Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch Serie 6 WAT28695NL

Vergelijkbare producten

Siemens iQ500 WM14T6H6NL

Siemens iQ500 WM14T6H6NL
8,6 (23)

Bosch Serie 6 WAT28640NL

Bosch Serie 6 WAT28640NL
8,9 (273)

Siemens WM14W461NL

Siemens WM14W461NL
8,7 (31)
Bekijk alle Wasmachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 288 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 WAT28695NL op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fam.van Wettum, Eibergen 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WAT28695NL

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Mijn vorige was een Siemens uit Polen; dus ellende. Deze is fantastisch. Beschrijving goed lezen, bv. dat de programma's met SPEED , geen 2,5 uur duren maar normaal 1,5 uur. Wasmiddeldosering: een openbaring!.
Na 1 week al een prima wasmachine.

Pluspunten

  • kan niet wachten tot volgende wasdag!

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jan zwanenburg 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
het is een geweldige wasmachine.ik heb hem nu sinds zaterdagmiddag in huis en heb alles van vorige machine bijgehouden met was draaien en ja ik heb zaterdag al veel geld verdiend met wassen door minder water en stroom verbruik.

Pluspunten

  • zuinig
  • display verzichtelijk
  • geeft seintje als klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roos 19-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk te bedienen en stil

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
na een fijn advies van De Smid in Haren maakt deze Bosch zich meer dan waard.
alle opties en bediening via display.
machine is zeer stil, de was komt er schoner uit dan gewent van onze oude Bosch.
minder kreuken in de wasgoed

Pluspunten

  • stil
  • fijne bediening via display
  • bijna kreukvrije was

Minpunten

  • wordt nog niet automatisch ingeladen
  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

BenZWa 08-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

LEVERING

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

7,0
Goede wasmachine denk eraan de transportbeveiliging te verwijderen als u zelf installeert dit werd bij ons bij levering niet verteld en staat bij het instructieboekje niet op een logische plek wel op internet. Dan gaat de machine gekke dingen doen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cle 06-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Zit alles op wat je nodig hebt en is heel stil. De machine is erg gebruiksvriendelijk als je hem een paar keer hebt gebruikt door zijn tiptoetsen

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • was wordt goed schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maartje 03-10-2019

Valt tegen

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

4,0
Het Eco programma duurt lang en verbruikt weinig water, maar vooral donkere en gemengde was ruikt muf als het er uit komt. Zelfs bij maximale I-dos, dus ik doseer weer met de hand. Je moet overigens maar net de knipperende lampjes zien als het wasmiddel op is. Kan zomaar ineens gebeuren. De programma’s met lichte belading zijn snel en leuk voor kleine wasjes, maar gebruiken veel meer water. De trommel gaat enorm stinken als ik twee dagen niet was en hem dicht laat. M’n oude centrifugeerde beter. Al die programma’s heb ik niet nodig. Heb via het touchscreen bij een toevallige aanraking hem al een paar keer op pauze gezet. Dat schermpje is wel heel gevoelig. De gebruiksaanwijzing is erg ingewikkeld en uitgebreid met al die lampjes en mogelijkheden. Er wordt vooral gesuggereerd dat het apparaat alles kan meten en wegen, maar dat is in waterverbruik en tijdsduur niet te zien. Alles duurt even lang. Erg fancy, maar voor mij is warm, koud en veel, weinig en bont, wit wel genoeg onderscheid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

BOSCH WAT28695NL 20-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Helaas was mijn wasmachine na 8 jaar overleden. Ik baalde enorm omdat het mij weer geld ging kosten.
Maar zonder een wasmachine kun je eigenlijk niet meer, dus op naar de winkel, het Wasmachinehuis in Delft.
Daar heb ik een Bosch WAT28695NL gekocht.
En nu ben ik eigenlijk wel blij dat ik een nieuwe wasmachine moest kopen.
Het is echt een fijne machine! Handig gebruikerspaneel, genoeg keuze qua wasprogramma's.
Wat ook zo ideaal is dat het een DOS systeem heeft, zo heb je altijd een schone was zonder dat je teveel wasmiddelen gebruikt.
Kortom, ik ben er blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klok 20-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bedienings vriendelijk mooi uitelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
ik heb dit product gekozen omdat Bosch een betrouw baar product is.ik heb namelijk ook gereedschap van Bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Teus Kampert 18-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk goed leesbaar scherm. voor iedereen te begrijpen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Super machine rustig, wast goed schoon, makkelijk te bedienen, zuinig in gebruik,goed afleesbaar scherm, de was programma zijn duidelijk en correct .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ali van reeden 16-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooie wasmachine en vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
het is simpel te bedienen en werkt voortreffelijk. De trommel is verlicht wat er handig is in de berging. Ook het doseersysteem is fijn. Ik gebruik minder wasmiddel en de was istoch perfect schoon!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde CRD 15-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Rustig draaiend geluid heerlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Zeer tevreden. Vorige machine was zeer luidruchtig bij het zwieren, deze is zo zacht dat ik vergeet een was te hebben ingestoken, het is bijna mogelijk ernaast in slaap te vallen.

Pluspunten

  • zacht bijna niet te horen
  • goed keuze programma's
  • echt tevreden

Minpunten

  • eigenlijk geen
  • eigenlijk geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dineke 13-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Frisse was

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Wasmachine wast grondig, de was ruikt fris en ziet er schoon uit.
Wasmachine is erg stil.
Grote trommel, er kan veel was in.
Grote keuze aan programma's.
Voor gezin met 5 personen erg fijne wasmachine!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen 11-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Programmering makkelijk aan te passen, zuiniger in gebruik doordat machine zichzelf bijstelt, stille wasmachine, slim doseringssysteem en grote opening. Wel een duurdere variant, maar met tijdelijke actie was hij maar weinig duurder dan.

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Germa 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Geruisloos en stille wasmachine. Centrifugeert zelfs op hoge toeren geruislos.
Moeiteloos draait hij de was schoon en geeft middels een deuntje aan wanneer hij klaar is.
Design is erg mooi en met led verlichting wanneer de was draait.
I-Dos systeem erg prettig te hanteren en bespaard op de kosten in het wasmiddel.
Daarnaast komt de was vele malen schoner uit het machine.

Pluspunten

  • Stil
  • kosten besparend
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JW 04-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
Fijne wasmachine, deze nu 2 weken in gebruik. Bosch is en blijft een goed merk. Mijn vorige wasmachine ging kapot na 12 jaar. Deze machine doet wat ze zeggen. I-dos is een mooi en makkelijk systeem, geen gedoe meer met dosering wasmiddel. Schrik niet van het display, in eerste instantie denk je wat een gedoe, maar de gebruikersvriendelijkheid is top.
Erg stil en voor ons belangrijk. HET PIEPJE , als de machine klaar is, kun je uitzetten.

Pluspunten

  • stil
  • I-dos
  • Gebruikvriendelijk
  • bewustvorming energie en water verbruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Fijne wasmachine , tot noch toe doet het alles wat we als opdracht meegeven, nog te kort in gebruik om het echt te kunnen beoordelen maar het doet rustig en gemakkelijk, zijn werk, de bediening is heel simpel

Pluspunten

  • Stil
  • Stabiel
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chris 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Goede wasmachine met groot touchscreen display, waarop de wasprogramma's geheel naar wens kunnen worden ingesteld. Grote 8 kg wastrommel.

Pluspunten

  • Grote trommel (8 kg)
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • touchscreen gevoelig voor aanraking
  • centrifugeer functie kan enkel icm spoelbeurt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rolf 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

10,0
Wat een fijne wasmachine. I-dos werkt superfijn, erg stil en de was is goed gecentrifugeerd. Aanrader.

Pluspunten

  • I-dos
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

9,0
hele mooie techniek en een chique apparaat.lekker stil en een mooi duidelijk display. en de bekende goede bezorg en installatieservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S.Bouwer 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Automatisch wasmiddel dosering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 WAT28695NL

Algemene score

8,0
Goede machine in een goede prijskwaliteit. Met een automatische spoeldosering van het wasmiddel verkrijg je altijd het beste was resultaat. Een goede, krachtige en degelijke machine met vele was mogelijkheden en nog eco ook! Bosch is al jaren vertrouwd en daarom hebben we na 13 jaar goed gebruik van onze vorige Bosch wasmachine, deze weer verruild voor deze supernieuwe machine.

Pluspunten

  • wasmiddel dosering
  • eco

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews