Siemens iQ700 WI14W540EU

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
67 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 WI14W540EU op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nel64 25-05-2019

Zeer duidelijk display een prachtige wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ700 WI14W540EU

Algemene score

10,0
Ik heb de wasmachine nu 2 weken ben er echt blij mee ook vanwege het geruisloze wassen. Ik beveel deze wasmachine zeker aan. Ook niet onbelangrijk hij gebruikt weinig stroom.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hummie 20-05-2019

Heerlijk stil

Geschreven voor: Siemens iQ700 WI14W540EU

Algemene score

10,0
Wasmachine is heerlijk stil, minder geluid met wassen en centrifugeren, bovendien met mooi wasresultaat.
Ik ben tevreden met de vele programma’s en de timelight die de resttijd projecteert op de vloer.
Prijs/ kwaliteit is goed
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

moose 24-04-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

mijn volgende zal een samsung worden

Geschreven voor: Siemens iQ700 WI14W540EU

Algemene score

5,0
had vertrouwen in siemens maar heeft er na 5 jaar 2 maal per week wassen de brui aan gegeven een printplaat van 280€ mijn volgende zal een samsung worden

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • betrouwbaarheid

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Peter 06-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Display goed leesbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WI14W540EU

Algemene score

1,0
Wasmachine is volledig inbouwbaar en zeer stil goed was resultaat het bedieningsgemak is top met genoeg verschillende wasprogramma’s wat tot zeer goed was resultaten leid een top product van SIEMENS

Pluspunten

  • Zeer stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Schram 28-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 WI14W540EU

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijk display op de grond makkelijk om te zien hoe lang nog te wassen.
Het geluid is zeer stil, zelfs met centrifugeren. Volop programmamogelijkheden.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • stil
  • goede waskwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Basenniek2 07-02-2019

Hele fijne wasmachine

Geschreven voor: Siemens iQ700 WI14W540EU

Algemene score

10,0
Ik was er nu een week mee en de machine wast schoon, past de tijd aan als er minder wasgoed in zit,en maakt weinig geluid!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Piet13 31-01-2019

Wat een luxe!

Geschreven voor: Siemens iQ700 WI14W540EU

Algemene score

10,0
Na vele jaren plezier van mijn vorige SiwaMat Siemens (bijna 17 jaar)is dit toch wel weer een stap verder qua wassen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Raymond Meijer 17-12-2018

Altijd schone was

Geschreven voor: Siemens iQ700 WI14W540EU

Algemene score

10,0
Deze wasmachine doet vrijwel onhoorbaar zijn werk en levert altijd zeer schone was op. Er zijn ook veel programma's beschikbaar.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Willy Anna 17-04-2017

Erg wennen aan de was tijden!!!

Geschreven voor: Siemens iQ700 WI14W540EU

Algemene score

8,0
Ik heb deze wasautomaat twee weken vindt hem mooi om te zien al is het een inbouw maar dat een witte was vier uur moet duren vind ik erg bizar!!!!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer