super handig functies.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Kaatje 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superfijne stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

9,0
Mooie machine met pompdosering voor je wasmiddel, lekker stil, mooi en met app voor op je telefoon of tablet

Pluspunten

  • extra water
  • kort programma van 15 min

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superfijne stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

9,0
Mooie machine met pompdosering voor je wasmiddel, lekker stil, mooi en met app voor op je telefoon of tablet

Pluspunten

  • extra water
  • kort programma van 15 min

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superfijne stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

9,0
Mooie machine met pompdosering voor je wasmiddel, lekker stil, mooi en met app voor op je telefoon of tablet

Pluspunten

  • extra water
  • kort programma van 15 min

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 19-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil voor een wasmachine, wast altijd goed schoon.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk in gebruik, heeft veel functies maar niet zodanig veel dat ik niet meer weet welke ik voor welke was moet gebruiken. De I-DOS werkt veel fijner dan ik had verwacht, je kunt ook instellen hoeveel hij mag gebruiken dus geconcentreerd wasmiddel kan ook gebruikt worden. Voor een wasmachine vind ik hem heel erg weinig geluid maken, zelfs wanneer ik hem op 1600 toeren laat centrifugeren. De mogelijkheid voor bediening met app is een leuke gimmick maar handiger dan ik had verwacht, makkelijk om even snel de resttijd te bekijken. hoef ik niet helemaal naar zolder te lopen.
Was resultaat is zelfs met de 15 minuten stand goed.

Pluspunten

  • Stil
  • Weinig stroom verbruik
  • Weinig water verbruik
  • Via App zichtbaar of hij klaar is
  • Wast goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ben echte kieskeurig 17-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

10,0
Na dat ik twee andere orders geanuleerd heb ( samsung en siemens van 8 kg) heb ik uiteindelijk deze geweldige wasmachine gekozen. Ik zou geen andere wasmachine meer willen hebben als een Siemens.

Pluspunten

  • automatische dosering
  • still
  • mooi
  • goede was resultaat
  • zuinig

Minpunten

  • ik bel je als ik dat ondekt heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 01-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

9,0
Nu een aantal weken in gebruik. Een heel plezierig wasmachine met mooie vormgeving en eenvoudig te bedienen.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • doseert zelf het wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin1984 06-10-2018

Fijne wasrobot

Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de wasmachine. De homeconnect functie is ideaal omdat de wasmachine in de garage staat en je op ieder moment kan zien wat de status is. Daarnaast “ is de idos functie fijn zodat je nooit teveel wasmiddel toevoegd. Daarnaast is het verbruik van water en stroom laag. Al met al een duurzaam apparaat met een grote capaciteit!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Annabel 18-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WM16WH67NL

Algemene score

8,0
Was prima schoon en draait lekker stil. We kunnen het geluidsignaal uitzetten, dus ook 's nachts zonder eindsignaal wassen. Past veel in, maar zoveel van dezelfde kleur heb je vaak niet eens. Dus of dat per se nodig is, is de vraag.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer