Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 WAT28695NL

Vergelijkbare producten

Siemens iQ500 WM14U840EU

Siemens iQ500 WM14U840EU
8,9
Bekijk alle Wasmachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 337 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WAT28695NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fam.van Wettum, Eibergen 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WAT28695NL

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Mijn vorige was een Siemens uit Polen; dus ellende. Deze is fantastisch. Beschrijving goed lezen, bv. dat de programma's met SPEED , geen 2,5 uur duren maar normaal 1,5 uur. Wasmiddeldosering: een openbaring!.
Na 1 week al een prima wasmachine.

Pluspunten

  • kan niet wachten tot volgende wasdag!

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roos 19-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk te bedienen en stil

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
na een fijn advies van De Smid in Haren maakt deze Bosch zich meer dan waard.
alle opties en bediening via display.
machine is zeer stil, de was komt er schoner uit dan gewent van onze oude Bosch.
minder kreuken in de wasgoed

Pluspunten

  • stil
  • fijne bediening via display
  • bijna kreukvrije was

Minpunten

  • wordt nog niet automatisch ingeladen
  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

jan zwanenburg 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
het is een geweldige wasmachine.ik heb hem nu sinds zaterdagmiddag in huis en heb alles van vorige machine bijgehouden met was draaien en ja ik heb zaterdag al veel geld verdiend met wassen door minder water en stroom verbruik.

Pluspunten

  • zuinig
  • display verzichtelijk
  • geeft seintje als klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

BenZWa 08-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

LEVERING

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

7,0
Goede wasmachine denk eraan de transportbeveiliging te verwijderen als u zelf installeert dit werd bij ons bij levering niet verteld en staat bij het instructieboekje niet op een logische plek wel op internet. Dan gaat de machine gekke dingen doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cle 06-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Zit alles op wat je nodig hebt en is heel stil. De machine is erg gebruiksvriendelijk als je hem een paar keer hebt gebruikt door zijn tiptoetsen

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • was wordt goed schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BOSCH WAT28695NL 20-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Helaas was mijn wasmachine na 8 jaar overleden. Ik baalde enorm omdat het mij weer geld ging kosten.
Maar zonder een wasmachine kun je eigenlijk niet meer, dus op naar de winkel, het Wasmachinehuis in Delft.
Daar heb ik een Bosch WAT28695NL gekocht.
En nu ben ik eigenlijk wel blij dat ik een nieuwe wasmachine moest kopen.
Het is echt een fijne machine! Handig gebruikerspaneel, genoeg keuze qua wasprogramma's.
Wat ook zo ideaal is dat het een DOS systeem heeft, zo heb je altijd een schone was zonder dat je teveel wasmiddelen gebruikt.
Kortom, ik ben er blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klok 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bedienings vriendelijk mooi uitelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
ik heb dit product gekozen omdat Bosch een betrouw baar product is.ik heb namelijk ook gereedschap van Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Teus Kampert 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk goed leesbaar scherm. voor iedereen te begrijpen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Super machine rustig, wast goed schoon, makkelijk te bedienen, zuinig in gebruik,goed afleesbaar scherm, de was programma zijn duidelijk en correct .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wgstes 01-11-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Enkele maanden ingebruik en nog steeds heel tevreden over deze machine..........................................................

Pluspunten

  • I-Dos dosering wasmiddel
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 10-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
De vorige heeft het 11 jaar volgehouden. Deze is al weer een stuk luxer met nog meer mogelijkheden. Wast perfect schoon en is zeer stil. Heel erg blij mee.

Pluspunten

  • Heel stil
  • Was perfect schoon

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

JW 11-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Heb deze machine nu een klein halfjaar.
Altijd een Bosch gehad. Prima was resultaat. I-DOS werkt goed en is een uitkomst. Makkelijk in gebruik. Veel wasprogramma's, die ik niet allemaal nodig heb. Duidelijk diplay.
Het is een stille machine, je hoort hem nauwelijks.

Pluspunten

  • I-Dos
  • Handig display

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wgstes 11-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Onze beste keus, voldoet op alle punten A++++

Pluspunten

  • I-Dos dosering wasmiddel
  • waterslot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden 25-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote trommel met opening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
fijne wasmachine . duidelijk en makkelijk in gebruik . geen wasmiddel verspilling. veel verschillende wasprogramma's

Pluspunten

  • duidelijk/wijst zich van zelf
  • lampje in de trommel

Minpunten

  • aangegeven wastijd verschilt vaak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

J-W 23-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Altijd Bosch gehad, nu weer een fijne machine. Duidelijke handleiding en display. Makkelijk te bedienen. I-dos werkt goed. In ons geval 1 x per maand ruim een liter wasmiddel toevoegen en de machine doet de rest. Daarnaast nog de mogelijkheid om te kiezen voor een speciaal wasmiddel . Als je vaak van standaard wasmiddel of wasverzachter wisselt is het schoonmaken van het reservoir een beetje een gedoe. Maar wel te doen. Fluisterstille motor. En erg fijn: je kunt het signaal wanneer de machine klaar is uitzetten.

Pluspunten

  • Fluisterstil
  • Duidelijk display
  • Makkelijk te bedienen
  • Grote trommel voor veel was
  • I-dos werkt erg makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jamu 22-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Eerder naar deze wasmachine uitgekeken en nu gekocht op basis van kwaliteit en de prijs. Makkelijk te bedienen en goede kwaliteit.

Pluspunten

  • zuinig
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille machine met korte programma’s

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Doseert zelf de was, hierdoor gaat machine langer mee. Centrifugeert heel erg stil.
Zuinige machine, geeft aan hoeveel water en stroom en wordt verbruikt bij elke programma.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico Merlijn 14-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wast en droogt kreuk en geluidloos.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Om het kort samen te vatten, eenmaal een Bosch altijd een Bosch. Wij hebben een I dos wasmachine en een warmtepompdroger en dankzij de positieve ervaring heeft mijn broer via ons dezelfde combinatie aangeschaft!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ariejanne 10-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Schoon, slim, gebruiksvriendelijk, voordelig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Ik had een dure wasmachine van een uitstekend, bekend merk. Maar helaas, na 9 jaar ging dit apparaat kapot, en de reparatie ging honderden euro’s kosten. Dat was echt een teleurstelling, en daarom besloot ik een wasmachine aan te schaffen, die heel wat voordeliger was. Bij onze plaatselijke witgoedwinkel stond deze wasmachine, en alle programma’s en extraatjes die een machine kan hebben, zat op deze machine; ook de aankoopprijs was in mijn ogen prima. Na de eerste wasbeurt viel mij direct op, dat mijn was veel schoner was en veel beter gecentrifugeerd was dan ik gewend was. Bovendien is de wasmachine heel gebruiksvriendelijk. Ook het doseersysteem is echt handig.

Pluspunten

  • Superschone was
  • Centrifugeert prima
  • Gebruiksvriendelijk
  • Voor grote en kleine wasjes
  • Allerlei handige, maar geen overbodige extraatjes

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma Ruiter 10-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Dit is mijn tweede Bosch wasmacine. De vorige was zogoed bevallen , dat ik nu gelijk weer voor hetzelfde merk ging. Nu is deze zelfs voorzien van een scherm met tuochscreen en een automatisch geregeld wasmiddel toevoer.
Kortom een aanrader als je er aan toe bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mevr. Waard 03-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer stil en gebruikersvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Mijn vorige Bosch wasmachine was 15 jaar oud en nu ik een nieuwe heb ben ik erg tevreden met het gebruikersgemak, ik ben nl. 78 jaar. Ook het geluid is zeer stil, onze machine staat in een kast in de woonkamer nl.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Geluidsarm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews