AEG L8WE06CS

Specificaties
tile-Energieklasse
A energieklasse
tile-Geluidsniveau
77 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
10 kg vulgewicht
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG L8WE06CS op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ras 24-08-2019
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een was/droog combinatie. Na intensief vergelijken is mijn keuze gevallen op dit product. De redenen waarom ik hiervoor heb gekozen zijn de mogelijkheden van het apparaat. De verschillende programma's (speciaal voor wol), het stomen en de okomix technology.

Pluspunten

  • Wassen en drogen naar behoren
  • Stomen om nare luchtjes te verwijderen
  • Stijlvolle design
  • Okomix technology

Minpunten

  • s'nachts drogen veroorzaakt geluid overlast
  • Sommige programma's (wassen en drogen) duren lang

Reageer

Marco 22-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

prettig machine, grootte inhoud 10 kg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

8,0
erg interesante wasmachine, veel mogelijkheden, Tip bij pluisjes, gewoon rand met handveger schoonvegen.

komt er droog uit en opvouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc 15-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

9,0
Prima was/droog combi. Wat negatieve reviews gelezen voor aanschaf, maar die wezen meer naar ondeskundig gebruik.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Tijd verminderen voor minder grote wasjes
  • Aanzetten voor het slapen, ochtend alles droog

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

9,0
Deze was /droog combinatie werkt verrassend eenvoudig. Hij wast en droogt erg goed. Kastdroog is ook echt kastdroog. Wat me ook opviel is dat hij erg stil is.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter Gatzen 15-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

In één woord: Fantastisch!

Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

10,0
Het apparaat werkt super. Ik was gewaarschuwd dat wasdroogmachines niet ideaal zijn...niets is minder waar...deze machine werkt fantastisch. Natuurlijk moet je opletten en de was splitsen...maar echt geweldig!

Pluspunten

  • Was en drogen in één handeling
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • programma duurt vanzelfsprekend langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ACH 24-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasdroogcombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat gekozen vanwege de diverse programma's, de grote trommel en de stoom optie. Ben zeer tevreden over - maakt niet veel herrie en is makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

NaomiHend 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

rein man

Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

9,0
na het draaien bij 1600 omwentelingen per minuut is de was al goed gedroogd. Maar het feit dat ik kleding tot 6 kg zonder onderbreking kan wassen en drogen is de hamer. Maar ook de capaciteit voor een zuiver wasproces is gigantisch. Ik krijg regelmatig 10 kg wasgoed van onze kleine familie.

Minpunten

  • het drogen duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vrolijk 02-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG L8WE06CS

Algemene score

8,0
Het is een fijne wasmachine, wij zijn er hier heel blij mee. De was gaat in de machine en komt er 4 uur later gewassen en gedroogd uit. Alleen nog maar vouwen en de kast erin. Het enige minpunt voor ons is dat er geen pluizenfilter opzit. Veel kleding zit onder de pluisjes als het uit de machine komt. Op de machine zit een anti- pluizenprogramma. Maar dit is niet heel ideaal.

Pluspunten

  • snel droog
  • fijne programma's

Minpunten

  • geen pluizenfilter

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer