Siemens WM16W4G2NL - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Geluidsniveau
74 dB (centrifugeren)
tile-Vulgewicht
9 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 103 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marlieke 17-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime inhoud, grote deuropening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig te bedienen.
Voldoende aantal wasprogramma' s, geen overbodige functies.
Inhoud van de wasmachine en deuropening is groot genoeg om een slaapzak of dekbeddeel te wassen.

Pluspunten

  • Eenvoudige te bedienen
  • Grote inhoud
  • Grote deuropening

Minpunten

  • Niet ontdekt!
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura B 14-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dit gaat veel energie besparen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine is nu 2 weken in gebruik. Heel handig dat je bij *elk* programma allerlei extra opties in kunt stellen. Als je voor Eco kiest zie je precies hoeveel langer het gaat duren. Ook de programma's voor overhemden, grasvlekken en hygiëne heb ik al gebruikt. En zelfs iets toegevoegd terwijl het programma al liep (nooit gedacht dat ik dat handig zou vinden). Hij is verder mooi stil en als hij op 1600 toeren centrifugeert klinkt het niet meer of er een raket gaat opstijgen in het washok. O ja, en eindelijk ons dekbed eens kunnen wassen in die grote trommel. Topding!

Pluspunten

  • Heel veel soorten programma's
  • Zuinig
  • Stil
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stevens 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weinig geluid, fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen wasmachine met voldoende programma's. Wasmachine maakt erg weinig geluid. Grote trommel waar veel in kan

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Grote trommel
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fleur 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bijzonder stille wasmachine, en trilt vrijwel niet bij centrifugeren. Fijn indien je een houten vloer hebt. Makkelijk in te stellen en veel keuzes qua wasprogramma's. Erg tevreden over de aankoop van de Siemens wasmachine.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geen trilling of veschuiving bij centrifugeren
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.van der Wolk 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hebben in verleden ook altijd Siemens gehad en waarom zou je wat anders kopen als je altijd tevreden bent over Siemens goed product goeide bediening geruisloze moter erg tevreden over

Pluspunten

  • Een voudige bediening
  • Geruisloze moter
  • En ziet er mooi en degelijk uit
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ash 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfecte wasmachine met strak design

Algemene score

9,0
Ik ging naar de winkel voor een Bosch wasmachine en ben met de siemens naar huis gegaan. Dit omdat de machine prijs technisch interessanter was en dezelfde opties had als de bosch. Ik ben zeer te spreken over de machine hij is zeer stil en ook centrifugeert hij zeer droog! Een echte aanrader.

Pluspunten

  • geluidsstil
  • strak design
  • aantrekkelijke prijs
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N82 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede wasmachine. Maakt geen herrie. Veel programma mogelijkheden. Erg tevreden tot nu toe. Mooi design.

Pluspunten

  • Geen herrie
  • Veel programma mogelijkheden
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rozita Mirzaie 20-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strak en groot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn wasmachine is groot met weinig geluid en trillen met verschillende was programs .
Hij is slim en zuinig met lichtje (erg handig) .
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Janis 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote vul capaciteit en energie zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb voor deze wasmachine gekozen omdat hij een grote vul capaciteit heeft en het aller belangrijkste is dat hij energie zuinig is. Voorheen had ik al een siemens wasmachine en droger.
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Asli K. 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een goede investering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij is echt erg stil zelfs bij het centrifugeren. Al mijn pluspunt die ik hieronder genoemd heb en de resultaten van de consumentenbond hebben me over de streep getrokken. Tot nu toe zeer tevreden over deze mooie machine.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel programma's zelf aan te passen
  • Lekker Stil
  • Grote trommel
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Nog niet ontdekt ;o)
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.B.Ramaekers 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote laadinhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er veelbelovend uit! Stil en energiezuinig. Zou alleen goed zijn als de Siemens wasdroger er perfect bovenop zou passen ! De pootjes van de wasdroger passen nét niet binnen de randen van de wasmachine!

Pluspunten

  • zie boven

Minpunten

  • zie boven
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marnix 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Premium wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duidelijk een product van hoge kwaliteit. Stil, krachtig, capaciteit tot 9 kg en geeft de indruk dat hij 10 jaar mee gaat. Een grote verbetering ten opzichte van de goedkoopste modellen.

Pluspunten

  • Stil
  • Grote capaciteit (9 kg)
  • Krachtig
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens WM16W4G2NL iSensoric

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed werkende mooi stille wasmachine. Veel programma's
Wat goed schoon. energie zuinig. Grote vul opening wat handig is met een groot gezin

Pluspunten

  • stil
  • grote laadcapaciteit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Slot 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design en wast goed schoon en lekker fris

Algemene score

8,0
De Siemens wasmachine heeft een mooi design, samen met de Siemens wasdroger, die we beiden tegelijk aangeschaft hebben. Hij wast goed schoon en de was is lekker fris. In gebruik is hij gemakkelijk in te stellen en maakt zeer weinig geluid.
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

WASMACHINE SIEMENS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
goeie beoordelingen, 9 kg vulgewicht, sensor gewicht was daardoor voordelig wassen, eco was functie, snel was functie, geluids arm.

vorige was ook een siemens 20 jaar gehad nooit problemen mee gehad dus zeer tevreden daardoor weer een siemens gekocht.

Pluspunten

  • energie zuing
  • eco was
  • sensor gestuurd
  • 9 kg vulgewicht
  • geluids arm

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KRIMBO 10-05-2018

Super stil met uitstekend was resultaten.

Algemene score

10,0
Ik ben al 2 weken een gelukkig eigenaar deze machine
En ik moet zeggen uitmuntend. Eerlijk gezegd heb in niet anders verwacht na 14 jaar een siemens wasmachine te hebben gebruikt .de WM16W4G2NL is stil elegant en zuinig. Ik ga er van uit dat deze weer 14- 15 jaar mee gaat.
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marc 06-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een vooruitgang!

Algemene score

9,0
Na bijna 10 jaar geen problemen gehad te hebben met onze oude Siemens IQ, gaf deze de geest. De vervolgkeuze was simpel; weer een Siemens! En dan merk je pots de vooruitgang. Na 1 dag gebruik merken we nu al dat de was écht schoner is en de machine veel stiller.
Het bedieningsgemak is ten opzichte van het oude model ook duidelijk verbeterd en er blijken allemaal handige snufjes op te zitten, zoals speciale vlekprogramma's (nog niet geprobeerd).
Dat je zo blij kan worden van een nieuwe wasmachine... een kind kan de was doen!

Pluspunten

  • Speedperfect functie voor korter wasprogramma
  • Zeer stil en trillingsvrij
  • Kind kan de was doen bedieningsgemak
  • 1600rpm centrifugeren

Minpunten

  • Hij vouwt de was niet voor je op!
  • De oude was mooier?
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Luchtmeijer 04-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer gebruiksvriendelijke wasmachine; veel intuïtieve mogelijkheden, verlichting in de trommel, ruim en goed toegankelijk. De wasmachine heeft helaas wel een aantal irritante 'piep' geluiden bij bv het einde van het programma.

Goed te combineren met de wasdroger van Siemens (WT47W5G2NL iQ700 iSensoric).

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel opties
  • Verlichting in de trommel

Minpunten

  • Veel 'piep' geluiden
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oscar Pan 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Wasmachine type WM16W4G2NL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Helaas was een klein onderdeel (trafo) van onze oude Miele (14jr) defect en kon alleen de gehele printplaat vervangen worden. De geschatte kosten incl voorrijden, vervangen en nwe printplaat zouden meer dan €550,-- zijn. Gelukkig adverteerde Siemens met de WM16W4G2NL wasmachine waarbij een cashback aktie deze machine iets meer zou kosten dan de reparatie vd Miele.
Na levering werd de achterstallige was in een paar uur weggewerkt door de grote vulcapaciteit van 9kg. naar alle tevredenheid.
Prijs/prestatie verhouding wordt als bijzonder positief ervaren, vooral door cashback aktie en alle was komt er goed en schoon uit !!!!
Deze geweldige Siemens voelt weer als vanouds degelijk, eenvoudig in gebruik, intuitief, zuinig en snel voor 9 kg wasgoed. Het ontwerp, de vormgeving is modern maar toch subtiel, het display is heeft erg bright en ziet er strak uit in het donker. Ook kun je op ieder moment tijdens de wasbeurt het programma pauzeren om wasgoed toe te voegen. De wasmachine staat op tapijt en is zo stabiel als kan zijn.

Pluspunten

  • grote vul capaciteit (9Kg)
  • Zuinig in water en energie

Minpunten

  • maakt wat meer lawaai dan gewend waren
  • lange wastijden.
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Caroline Meijer-Wielaard 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing na onze oude machine geweldige opties en een mooie schone was SUPER!!!
Makkelijkin gebruik en bijna geruisloos

Pluspunten

  • Zeer zachtjes met centrifugeren
  • makkelijk ingebruik geen poespas

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Siemens WM16W4G2NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews