Siemens WM16W4G2NL - Reviews

Laagste prijzen -15% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 84 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Caroline Meijer-Wielaard 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing na onze oude machine geweldige opties en een mooie schone was SUPER!!!
Makkelijkin gebruik en bijna geruisloos

Pluspunten

  • Zeer zachtjes met centrifugeren
  • makkelijk ingebruik geen poespas

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoes 04-04-2018

Heel fijne machine om mee te werken

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een wasmachine met een hoog toerental en minimaal acht kilogram wasgoed. En heel belangrijk voor ons was een duidelijk display en aflezing van de programma keuzen i.v.m.de oogproblemen van mijn vrouw. Maar daarboven stonden we ook versteld van de super stille werking en het droogresultaat van de centrifuge. Zeker een machine waar we zeer tevreden mee zijn.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Elshout 19-02-2018

Lekker stil!

Algemene score

10,0
Deze maand aangeschaft, wat een machine. Simpel in zijn eenvoud, maar dan echt geweldig! Heerlijk stil apparaat met genoeg mogeljjkheden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Musicfirst 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige machine, duidelijk en overzichtelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veelzijdige machine met uitgebreide (aanpasbare) programma's. Verlichting in de trommel is prettig en hij is erg stil in vergelijking met onze oude Siemens machine.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Stil tijdens gebruik

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. van der hoop 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

siemens wasmachine WM16W4G2nl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De wasmachine heeft een mooi front is makkelijk in bediening is stil en er kan veel in ook de verlichting is praktisch met de 9 kg inhoud .
De prijs en kwaliteit van de machine : goed en mooi apparaat voor redelijke prijs

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Troost 21-11-2017

Hele fijne wasmachine

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over deze wasmachine met veel mogelijkheden voor diverse programma's en ook aan te passen naar eigen wens voor bijvoorbeeld temperatuur en centrufigeren d.m.v. een heel handig tip-toets display.
Heb deze nu 3 weken en werkt absoluut super en is ook stil als machine draait. Ook heb ik deze gekozen vanwege het licht in de trommel omdat mijn wasmachine op zolder staat met wat minder daglicht en dat is prettig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Eric Deneken 19-11-2017

Een zeer goede machine.

Algemene score

10,0
Een zeer goede machine. Hij wast goed en droogt ook prima. Is vrij geruisloos tijdens het wassen. Ook het centrifugeren gaat zeer goed. De was komt er vrij droog uit.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Herma12 28-10-2017

aanrader

Algemene score

10,0
Sinds 14 dagen in bezit doet wat wordt belooft , bijzonder stil veel mogelijkheden om
handmatig in te stellen, mooi design en verlichting in trommel handig bij vullen en leeghalen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fransje 02-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Hele fijne, stille wasmachine met grote vulopening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg blij met deze stille, ruime wasmachine. Je kunt zien hoe lang de machine er nog over doet en hij geeft een signaal als de was klaar is. De machine maakt bijna geen geluid en heeft een ruime vulopening en grote trommel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto 24-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Wassen wordt weer leuk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ook nu weer voor een Simens wasmachine gekozen; prima kwaliteit voor een goede prijs. Grote trommel, waterbesparende metingen en 1600 toeren; zuinig en zeer goed wasresultaat!

Pluspunten

  • waterbesparende metingen
  • grote trommel (9 kg)
  • 1600 toeren
  • geluidsarm

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dennis 16-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Complete machine, stil, veel capaciteit

Algemene score

8,0
Goed design,
Stil in gebruik,
Grote laadcapaciteit,
Goede detaillering: bijv. metalen grendel van de deur, goede afdichting deur,
Verlichting bij inschakelen: leuk detail,
Belangrijkst: was prima schoon!

Pluspunten

  • Stil
  • Grote laadcapaciteit
  • goede technische details
  • 10 jaar fabrieksgarantie op motor
  • prima design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 27-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille & zuinige wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Siemens is een merk dat in het algemeen goede toestellen op de markt brengt net zoals deze wasmachine. Bij de ingebruikname valt het gebruiksgemak onmiddellijk op. Alles is duidelijk en eenvoudig in gebruik. Daarnaast valt ook op dat dit toestel toch wel stil in gebruik is. Kortom een goed toestel voor een meer dan correcte prijs.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • geluid

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dick hus 27-07-2017
  • Product paar weken in bezit

wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de was komt keurig schoon uit de machine en tijdens het wassen maakt hij weinig geluid.
de bediening is eenvoudig en direct

Pluspunten

  • schone was
  • weinig geluid

Minpunten

  • mis een deeltje voor vloeibaar wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

monique 25-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Siemens WM16W4G2NL wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wasmachine ziet er mooi uit en is zeer stil wat de motor betreft. het wasresultaat is ook erg goed en ik ben zeer tevreden over deze was machine die ook nog eens een grote keuze heeft aan voorgeprogrameerde programma;s. de wasmachine is echt heel erg gebruiksvriendelijk: iedereen kan met deze siemens de was doen.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • stille motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie 21-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille machine, was gekreukeld

Algemene score

6,0
De machine is stil, heeft veel opties en de was komt door het hoge toerental goed droog uit de machine. Helaas (ongeacht welk programma we kiezen) komt de was gekreukeld uit de machine. We moeten weer strijken waar we dat bij onze vorige siemens niet meer deden. Tegenvaller.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Stil

Minpunten

  • was gekreukeld

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ahmet 16-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind persoonlijk een heel e goede wasmachine kan negen kilo in dat is lekker ruim na dat je je was heb gewassen zie je verschil tussen nu en toen ik zal zeggen goed gedaan Siemens

Pluspunten

  • Wast perfect schoon
  • Kan echt veel in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 15-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Gewoon goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Voor deze machine gekozen boven exact hetzelfde apparaat van Bosch, vanwege de prijs. Sowieso een super prijs voor deze machine, goed energielabel, hoog aantal toeren.

Pluspunten

  • energieverbruik
  • hoog aantal toeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jan Th P Lek 15-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Vriendelijke gemakkelijk bedienbare apparaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke en makkelijk bedienbare apparaten met een uitstekende (lees snelle) levertijd zelfs voor oudere zoals wwij

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijke
  • makkelijk leesbare instructieboekjes
  • gelukkig nederlandse teksten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spazioliving 05-07-2017

Top wasmachine SIEMENS WM16W4G2NL

Algemene score

10,0
Titel: Top wasmachine met groot info scherm
Cijfer: 10

Mooi overzichtelijke en duidelijk scherm zelfs ouderen kunnen hier goed mee overweg!
Machine is heel stil .
De was zelf keurig schoon en de kreukel programma's werken top.
De korte was is ook belangrijk!
En bijvullen als de was al bezig is geen probleem, maar een heerlijkheid!

Pluspunten: Stil; makkelijk; groot scherm; Bijvullen als de was draait
Minpunten: Geen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Beyto 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wasmachine is erg stil. De LEDverlichting is erg mooi en bediening is duidelijk en strak. Ik raad dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Bediening
  • LED verlichting
  • Ruim inhoud

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews