Siemens WM16W4G2NL - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Vulgewicht
9 kg
Energieklasse
A+++
Energiekosten per jaar
0 euro
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.be

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Astrid 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekkere grote inhoudt en mogelijkheid om tussentijds de deur te openen en ..... de wasmachine is erg stil. Mag ook wel eens gezegd worden.

Pluspunten

  • grote inhoudt
  • stil
  • mogelijkheid om deur tussentijds te openen

Minpunten

  • programma's voorgeprogrammeerd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Youssef 06-01-2017 Product paar weken in bezit

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi stille apparaat, ik ben er erg blij mee wast goed en ik hoor hem nauwelijks zelfs bij het centrifugeren hoor ik hem amper.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Was super goed

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Steef 01-01-2017 Product paar weken in bezit

1600 toeren, zeer zuinig en 9 kilo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie degelijke kwaliteit en mooi afgewerkt,

Hij kan 9 kilo aan en hij weegt eerst de was dus ideaal voor mijn gezin
als er even een spuugwasje gedraaid moet worden kan dat ook zonder hem geheel te moeten vullen en daarom ook zeer energie zuinig, de overhemd functie is ook top de overhemden hoeven we nog nauwelijks te strijken

Pluspunten

  • 9 kilo
  • Weegfunctie
  • 1600 toeren
  • Overhemd programma

Minpunten

  • Geen IDOS
  • Geen Wifi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik de Haan 31-12-2016 Product paar weken in bezit

Super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker grote trommel met anti bescadigingsprofiel, het luidste van deze machine is het water en het vallen van de was bij langzaam draaien

Pluspunten

  • Stil
  • Anti beschadigingstrommel
  • 10 jaar garantie op motor

Minpunten

  • Niet goedkoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Norbert 28-12-2016 Product paar weken in bezit

Groot vul opening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne machine, echt zeer stil tijdens het centrifugeren en met een wastijd van iets meer dan een uur ook zeer snel (speed perfect programma).

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Eco modus
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne van den Borne 28-12-2016 Product paar weken in bezit

instellingsdisplay met verlichting zelfs in de trommel top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een machine die heel stil goed zijn werk doet met weinig energie en water.
Al mijn was is zuiver. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 25-12-2016 Product paar weken in bezit

Wasmachine met nieuwste technologie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding, zeer uitgebreide programma indeling, grote vulopening, stille machine, goede recensies.

Pluspunten

  • nieuwste technologie
  • energiezuinig
  • zeer stil
  • ruime vulopening
  • gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henri 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudige bediening, veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, in gebruik nemen ging heel gemakkelijk. Duidelijke handleiding. Veel instellingen mogelijk zonder dat het ingewikkeld wordt. Oogt heel solide. Als deze net zo lang mee gaat als onze vorige Siemens zijn we dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul van Trierum 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi, zuinig en we zijn al in bezit van een Siemens warmtepompdroger.
De apparaten staan op elkaar. Het is een mooi geheel.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil

Minpunten

  • geen
  • geen

Reageer

Paul 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kwaliteit wasmachine met een mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zie alle pluspunten, nog geen minpunten kunnen ontdekken (de wasmachine heb ik wel pas een paar dagen in huis).

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Veel wasprogramma's
  • Mooi design
  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Just Me 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving, stil en zuinig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven, lekker stil en zuinig. Ruime keuze in wasprogramma's en eenvoudige bediening via draaiknop en tiptoetsen.

Voorzien van goede beveiligingsmaatregelen tegen overstroming of onbalans van de trommel bij centrifugeren. Bevat een apart programma voor het reinigen van de trommel, handig omdat dit soort nieuwe machines te slim zijn om zonder was te draaien.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Vormgeving
  • Goede beveiligingen
  • Ruime programmakeuze
  • Verlichte trommel

Minpunten

  • Deur is niet om te draaien

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerrit 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie makkelijke grote wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij heeft een lekkere grote trommel en veel programma's. Verder is viel het op dat hij erg stil is! Ook met het snelle programma is de was goed schoon! Een aanrader!

Pluspunten

  • grote trommel
  • snelheid
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Danielle 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische Machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Siemens maakt zijn reputatie meer dan waar met dit technische ruimteschip! Stil, gebruiksvriendelijk en (nog maar net in gebruik) waarschijnlijk ook langdurig betrouwbaar! Zeer tevreden met deze wasmachine!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronnie 16-12-2016 Product paar weken in bezit

GERUISLOOS EN VEEL INHOUD

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn dochter en mijn vriendin hebben mij beiden enthousiast gemaakt voor deze SIEMENS wasmachine, omdat zij hem zelf ook hebben.
Na een maand gebruik kan ik zeggen dat ik veel plezier heb van de grote wasinhoud waardoor ik ook mijn dekbedden kan wassen.De machine is geluidsarm en draait ook korte- en eco-programma's die ook echt mijn was schoon krijgen. Mijn was is door het hoge toerental van centrifugeren ook sneller droog.
Ik ben erg tevreden en kan hem echt aanbevelen.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • was is sneller droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 16-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wasmachine met 9 kg inhoud

Algemene score

9,0
Bijzonder goede en stille wasmachine met een hoge was capaciteit van 9 kg. Zeer duidelijke display welke het gebruik vergemakkelijkt.

Pluspunten

  • helder duidelijk display
  • hoge was capaciteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 3ssen 12-12-2016

Stil, schone was, uitgebreide mogelijkheden

Algemene score

9,0
Doet het werk stilletjes. Heel fijn is het fit dat je heel snel (1 uur) kunt wassen en die was is nog schoon ook. Duidelijke display met veel mogelijkheden. Geleverd met Nederlandse papieren (!) handleiding.

Pluspunten

  • stil
  • veel mogelijkheden
  • schoon, ook bij een snelle was

Minpunten

  • geen automatische dosering wasmiddel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke 12-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima wasmachine, met veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima wasmachine, mooie duidelijke display. Gebruiksvriendelijk. Energiezuinig, zowel water als elektrische tijd. Verder gaat er veel in 9 kg. Hij is ook heel stil tijdens de wasprogramma's. Kortom veel waar voor je geld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara Stevens 11-12-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik, grote toegangsdeur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, makkelijk te bedienen wasmachine. Fijn dat het water gebruik afgestemd wordt op de zwaarte van het wasgoed. Fijn dat er een kort programma op zit en dat er een apart programma is voor lingerie. Apparaat ziet er goed en stevig uit.

Pluspunten

  • Machine weegt was af en past daar het water op aan
  • Korte programma's
  • Apart programma voor lingerie
  • Energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Qudrat 11-12-2016 Product paar weken in bezit

makkelijk en duidelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
geweldige wasmachine doet wat wij van hebben verwacht , En heel zuinig top product !.
ik zal zeker iedereen aanraden.:P

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stoer uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben de Wasmachine pas 2 dagen maar vind hem nu al helemaal geweldig,zeer stil en een super verlichting (ook in de trommel).

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • mooie uitstraling
  • binnenverlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews